Simularea orgasmului

Pagina 1 din 1
1

cristiana

Newbie
7 mesaje

Simularea orgasmului

scris pe 24 nov 2006 13:30 de cristiana

Ciao, am si eu o intrebare:ce se intampla atunci cand simulezi orgasmul si o faci f des, adica atunci cand faci dragoste cu prietenul si chiar daca te exciti simulezi orgasmul pt ca nu poti avea unul...
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: orgasm

scris pe 24 nov 2006 14:57 de mya

Ciao, am si eu o intrebare:ce se intampla atunci cand simulezi orgasmul si o faci f des, adica atunci cand faci dragoste cu prietenul si chiar daca te exciti simulezi orgasmul pt ca nu poti avea unul...

Practic nimic, spiritual si moral ar trebui sa da, dar din moment ce intrebi aici observ ca nu prea se intampla nimic.

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

?

Guest

Re: Re: orgasm

scris pe 24 nov 2006 18:43 de ?

Practic nimic, spiritual si moral ar trebui sa da, dar din moment ce intrebi aici observ ca nu prea se intampla nimic.

sus

cristiana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: orgasm

scris pe 24 nov 2006 23:45 de cristiana

Cum adica observi ca nu se intampla nimic, ba chiar se intampla pt ca e frustrant sa o faci dar sa nu ajungi la orgasm si sa simulezi mai ales ca iti intra in relex
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 25 nov 2006 12:44 de stefanoski

Cum adica observi ca nu se intampla nimic, ba chiar se intampla pt ca e frustrant sa o faci dar sa nu ajungi la orgasm si sa simulezi mai ales ca iti intra in relex

Mya s-a referit la faptul ca tu nu pari a fi prea afectata de lipsa orgasmului, deoarece ai facut un pic haz de necaz prin felul in care ai tratat subiectul inca de la inceput. Ai folosit zambareti "dashtia" (stiu ca se numesc emoticons )

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 26 nov 2006 22:46 de Nekunoskuta

Ti-a intrat in reflex simularea orgasmului?

E cea mai tare gluma pe care am auzit-o zilele astea!

Nimic...
sus

cristiana

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 27 nov 2006 22:02 de cristiana

Ti-a intrat in reflex simularea orgasmului?

E cea mai tare gluma pe care am auzit-o zilele astea!

cam asa e...f amuzant
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 28 nov 2006 12:54 de Duduia

cam asa e...f amuzant

si vei ramane tot cu simularea.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 28 nov 2006 19:18 de Danny_DaBoss

dap... o viata sexuala foaaaarte interesanta
sus

MS

Junior member
12 mesaje

Re: Simularea orgasmului

scris pe 1 dec 2006 16:36 de MS

Buna Cristiana.Imi pare rau ca sunt multe persoane pe acest forum care se amuza de o situatie destul de delicata.Haide sa iti spun si eu ceva.Cand eu si sotul meu ne-am inceput viata sexuala acum mai multi ani,eu nu reuseam sa am orgasm iar lucrul asta ma deprima si ma scotea din minti.Am avut de ales dintre 2 variante,si anume: 1.sa simulez orgasmul si 2.sa discut cu el problema asta si sa luam masuri,si am ales sa discut cu el.Ei bine,dupa discutzie,in maxim 1 luna am avut primul orgasm,si de atunci l-am avut mereu(cu mici exceptzii).Primul act sexual dupa discutzia noastra,a constat in sex oral la greu.Adica el a avut rabdare cu mine si mi-a facut sex oral,cu stimularea clitorisului,pana am reusit sa am orgasm.Atunci credeam ca am ajuns in Rai.Si de atunci,a incercat sa aiba cat mai multa rabdare cu mine,si daca la inceput nu aveam orgasm decat prin stimularea orala a clitorisului,apoi am inceput sa am si orgasm vaginal iar el s-a obisnuit ca in timpul actului sexual sa imi stimuleze macar putin,cu mana,clitorisul,si apoi orgasmul vine de la sine,si totul e ok.Deci,parerea mea este ca trebuie sa te opresti din aceasta simulare si sa discuti cu el.Daca te iubeste si te merita,atunci nu se va supara si chiar va incerca sa ia masuri sa fie ok.Nu te astepta sa vina de la inceput orgasmul,si nu te astepta sa il ai la FIECARE act sexual,pt ca depinde si de starea in care te afli.Asa ca te rog eu din suflet sa nu te mai sacrifici atat sa se simta numai el bine,pt.ca este si viata ta si trebuie sa va simtiti amandoi bine.daca se va supara si te va respinge ca nu simteai exact ce credea el ca simti,atunci nu merita nici macar o bucatzica din tine.Fii o femeie puternica si vorbeste cu el si fa-ti ordine si liniste in viata.Ai grija de tine.Paaa.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 1 dec 2006 17:05 de stefanoski

Buna Cristiana.Imi pare rau ca sunt multe persoane pe acest forum care se amuza de o situatie destul de delicata.

