Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??
Pagina 1 din 2
bulinel
Newbie 3 mesaje
|
Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??
scris pe 3 dec 2006 01:11 de bulinel
Hello la toata lumea!AM 28 de ani si asta este prima oara cand apelez la un forum pentru sfaturi , dar sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac. Cum v-ati dat singuri seama Numele meu Nu este bulinel dar prefer sa raman anonim, si iata povestea mea:Ne-am cunoscut de vre-o 10 ani, acum aproape 4 ani ne-am casatorit, si Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o fetitza minunata. De cand a aparut copilul in viatza noastra lucrurile merg perfect si avem o viatza de invidiat, avem si bani,masina tot ce poate face fericita o familie in ROmania zilele astea.Dar de vre-o 3 luni incoace s-a skimbat ceva in viatza noastra sexuala...Nu mai vrea sa facem sex oral desi inainte nu am avut niciodata retineri in privintza asta.La inceput nu am insistat , dar dupa un timp am indraznit sa intreb despre ce e vorba si ce nu e in regula.Raspunsu m-a socat :SOtioara mea vrea sa nu mai pacatuiasca si sa ajunga in RAI,,,,. Am stat si am discutat pe tema asta dar fara nici un rost , pana AZI cand mi-a spus clar ca e hotarata si nu am ce sa fac sa i skimb parerea, iar daca ar fi sa o pun sa aleaga intre Dumnezeu si mine...ea il alege pe Dumnezeu . SUnt socat, dezamagit, NU atat pentru ca ne priveaza de una din placerile actului sexual ,ci pentru ca Nu sunt de acord cu MOTIVUL pe care il invoca. Ca sa ma exprim mai clar : e ca si cum nu am mai fi doar noi 2 in momentul cand facem dragoste...e ca si cum am avea un arbitru sau un martor -ca si cum ar fi un joc in care regulile ar trebui respectate..sau ca si cum toata lumea ar fi cu okii pe noi- si acela este..Dumnezeu .Toate astea ma inhiba si nu mai am erectie in momentele intime ( desi inainte nu mi s-a mai intamplat )Pana acum amandoi am fost fideli casatoriei si nici inainte de casatorie nu am avut alti parteneri, dar acum ma gandesc serios la Despartire, sau cel putin sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca sau cel putin sa nu lase Nimic sa intervina intre noi....
Acestea fiind spuse ..please help me...SUnt disperat!!!!
|
sus |
|
Dysdera
Veteran member 378 mesaje
|
Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??
scris pe 3 dec 2006 01:32 de Dysdera
Hello la toata lumea!AM 28 de ani si asta este prima oara cand apelez la un forum pentru sfaturi , dar sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac. Cum v-ati dat singuri seama Numele meu Nu este bulinel dar prefer sa raman anonim, si iata povestea mea:Ne-am cunoscut de vre-o 10 ani, acum aproape 4 ani ne-am casatorit, si Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o fetitza minunata. De cand a aparut copilul in viatza noastra lucrurile merg perfect si avem o viatza de invidiat, avem si bani,masina tot ce poate face fericita o familie in ROmania zilele astea.Dar de vre-o 3 luni incoace s-a skimbat ceva in viatza noastra sexuala...Nu mai vrea sa facem sex oral desi inainte nu am avut niciodata retineri in privintza asta.La inceput nu am insistat , dar dupa un timp am indraznit sa intreb despre ce e vorba si ce nu e in regula.Raspunsu m-a socat :SOtioara mea vrea sa nu mai pacatuiasca si sa ajunga in RAI,,,,. Am stat si am discutat pe tema asta dar fara nici un rost , pana AZI cand mi-a spus clar ca e hotarata si nu am ce sa fac sa i skimb parerea, iar daca ar fi sa o pun sa aleaga intre Dumnezeu si mine...ea il alege pe Dumnezeu . SUnt socat, dezamagit, NU atat pentru ca ne priveaza de una din placerile actului sexual ,ci pentru ca Nu sunt de acord cu MOTIVUL pe care il invoca. Ca sa ma exprim mai clar : e ca si cum nu am mai fi doar noi 2 in momentul cand facem dragoste...e ca si cum am avea un arbitru sau un martor -ca si cum ar fi un joc in care regulile ar trebui respectate..sau ca si cum toata lumea ar fi cu okii pe noi- si acela este..Dumnezeu .Toate astea ma inhiba si nu mai am erectie in momentele intime ( desi inainte nu mi s-a mai intamplat )Pana acum amandoi am fost fideli casatoriei si nici inainte de casatorie nu am avut alti parteneri, dar acum ma gandesc serios la Despartire, sau cel putin sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca sau cel putin sa nu lase Nimic sa intervina intre noi....
