Flatata sau tradata ordinar?

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

dada

Junior member
43 mesaje

Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 11 dec 2006 09:37 de dada

Am nevoie de ajutorul vostru....
De curand, am aflat cu surprindere ca sotul meu m-a inselat, desi traim de 11 ani povestea noastra de dragoste...deci cu atat surpriza a fost mai mare

Pe scurt: a avut o relatie intinsa pe o perioda destul de lunga de timp, cu o femeie sa-i spunem "usoara", femeie care s-a multumit cu a oferi si a primi doar partide de sex "clandestine".
Conform destainuirii lui(si vreau sa-l cred pt. ca a fost ca o "spovedanie")s-a folosit de respectiva pt. a castiga experienta si pt. a imbunatatii viata noastra sexuala (in contextul in care noi doi am cunoscut iubirea unul in bratele celuilalt)Sublim nu?
Intrebarea este: cum ar trebui EU sa ma simt acum? Flatata sau tradata ordinar?
Trebuie sa mai stiti: cunosc persoana(lucreaza la un client al firmei noastre)si nu imi este greu sa-l cred ca nu a fost "animat" de ceva dorinte carnale, din contra, il compatimesc pe saracul meu sot dezorientat...
Va multumesc!!!
sus

Guest

Guest

Re: Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 11 dec 2006 11:22 de Guest

De curand, am aflat cu surprindere ca sotul meu m-a inselat, desi traim de 11 ani povestea noastra de dragoste...deci cu atat surpriza a fost mai mare

Pe scurt: a avut o relatie intinsa pe o perioda destul de lunga de timp, cu o femeie sa-i spunem "usoara", femeie care s-a multumit cu a oferi si a primi doar partide de sex "clandestine".
Conform destainuirii lui(si vreau sa-l cred pt. ca a fost ca o "spovedanie")s-a folosit de respectiva pt. a castiga experienta si pt. a imbunatatii viata noastra sexuala (in contextul in care noi doi am cunoscut iubirea unul in bratele celuilalt)Sublim nu?
Trebuie sa mai stiti: cunosc persoana(lucreaza la un client al firmei noastre)si nu imi este greu sa-l cred ca nu a fost "animat" de ceva dorinte carnale, din contra, il compatimesc pe saracul meu sot dezorientat...
Va multumesc!!!
Dezorientat?!? Dar, ce-a patit, s-a impiedicat si a cazut in penis?!? Eiii!!?, flatata, ca n-o fi fost prima data!
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 11 dec 2006 12:35 de Danny_DaBoss

te-a mintit si te-a inselat cu nerusinare fara sa se gandeasca la tine, a bagat un motiv stupid sa se scoata si sa il vezi tu cu alti ochi si tu esti de parere ca este "dezorientat"... Pai inseamna ca a stiut sa te convinga bine si sa te minta ca sa te aduca in starea in care nu te afecteaza ca te-a inselat pt ca isi dorea sa isi imbunatateasca .... perf. sexuala.. Come on Cat de ordinar poate sa fie.... Odata ce iubesti pe cineva, esti cu acel cineva, nu te mai intereseaza de altcineva. Asta daca nu i-ai dat si tu motive sa te inshele.
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 11 dec 2006 14:40 de Duduia

ok...luand-o logic: n-am facut sex decat cu prietenul meu. daca imi vine ideea ca trebuie sa imi imbunatatesc performantele sexuale, ma culc cu altcineva? ie, ruait! stimata doamna, motivul invocat de sotul dumneavoastra este cat de poate de subred. performanta sexuala se obtine alaturi de partenerul in cauza, tinanad cont de faptul ca fiecare are alte placeri in acest domeniu.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 12 dec 2006 00:43 de stefanoski

Nu stiu cati ar fi crezut o asemenea minciuna proasta. Totusi tu ai crezut-o, ba chiar il si compatimesti. wai wai saracutzul de el. Cu alte cuvinte : Te-a prostit.
Raspunsul meu la intrebare : ar trebui sa te simti tradata !

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 12 dec 2006 07:09 de Pasaroi_Cuminte

Va multumesc!!!

