Iubirea adevarata chiar exista!

Pagina 1 din 1
1

geanina

Guest

Iubirea adevarata chiar exista!

scris pe 21 nov 2006 14:56 de geanina

dupa multe esecuri si plans dupa baieti si pe strada mea soarele a rasarit.Am un iubit de 1 an de zile si ne iubim pe zi ce trece tot mai mult
in trecut am suferit enorm de mult dar niam dat seama k numai nu a avut rost am fost o fraiera o tampita si nu mi rusine sa recunosc asta dak stiam atunci k acuma imi va fi bine nu ma stresam dar k orice fata la inceputul unei noi iubiri
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Iubirea adevarata chiar exista!

scris pe 21 nov 2006 15:20 de Danny_DaBoss

ma bucur pentru voi, chiar ma bucur si ai grija sa tineti cu dintii de relatie daca merge bine si sa nu va certati din toate prostiile !
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 21 nov 2006 15:40 de stefanoski

bine ca mai sunt si tineri care se iubesc cu adevarat...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 21 nov 2006 19:21 de mya

dupa multe esecuri si plans dupa baieti si pe strada mea soarele a rasarit.Am un iubit de 1 an de zile si ne iubim pe zi ce trece tot mai mult
in trecut am suferit enorm de mult dar niam dat seama k numai nu a avut rost am fost o fraiera o tampita si nu mi rusine sa recunosc asta dak stiam atunci k acuma imi va fi bine nu ma stresam dar k orice fata la inceputul unei noi iubiri

Felicitari! De remarcat ca unii pot, in schimb ce altii ... nu prea.

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 21 nov 2006 19:57 de carrie

nu stiu de ce imi pare la misto topicul... iar daca ar fi adevarat, what's the big deal? cineva care a avut ceva esecuri sentimentale si acum are o relatie fericita de un an (nici macar nu este atat de mult timp incat sa poti trage niste concluzii serioase). asta e valabil pentru majoritatea oamenilor. majoritatea avem si esecuri si impliniri... nu inteleg de ce atatea felicitari si extazieri. e o poveste obisnuita, nu un record guiness... si nu, nu o spun cu nici o urma de rautate.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

scris pe 21 nov 2006 23:35 de Dysdera

nu stiu de ce imi pare la misto topicul... iar daca ar fi adevarat, what's the big deal? cineva care a avut ceva esecuri sentimentale si acum are o relatie fericita de un an (nici macar nu este atat de mult timp incat sa poti trage niste concluzii serioase). asta e valabil pentru majoritatea oamenilor. majoritatea avem si esecuri si impliniri... nu inteleg de ce atatea felicitari si extazieri. e o poveste obisnuita, nu un record guiness... si nu, nu o spun cu nici o urma de rautate.

daca tu nu crezi in iubire macar lasa-ne pe noi sa credem..tu ramai cu viziunea ta impersonala asupra sentimentului de iubire

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 22 nov 2006 01:32 de stefanoski

Felicitar De remarcat ca unii pot, in schimb ce altii ... nu prea.

Nu e vorba de putut...e vorba de ghinion sau de noroc...

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

scris pe 22 nov 2006 18:20 de carrie

daca tu nu crezi in iubire macar lasa-ne pe noi sa credem..tu ramai cu viziunea ta impersonala asupra sentimentului de iubire

eu nu am avut niciodata pretentia sa schimb opiniile si credintele nimanui! nu e vorba de a crede sau a nu crede. sunt constienta ca exista acest sentiment, poate nu etern dar exista, insa nu vad de unde reiese existenta marii iubiri din ce a postat fata asta... care a avut cateva dezamagiri si acum are o relatie care sa desfasoara bine de 1 an de zile. ce e asa de deosebit in asta? aproape toata lumea are astfel de relatii... e un lucru f bun, f dragut, ok. dar nu inseamna neaparat ca ai descoperit iubirea adevarata, mai ales la varsta asta (din modul de a scrie si din termenul "baieti" si nu "barbati" deduc ca este vorba de o adolescenta).

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 22 nov 2006 18:29 de mya

Nu e vorba de putut...e vorba de ghinion sau de noroc...

Cand te implici intr-o relatie, nu o faci la plici, hai sa vad si asta ce mai vrea de la viata mea! Mergi de la premisa ca il/o cuunosti si va functiona. Si da, e si de putut. Been there, seen that!

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

scris pe 22 nov 2006 20:28 de stefanoski

Cand te implici intr-o relatie, nu o faci la plici, hai sa vad si asta ce mai vrea de la viata mea!

