Flatata sau tradata ordinar?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

dada

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina

scris pe 14 dec 2006 09:45 de dada

Sa nu devenim hilari imaginandu-ne ca amanta a facut un gest caritabil, invatandu-l pe tip tehnici sexuale!!!

si
Amanta nu si-a dorit iesiri romantice in oras, zile intregi petrecute impreuna (ar fi rezolvat si asta daca voia, se putea aranja o delegatie, nu?), ci simplu SEX!

Vezi ca nu esti consecventa!
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tr

scris pe 14 dec 2006 10:24 de Guest

Bai tzarane, tu ori esti prost ori esti tampit, gata.........ai inceput sa sari iapa(calu l-ai sarit de mult)Tu chiar nu intelegi ca nimeni nu are legatura cu tine si cu problemele tale psihologice?! Intelege, o data pentru totdeauna, ca nimeni de aici nu este ceea ce vrei tu sa "descrii". Esti BOLNAV omule. Esti bolnav de.....dracu sa te ia ca habar n-am de ce suferi!!!!! Singuratate sau nebagare in seama?!
Sa te ia dracu, pe tine. Nu-mi pierd vremea sa te intreb, de ce, anume, suferi, in conditiile, in care, pasesti, cu stangul, cand discuti cu un necunoscut, cel putin, pana-n momentul in care-am semnat primul mesaj, in ceea ce te priveste. SIMONA-GENOVIA CIMPEAN
sus

Guest

Guest

scris pe 14 dec 2006 10:32 de Guest

Suspiciunea ar trebui sa fie in "curtea" ta mai degraba decat in grija noastra! Tu chiar vorbesti serios cand iti imaginezi ca in aceasta comunitate virtuala vei gasi multi adepti ai ideii ca sotul tau este o fiinta nevinovata care trebuie luata in brate si mangaiata pentru ca a avut "ghinionul" sa faca un pas gresit?!? Nu stiu daca e frumos sau nu ceea ce facem noi aici, insa cel putin suntem sinceri, iti spunem ceea ce gandim, incercand sa fim obiectivi si facand apel la experienta noastra si a celor apropiati care au intampinat probleme asemanatoare. Daca tie nu-ti place ceea ce citesti, ar trebui sa te intrebi daca nu cumva opinia ta este cea gresita.

Regret ca te dezamagesc, dar, cu tot calmul si toata detasarea de care sunt capabila, in fisa postului de supermoderator nu am gasit nici un punct unde sa se mentioneze ca sunt obligata sa sustin adulterul! Daca tu il accepti cu zambetul pe buze si ierti atat de usor, nu pot decat sa apreciez taria de caracter de care dai dovada (alte femei ar suferi ca disperatele), dar sa te avertizez ca, in urma usurintei cu care ai trecut peste greseala premeditata a sotului tau, lucrurile se vor repeta.

Noi ne-am spus parerea, decizia iti apartine!
Dar, sa-l practici?!? Adulterul si circul asta, cu "n"-shpe useri, userasi, cu "tz"-spe penibile probleme? Ca, ale dracului probleme~90%, din topicurile deschise@sexexpert, sunt editate de EXOTICDREAM, sub, "j" de mii nickname-uri. Same story over all@singur.ro
sus

dada

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or

scris pe 14 dec 2006 11:12 de dada

Dar, sa-l practici?!? Adulterul si circul asta, cu "n"-shpe useri, userasi, cu "tz"-spe penibile probleme? Ca, ale dracului probleme~90%, din topicurile deschise@sexexpert, sunt editate de EXOTICDREAM, sub, "j" de mii nickname-uri. Same story over all@singur.ro

BRAVO!BRAVO!BRAVO!
sus

dada

Guest

scris pe 14 dec 2006 11:24 de dada

Cine poate sti de cate ori a facut-o deja?!?

O stii p'aia cu "surda pe mormant" ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 11:25 de ExoticDream

Vezi ca nu esti consecventa!

Vezi ca te inseli! Cand am scris:

Sa nu devenim hilari imaginandu-ne ca amanta a facut un gest caritabil, invatandu-l pe tip tehnici sexuale!!!

m-am referit la faptul ca amanta nici nu s-a indragostit de tipul cel foarte insurat, si nici nu a facut sex cu el ca sa-l invete! Ideea este ca ea si-a vazut propriul interes in afacerea asta, adica acela de a obtine niste partide de sex cu un barbat care ii place, got the picture now?

In al doilea fragment ma refer la acelasi lucru:

Amanta nu si-a dorit iesiri romantice in oras, zile intregi petrecute impreuna (ar fi rezolvat si asta daca voia, se putea aranja o delegatie, nu?), ci simplu SEX!