Tu cum te simti ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

dada

Junior member
43 mesaje

scris pe 12 dec 2006 09:15 de dada

Tu cum te simti ?

Nu se pune comentariile voastre.....
Voi TOTI sunteti subiectivi....
si rautaciosi, rautaciosi
sus

Against

Guest

scris pe 12 dec 2006 11:26 de Against

Unde este flatarea in tot ce s-a intamplat? Te-a inselat ca un nemernic ce se gaseste si gata. Mai ai si dubii... Auzi, daca sa te simti flatata sau tradata? Fii serioasa. Si nu inghiti toate gogosile pe care ti le spune marele barbat iubit. Ca dovada, uite ce-a facut. Vezi cum procedezi mai departe...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 12 dec 2006 12:58 de Danny_DaBoss

Nu se pune comentariile voastre.....
Voi TOTI sunteti subiectivi....
si rautaciosi, rautaciosi

tu ne-ai intrebat.. ai vrut un rasp sincer... si ai primit
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 dec 2006 13:01 de ExoticDream

Cum ai aflat? Banuiesc ca nu l-au napadit remuscarile si nu ti s-a spovedit din proprie initiativa!

Ceea ce spune el = vrajeala ieftina! In traducere: "Draga mea, noi doi ne-am dezvirginat unul pe celalalt, am cunoscut placerile sexuale doar impreuna, insa au trecut 11 ani si, cum tu nu ai intelege ca eu muream de curiozitate sa vad cum e sexul si cu alte femei, iar intre noi intervenise o oarecare doza de monotonie, ti-am servit povestea cu imbunatatirea performantelor sexuale, sperand sa o si crezi. Nu am vrut sa te ranesc, spunandu-ti adevarul. Deocamdata putem experimenta noile mele tehnici, urmand ca, in momentul in care vom resimti o unda de plictiseala, eu sa mai fac un curs de reciclare cu una din colege sau cu o clienta a firmei. Ca sa nu te superi, nu am sa aleg persoane care sa imi anime dorintele carnale, este doar un curs de perfectionare sexuala, wtf?"

TRADATA ORDINAR!!!

il compatimesc pe saracul meu sot dezorientat...

Sper ca glumesti! Dezorientata ta consoarta ar fi putut pune mana pe o carte buna de tehnici sexuale si ati fi putut experimenta impreuna fel de fel de pozitii, trasnai, minuni, nu era cazul sa aterizeze cu jalba in protap prin paturi straine ale unor femei usoare! Cunosc cupluri care aveau exact vechimea voastra si care si-au revigorat viata sexuala fara intromisiuni in alte... sfere! Daca tu ai puterea sa-i gasesti scuze pentru legatura extraconjugala despre care ai aflat probabil intamplator, probabil il vei ierta si el va invata din aceasta experienta ca tu esti o sotie extrem de intelegatoare, drept pentru care episoade de genul acesta se vor repeta, doar ca va fi mai precaut ca sa nu te mai... raneasca! Eu i-as fi ascultat "spovedania", apoi l-as fi ajutat sa-si faca bagajul, promitandu-i ca nu voi mentiona la divort faptul ca si-a parasit domiciliul conjugal (l-as trimite urgent de acasa oriunde numai sa nu-i mai suport in preajma fiinta-i pangarita si mincinoasa!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dada

Guest

scris pe 12 dec 2006 15:25 de dada

Cum ai aflat? Banuiesc ca nu l-au napadit remuscarile si nu ti s-a spovedit din proprie initiativa!

Ba chiar asa s-a intamplat!A venit intr-o zi acasa enervat,(cica incepuse respectiva sa emita pretentii) si-a descarcat sufletul, m-a intrebat daca il mai iubesc, l-am iertat peste 2-3 zile, apoi am facut dragoste... Ce? E asa greu de crezut? Sau tu n-ai iubit niciodata?
Spre exemplu, respectiva a inghitit(tot de la el) o galusca dragutica: cica, la un moment dat, noi doi, ne-am fi despartit... ... deci se poate...
cu jalba in protap

?????
Nu am vrut sa te ranesc, spunandu-ti adevarul.