Pai eu nu plec de la ideia asta, dar s-a intamplat ca fata sa aiva astfel de idei...

P.S. : Eu chiar ma implic

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista

scris pe 23 nov 2006 03:00 de Bozgoru

nu vreau sa par rau geanina... dar e vorba doa de timp.. mai vb peste 3-4 ani.. si o sa-mi spui daca el a fost adevarata ta iubire.. )
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 23 nov 2006 12:49 de DarkAngel

Smile... tomorrow will be better
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2006 14:34 de ExoticDream

Smile... tomorrow will be better

Daca ii dam crezare lui Murphy, am zice un pic altfel:

"Smile.... tomorrow will be worse!"

On-topic: Iubirea adevarata exista, chiar daca nu toata lumea intelege ca ea nu "se gaseste", ci se construieste in timp, in doi, pe un fundament pe cat posibil comun. Ideea este ca trebuie sa fii suficient de matur incat sa stii ceea ce vrei, sa fii capabil sa faci alegerea potrivita si sa nu confunzi iubirea cu cine stie ce "chestiute" gen atractia fizica, flirtul, simpla amicitie.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 10 dec 2006 01:27 de DarkAngel

Iubirea adevarata exista, chiar daca nu toata lumea intelege ca ea nu "se gaseste", ci se construieste in timp, in doi, pe un fundament pe cat posibil comun. Ideea este ca trebuie sa fii suficient de matur incat sa stii ceea ce vrei
True.....
sus

Serban18

Guest

scris pe 13 dec 2006 18:15 de Serban18

Da...intr-adevar exista dar se pare ca este destul de greu sa dai de ea. Sunt de peste 3 ani cu prietena mea, ( singura si sper din toata inima sa fie unica ) si ne iubim cu adevarat.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 dec 2006 19:45 de SORIN28

Da...intr-adevar exista dar se pare ca este destul de greu sa dai de ea. Sunt de peste 3 ani cu prietena mea, ( singura si sper din toata inima sa fie unica ) si ne iubim cu adevarat.

Bravo voua, mai mult mult de atat nu-si are rostul

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

scris pe 26 dec 2006 16:45 de Coracao

Cu siguranta dragostea adevarata exista si va exista pentru totdeauna!!!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 dec 2006 03:32 de ExoticDream

Exista, insa este atat de usor sa o pierzi....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 27 dec 2006 11:53 de stefanoski

Poate o voi gasi si eu candva...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista

scris pe 28 dec 2006 18:52 de ExoticDream

Poate o voi gasi si eu candva...

Daca tu, tata de adolescent, nu ai gasit-o inca, noi cum sa mai speram?!?

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar ex

scris pe 28 dec 2006 20:47 de stefanoski

Daca tu, tata de adolescent, nu ai gasit-o inca, noi cum sa mai speram?!?

sus

io

Guest

scris pe 6 ian 2007 15:44 de io

eu n-am avut parte de nici un esec... am o relatie de 4 ani si 9 luni cu primul si singurul meu prieten..ne intelegem foarte bine si pot spune k chiar ne iubim partea proasta e k parintii mei nu stiu de noi si e nasol rau de tot dar nu ma intereseaza.. cica abia la 19 ani am voie cu preten .. am aproape 18 .. deci mai un pic
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 6 ian 2007 15:51 de Danny_DaBoss

4 ani si 9 luni si nu au aflat parintii ? waaaw

sus

io

Guest

scris pe 6 ian 2007 15:57 de io

pai or aflat aku 3 ani parca k or avut grija niste "prieteni" de asta da na... le-o trecut
sus

Guest

Guest

scris pe 6 ian 2007 18:55 de Guest

N-a aflat sotul ei, decat, dupa 4 ani. Maica-sa, stia. Se casatorise si dumneaei, intre timp, in 7 plus, cu iubitul fiicei. Cat, despre tata, am inteles, tot, din 7 plus, ca, este vitreg. Cel natural, decedand, pe cand, avea numai 42 ani.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 6 ian 2007 21:09 de Danny_DaBoss

N-a aflat sotul ei, decat, dupa 4 ani. Maica-sa, stia. Se casatorise si dumneaei, intre timp, in 7 plus, cu iubitul fiicei. Cat, despre tata, am inteles, tot, din 7 plus, ca, este vitreg. Cel natural, decedand, pe cand, avea numai 42 ani.

uite aici deja nu mai imi place de tine (eu, un mare admirator) ca deja vb prostii
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online