Oare ce vor de fapt parintii??

Pagina 1 din 1
1

Uno_cattani

Newbie
7 mesaje

Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 23 nov 2006 20:07 de Uno_cattani

hey...buna...in primul rand as vrea sa stiti ca sunt o fata.Si am o problema...dragostea evident... sunt cu prietenul meu de un an jumate dar,si desi parintii mei imi dau impresia ca il accepta si ca nu au nimik imptriva noastra totusi imi reproseaza multe lucruri.Prietenul meu ma suna in fiecare seara sa imi spuna ca ii e ddor de mine si ca ma iubeste,iar ei interpreteaza asta ca pe un act de gelozie si imi spun ca e prea posesiv=(( ca vrea sa stie tot timpul unde ma aflu si ce fac.Apoi...el m-a mintit pe mine la inceput ca e clasa a 12 a si ca tre sa dea bacul...si l-am crezut desi el terminase decat scoala profesionala...si alor mei le-am spus ca tre sa dea bacul...dar intr-una din zile cand a venit sa ii cunoasca ai mei l-au intrebat ce nota a luat la bac...el a inventat o nota si ai mei l-au crezut...dar dupa aia s-a aflat tot adevarul si parintii mei au fost foarte dezamagiti de noi.Au crezut ca si eu am mintitdesi nici eu nu stiam mai multe ca eisi a mai fost o faza...el voia sa plece in armata si eu le-am zis alor mei asta...dar s-a razgandit pe ultima suta de metri si apoi ai mei l-au crezut iar un mincinos...acum eu ce pot sa fac...cum pot sa rezolv problema???oare se mai poate face ceva...daca se poate as dori sinceritate multa
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 23 nov 2006 21:52 de Danny_DaBoss

pfoaaa... nu prea mai ai cum... ati gresit de mai multe ori.. cateodata e mai bine sa zici adevarul..
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 23 nov 2006 23:00 de DarkAngel

hey...buna...in primul rand as vrea sa stiti ca sunt o fata.Si am o problema...dragostea evident... sunt cu prietenul meu de un an jumate dar,si desi parintii mei imi dau impresia ca il accepta si ca nu au nimik imptriva noastra totusi imi reproseaza multe lucruri.Prietenul meu ma suna in fiecare seara sa imi spuna ca ii e ddor de mine si ca ma iubeste,iar ei interpreteaza asta ca pe un act de gelozie si imi spun ca e prea posesiv=(( ca vrea sa stie tot timpul unde ma aflu si ce fac.Apoi...el m-a mintit pe mine la inceput ca e clasa a 12 a si ca tre sa dea bacul...si l-am crezut desi el terminase decat scoala profesionala...si alor mei le-am spus ca tre sa dea bacul...dar intr-una din zile cand a venit sa ii cunoasca ai mei l-au intrebat ce nota a luat la bac...el a inventat o nota si ai mei l-au crezut...dar dupa aia s-a aflat tot adevarul si parintii mei au fost foarte dezamagiti de noi.Au crezut ca si eu am mintitdesi nici eu nu stiam mai multe ca eisi a mai fost o faza...el voia sa plece in armata si eu le-am zis alor mei asta...dar s-a razgandit pe ultima suta de metri si apoi ai mei l-au crezut iar un mincinos...acum eu ce pot sa fac...cum pot sa rezolv problema???oare se mai poate face ceva...daca se poate as dori sinceritate multa
o sa treaca o vreme buna pana cand parintii tai o sa recapete increderea in prietenul tau...deci asta inseamna ca aceasta va trebui o vreme buna sa se comporte exemplar si sa nu mai omita sa zica anumite lucruri ..... si sa aiba grija ce face cu razgandirile ... si tu nu ar trebui sa le zici tot ce zice el.. ca pot interpreta dupa cum le vina sa creada acuma (adica in sensul negativ) in rest... numa timpul va putea spune daca isi vor recapata increderea sau nu
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 24 nov 2006 00:28 de Pasaroi_Cuminte

Cu sinceritate zic asa :
Sunteti un cuplu la inceput de drum.
Astfel de probleme vor pali in comparatia cu testele pe care viata o sa vi le ofere.
Parinti (cei discutati) se comporta cam copilareste
Daca le spunea prietenul tau parintilor adevarul in loc de minciuna schimba acesta lucru dragostea dintre voi ?
Adolescenta asta ....