Aici nu este vorba de o relatie extraconjugala romantica, in care macar unul din parteneri sa fi pus suflet, ci de niste simple exercitii de dans orizontal, ATAT! SEXXXXXXX pur, nimic in plus!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 11:47 de ExoticDream

Inceteaza cu calomniile, cand o sa practic eu adulterul, tu vei posta ca omul normal, ceea ce o sa se intample la calendele grecesti, n-avea tu grija de curtea vecinului, vezi mai bine cum stau lucrurile pe la tine. Spre stiinta ta, sunt 1000% impotriva infidelitatii, in orice forma ar fi ea, asa ca... gaseste-ti alta tinta a defularilor personale!

Sa te mai luminez intr-o problema pentru ca vad ca este cumplit de noapte la tine (si la dada, care, dintr-un straniu motiv, te incurajeaza): nickul sub care postez eu este ExoticDream, ca moderator al acestui forum tin la aspectul ingrijit al locului si de aceea corectez TITLURILE topicurilor care, fie nu reflecta rezumatul problemei expuse (lucru necesar pentru ca sunt useri care folosesc optiunea de cautare si titlul trebuie sa fie edificator), fie nu sunt redactate corect (litera mare la inceput, sintaxa). Asadar eu nu sunt aceeasi persoana cu toti userii la care ai vazut tu text editat de mine!!! Mai editez posturile care nu corespund din punct de vedere al limbajului folosit sau constituie atac la persoana, calomnii (vezi Regulamentul!).

In concluzie, daca nu stii, nu comenta!

N-am intrat in viata mea pe site-ul singur.ro, insa astazi, de curiozitate, am facut asta si.... guess what: TU postezi acolo in acelasi "stil" fascinant ca si aici, vehiculezi aceleasi nume cu majuscule, numai ca acolo..... nu-ti raspunde nimeni!!! Tu chiar nu observi ca ceea ce scrii este complet rupt de realitate si nu intereseaza pe nimeni (plus ca jignesti, calomniezi)? Daca te-a suparat cineva in viata personala, nu te rafui cu toata lumea de pe Internet sub adapostul unui nick, cere socoteala celor vinovati de problemele tale, noi nu avem nici o tangenta cu ele!!!

GATA. De acum inainte, adminul si moderatorii iti vor cenzura si/sau sterge posturile off topic sau jignitoare; daca vei scrie civilizat si la obiect, ti se va raspunde, daca nu, nu. Aici nu e camp de lupta si nici aleea de dupa blocurile gri. Daca nu iti face placere sa te afli in comunitatea noastra, esti libera sa gasesti altele, sa-ti faci un site personal in care sa-ti povestesti problemele sau sa compui poezii. Sper ca am fost destul de explicita.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 12:06 de ExoticDream

Hai "mey", serios, asa ar trebui sa fac???
Asta m-a dat gata!!!!!
Dumnezeule! Da' tu nu ai pic de moralitate?????

Da' sotul tau ce moralitate are?!? Te numeri si tu cumva printre femeile care considera ca barbatul este o fiinta superioara, careia trebuie sa ii fie permise cate in luna si in stele?!?

Vai, da' cum poti da asemenea sfaturi?????
Mey....tu vrei sa ma despart de sotu' meu!
Nu, acum vorbind serios, NU SE FACE ASA CEVA!!!

Dar sotul tau cum a putut sa faca asa ceva?!? Nu ai inteles ce ti-a sugerat carrie: ea nu ti-a spus sa te desparti de el, ci sa faci cam ceea ce a facut el, eu zic sa te desparti de el, tu ramanand o fiinta morala... sau cel putin mai gandeste-te cat de oportuna este iertarea aia rapida.... Tu chiar consideri ca fiind o ratacire minora faptul ca sotul tau a luat lectii de sex cu alta femeie?!?

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat

scris pe 14 dec 2006 13:06 de Guest

Si vrei tu mult de tot sa te cred, Promiscuous girl?
sus

XXYZ

Guest

scris pe 14 dec 2006 13:24 de XXYZ

Ce-ar fi sa iesi tu putin mai mult din scena? Imi pare rau, dar esti dusa, fata mea. Dac-ai ajuns pe forumul asta crezind ca-ti vei gasi creierul pe aici, te-ai inselat. Pa si pu pu!
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sa

scris pe 14 dec 2006 13:45 de Guest

Ce-ar fi sa iesi tu putin mai mult din scena? Imi pare rau, dar esti dusa, fata mea. Dac-ai ajuns pe forumul asta crezind ca-ti vei gasi creierul pe aici, te-ai inselat. Pa si pu pu!

