Sedinta cu parintii !?!?!?

Pagina 1 din 1
1

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 22 nov 2006 00:53 de omu_negru

salutare !!!

sa trec direct la subiect.
joi am sedinta cu parintii la scoala. faza e ca acuma sunt bagat rau in belea, am vreo 5 note nasoale pe care la parinti nu le-am spus, plus cateva absente.
mai mult decat atat, ai mei vor sa se duca neaparat la scoala ...cam nasol nu ?

ziceti'mi ce sa fac si daca nu ajung prea curand pe aici, pe la calc sa stiti ca ori nu am chef de a sta aici pe la calculator ori am "program special" .

numai bine.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 22 nov 2006 02:33 de ExoticDream

salutare !!!

joi am sedinta cu parintii la scoala. faza e ca acuma sunt bagat rau in belea, am vreo 5 note nasoale pe care la parinti nu le-am spus, plus cateva absente.

ziceti'mi ce sa fac si daca nu ajung prea curand pe aici, pe la calc sa stiti ca ori nu am chef de a sta aici pe la calculator ori am "program special" .

numai bine.

Avand in vedere ca s-ar putea sa fii pedepsit pentru "buna" purtare si tocirea ineficienta a coatelor pe bancile scolii, mai las 3 zile subiectul asta aici, dupa care cauta-l in Clubul Sexpert, la sectiunea "Altele", OK? La "Adolescenta" discutam probleme legate de sexualitatea specifica varstei.

On topic acum, dupa parerea mea, tactica asta conform careia chestiile "naspa" intamplate la scoala sunt ascunse in mod sistematic parintilor nu este una eficienta, trebuie sa stai tot timpul cu arma la picior pentru ca diriginta poate suna cand nu te astepti sau poate trimite carnetul acasa cu cine stie ce observatii neplacute, ai tai pot avea proasta inspiratie de a trece pe la scoala cand au drum in zona, vreun coleg neatent poate da de gol cine stie ce patanie ce se doreste secreta bla bla bla! Eu zic ca cea mai buna arma este.... sinceritatea. Ai luat un 3?!? So what? Spune-le! Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, stii tu! Poti eventual sa-ti gasesti cine stie ce motive, dar spune-le ca l-ai luat, chiar crezi ca te-ar lua la bataie? Promite ca o sa inveti si o sa-ti repari media (care, oricum, nu conteaza), explica-le ca altele sunt materiile care te atrag (macar la 1-2 invata si tu cat de cat!).

In toti anii de scoala, ai mei mi-au cerut un singur lucru: sa le spun adevarul. Am avut si eu, ca fiecare, micile mele scapari, dar spunerea adevarului m-a scutit de probleme. O minciuna despre care se afla pana la urma ii face pe parinti sa-si piarda increderea in tine si sa te priveasca mereu cu suspiciune chiar daca tu esti cel mai sincer om din lume DUPA!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 22 nov 2006 07:25 de Pasaroi_Cuminte

salutare !!!

numai bine.

Pedeapsa usoara

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 22 nov 2006 12:29 de DarkAngel

salutare !!!

numai bine.
No problem ... u will live
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 22 nov 2006 15:15 de omu_negru

No problem ... u will live

va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat, nu degeaba am ales acest site pentru a-mi exprima unele probleme.

ok, am sa le zic ca este sedinta si poate dupa asta voi scapa usor.....acuma fiecare face cum crede el...problema e ca nu este doar una nota proasta, ci mai multe...4-5
daca voi avea noroc, poate diriga le va spune ca sunt in groapa la acel obiect...oricum tineti'mi pumnii stransi, urati-mi mult noroc si cand va fi ocazia voi mai vb cu noi...cat mai curand
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 22 nov 2006 16:11 de ExoticDream

ok, am sa le zic ca este sedinta si poate dupa asta voi scapa usor.....acuma fiecare face cum crede el...problema e ca nu este doar una nota proasta, ci mai multe...4-5

Heeeeei, copilu'! Eu ziceam sa le spui de notele proaste si absente, nu numai de faptul ca joi e sedinta!!!

Bafta oricum si.... nu uita ca mut subiectul la Club Sexpert, sectiunea "Altele"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 22 nov 2006 22:58 de omu_negru

Heeeeei, copilu'! Eu ziceam sa le spui de notele proaste si absente, nu numai de faptul ca joi e sedinta!!!