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 24 nov 2006 00:34 de ExoticDream

am o problema...dragostea evident... sunt cu prietenul meu de un an jumate dar,si desi parintii mei imi dau impresia ca il accepta si ca nu au nimik imptriva noastra totusi imi reproseaza multe lucruri.Prietenul meu ma suna in fiecare seara sa imi spuna ca ii e ddor de mine si ca ma iubeste,iar ei interpreteaza asta ca pe un act de gelozie si imi spun ca e prea posesiv=(( ca vrea sa stie tot timpul unde ma aflu si ce fac.Apoi...el m-a mintit pe mine la inceput ca e clasa a 12 a si ca tre sa dea bacul...si l-am crezut desi el terminase decat scoala profesionala...si alor mei le-am spus ca tre sa dea bacul...dar intr-una din zile cand a venit sa ii cunoasca ai mei l-au intrebat ce nota a luat la bac...el a inventat o nota si ai mei l-au crezut...dar dupa aia s-a aflat tot adevarul si parintii mei au fost foarte dezamagiti de noi.Au crezut ca si eu am mintitdesi nici eu nu stiam mai multe ca eisi a mai fost o faza...el voia sa plece in armata si eu le-am zis alor mei asta...dar s-a razgandit pe ultima suta de metri si apoi ai mei l-au crezut iar un mincinos...acum eu ce pot sa fac...cum pot sa rezolv problema???oare se mai poate face ceva...

Chestia cu sunatul si declararea sentimentelor de dragoste si a dorului iubitului nu mi se par dovezi de neincredere, mai ales ca probabil se petrec pe telefonul tau mobil, asa ca nu are cum sa te verifice ca la carte, mai degraba este posibil ca el chiar sa simta ceea ce spune, cu toate ca..... minciunile celelalte ma pun pe ganduri.... Faptul ca s-a jenat sa le spuna parintilor tai ca a facut profesionala este un lucru care, SA ZICEM ca poate fi scuzat (s-a temut sa nu faca impresie proasta, probabil pentru ca tu esti la un liceu ca lumea), dar aceeasi minciuna trasa fata de tine nu mai are nici o scuza! Spui ca sunteti impreuna de un an si jumatate. Te-as intreba dupa cat timp ai aflat TU adevarul si de la cine?

Minciuna cu armata nu pare atat de grava, se mai razgandeste omul, dar lucrul asta nu trebuia sa-l discute si cu tine, nu trebuia sa va consultati, avand in vedere ca mersul la armata presupune despartire pentru cam mult timp?

Ciudata relatia asta a voastra, mai da-ne detalii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 24 nov 2006 00:48 de Pasaroi_Cuminte

dar aceeasi minciuna trasa fata de tine nu mai are nici o scuza!

C'mon Bufnito
Sunt un cuplu e normal sa ajunga la un consens .
A facut-o mai mult pt el nu pt ea.

Minciuna cu armata nu pare atat de grava, se mai razgandeste omul, dar lucrul asta nu trebuia sa-l discute si cu tine, nu trebuia sa va consultati, avand in vedere ca mersul la armata presupune despartire pentru cam mult timp?

Era o minciuna nu o propunere sau plan .
Ca doar n-o fi ceva de genul :

-Draga o sa plec in armata dar sa sti ca nu e adevarat
-Dragule n-o sa te insel cat esti plecat dar sa sti ca nu e adevarat

Ciudata relatia asta a voastra,

De ce mai ? Sunt simpatici

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 24 nov 2006 01:21 de stefanoski

Problema voastra chiar e grava. Stau si incerc sa inteleg de ce unii oameni prefera minciuna in loc sa spuna adevarul. Eu unul nu m-as simti deloc bine daca cineva m-ar aprecia pentru anumite lucruri cu care m-am laudat, acestea fiind total neadevarate. Nu cred ca parintii tai s-ar fi opus relatiei daca ar fi stiut de la inceput ca el a terminat o scoala profesionala. El a gresit, el trebuie sa repare, purtandu-se exemplar pe viitor. Tu trebuie sa nu mai le spui parintilor tai tot ce vorbesti cu iubitul tau.

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 24 nov 2006 11:57 de Nekunoskuta

In legatura cu parintii si relatia lor cu iubitul meu am ajuns la o singura concluzie: noi2 suntem noi2, parintii trebuie sa stie despre el/noi strictul necesar, fara detalii prea multe tocmai pentru a evita situatii ca cele prin care treci tu. Daca eu vreau sa-l cert ca nu a facut X lucru, sa-l cert eu, nu sa stie si toata familia pe langa mine. Cuplul e cuplu si la un moment dat parintii trebuie sa inteleaga asta.