Help! I need somebody!
Help, not just enybody...
Please come and fix my broken heart....
sus

Guest

Guest

scris pe 14 dec 2006 14:03 de Guest

Inceteaza cu calomniile, cand o sa practic eu adulterul, tu vei posta ca omul normal, ceea ce o sa se intample la calendele grecesti, n-avea tu grija de curtea vecinului, vezi mai bine cum stau lucrurile pe la tine. Spre stiinta ta, sunt 1000% impotriva infidelitatii, in orice forma ar fi ea, asa ca... gaseste-ti alta tinta a defularilor personale!

Sa te mai luminez intr-o problema pentru ca vad ca este cumplit de noapte la tine (si la dada, care, dintr-un straniu motiv, te incurajeaza): nickul sub care postez eu este ExoticDream, ca moderator al acestui forum tin la aspectul ingrijit al locului si de aceea corectez TITLURILE topicurilor care, fie nu reflecta rezumatul problemei expuse (lucru necesar pentru ca sunt useri care folosesc optiunea de cautare si titlul trebuie sa fie edificator), fie nu sunt redactate corect (litera mare la inceput, sintaxa). Asadar eu nu sunt aceeasi persoana cu toti userii la care ai vazut tu text editat de mine!!! Mai editez posturile care nu corespund din punct de vedere al limbajului folosit sau constituie atac la persoana, calomnii (vezi Regulamentul!).

In concluzie, daca nu stii, nu comenta!

N-am intrat in viata mea pe site-ul singur.ro, insa astazi, de curiozitate, am facut asta si.... guess what: TU postezi acolo in acelasi "stil" fascinant ca si aici, vehiculezi aceleasi nume cu majuscule, numai ca acolo..... nu-ti raspunde nimeni!!! Tu chiar nu observi ca ceea ce scrii este complet rupt de realitate si nu intereseaza pe nimeni (plus ca jignesti, calomniezi)? Daca te-a suparat cineva in viata personala, nu te rafui cu toata lumea de pe Internet sub adapostul unui nick, cere socoteala celor vinovati de problemele tale, noi nu avem nici o tangenta cu ele!!!

GATA. De acum inainte, adminul si moderatorii iti vor cenzura si/sau sterge posturile off topic sau jignitoare; daca vei scrie civilizat si la obiect, ti se va raspunde, daca nu, nu. Aici nu e camp de lupta si nici aleea de dupa blocurile gri. Daca nu iti face placere sa te afli in comunitatea noastra, esti libera sa gasesti altele, sa-ti faci un site personal in care sa-ti povestesti problemele sau sa compui poezii. Sper ca am fost destul de explicita.

Spre stiinta ta, dupa ce ai modificat mesajul de deschidere a topicul, din editat EXOTICDREAM, data, ora, in editat: dada, data, ora, Mesajul, tau, initial, sub nickname dada, s-a transformat in citat, lucru, pe care-l poate observa, cu usurinta, orice amator, care-ar incerca sa dea un replay, up, on the top.
sus

Guest

Guest

scris pe 14 dec 2006 14:08 de Guest

Eu zic doar atat: in mod normal ar trebui sa il parasesti.Pentru ca exista si un copil, o femeie oarecare ar trebui sa puna in cumpana aceste aspecte si altele si sa ia o decizie.
Tu ai facut sex cu el dupa 2 zile,ceea ce este o mare prostie! Cel putin,o vreme ar fi trebuit sa dormiti separati,sau sa puneti o distanta intre voi,dar voi tzop la loc! Si e interesant ca tot el era nervos,vezi Doamne ce 'pe interes' e amanta! Pai daca aia nu 'se ridica' cu pretentii el era in continuare cu ea,nu??
Parerea mea este ca voi aveti o casatorie de rutina,dintr-un interes social de a avea pe cineva alaturi,dar de iubit nu prea va mai iubiti.
Hey, Starman, tu, pe unde, ai vazut copilul, ca n-aparea, nici, in mesajul initial, nici, in citatul, de acum. Desteapta-te!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 19:41 de ExoticDream

Spre stiinta ta, dupa ce ai modificat mesajul de deschidere a topicul, din editat EXOTICDREAM, data, ora, in editat: dada, data, ora, Mesajul, tau, initial, sub nickname dada, s-a transformat in citat, lucru, pe care-l poate observa, cu usurinta, orice amator, care-ar incerca sa dea un replay, up, on the top.