Bafta oricum si.... nu uita ca mut subiectul la Club Sexpert, sectiunea "Altele"!

ok, am facut ca in asa fel sa fie bine si pentru mine
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 23 nov 2006 03:02 de Bozgoru

ce vremuri.. vremea sedintelor... agh ce frumos.. cand mergea tata la scoala si vedea sutele de absente... zecile de note proaste (adika intre 1 si 4).. agh... ce frumoase vremuri
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 23 nov 2006 12:51 de DarkAngel

ce vremuri.. vremea sedintelor... agh ce frumos.. cand mergea tata la scoala si vedea sutele de absente... zecile de note proaste (adika intre 1 si 4).. agh... ce frumoase vremuri
Aminitiri din copilarie...
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

scris pe 23 nov 2006 13:38 de omu_negru

mai, mai, mai, chiar asa de "slab" ai fost la scoala ?

Azi e marea zi, tineti-mi pumni foarte stransi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parintii !?

scris pe 23 nov 2006 14:22 de ExoticDream

mai, mai, mai, chiar asa de "slab" ai fost la scoala ?

Nu se zice "slab la scoala", ci "inteligent, dar nu-si da interesul"!

Azi e marea zi, tineti-mi pumni foarte stransi

OK, s-a facut, pacat ca nu avem emoticon de incurajare!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu parinti

scris pe 24 nov 2006 01:00 de Pasaroi_Cuminte

inteligent, dar nu-si da interesul"!

Adica nemotivat sau nestimulat in modul corespunzator de profa lor cu picioare lungi si cu....si cu...care are..... asa si asa ....
si.... pe acolo si pe dincolo....

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu par

scris pe 24 nov 2006 14:35 de omu_negru

Adica nemotivat sau nestimulat in modul corespunzator de profa lor cu picioare lungi si cu....si cu...care are..... asa si asa ....
si.... pe acolo si pe dincolo....

hai ca va spun ce a fost aseara (joi seara).

al meu tata nu a aflat de putinele note proasta, si nici de absente \:d/...e de bine cred, desi nu a venit prea incantat de la sedinta.

mai vorbim.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu

scris pe 24 nov 2006 14:50 de mya

hai ca va spun ce a fost aseara (joi seara).

al meu tata nu a aflat de putinele note proasta, si nici de absente \:d/...e de bine cred, desi nu a venit prea incantat de la sedinta.

mai vorbim.

Gnadeste putin in perspectiva si rational: el tot va afla odata si-odata de note si de absente, si de preferat s-o afle de la tine. Pune-te in postura lui (de parinte) si imagineaza-ti cum ti-ar placea tie sa se comporte copilul tau si ce atitudine sa adopte fata de tine (ca parinte). Remember: Adevarul intotdeauna iese la iveala si Minciuna are picioare scurte. Mediteaza asupra lor!

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedinta cu

scris pe 24 nov 2006 19:17 de stefanoski

al meu tata nu a aflat de putinele note proasta, si nici de absente ...e de bine cred, desi nu a venit prea incantat de la sedinta.

Yo zic sa-i spui adevarul. Ce ti se poate intampla ? Doar nu o sa te bata. Vorbeste cu tatal tau sau cu mama ta, care din ei este mai indulgent si spune-i ca ai note mici si absente, dar promiti ca le vei indrepta si ca nu vei mai lipsi de la ore. E simplu

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re:

scris pe 25 nov 2006 12:01 de omu_negru

Yo zic sa-i spui adevarul. Ce ti se poate intampla ? Doar nu o sa te bata. Vorbeste cu tatal tau sau cu mama ta, care din ei este mai indulgent si spune-i ca ai note mici si absente, dar promiti ca le vei indrepta si ca nu vei mai lipsi de la ore. E simplu

va multesc pentru sfaturile pe care mi le'ati dat.
imi dau seama ca trebuie sa le spun si "de partea proasta" a catalogului. voi incerca sa le spun, dar sa am plijul.

numai bine.
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re:

scris pe 29 nov 2006 22:31 de omu_negru

va multesc pentru sfaturile pe care mi le'ati dat.
imi dau seama ca trebuie sa le spun si "de partea proasta" a catalogului. voi incerca sa le spun, dar sa am plijul.

numai bine.

acuma ai mei stiu ce este la scoala. nu are rost sa va mai zic mai multe, asta e...

numai bine.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 30 nov 2006 11:01 de stefanoski

acuma ai mei stiu ce este la scoala. nu are rost sa va mai zic mai multe, asta e...

numai bine.

Pai spune-ne !! A iesit rau sau bine ??

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Florica

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 30 nov 2006 11:51 de Florica

nu stim daca mai vede bine cu vreunul dintre ochi...
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 30 nov 2006 23:07 de omu_negru

Pai spune-ne !! A iesit rau sau bine ??

a iesit bine.
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 30 nov 2006 23:08 de omu_negru

nu stim daca mai vede bine cu vreunul dintre ochi...

vad foarte bine, te asigur.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online