Acestea fiind spuse ..please help me...SUnt disperat!!!!
d c nu incerci sa o confrunti pe sotia ta cu un preot? dar grija ce preo..sunt unii acre sunt total sariti de pe fix..sa ma ierte D-zeu ca vorbesc asa
"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
|
sus |
|
bulinel
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu
scris pe 3 dec 2006 01:37 de bulinel
d c nu incerci sa o confrunti pe sotia ta cu un preot? dar grija ce preo..sunt unii acre sunt total sariti de pe fix..sa ma ierte D-zeu ca vorbesc asa
Iti multumesc pentru raspuns , dar imi e teama ce bazaconii poate sa spuna si preotul, si sincer nu mi se pare corect sa implicam pe cineva din afara in viatza noastra sexuala ( cu exceptia unui psiholog sau consilier matrimonial)
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumne
scris pe 3 dec 2006 02:55 de SORIN28
Mai bine ai fi atent cu cine umbla sotioara ta, ce prietene are si cine i-a bagat in cap prostiile astea
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
DarkAngel
Expert member 1098 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult
Ideia consultarii unui psiholog este cea mai buna
In biblie nu zice ca sexul oral exte interzis sau ca vei ajunge in iad daca il practici.. nici macar de homosexualitate nu zice asta... deci nu are argumente bune ia bliblia si spune-i sa-ti arate unde zice daca vei practica sex oral vei ajunge in iad... daca nu gaseste asta intreab-o pe ce se bazeaza cand face aceste afirmatii PS... nimic nu este un pacat atat timp cat nu face rau tie altcuiva fizic psihic sau moral. Deci vremurile lu bunica au trecut (si atunci se practicau fel si fel de tehnici numai ca atunci erau mult mai musamalizate dar cam atata )
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai m
scris pe 6 dec 2006 00:41 de Bozgoru
Sigur a auzit ea undeva chestia asta cu Dumnezeu.. si i-a bagat in cap prostiile astea... oricum eu zic ca chestia asta e trecatoare pentru ca un om de tipul asta nu devii.. te nasti.. esti crescut cu o mentalitatea dasta.... se va schimba zic eu..
|
sus |
|
DarkAngel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste m
Sigur a auzit ea undeva chestia asta cu Dumnezeu.. si i-a bagat in cap prostiile astea... oricum eu zic ca chestia asta e trecatoare pentru ca un om de tipul asta nu devii.. te nasti.. esti crescut cu o mentalitatea dasta.... se va schimba zic eu.. Mda cam asa este... probabil ca este o faza trecatoare... trebe sa ai rabdare si sa-i mai explici logic cum este treaba si sa-i arati cum stau lucrurile defapt si ca conceptiile ei sunt un pic cam deplasate...mai informeaz-o mai "plmib-o prin lume" si o sa-si revina...dar nah cu rabdare si fara prea multe insistente
|
sus |
|
Infector
Expert member 1846 mesaje
|
A prostit-o vr'un popa... doar e femeie!
S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
|
sus |
|
BBL
Guest
|
scris pe 7 dec 2006 04:56 de BBL
A prostit-o vr'un popa... doar e femeie!