Nu ai inteles nimic! Am fost de curand in carlinga unui avion si am studiat aparatele de zbor, ma intrebam cum de pe voi nu v-au invatat nimic despre computere, insa consultand fisa postului

http://www.go.ise.ro/povol/461.htm

m-am lamurit ca insotitorii de bord au atributii in zone total "netehnice" (cu exceptia aparaturii de catering). Hmmm... zice acolo ca folositi manuale cu instructiuni privind exprimarea verbala, pe astea le-ai uitat on board?!? OK, fasten your seat belt and adjust your oxygen mask because this conversation is over!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 19:57 de ExoticDream

daca esti inselat, in afara de varianta propusa de mine, ar mai fi 2: despartirea (de multe ori nu se merita sa renunti la o relatie in care te simti ok si care te multumeste pentru o chestie din asta) sau iertarea pur si simplu (eu una m-as simti putin luata de fraiera sa ii trec cu vederea tradarea asa de simplu). asa ca mie (si nu trebuie ca si altcuiva) mi se pare ca principiul "you do it, i do it" mi se pare cel mai echitabil.

Avem trei variante:

1. inselatul ca razbunare
2. despartirea
3. iertarea.

Sotia care isi iubeste partenerul va avea de ales intre variantele 2 si 3, intrucat a iubi pe cineva si a face sex cu altcineva sunt lucruri un pic cam... antagonice. Daca ea este o persoana puternica si cu principii solide, va alege varianta 2; daca insa este una din acele femei care devin dependente de partener (nu numai din punct de vedere financiar), obisnuite sa traiasca in umbra lui, atunci va opta pentru varianta 3, preferand sa aiba langa ea barbatul infidel in loc sa ramana singura. Sotia care nu isi (mai) iubeste partenerul va alege fie varianta 1 (ca sa-l pedepseasca exact cu aceeasi moneda si sa-si puna la loc orgoliul ranit), fie varianta 2 (va renunta la el de tot, dupa ce ca nu-l iubeste, a mai fost si inselata!), fie varianta 3 (daca tot nu-l iubeste, ce conteaza ca a fost si el un pic infidel acolo, poate altadata ea va face acelasi lucru, conform ideii cu asul din maneca!).

Mi se pare foarte ciudata varianta propusa de tine: inselatul fara ca el sa stie. Asta inseamna ca sotia razbunata se va simti OK din punct de vedere al orgoliului, dar sotul infidel va trai cu impresia ca a fraierit-o bine merci! Daca tot alege varianta 1, macar sa-l lase sa stie, daca mai are o farama de bun simt, il va durea, daca nu, cel putin orgoliul ii va fi sifonat!)

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 14 dec 2006 21:25 de carrie

a iubi pe cineva si a face sex cu altcineva sunt lucruri un pic cam... antagonice.

nu neaparat. de fapt nu stiu exact cum e cu iubirea, dar daca tii la cineva, poti face sex si cu altcineva. sau poti tine la mai multe persoane in acelasi timp.

cat priveste inselatul fara ca el sa stie, ma refer mai ales la situatia in care el nu stie nici ca partenera a aflat ca el a inselat-o. atunci relatia , daca merge bine, are o draguta aparenta de relatie ideala, insa de fapt e o relatie "libera", insa nu "pe fata", in acest fel totul decurge normal, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. daca el stie ca ea a aflat, atunci, in functie de cazul concret, "plata cu aceeasi moneda" va fi "la vedere" sau secreta. daca el stie ca partenera a aflat, dar crede ca l-a iertat fara a lua nici o masura si o considera fraiera pentru asta, treaba lui. ea stie ca nu e asa. si bineinteles ca ii va spune dupa ce relatia se va fi sfarsit.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Guest

Guest

scris pe 14 dec 2006 21:56 de Guest

Nu ai inteles nimic! Am fost de curand in carlinga unui avion si am studiat aparatele de zbor, ma intrebam cum de pe voi nu v-au invatat nimic despre computere, insa consultand fisa postului

http://www.go.ise.ro/povol/461.htm

m-am lamurit ca insotitorii de bord au atributii in zone total "netehnice" (cu exceptia aparaturii de catering). Hmmm... zice acolo ca folositi manuale cu instructiuni privind exprimarea verbala, pe astea le-ai uitat on board?!? OK, fasten your seat belt and adjust your oxygen mask because this conversation is over!

