Cum as putea uita?

Pagina 1 din 1
1

aphrodite

Newbie
1 mesaje

Cum as putea uita?

scris pe 30 nov 2006 23:34 de aphrodite

Am trait si eu o frumoasa poveste de dragoste timp de 6 ani, dupa care brusc totul s-a terminat.Stiu ca trebuie sa trec si peste asta cumva, dar oare am sa reusesc vreodata? Este cale de iesire din aceasta boala incurabila, cand nu poti uita pe cineva?
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Cum as putea uita?

scris pe 1 dec 2006 01:22 de DarkAngel

Am trait si eu o frumoasa poveste de dragoste timp de 6 ani, dupa care brusc totul s-a terminat.Stiu ca trebuie sa trec si peste asta cumva, dar oare am sa reusesc vreodata? Este cale de iesire din aceasta boala incurabila, cand nu poti uita pe cineva?
De uitat nu o sa uiti niciodata doar trebe sa te impaci cu ideea si sa mergi mai departe... bineinteles nu ii recomandat sa incepi o noua relatie imediat... ai nevoie de un repaus.. iesi cu prietenii prin oras... mergi la concerte....citeste uitat-te la tv fa un sport ocupa-ti timpu... si dupa aia incet incet cand simti ca ai chef incearca si o noua relatie....
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 1 dec 2006 14:38 de stefanoski

Am trait si eu o frumoasa poveste de dragoste timp de 6 ani, dupa care brusc totul s-a terminat.

De ce s-a terminat ? A cui este vina ? mai exista cale de intoarcere ??

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Cum as putea uita?

scris pe 2 dec 2006 10:45 de Danny_DaBoss

De ce s-a terminat ? A cui este vina ? mai exista cale de intoarcere ??

pfiu... nu cred ca mai este cale de intoarcere... odata ce te-ai despartit de cineva te-ai despartit cu un motiv.. si motivul ala poate sa te desparta si a2a oara fiind poate mai dureros..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 dec 2006 20:13 de ExoticDream

Singura cale este TIMPUL.... Daca motivul despartirii are tangenta cu instalarea monotoniei si disparitia iubirii in sufletul partenerului, in conditiile in care sentimentul a ramas viu in sufletul tau, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si daca te ajuta cu ceva, pot sa-ti spun ca si mie mi se pare absurd.... si aproape imposibil de asimilat ideea....., de a te obisnui cu ea.... si de a merge mai departe.... Ai nevoie de un munte de vointa, dar chiar si asa, daca nu exista niste lucruri pe care sa poti "da vina" (greseli ale lui, ale tale), vei continua sa te intrebi retoric "De ce???" inca un timp.... Incet-incet, durerea vie se va transforma in durere surda..... si poate, in cele din urma, vei reusi sa o incui intr-un sertar al mintii si sufletului tau.... Din nefericire, ochii care nu se vad tot nu se uita daca sentimentul este real, puternic, sincer.... Nu iti mai vezi partenerul ca inainte, in schimb te invaluie amintirile...., te uiti la pozele voastre, recitesti scrisori, asculti melodiile voastre si doare.... TIMPUL este singurul raspuns....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Cum as putea uita?

scris pe 6 dec 2006 00:38 de Bozgoru

Momentan nu poti..decat peste ff mult timp..
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 8 dec 2006 12:49 de LonelyGirl

O perioada vei pune intrebari, vei plange, nu vei gasi raspusuri.Apoi, incet, incet va veni acceptarea situatiei si resemnarea.Poate nu vei uita niciodata dar vei putea sa iti vezi de viata ta.Sa nu astepti ca maine dimineata sa te trezesti si sa fi uitat totul.Uitarea cere timp.Uneori dureaza ani.O alta relatie te-ar putea salva.Depinde f mult de cum privesti tu lucrurile, ce planuri ai, dca speri la o posibila impacare..

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online