Adevarul e ca nici a mea nu ma lasa decat rar si banuiesc ca motivul e acelasi... Dar daca vreau sa imi faca, imi face. Eu ei...mai greu...
|
sus |
|
Against
Guest
|
Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??
scris pe 7 dec 2006 11:56 de Against
Nu, sotia ta nu il iubeste mai mult pe Dumnezeu, este gresit acest mod de exprimare, Dumnezeu nu are nici un amestec in treaba asta. Probabil ca nu va fi usor s-o faci sa redevina femeia de dinainte, dar incearca. Discuta chestiunea cu ea pe toate partile si chiar daca suna ridicol, urmareste-i miscarile. Cu cine vorbeste la telefon, eventual cu cine se intalneste. Mai mult ca sigur ca a incaput pe mana unor sectanti care-i impuie capul cu tot felul de tampenii. In ea au gasit un teren slab si au profitat, de aceea e bine sa fii intotdeauna cu garda sus. Nu renunta, iti doresc din tot sufletul sa reusesti.
|
sus |
|
Danny_DaBoss
Expert member 2005 mesaje
|
am mai auzit si eu de la cineva treburi d-astea.. ca daca faci sex oral sau o faci cand este post sau alte bazaconii d-astea cica e pacat mare si te pedepseste Dumnezeu.. dar uite ceva ce nu iti spune nimeni... : Atata timp cat o faci din dragoste.. nu este nici un pacat. Cand o faci cu altcineva si este doar placere trupeasca, si inseli si etc atunci e pacat. Si asta mi-a ziso un preot, in varsta, care si el radea cand auzea aberatii d-astea.
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Atata timp cat o faci din dragoste.. nu este nici un pacat. Cand o faci cu altcineva si este doar placere trupeasca, si inseli si etc atunci e pacat.
He he heeee, e plina lumea de pacatosi...., crezi ca lor le pasa de interpretarea religioasa data dansului lor salbatic la orizontala si nu numai?!? Nu, sunt mandri de realizarile lor!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe D
scris pe 7 dec 2006 19:31 de carrie
eu am auzit ca nu este pacat decat cand o faci pe bani sau urmarind alte interese decat placerea. daca iti place persoana, nu este pacat (chiar daca nu exista dragoste, ci numai atractie). bine, parerea mea este ca altele sunt pacatele, nu sexul... pacat este sa faci rau, sa ucizi, sa furi etc, nu sa faci sex.
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult
scris pe 7 dec 2006 19:43 de Guest
pacat este sa faci rau, sa ucizi, sa furi etc, nu sa faci sex. Da, asa este, mai, ales, cand o faci constient, cu buna stiinta, vreau sa spun.
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai m
Eu nu stiu de unde apar astfel de idei.Eu nu stiu sa scrie in Biblie(adevarul e ca nici nu am citit-o) ca e pacat sa faci sex.Una dintre porunci spune ceva de genul"sa nu ravnesti la femeia(sotia) aproapelui tau" insa asta e cu totul si cu totul altceva.Aici cred ca e vorba de adulter, nu de sexul propriu zis.
Auzim mereu ca e pacat sa te culci cu cineva inainet de castaorie etc. Unde scrie?A citit cineva in Biblie?
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
dazza
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste m
scris pe 8 dec 2006 13:16 de dazza
Eu nu stiu de unde apar astfel de idei.Eu nu stiu sa scrie in Biblie(adevarul e ca nici nu am citit-o) ca e pacat sa faci sex.Una dintre porunci spune ceva de genul"sa nu ravnesti la femeia(sotia) aproapelui tau" insa asta e cu totul si cu totul altceva.Aici cred ca e vorba de adulter, nu de sexul propriu zis.
Auzim mereu ca e pacat sa te culci cu cineva inainet de castaorie etc. Unde scrie?A citit cineva in Biblie?
Da mai,adevarul este..ca,SCRIE in Biblie asa ceva.
E pacat sa faci sex oral,anal pt ca nu este cel lasat de D'zeu!
E pacat sa practici sexul care nu duce la reproducere.
Asta scrie in Biblie ! Restul se numesc perversiuni !
Bulinel,eu cred ca,sotia ta a inceput sa aiba prieteni pe care tu nu ii cunosti.
Probabil doreste sa se integreze la o alta religie.Gen: Baptist,penticostal,martorii lui Iehova..ceva de genul.
Bun,inteleg ca esti frustrat,dar sincer nu pot sa inteleg de ce trebuie sa iti parasesti sotia cu care ai un copil si o familie fericita!
Pt sex oral >????????
Ai innebunit ??
