Noi suntem din Iasi

Pagina 1 din 1
1

trantor

Guest

Noi suntem din Iasi

scris pe 6 aug 2006 00:34 de trantor

salut!

eu sunt din iasi.....sau mai bine voi fi in 2 luni!

marius,coasta de azur
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: noi suntem din iasi

scris pe 6 aug 2006 00:54 de mya

salut!

marius,coasta de azur

si ce daca ? vezi k lauda de sine nu miroase-a bine

(tot n-am inteles: care e ideea mesajului=> socializare)

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: noi suntem din iasi

scris pe 6 aug 2006 01:57 de ExoticDream

salut!

marius,coasta de azur

Attention, s'il vous plait! Mariusica trantoras, vezi ca de maine iti gasesti interesantul post la sectiunea "Altele", se verifica faptul ca voi (tu si persoana ta, probabil) va aflati unde zici, ne bucuram pentru voi, dar...., daca nu ne comunicati ceva mai palpitant, postul o sa ajunga la "Aberatii/caterinci", OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 13 aug 2006 02:56 de Bozgoru

taran prost
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 11 nov 2006 18:28 de omu_negru

taran prost

controleaza-te !!!
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 12 nov 2006 01:23 de stefanoski

controleaza-te !!!

asa ! i-ai apararea ca in curand va deveni iesean de-al tau ! poate iesiti la o biere cind vine di la Coasta di azur.
Bre' Marius, matale ai personalitate dubla eh ? Di asheia folosashti pluralul cand graiesti despre tini ??

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 12 nov 2006 11:16 de Pasaroi_Cuminte

asa ! i-ai apararea ca in curand va deveni iesean de-al tau ! poate iesiti la o biere cind vine di la Coasta di azur.
Bre' Marius, matale ai personalitate dubla eh ? Di asheia folosashti pluralul cand graiesti despre tini ??

aidi bai shi'e aici ? Grupa marii or discutii in cucuruz ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 20 nov 2006 02:00 de Bozgoru

Fara raspunsuri formate doar din smile-uri
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 21 nov 2006 14:10 de LonelyGirl

Trebuie un desen, ceva?! sau nu se intelege?!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din iasi

scris pe 22 nov 2006 23:01 de omu_negru

aidi bai shi'e aici ? Grupa marii or discutii in cucuruz ?

cucuruz se spune in banat :||:|:
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 22 nov 2006 23:39 de stefanoski

cucuruz se spune in banat

Atunci papusoi !

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2006 01:08 de ExoticDream

cucuruz se spune in banat :||:|:

Cucuruz se spune in Transilvania, in Moldova papusoi, iar in Muntenia merg ambele variante.

Pentru aprofundarea cunostintelor, ne intalnim in august 2007 la Festivalul porumbului, undeva prin Maramures, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din ias

scris pe 23 nov 2006 09:32 de Pasaroi_Cuminte

Cucuruz se spune in Transilvania, in Moldova papusoi, iar in Muntenia merg ambele variante.

Pentru aprofundarea cunostintelor, ne intalnim in august 2007 la Festivalul porumbului, undeva prin Maramures, OK?

Se spune si in Moldova Zona Suceava-Falticeni-Veresti-Pascani

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem din

scris pe 27 nov 2006 00:49 de Bozgoru

nu .. cucuruz se spune... NUMAI in Transilvania... in Moldova nu stiu..dar sunt sigur ca numai in Transilvania se zice Cucuruz
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi suntem

scris pe 27 nov 2006 17:35 de Nekunoskuta

nu .. cucuruz se spune... NUMAI in Transilvania... in Moldova nu stiu..dar sunt sigur ca numai in Transilvania se zice Cucuruz

Si in Moldova se spune cucuruz, crede-ma, sunt moldoveanca. Cel mai adesea se foloseste papusoi insa in unele regiuni se foloseste si cucuruz, cel putin aici in sud, la granita cu Muntenia.

Nimic...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noi su

scris pe 27 nov 2006 18:18 de Pasaroi_Cuminte

Si in Moldova se spune cucuruz, crede-ma, sunt moldoveanca. Cel mai adesea se foloseste papusoi insa in unele regiuni se foloseste si cucuruz, cel putin aici in sud, la granita cu Muntenia.

Thank you
. Same goes here .
Din neamul lui Stefan ,Creanga,Sadoveanu,Eminescu

sus

Florica

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: no

scris pe 29 nov 2006 09:53 de Florica

Thank you
. Same goes here .
Din neamul lui Stefan ,Creanga,Sadoveanu,Eminescu

se vede ca esti moldovean...mai trebuie sa fii si blonda si esti cool
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2006 19:37 de Pasaroi_Cuminte

se vede ca esti moldovean...mai trebuie sa fii si blonda si esti cool

Se'Neaca iarasi ti-ai pus peruca si ai ramas fara oglinzi ?

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 29 nov 2006 19:38 de stefanoski

Trandafiiiiiiirrr de la Moldova...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 nov 2006 13:10 de ExoticDream

Te inseli. Se-neca stie "nu avem la indemana putin timp, ci pierdem foarte mult timp", drept pentru care si-l chibzuieste mult mai bine decat majoritatea muritorilor, iar daca ii asculta pe ceilalti nu face asta pentru ca n-a putut ramane cu sine insusi, privindu-se in oglinzile alea!

Daca te referi la celalalt Seneca, din cate stiu eu sa-si tot fi taiat venele acum aproape 2000 de ani...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online