Nimic...
sus

Uno_cattani

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 24 nov 2006 23:28 de Uno_cattani

Tu trebuie sa nu mai le spui parintilor tai tot ce vorbesti cu iubitul tau.

am considerat ca sunt niste chestii esentiale pe care ar trebui sa le stie si ei...mai ales ca imi puneau intrebari tot timpul....
sus

Uno_cattani

Newbie
7 mesaje

scris pe 24 nov 2006 23:30 de Uno_cattani

te-as intreba dupa cat timp ai aflat TU adevarul si de la cine?

pai simpl...mi-am dat seama pe parcurs si am inceput sa pun intrebari....a fost neevoit sa imi raspunda..oricum devenisem prietena cu familia si prietenii lui si chestia asta era inevitabila....trebuia sa imi spuna
sus

Uno_cattani

Newbie
7 mesaje

scris pe 24 nov 2006 23:39 de Uno_cattani

Chestia cu sunatul si declararea sentimentelor de dragoste si a dorului iubitului nu mi se par dovezi de neincredere, mai ales ca probabil se petrec pe telefonul tau mobil, asa ca nu are cum sa te verifice ca la carte, mai degraba este posibil ca el chiar sa simta ceea ce spune, cu toate ca..... minciunile celelalte ma pun pe ganduri.... Faptul ca s-a jenat sa le spuna parintilor tai ca a facut profesionala este un lucru care, SA ZICEM ca poate fi scuzat (s-a temut sa nu faca impresie proasta, probabil pentru ca tu esti la un liceu ca lumea), dar aceeasi minciuna trasa fata de tine nu mai are nici o scuza! Spui ca sunteti impreuna de un an si jumatate. Te-as intreba dupa cat timp ai aflat TU adevarul si de la cine?

Ciudata relatia asta a voastra, mai da-ne detalii!

el ma suna pe fix si nu pe mobil...si cred ca asta ii deranjeaza mai mult pe ai mei....cat despre armata ....ce pot sa zic...ma consider un pic vinovata pentru ca de cand am aflat ca vrea sa plece am plans mai tot timpul si eram foarte trista si el vedea lucrul asta...cred ca si eu l-am influenta...as fi vrut sa se duca in armata pentru ca i-ar fi facut lui un bine...dar pe de alta parte nu voiam pentru ca nu stiam ce avea sa se intample cu relatia noastra tinand cont ca noi nu am stat fara sa ne vedem mai mult de o saptamana si da chair ai dreptate....eu sunt la un liceu klumea si invat bine,ai mei sunt multumiti de mine si probabil ar fi vrut sa imi gasesc pe cineva de "teapa mea" si plus ca la inceput noi nu credeam ca relatia noastra o sa dureze....asta s-a intamplat in prima luna...asa ca
sus

Uno_cattani

Newbie
7 mesaje

scris pe 24 nov 2006 23:42 de Uno_cattani

In legatura cu parintii si relatia lor cu iubitul meu am ajuns la o singura concluzie: noi2 suntem noi2, parintii trebuie sa stie despre el/noi strictul necesar, fara detalii prea multe tocmai pentru a evita situatii ca cele prin care treci tu. Daca eu vreau sa-l cert ca nu a facut X lucru, sa-l cert eu, nu sa stie si toata familia pe langa mine. Cuplul e cuplu si la un moment dat parintii trebuie sa inteleaga asta.

eu am 17 ani...ai mei ma controleaza destul de mult....ei nu pot accepta faptul ca am o viata personala in care ei nu sunt inclusi....cred ca cei posesivi sunt ei
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 25 nov 2006 01:28 de ExoticDream

...mi-am dat seama pe parcurs si am inceput sa pun intrebari....a fost neevoit sa imi raspunda..oricum devenisem prietena cu familia si prietenii lui si chestia asta era inevitabila....trebuia sa imi spuna

Ti-ai dat seama TU? Adica el nu ti-a spus nici macar TIE adevarul?!? A fost nevoie sa treaca o multime de timp astfel incat abia dupa ce ai devenit prietena cu familia lui "a trebuit" sa-ti spuna?!? Aici nu mai este vorba de consensul in cadrul cuplului, la care se refereau nekunoskuta si Pasaroi, ci la o problema destul de grava, asa cum ti-a spus stefanoski, tu te-ai gandit vreodata ce baza are relatia asta? Chiar ti se pare normal ca omul pe care ai ajuns sa-l iubesti sa nu fie sincer cu tine in privinta unui lucru important cum este scoala? Mai sunt si alte minciuni despre care te-ai prins in timp?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

scris pe 25 nov 2006 12:29 de stefanoski

Mai sunt si alte minciuni despre care te-ai prins in timp?

Sau alte adevaruri pe care inca nu le-a aflat...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online