Sexul oral nu e tot in viata,exista multe alte lucruri placute si care te implinesc.
Faceti dragoste si e mai mult decat un sex oral !
|
sus |
|
Dysdera
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il i
scris pe 8 dec 2006 19:48 de Dysdera
)) tru..dar totusi e foarte interesant subiectul asta..oare religia chiar interzice practicarea altor tipuri de sex decat cel normal? dazza..ai putea sa ne dai un citat exact din biblie care vorbeste despre asta?
|
sus |
|
DarkAngel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubes
Bulinel,eu cred ca,sotia ta a inceput sa aiba prieteni pe care tu nu ii cunosti.
Probabil doreste sa se integreze la o alta religie.Gen: Baptist,penticostal,martorii lui Iehova..ceva de genul.
Bun,inteleg ca esti frustrat,dar sincer nu pot sa inteleg de ce trebuie sa iti parasesti sotia cu care ai un copil si o familie fericita!
Pt sex oral >????????
Ai innebunit ??
Sexul oral nu e tot in viata,exista multe alte lucruri placute si care te implinesc.
Faceti dragoste si e mai mult decat un sex oral ! hahhaha siigur si in biblie mai scrie si pozitiile care sunt interzise la sexu normal pentru reproducere este interzis si orgasmul sa nu uitam de mangaieri.si ce mai e interzis... probabil e interzis sa respiri si nu am ajuns eu la pasajul ala ?
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 9 dec 2006 12:12 de carrie
biserica are minunata capacitate de a interzice tot ce e placut omului. daca citesti lista de pacate din pelerinul roman (carte care m-a socat) vei afla ca e interzis sa mergi fara batic (femei) sau sa nu porti barba si mustata (barbati), e interzis sa folosesti cosmetice, e interzis sa razi prea tare sau sa mergi in restaurant... cat despre sex, e interzis in afara casatoriei, e permis numai in zilele de marti si joi (bineinteles, daca nu e post sau sarbatoare), e interzisa orice metoda contraceptiva (cu exceptia abstinentei si a calendarului, dar cu ce ne incalzeste asta), e interzis sa o faci in diverse pozitii, altele decat misionarul, e interzis sa o faci mai mult de o data intr-o zi, e interzis sa o faci complet dezbracat, ce sex oral sau alte jucarele cand e interzisa si masturbarea partenerului spre a ii spori placerea (ce sa mai zic de masturbarea solo)... daca practici sexul cum spune biserica, e posibil, ca femeie, sa nu poti avea orgasm niciodata... si ca barbat sexul isi pierde 90 la suta din farmec... cu ce drept se baga biserica in patul omului? cat vom mai tine seama de asemenea aberatii, fara sa ne dam seama ca de fapt altele sunt problemele lumii acesteia? cand mor mii de copii de foame si sida zilnic, cand exista atatea crime si vioolenta, atata cruzime, atata rautate, atatea probleme, divinitatea nu are alta treaba decat sa urmareasca cine face sex oral si cine se masturbeaza? sa fim seriosi! de ce e considerat sexul oral pacat? sau masturbarea? pentru ca nu duce la reproducere. si in conditiile in care, in vechime, rata mortalitatii era extrem de ridicata si speranta de viata mult mai mica, era considerat necesar pentru supravietuirea speciei ca sa se valorifice orice act intru procreere. astea sunt dogme imbracate in aura religioasa, dar care de fapt aveau alte scopuri. la fel cum biserica a ajutat foarte mult la infranarea maselor de exploatati flamanzi prin acele "cel din urma va fi cel dintai" si prin minunatele predici conform cu care cu cat esti mai sarac, mai flamand, mai umil, mai suferind, cu atat rasplata ta va fi mai mare in rai! nu cred ca mai trebuie sa mergem, in secolul 21, dupa principiul "crede si nu cerceta"!