Pai da' de ce sa spui o minciuna din proprie initiativa???????
Si ma tot intreb care sa fi fost adevarul ala de nu il putea rosti TOT din proprie initiativa????
Aa?? Adica se lega singur la cap????? fara sa-l doara????
sus

dada

Guest

scris pe 12 dec 2006 15:28 de dada

Dezorientat?!? Dar, ce-a patit, s-a impiedicat si a cazut in penis?!? Eiii!!?, flatata, ca n-o fi fost prima data!

Ba chiar "a" avut onoarea
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 12 dec 2006 17:52 de Danny_DaBoss

eu am impresia ca chiar te bucuri ca te inseala sotul si nu ai nimic impotriva
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 12 dec 2006 18:56 de Dysdera

eu am impresia ca chiar te bucuri ca te inseala sotul si nu ai nimic impotriva

eu cred ca esti putin naiva..e adevarat ca atunci cand iubesti exista iertare..dar numai in cazurile exceptionale..cat despre povestea ta..un divortz e cam dificil daca aveti si un copil..dar nii nu il poti lasa sa continue..cat despre scuza pe care ti-a bagat-o pe gat si tu ai crezut-o..=bullshit

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2006 02:07 de ExoticDream

Ba chiar asa s-a intamplat!A venit intr-o zi acasa enervat,(cica incepuse respectiva sa emita pretentii) si-a descarcat sufletul, m-a intrebat daca il mai iubesc, l-am iertat peste 2-3 zile, apoi am facut dragoste... Ce? E asa greu de crezut? Sau tu n-ai iubit niciodata?

Poate este bine ca privesti situatia cu un calm nesfarsit, mie insa nu mi se pare prea veridica situatia: adica el, sotul infidel, intrigat de pretentiile amantei, vine si-si descarca nevinovatu-i sufletel in fata sotiei inselate? Sa fim seriosi, daca tu ai fi amanta, iar cealalta sotia, ar mai avea un sens, dar asa e prea de tot! Este foarte greu de crezut ca ti-au ajuns 2-3 zile ca sa treci peste calcatul lui in strachini si ca ai si facut urgent dragoste cu el, nu cumva sa se supere si sa plece sa mai ia niste lectii de sex! Tocmai pentru ca am iubit, stiu ce inseamna sinceritatea intr-o relatie, iar povestea asta cusuta cu ata alba cum ca de fapt el voia binele vostru cand a luat-o prin alte paturi este pentru naivi. Daca ai timp sa-l crezi si nu esti prea afectata, este foarte posibil ca sentimentele tale fata de el sa nu mai fie prea puternice, altfel, crede-ma, te-ai sui pe pereti numai la gandul ca el a fost atat de intim cu o alta femeie, te-ai simti umilita, inselata, tradata si nu ai putea ierta atat de usor!

Spre exemplu, respectiva a inghitit(tot de la el) o galusca dragutica: cica, la un moment dat, noi doi, ne-am fi despartit... ... deci se poate...

?????

Tu chiar nu vezi cum stau lucrurile? El este mult mai vinovat decat femeia aceea din moment ce ea poate traia cu impresia ca el s-a despartit de tine si legatura lor nu deranjeaza pe nimeni! Realitatea este ca el a jucat dublu, pacalindu-va pe amandoua!

Pai da' de ce sa spui o minciuna din proprie initiativa???????
Si ma tot intreb care sa fi fost adevarul ala de nu il putea rosti TOT din proprie initiativa????
Aa?? Adica se lega singur la cap????? fara sa-l doara????