Bine mai serioaso, daca nu-ti convine acilea la noi, fa-ti site

sus

MS

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 1 dec 2006 21:29 de MS

Si se pare ca sunt si persoane care se simt cu musca pe caciula...eu nu am dat nume,pt ca ma gandeam ca persoanele respective isi vor da singure numele.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 2 dec 2006 00:23 de stefanoski

Si se pare ca sunt si persoane care se simt cu musca pe caciula...eu nu am dat nume,pt ca ma gandeam ca persoanele respective isi vor da singure numele.

Te las sa ma ataci. N-am sa am cobor la nivelul tau.

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 2 dec 2006 10:51 de Danny_DaBoss

Te las sa ma ataci. N-am sa am cobor la nivelul tau.

dar are dreptate fata may... may stefanoski may... pe toata lumea iei la misto..ce se intampla cu tine ? doaamnee.. mi-e frica deja sa mai postez ceva
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 2 dec 2006 18:32 de stefanoski

mi-e frica deja sa mai postez ceva

Am bagat frica in tine !!

sus

cristiana

Newbie
7 mesaje

scris pe 3 dec 2006 17:20 de cristiana

mersi mult pentru raspuns, am sa iti urmez sfatul si sa vedem ce iese

Buna Cristiana.Imi pare rau ca sunt multe persoane pe acest forum care se amuza de o situatie destul de delicata.Haide sa iti spun si eu ceva.Cand eu si sotul meu ne-am inceput viata sexuala acum mai multi ani,eu nu reuseam sa am orgasm iar lucrul asta ma deprima si ma scotea din minti.Am avut de ales dintre 2 variante,si anume: 1.sa simulez orgasmul si 2.sa discut cu el problema asta si sa luam masuri,si am ales sa discut cu el.Ei bine,dupa discutzie,in maxim 1 luna am avut primul orgasm,si de atunci l-am avut mereu(cu mici exceptzii).Primul act sexual dupa discutzia noastra,a constat in sex oral la greu.Adica el a avut rabdare cu mine si mi-a facut sex oral,cu stimularea clitorisului,pana am reusit sa am orgasm.Atunci credeam ca am ajuns in Rai.Si de atunci,a incercat sa aiba cat mai multa rabdare cu mine,si daca la inceput nu aveam orgasm decat prin stimularea orala a clitorisului,apoi am inceput sa am si orgasm vaginal iar el s-a obisnuit ca in timpul actului sexual sa imi stimuleze macar putin,cu mana,clitorisul,si apoi orgasmul vine de la sine,si totul e ok.Deci,parerea mea este ca trebuie sa te opresti din aceasta simulare si sa discuti cu el.Daca te iubeste si te merita,atunci nu se va supara si chiar va incerca sa ia masuri sa fie ok.Nu te astepta sa vina de la inceput orgasmul,si nu te astepta sa il ai la FIECARE act sexual,pt ca depinde si de starea in care te afli.Asa ca te rog eu din suflet sa nu te mai sacrifici atat sa se simta numai el bine,pt.ca este si viata ta si trebuie sa va simtiti amandoi bine.daca se va supara si te va respinge ca nu simteai exact ce credea el ca simti,atunci nu merita nici macar o bucatzica din tine.Fii o femeie puternica si vorbeste cu el si fa-ti ordine si liniste in viata.Ai grija de tine.Paaa.
sus

cristiana

Newbie
7 mesaje

scris pe 3 dec 2006 17:22 de cristiana

Daca vrei sa iei la misto persoanele de pe acest site mai bine incerca tu in alta parte inteligentule...se pare ca viata ta e atat de roz incat te amuza problemele celor din jur
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Simularea orgasmului

scris pe 3 dec 2006 18:06 de Danny_DaBoss

Am bagat frica in tine !!

daa....pfiu...nu mai pot.. lol.. iar am postat
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Simularea orgasmul

scris pe 3 dec 2006 23:39 de stefanoski

iar am postat

De data asta te iert, dara ai grija sa nu se mai repete

sus

Sfaturi

Newbie
1 mesaje

scris pe 9 ian 2007 23:29 de Sfaturi

Multumesc mult esti singura persoana care ma facut sa inteleg problemele mele

Timofte
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 10 ian 2007 11:59 de Danny_DaBoss

dar in primul rand de ce nu ai orgasm ? nu ai timp suficient pentru a atinge punctul culminant sau ?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 15 ian 2007 15:04 de LonelyGirl

Lol.Auzi...musai se va deschide si subiectul asta.Faceti mult prea mult misto.Discutati off topic la greu.
S-a ales praful de serioziattea cu acre erau tratate subiectele.Oamenii vin aici cu intrebari, altii cu sugestii sau exemple din viata personala.Cei care nu va puteti abtine mutati-va fratilor pe un site de caterinca.va caut eu cateva numai sa incetati cu porcariile astea!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online