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
Dysdera
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea
scris pe 9 dec 2006 13:07 de Dysdera
biserica are minunata capacitate de a interzice tot ce e placut omului. daca citesti lista de pacate din pelerinul roman (carte care m-a socat) vei afla ca e interzis sa mergi fara batic (femei) sau sa nu porti barba si mustata (barbati), e interzis sa folosesti cosmetice, e interzis sa razi prea tare sau sa mergi in restaurant... cat despre sex, e interzis in afara casatoriei, e permis numai in zilele de marti si joi (bineinteles, daca nu e post sau sarbatoare), e interzisa orice metoda contraceptiva (cu exceptia abstinentei si a calendarului, dar cu ce ne incalzeste asta), e interzis sa o faci in diverse pozitii, altele decat misionarul, e interzis sa o faci mai mult de o data intr-o zi, e interzis sa o faci complet dezbracat, ce sex oral sau alte jucarele cand e interzisa si masturbarea partenerului spre a ii spori placerea (ce sa mai zic de masturbarea solo)... daca practici sexul cum spune biserica, e posibil, ca femeie, sa nu poti avea orgasm niciodata... si ca barbat sexul isi pierde 90 la suta din farmec... cu ce drept se baga biserica in patul omului? cat vom mai tine seama de asemenea aberatii, fara sa ne dam seama ca de fapt altele sunt problemele lumii acesteia? cand mor mii de copii de foame si sida zilnic, cand exista atatea crime si vioolenta, atata cruzime, atata rautate, atatea probleme, divinitatea nu are alta treaba decat sa urmareasca cine face sex oral si cine se masturbeaza? sa fim seriosi! de ce e considerat sexul oral pacat? sau masturbarea? pentru ca nu duce la reproducere. si in conditiile in care, in vechime, rata mortalitatii era extrem de ridicata si speranta de viata mult mai mica, era considerat necesar pentru supravietuirea speciei ca sa se valorifice orice act intru procreere. astea sunt dogme imbracate in aura religioasa, dar care de fapt aveau alte scopuri. la fel cum biserica a ajutat foarte mult la infranarea maselor de exploatati flamanzi prin acele "cel din urma va fi cel dintai" si prin minunatele predici conform cu care cu cat esti mai sarac, mai flamand, mai umil, mai suferind, cu atat rasplata ta va fi mai mare in rai! nu cred ca mai trebuie sa mergem, in secolul 21, dupa principiul "crede si nu cerceta"!
vorbind despre regulile bisericesti si actele care sunt considerate pacate..am investigat putin si am gasit asta http://sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane_p.trupesti.htm unele sunt de-a dreptul hilare..altele mai logice in nebunia lor..dar e trist ca multi le respecat mai mult pe cele hilare decat pe cele logice...
|
sus |
|
DarkAngel
|
biserica are minunata capacitate de a interzice tot ce e placut omului. daca citesti lista de pacate din pelerinul roman (carte care m-a socat) vei afla ca e interzis sa mergi fara batic (femei) sau sa nu porti barba si mustata (barbati), e interzis sa folosesti cosmetice, e interzis sa razi prea tare sau sa mergi in restaurant... cat despre sex, e interzis in afara casatoriei, e permis numai in zilele de marti si joi (bineinteles, daca nu e post sau sarbatoare), e interzisa orice metoda contraceptiva (cu exceptia abstinentei si a calendarului, dar cu ce ne incalzeste asta), e interzis sa o faci in diverse pozitii, altele decat misionarul, e interzis sa o faci mai mult de o data intr-o zi, e interzis sa o faci complet dezbracat, ce sex oral sau alte jucarele cand e interzisa si masturbarea partenerului spre a ii spori placerea (ce sa mai zic de masturbarea solo)... daca practici sexul cum spune biserica, e posibil, ca femeie, sa nu poti avea orgasm niciodata... si ca barbat sexul isi pierde 90 la suta din farmec... cu ce drept se baga biserica in patul omului? cat vom mai tine seama de asemenea aberatii, fara sa ne dam seama ca de fapt altele sunt problemele lumii acesteia? cand mor mii de copii de foame si sida zilnic, cand exista atatea crime si vioolenta, atata cruzime, atata rautate, atatea probleme, divinitatea nu are alta treaba decat sa urmareasca cine face sex oral si cine se masturbeaza? sa fim seriosi! de ce e considerat sexul oral pacat? sau masturbarea? pentru ca nu duce la reproducere. si in conditiile in care, in vechime, rata mortalitatii era extrem de ridicata si speranta de viata mult mai mica, era considerat necesar pentru supravietuirea speciei ca sa se valorifice orice act intru procreere. astea sunt dogme imbracate in aura religioasa, dar care de fapt aveau alte scopuri. la fel cum biserica a ajutat foarte mult la infranarea maselor de exploatati flamanzi prin acele "cel din urma va fi cel dintai" si prin minunatele predici conform cu care cu cat esti mai sarac, mai flamand, mai umil, mai suferind, cu atat rasplata ta va fi mai mare in rai! nu cred ca mai trebuie sa mergem, in secolul 21, dupa principiul "crede si nu cerceta"! BIserica nu se baga ca nu are drepturi ea zice. bullshituri si cine le inghita sufera consecintele acestei minutate instituii care in ultima vreme se desebeste fff clar de religie...fiind doar o institutie care interpreteaza gresit multe scrieri si adapteaza reguli amplulea asa ca .cine asculta de ea suporta consecintele nu are cum sa ne constraga sa facem nimic doar vinde gogosi si eu is la regim!!!