Eu propun sa-ti ceri scuze pentru ca nu l-ai iertat din primul minut! Nu am vrea sa-l doara capul...., pe urma data viitoare cum mai invata din Kama Sutra? A propos, a promis cumva ca nu mai face? Pana acum a fost la zi, data viitoare poate ajunge la cu taxa..... nu cred ca la distanta i-ar conveni, ce parere ai?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Florica

Senior member
66 mesaje

scris pe 13 dec 2006 09:59 de Florica

naspa e ca daca a facut-o odata inseamna ca o sa o mai faca...
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar?

scris pe 13 dec 2006 10:16 de Guest

Mie, mi se pare suficient, ca a facut-o. In termenii descrisi, 11 ani casatorie, etc., eu, cred ca tipul, a mai facut-o, motiv, pt. care, daca, n-a fost prins prima data, avea timp, de un divort, pt. a iesi, ca sa zic asa, cu obrazul curat, din relatia cu nevasta-sa, astfel incat, aceasta din urma, sa nu inceapa sa-si puna intrebari penibile, gen: Cum, crezi, tu, natiune, ca ar trebui sa ma simt? Asha? Sau, asha?
sus

dada

Junior member
43 mesaje

scris pe 13 dec 2006 10:49 de dada

Oameni buni, dar de ce atatea suspiciune?
Adica, cel putin teoretic, comentariile si aprecierile voastre n-ar trebui sa plece de la convingerea ca oaia ratacita care va solicita ajutorul e sincera?

Pai, e frumos ce faceti????
Nu e lipsa de profesionalism, mai ales din partea unui SUPERMODERATOR?
CALM, DETASARE, va rog...
sus

Guest

Guest

scris pe 13 dec 2006 11:50 de Guest

Adica, cel putin teoretic, comentariile si aprecierile voastre n-ar trebui sa plece de la convingerea ca oaia ratacita care va solicita ajutorul e sincera?

Pai, daca, rataceala ta, rezulta, doar din faptul ca nu stii cum sa te simti, in atari conditii!!! 11 ani casatorie, adulterul, cu o colega de birou?!? Intreaba un psihiatru. Poate ai sansa sa nimeresti unul competent.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 13 dec 2006 17:13 de carrie

ok, deci daca mesajul e real:

1) treaba cu imbunatatirea performantelor sexuale e 90% scuza ca sa para mai "cinstit" (e drept ca un studiu arata ca unii barbati care mai calca prin alte gradini se intorc in propria ograda cu forte proaspete).
2) dupa parerea mea, dupa atatia ani de casnicie, avand in vedere faptul ca v-ati inceput viata sexuala impreuna si nu ati mai trecut prin alte paturi, era oarecum de asteptat si normal sa apara aceasta tentatie, mai ales in cazul, evident, barbatului (chiar, dada, tu nu ai fost tentata niciodata, macar de curiozitate, sa incerci cu altcineva?)
3) ce ar fi de facut? eu in locul tau as incerca la randul meu cu altcineva. eu merg pe principiul "aflu ca ma inseli, te insel si eu". oricum cel mai bine este, daca esti inselat, sa afli, dar celalalt sa nu stie ca stii, asa incat sa te comporti in consecinta celor aflate, dar celalalt sa nu banuiasca nimic. eu nu sunt pentru sinceritate in ce priveste inselatul, ai facut-o, nu ai fost prins, norocul ta, hotul neprins este negustor cinstit. cum ziceam in alte topicuri, marturisind pasul stramb nu faci decat sa il ranesti tot pe cel inselat, saracul, ca sa iti cureti constiinta! ceea ce e o dovada de egoism. cel mai bine este: ai facut-o, treci peste, inghiti galusca si te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. nu e atat de greu cum poate parea.

ca raspuns la intrebare, faptul ca ai fost inselata nu poate insemna nicidecum o flatare, dar nu e nici sfarsitul lumii. eu zic, daca l-ai iertat, foarte bine, insa inseala-l si tu (mai mult ca sigur ai fost tentata, ca doar om esti, dar probabil ca te-ai gandit sa fii corecta), pe cat posibil fara ca el sa stie si fara sa ii spui (stii cum sunt barbatii cu orgoliul).

