Insarcinata sau nu?

Pagina 1 din 1
1

D_I_A_

Guest

Insarcinata sau nu?

scris pe 24 nov 2006 18:35 de D_I_A_

Ceau!Ultimadata, mai precis amu-s 2 zile,cand am intretinut o relatie sexulata cu pritenul,primadata am facuto cu prezervativ,apoi dupa cateva zeci de minute,dupa ce am inceput si un al 2-lea numar,na mai facuto cu prezervativ,sar putea sa-i fi ramas sperma pe penis,si sa raman insarcinata? va rog raspundeti-mi sa stiu daca sa iau masuri sau nu!
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Insarcinata sau nu?

scris pe 24 nov 2006 19:20 de stefanoski

Ceau!Ultimadata, mai precis amu-s 2 zile,cand am intretinut o relatie sexulata cu pritenul,primadata am facuto cu prezervativ,apoi dupa cateva zeci de minute,dupa ce am inceput si un al 2-lea numar,na mai facuto cu prezervativ,sar putea sa-i fi ramas sperma pe penis,si sa raman insarcinata? va rog raspundeti-mi sa stiu daca sa iau masuri sau nu!

Daca nu a ejaculat in tine, nu cred ca poti ramane insarcinata. Din cate stiu eu chiar daca au ramas spermatozoizi pe penis de la primul contact sexual (sau numar cum vrei sa-i spui) acestia mor foarte repede in aer liber.

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Insarcinata sau nu?

scris pe 24 nov 2006 19:30 de valentine

depinde in care perioada te aflii...aia fertila,sau aia in care "te pregatesti" pt ciclu?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 nov 2006 19:31 de valentine

sar putea sa-i fi ramas sperma pe penis,si sa raman insarcinata?

Chiar daca a ramas...nu are nici un efect asta
sus

D_I_A

Guest

scris pe 26 nov 2006 17:54 de D_I_A

Ms mult,acuma sunt mai linistita,!!!va pupic pe toti pt incurajare
sus

MS

Junior member
12 mesaje

scris pe 1 dec 2006 21:37 de MS

Sa nu mai faci niciodata greseala asta,pt ca daca spermatozoizii de pe exteriorul penisului mor,sa stii ca mai raman si pe canal,si ei ies din penis odata cu lichidul pt lubrifiere,si ies vii,pt ca traiesc asa cum am mai spus,7-8 zile in mediu cu caldura si umezeala.Adevarul este ca raman destul de putini pe canal,iar vaginul femeii are mucoasa de protectie,care distruge o mare parte din spermatozoizi,deci cei ramasi pe canal, fiind putini s-ar putea sa moara toti.Dar haide sa punem si raul in fata,si sa ne gandim ca daca nu mureau toti,iar tu erai la ovulatzie,puteai ramane insarcinata foarte usor.Asa ca nu mai priviti asa de senin totul,pt.ca nu e usor sa ramai insarcinata si sa ajungi sa faci un chiuretaj.
sus

oanamaxs

Newbie
2 mesaje

scris pe 5 dec 2006 21:39 de oanamaxs

am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.mai mereu fac dragoste dar cu optiunea ca o scoate afara, si mi-a venit ciclu pe 6 noiebrie normal , iar pe 1 decembrie mi-e venit ciclu , iar pe 2 seara nu a mai curs nimik, adica ciclu o zi jumate. nu mi-sa mai intamplat , mi-a spus cineva ca sa-r putea sa fiu insarcinata, ca nu e normal sa imi stea atat de putin. va rog sa dati repede un raspuns,msi

oanamaxs
sus

BBL

Guest

Re: Re: Re: Insarcinata sau nu?

scris pe 7 dec 2006 05:03 de BBL

am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.mai mereu fac dragoste dar cu optiunea ca o scoate afara, si mi-a venit ciclu pe 6 noiebrie normal , iar pe 1 decembrie mi-e venit ciclu , iar pe 2 seara nu a mai curs nimik, adica ciclu o zi jumate. nu mi-sa mai intamplat , mi-a spus cineva ca sa-r putea sa fiu insarcinata, ca nu e normal sa imi stea atat de putin. va rog sa dati repede un raspuns,msi

E posibil sa fii insarcinata sau sa ai o problema ginecologica. De ce nu te duci la un ginecolog? Incearca si un test de sarcina peste cateva zile sa fii sigura de raspuns!
sus

MS

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Insarcinata sau nu?

scris pe 7 dec 2006 11:32 de MS

Daca ai varsta pana in 20 de ani poate fi normal,dar nu este lege,pt ca mai poate fi o problema ginecologica si bineintzeles ca nu trebuie eliminata posibilitatea unei sarcini.Fa un test de sarcina,cu urina de dimineatza(ca sa fii sigura ca iese bine)sau consulta un medic ginecolog.
sus

oanamaxs

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Re: Insarcinata sau nu?

scris pe 7 dec 2006 18:05 de oanamaxs

Daca ai varsta pana in 20 de ani poate fi normal,dar nu este lege,pt ca mai poate fi o problema ginecologica si bineintzeles ca nu trebuie eliminata posibilitatea unei sarcini.Fa un test de sarcina,cu urina de dimineatza(ca sa fii sigura ca iese bine)sau consulta un medic ginecolog.

MSI MULT LA TOATE PT RASPUNS. AM DOAR 19 ANI SI MI-AM INCEPUT VIATA SEXUALA ACUM 2 ANI, SI MAMA NU STIE SI NIMENI, DECAT PRIETENU, SUNT CU PRIETENU MEU DE 3 ANI, DAR NU-MI TRE UN COPIL ACUM. SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA NU AM PROBLEME. VA PUP PE TOATE

oanamaxs
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online