|
sus |
|
dazza
Expert member 513 mesaje
|
scris pe 9 dec 2006 14:28 de dazza
)) tru..dar totusi e foarte interesant subiectul asta..oare religia chiar interzice practicarea altor tipuri de sex decat cel normal? dazza..ai putea sa ne dai un citat exact din biblie care vorbeste despre asta?
Eu am citit Biblia in urma cu cateva luni.
Nu am nici o Biblie aici (spre rusinea mea),asa ca nu iti pot da momentan un citat.
Pe mine ma intereseaza subiectul si cred ca,oricat l'am dezbate,tot nu ajungem la nici un raspuns.
Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
|
sus |
|
DarkAngel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia
Nu am nici o Biblie aici (spre rusinea mea),asa ca nu iti pot da momentan un citat.
Pe mine ma intereseaza subiectul si cred ca,oricat l'am dezbate,tot nu ajungem la nici un raspuns. Deci de sex oral nu zice nimic ??
|
sus |
|
DarkAngel
|
Pe mine ma intereseaza subiectul si cred ca,oricat l'am dezbate,tot nu ajungem la nici un raspuns. Si totusi acelea par mai mult a fi santaje care nu se pot aplica in constitutia actuala muhahaha
|
sus |
|
DarkAngel
|
Pe mine ma intereseaza subiectul si cred ca,oricat l'am dezbate,tot nu ajungem la nici un raspuns. Si sa nu uitam ca se contrazice biblia p ea insasi .. (pasajul in care se face aluzia la un blestem) de cand are voie biserica sa blesteme tot ce nu se opune ei.... cnd isus zicea sa intorci si celalalt obraz ?? BULLSHIT o biblie inteleasa si scrisa prost si mai ales sa nu uitam tradusa prost dupa interesele unor oameni d afaceri pana la urma..... doar evreii au inventat comunistu si tot ei or inventat crestinismul )) ce ironie dar unii tind sa fie cu ochelari de cal si in ziua de azi sau pur si simplu dezinformati
|
sus |
|
LonelyGirl
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubes
Am auzit chestiile astea de n ori insa nimeni nu imi poate spune unde anume in biblie e mentionat asa ceva.Pls informaza-ma si pe mine.
Adevarul e ca Biblia e discutata din mute puncte de vedere.Ce imi vine acum in minte sunt epilepticii care erau considerati posedati de diavol si erau omorati, chiunuiti etc.Deci nu ne putem supune intru totul Bibliei.
|
sus |
|
LonelyGirl
|
Chiar nu ma pot abtine.O sa citez cateva dintre pacatele gasite pe linkul postata de carrie.
homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), 15 ani să nu se împărtăsească.
Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească
A patra căsătorie nu este îngăduită; iar dacă cineva a încheiat-o, acea căsătorie să se desfacă si 8 ani să nu se împărtăsească.
Dacă se va împreuna cineva înainte de cununia religioasă, 1 an să nu se împărtăsească
Cei ce joacă în horă, cad sub afurisenie (Afurisenie înseamnă despărtire si lepădare de la Biserica Ortodoxă).