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Guest

Guest

scris pe 13 dec 2006 17:48 de Guest

Sa lamurim cateva chestiuni:
1.Sigur ca il consider pe el MULT mai vinovat decat femeia aceea si sigur, gandesc ca ai dreptate, ar fi avut si alte optiuni...
Este si pentru mine clar ca in situatia de fata, nu poti fi atat de tembel incat sa crezi ca cea cu care te-a inselat poarta saracuta intreaga vina(sau macar o mare parte din ea).Din acest motiv, desi am afirmat ca o cunosc, nu as putea in nici un fel sa dau dovada de proasta crestere si sa o contactez cu pretentia de a-i cere explicatii sau orice altceva...(cum ar fi "Te rog sa incetezi!Gata, de azi nu-i mai dai lectii de Kama Sutra!! NU MAI ARE VOIE SI NICI NEVOIEEEE!!!!")
Tu chiar nu vezi cum sta lucrurile? El este mult mai vinovat decat femeia aceea din moment ce ea poate traia cu impresia ca el s-a despartit de tine si legatura lor nu deranjeaza pe nimeni!

DA, DAR...ma mir si eu asa...cum draqu a reusit sa se convinga singura (probabil ca era foarte indragostita)ca e pe drumul cel bun.
Cum de nu s-a intrebat si ea :
"Nu-si iubeste nevasta si desi a parasit-o, noi tot amor ghebos practicam ?"
Adica n-ar fi suspinat si ea acolo dupa o noapte, doua,trei,... impreuna, dupa o iesire in doi, ceva ? Nimic, nimic?
Sau, saracuta a facut si ea ce fac si eu acum...
Sau poate a cerut si ea sfatul cuiva, si desi i s-a aratat drumul, s-a incapatanat sa creada ca este iubita....
2.
Pana acum a fost la zi, data viitoare poate ajunge la cu taxa..... nu cred ca la distanta i-ar conveni

asta mi-a placut muuult de tot.Daca n-asi fi afectata m-as tavali pe jos de ras.Sincer.
Si la fel de sincer, intreb: pare genu' care tre' sa plateasca pentru sex??
(desi nu poti raspunde pt. ca nu il cunosti, of course...).
3.
este foarte posibil ca sentimentele tale fata de el sa nu mai fie prea puternice, altfel, crede-ma, te-ai sui pe pereti numai la gandul ca el a fost atat de intim cu o alta femeie, te-ai simti umilita, inselata, tradata si nu ai putea ierta atat de usor!

Mai, initial, asa am simtit si eu, dar poti sa-ti imaginezi: oamenii pot fi fooarte perversi , n-asi fi zis...
Si apoi, Baiatu' a fost fair play...nu mi-a ranit orgoliul si vanitatea de loc - am spus, cunosc persoana....
4. Pt ExoticDream
Desi esti cam prea transanta pentru gustul meu(alb/negru),imi place cum gandesti, si mai ales in momente grele ca acestea mi-ar fi placut sa am aproape o persoana ca tine...
GATA!!!

sus

dada

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina

scris pe 13 dec 2006 18:23 de dada

ok, deci daca mesajul e real:

1) treaba cu imbunatatirea performantelor sexuale e 90% scuza ca sa para mai "cinstit" (e drept ca un studiu arata ca unii barbati care mai calca prin alte gradini se intorc in propria ograda cu forte proaspete).
2) dupa parerea mea, dupa atatia ani de casnicie, avand in vedere faptul ca v-ati inceput viata sexuala impreuna si nu ati mai trecut prin alte paturi, era oarecum de asteptat si normal sa apara aceasta tentatie, mai ales in cazul, evident, barbatului (chiar, dada, tu nu ai fost tentata niciodata, macar de curiozitate, sa incerci cu altcineva?)
3) ce ar fi de facut? eu in locul tau as incerca la randul meu cu altcineva. eu merg pe principiul "aflu ca ma inseli, te insel si eu". oricum cel mai bine este, daca esti inselat, sa afli, dar celalalt sa nu stie ca stii, asa incat sa te comporti in consecinta celor aflate, dar celalalt sa nu banuiasca nimic. eu nu sunt pentru sinceritate in ce priveste inselatul, ai facut-o, nu ai fost prins, norocul ta, hotul neprins este negustor cinstit. cum ziceam in alte topicuri, marturisind pasul stramb nu faci decat sa il ranesti tot pe cel inselat, saracul, ca sa iti cureti constiinta! ceea ce e o dovada de egoism. cel mai bine este: ai facut-o, treci peste, inghiti galusca si te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. nu e atat de greu cum poate parea.

ca raspuns la intrebare, faptul ca ai fost inselata nu poate insemna nicidecum o flatare, dar nu e nici sfarsitul lumii. eu zic, daca l-ai iertat, foarte bine, insa inseala-l si tu (mai mult ca sigur ai fost tentata, ca doar om esti, dar probabil ca te-ai gandit sa fii corecta), pe cat posibil fara ca el sa stie si fara sa ii spui (stii cum sunt barbatii cu orgoliul).