De se va căsători un bărbat cu o femeie evreică sau o femeie ortodoxă cu un bărbat evreu sau cu bărbat eretic, sau bărbatul ortodox cu femeie eretică, acea căsătorie să se desfacă;
Cel ce ocărăste sau batjocoreste pe cineva, trei zile să se afurisească si să mănânce numai pâine cu apă. pentru că: " ... cel ce va zice fratelui meu nebun, vinovat este de gheena focului
Dacă a stiut cineva despre altul că păcătuieste si nu 1-a oprit, cu toate că putea să-1 oprească, unul ca acela să se canonisească, la fel cu acela care a săvârsit păcatul.
Dacă cineva se împodobeste ca să facă sminteală si se dă cu mirodenii, dacă îsi vopseste părul, unghiile, fata, sprâncenele si buzele, să se afurisească (Canonul 103 Trulan).
Cel ce a facut malahie (onanie, masturbare), 40 de zile să mănânce hrană uscată si să facă câte o sută de mătănii pe zi, si cu mare căintă în suflet hotărându-se de a nu mai gresi
Asa ca apucati-va oameni buni de afcut matanii, de mancat hrana rece si de rugat.
Nu stiu cum vedeti voi chestiile astea dau eu una sigur merg in iad.Nu mai are sens sa ma straduiesc sa-mi rascumpar pacatele asa ca pacatuiesc in continuare
|
sus |
|
Dysdera
|
scris pe 16 dec 2006 16:41 de Dysdera
Chiar nu ma pot abtine.O sa citez cateva dintre pacatele gasite pe linkul postata de carrie.
homosexualii (Homosexuali se numesc aceia care desfrânează anal bărbat cu bărbat sau bărbatul cu sotia lui desfrânând in chipul arătat mai sus.), cei care se împreună cu dobitoacele, cei ce se împreună cu femeile lor peste fire (împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), 15 ani să nu se împărtăsească.
Cel ce a curvit cu femeia sa peste fire(împreunarea peste fire este atunci când bărbatul sau o femeie îsi fac demonica plăcere sarutându-se unde nu trebuie.), să nu se împărtăsească 15 ani; la fel si femeia se canoniseste dacă a fost cu voia ei; iar dacă a fost silită (adică fară voia ei), 6 ani să nu se împărtăsească
A patra căsătorie nu este îngăduită; iar dacă cineva a încheiat-o, acea căsătorie să se desfacă si 8 ani să nu se împărtăsească.
Dacă se va împreuna cineva înainte de cununia religioasă, 1 an să nu se împărtăsească
Cei ce joacă în horă, cad sub afurisenie (Afurisenie înseamnă despărtire si lepădare de la Biserica Ortodoxă).
De se va căsători un bărbat cu o femeie evreică sau o femeie ortodoxă cu un bărbat evreu sau cu bărbat eretic, sau bărbatul ortodox cu femeie eretică, acea căsătorie să se desfacă;
Cel ce ocărăste sau batjocoreste pe cineva, trei zile să se afurisească si să mănânce numai pâine cu apă. pentru că: " ... cel ce va zice fratelui meu nebun, vinovat este de gheena focului
Dacă a stiut cineva despre altul că păcătuieste si nu 1-a oprit, cu toate că putea să-1 oprească, unul ca acela să se canonisească, la fel cu acela care a săvârsit păcatul.
Dacă cineva se împodobeste ca să facă sminteală si se dă cu mirodenii, dacă îsi vopseste părul, unghiile, fata, sprâncenele si buzele, să se afurisească (Canonul 103 Trulan).
Cel ce a facut malahie (onanie, masturbare), 40 de zile să mănânce hrană uscată si să facă câte o sută de mătănii pe zi, si cu mare căintă în suflet hotărându-se de a nu mai gresi
Asa ca apucati-va oameni buni de afcut matanii, de mancat hrana rece si de rugat.
Nu stiu cum vedeti voi chestiile astea dau eu una sigur merg in iad.Nu mai are sens sa ma straduiesc sa-mi rascumpar pacatele asa ca pacatuiesc in continuare
eu l-am postat nu carrie
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|