Hai "mey", serios, asa ar trebui sa fac???
Asta m-a dat gata!!!!!
Dumnezeule! Da' tu nu ai pic de moralitate?????
Vai, da' cum poti da asemenea sfaturi?????
Mey....tu vrei sa ma despart de sotu' meu!
Nu, acum vorbind serios, NU SE FACE ASA CEVA!!!
Pe bune,daca n-ai facut-o deja, SA NU INCERCI!!!!
Pai, sa ai si tu un as in meneca , si sa il irosesti asa...
Eu cred ca nu mai stii ce vrei...
GATA, GATA!!!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or

scris pe 13 dec 2006 18:37 de carrie

well, treaba ta! eu mi-am spus numai parerea si nu tin sa imi dea cineva dreptate, pentru ca fiecare gandeste altfel. ei bine, eu asa am facut si nu imi pare rau. pentru ca, daca esti inselat, in afara de varianta propusa de mine, ar mai fi 2: despartirea (de multe ori nu se merita sa renunti la o relatie in care te simti ok si care te multumeste pentru o chestie din asta) sau iertarea pur si simplu (eu una m-as simti putin luata de fraiera sa ii trec cu vederea tradarea asa de simplu). asa ca mie (si nu trebuie ca si altcuiva) mi se pare ca principiul "you do it, i do it" mi se pare cel mai echitabil.

cat priveste asul din maneca, la ce te referi? vrei sa spui ca, pe viitor, poti sa il folosesti pentru mici santaje de tipul "eu te-am iertat ca m-ai inselat si tu nu vrei sa facem aia/ sa cumperi aia/ sa mergem acolo etc"? sau la ce te referi cu "asul din maneca"?

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or

scris pe 13 dec 2006 19:37 de Guest

Hai "mey", serios, asa ar trebui sa fac???
Asta m-a dat gata!!!!!
Dumnezeule! Da' tu nu ai pic de moralitate?????
Vai, da' cum poti da asemenea sfaturi?????
Mey....tu vrei sa ma despart de sotu' meu!
Nu, acum vorbind serios, NU SE FACE ASA CEVA!!!
Pe bune,daca n-ai facut-o deja, SA NU INCERCI!!!!
Pai, sa ai si tu un as in meneca , si sa il irosesti asa...
Eu cred ca nu mai stii ce vrei...
GATA, GATA!!!
Ooooooooooo, nu zau, cine vorbea despre moralitate!? Ia, mai, zi, ALINA BANTEA, cum e cum bioenergoterapeutul si tratamentul tau de 4 ani, in timpul casniciei, ca tot, povestea despre el, CAMELIA STANCULESCU, in urma cu un an, la dialog<. Scorpion, aia, aia.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat

scris pe 13 dec 2006 19:55 de SORIN28

Ooooooooooo, nu zau, cine vorbea despre moralitate!? Ia, mai, zi, ALINA BANTEA, cum e cum bioenergoterapeutul si tratamentul tau de 4 ani, in timpul casniciei, ca tot, povestea despre el, CAMELIA STANCULESCU, in urma cu un an, la dialog<. Scorpion, aia, aia.

Bai tzarane, tu ori esti prost ori esti tampit, gata.........ai inceput sa sari iapa(calu l-ai sarit de mult)Tu chiar nu intelegi ca nimeni nu are legatura cu tine si cu problemele tale psihologice?! Intelege, o data pentru totdeauna, ca nimeni de aici nu este ceea ce vrei tu sa "descrii". Esti BOLNAV omule. Esti bolnav de.....dracu sa te ia ca habar n-am de ce suferi!!!!! Singuratate sau nebagare in seama?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tr

scris pe 13 dec 2006 21:19 de DarkAngel

Ok daca nu sti cum sa reactionezi este probabil ca nu ai simtit nevoia cum sa reactionezi daca nu ai reactionat negativ inseamna ca nu te-a afectat daca nu te-a afectat nu intreba pe altii cum sa te simti eventual ce e de facut... din moment ce nu accepti nici un sfat care iti vine inseamna ca te asteptai la un raspuns pozitiv de incurajare oare de ce ? nu are logica!... deci eu cred ca acest subiect ar trebui mutat la aberatii pt daca mai intra cineva si citeste oare ce concluzie poate sa traga ? Exotic..... mutare.... delete ce zici ???
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 01:14 de ExoticDream

Cine poate sti de cate ori a facut-o deja?!?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 01:27 de ExoticDream

Suspiciunea ar trebui sa fie in "curtea" ta mai degraba decat in grija noastra! Tu chiar vorbesti serios cand iti imaginezi ca in aceasta comunitate virtuala vei gasi multi adepti ai ideii ca sotul tau este o fiinta nevinovata care trebuie luata in brate si mangaiata pentru ca a avut "ghinionul" sa faca un pas gresit?!? Nu stiu daca e frumos sau nu ceea ce facem noi aici, insa cel putin suntem sinceri, iti spunem ceea ce gandim, incercand sa fim obiectivi si facand apel la experienta noastra si a celor apropiati care au intampinat probleme asemanatoare. Daca tie nu-ti place ceea ce citesti, ar trebui sa te intrebi daca nu cumva opinia ta este cea gresita.

Regret ca te dezamagesc, dar, cu tot calmul si toata detasarea de care sunt capabila, in fisa postului de supermoderator nu am gasit nici un punct unde sa se mentioneze ca sunt obligata sa sustin adulterul! Daca tu il accepti cu zambetul pe buze si ierti atat de usor, nu pot decat sa apreciez taria de caracter de care dai dovada (alte femei ar suferi ca disperatele), dar sa te avertizez ca, in urma usurintei cu care ai trecut peste greseala premeditata a sotului tau, lucrurile se vor repeta.

Noi ne-am spus parerea, decizia iti apartine!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 01:58 de ExoticDream

1.Sigur ca il consider pe el MULT mai vinovat decat femeia aceea si sigur, gandesc ca ai dreptate, ar fi avut si alte optiuni...
Este si pentru mine clar ca in situatia de fata, nu poti fi atat de tembel incat sa crezi ca cea cu care te-a inselat poarta saracuta intreaga vina(sau macar o mare parte din ea).Din acest motiv, desi am afirmat ca o cunosc, nu as putea in nici un fel sa dau dovada de proasta crestere si sa o contactez cu pretentia de a-i cere explicatii sau orice altceva...(cum ar fi "Te rog sa incetezi!Gata, de azi nu-i mai dai lectii de Kama Sutra!! NU MAI ARE VOIE SI NICI NEVOIEEEE!!!!")

Nu se poate spune ca vina ii apartine in intregime celui insurat, care isi inseala partenerul. Sa fim seriosi, femeia aceea (colega) stia foarte bine ce stare civila are barbatul, stia si ca s-a casatorit din dragoste, stia ca o aventura extraconjugala ar cauza suferinta (asta in general, cazul de fata este mai ciudat, sotia inselata nu este foarte suparata!) Sa nu devenim hilari imaginandu-ne ca amanta a facut un gest caritabil, invatandu-l pe tip tehnici sexuale!!! Nu ni s-a spus cine a fost cu ideea aventurii, dar chiar daca barbatul ar fi fost acela, femeia avea optiunea de a refuza. Ca sotie inselata, nu trebuie sa aluneci in penibil, luandu-te de par cu amanta, facandu-i scandal si revendicandu-ti barbatul, astfel de scene nu ajuta decat la scaderea respectului de sine, nu merita! Daca lucrurile ti-au fost prezentate cu sinceritate, poti sa treci la luarea deciziei: ii dai papucii sau il ierti. Eu optez pentru papuci. Urgent.

DA, DAR...ma mir si eu asa...cum draqu a reusit sa se convinga singura (probabil ca era foarte indragostita)ca e pe drumul cel bun.
Cum de nu s-a intrebat si ea :
"Nu-si iubeste nevasta si desi a parasit-o, noi tot amor ghebos practicam ?"
Adica n-ar fi suspinat si ea acolo dupa o noapte, doua,trei,... impreuna, dupa o iesire in doi, ceva ? Nimic, nimic?
Sau, saracuta a facut si ea ce fac si eu acum...
Sau poate a cerut si ea sfatul cuiva, si desi i s-a aratat drumul, s-a incapatanat sa creada ca este iubita....

Cred ca faci o confuzie: ni s-a spus la inceput ca amanta este o femeie usoara, sentimentele nu intra in ecuatie, a fost vorba doar de sex. Amanta nu si-a dorit iesiri romantice in oras, zile intregi petrecute impreuna (ar fi rezolvat si asta daca voia, se putea aranja o delegatie, nu?), ci simplu SEX! Tind sa cred ca supararea ta provine dintr-o situatie asemanatoare...., cu toate ca nu-mi dau seama in care rol ai fost tu.... Ca sotie inselata meriti compatimire, ca amanta a unui barbat insurat.... nu prea.... Revenind la cazul de fata, nu cred ca amanta si-a facut iluzii sau si-a dorit iubire, in schimb sotia da. Din pacate, sotia se amageste ca sentimentele lui au ramas aceleasi atat timp cat el a ales sa aiba o aventura!!!

2. asta mi-a placut muuult de tot.Daca n-asi fi afectata m-as tavali pe jos de ras.Sincer.
Si la fel de sincer, intreb: pare genu' care tre' sa plateasca pentru sex??
(desi nu poti raspunde pt. ca nu il cunosti, of course...).

Eu ma refer la cazul userului dada, despre el discutam aici. Nu stiu daca sotul cu pricina arata precum actorii americani in voga, dar probabil ca este un tip destul de bine din moment ce a obtinut acele lectii gratuit! Ma intreb daca s-au livrat impreuna cu bonuri de masa sau strict la..... obiect!

3.
Mai, initial, asa am simtit si eu, dar poti sa-ti imaginezi: oamenii pot fi fooarte perversi , n-asi fi zis...
Si apoi, Baiatu' a fost fair play...nu mi-a ranit orgoliul si vanitatea de loc - am spus, cunosc persoana....

Daca tu esti sotia inselata, nu stiu cat de fair play poate fi considerat baiatul care calca pe alaturi, singurul caz in care ar merge termenul de fair play este acela in care cei doi decid sa convietuiasca impreuna, dar sa fie liberi sa traiasca (si) vieti separate. In rest, sa-ti iubesti sotul si el sa te insele mi se pare o lipsa de.... caracter, respect, iubire etc!

4. Pt ExoticDream
Desi esti cam prea transanta pentru gustul meu(alb/negru),imi place cum gandesti, si mai ales in momente grele ca acestea mi-ar fi placut sa am aproape o persoana ca tine...
GATA!!!

Ouch, I can't believe this!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina

scris pe 14 dec 2006 02:04 de verdiuc

Eu zic doar atat: in mod normal ar trebui sa il parasesti.Pentru ca exista si un copil, o femeie oarecare ar trebui sa puna in cumpana aceste aspecte si altele si sa ia o decizie.
Tu ai facut sex cu el dupa 2 zile,ceea ce este o mare prostie! Cel putin,o vreme ar fi trebuit sa dormiti separati,sau sa puneti o distanta intre voi,dar voi tzop la loc! Si e interesant ca tot el era nervos,vezi Doamne ce 'pe interes' e amanta! Pai daca aia nu 'se ridica' cu pretentii el era in continuare cu ea,nu??
Parerea mea este ca voi aveti o casatorie de rutina,dintr-un interes social de a avea pe cineva alaturi,dar de iubit nu prea va mai iubiti.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online