Ma tem ca orizontul tau este atat de ingust, incat, nu vei reusi, in veci sa faci diferenta intre aeronava si nava de croaziera. Nu te condamn, nici n-ai cum, nu-i suficient sa navighezi pe internet, pt. a cunoaste realitatea si diferenta, bineinteles. Cat priveste, intrarea in carlinga unei aeronave, fisa postului, nici, macar, o viitoare calitate de pasager, la bordul unei aeronave, nu-ti va oferi aceasta sansa. Mai, de-a dreptul, ar trebui sa-ti misti dosul de pe scaun, din fata monitorului, pt. a lua ceva contact cu realitatea.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatat

scris pe 14 dec 2006 23:04 de DarkAngel

Si eu totusi consider ca subiectul asta ar trebui sters pt ca pur si simplu nu cred "povestea" reactia si intrebarile persoanei in cauza.... ori nu gandeste logic ori nu e capabila de sentimente ori cel mai probabil acest subiect este bullshit
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fl

scris pe 14 dec 2006 23:23 de Danny_DaBoss

Si eu totusi consider ca subiectul asta ar trebui sters pt ca pur si simplu nu cred "povestea" reactia si intrebarile persoanei in cauza.... ori nu gandeste logic ori nu e capabila de sentimente ori cel mai probabil acest subiect este bullshit

cam asa ceva.. e absurda reactia..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2006 01:07 de ExoticDream

Ma tem ca orizontul tau este atat de ingust, incat, nu vei reusi, in veci sa faci diferenta intre aeronava si nava de croaziera. Nu te condamn, nici n-ai cum, nu-i suficient sa navighezi pe internet, pt. a cunoaste realitatea si diferenta, bineinteles. Cat priveste, intrarea in carlinga unei aeronave, fisa postului, nici, macar, o viitoare calitate de pasager, la bordul unei aeronave, nu-ti va oferi aceasta sansa. Mai, de-a dreptul, ar trebui sa-ti misti dosul de pe scaun, din fata monitorului, pt. a lua ceva contact cu realitatea.

Asa este, nu as fi putut ghici care din cele doua variante (nave de croaziera sau aeronave) reprezinta locul tau de munca, desi faptul ca mentionezi Tomisul ma duce cu gandul la Ceronav, IMO, RO-RO, adica prima varianta. De-o fi una, de-o fi alta (apa/aer), fisa postului este cam aceeasi daca avem in vedere meseria de steward.

Sa vedem cum stam cu raportul fictiune vs realitate in ceea ce ma priveste:

1. Prezenta in carlinga unei aeronave iti este straina poate tie, eu am fost (din motive de studiu) de doua ori in aceasta locatie pe o aeronava care urma sa decoleze in cateva ore. In calitate de pasager, nu am avut aceasta curiozitate.

2. Recunosc ca nu am calatorit pe nave de croaziera de lux prin Caraibe, insa iti dau doar cateva exemple de nave mai mult decat interesante cu care am calatorit in ultimul an:

- catamaranul de mare viteza "Maria Dolores" (pe ruta Malta – Sicilia)
- navele companiei Captain Morgan (turul Maltei)
- feribotul "Gozo Channel line" (pe ruta Malta-Gozo)
- feribotul "Balearia" (pe ruta Mallorca – Ibiza)

Un amanunt interesant: intregul echipaj al navei "Maria Dolores" era romanesc, cine stie, la cat de mica este lumea, s-ar putea sa te fi si vazut pe-acolo, o sa ma uit la poze!

Dupa cum observi, vorbesc in cunostinta de cauza, nu ca sa ma aflu in treaba! N-ai nimerit-o, calatoriile sunt una din pasiunile mele, mai ales pe apa si prin aer!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2006 01:39 de ExoticDream

nu neaparat. de fapt nu stiu exact cum e cu iubirea, dar daca tii la cineva, poti face sex si cu altcineva. sau poti tine la mai multe persoane in acelasi timp.

Cand iubesti, nici nu-ti trece prin minte sa faci sex cu altcineva, este un lucru.... implicit, neimpus, simtit!

cat priveste inselatul fara ca el sa stie, ma refer mai ales la situatia in care el nu stie nici ca partenera a aflat ca el a inselat-o. atunci relatia , daca merge bine, are o draguta aparenta de relatie ideala, insa de fapt e o relatie "libera", insa nu "pe fata", in acest fel totul decurge normal, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. daca el stie ca ea a aflat, atunci, in functie de cazul concret, "plata cu aceeasi moneda" va fi "la vedere" sau secreta. daca el stie ca partenera a aflat, dar crede ca l-a iertat fara a lua nici o masura si o considera fraiera pentru asta, treaba lui. ea stie ca nu e asa. si bineinteles ca ii va spune dupa ce relatia se va fi sfarsit.

Imbarligate relatiile astea unde fiecare inseala cum are chef, in secret sau la vedere, se platesc polite, bla bla bla. A ramane alaturi de cineva in aceste conditii inseamna ca la mijloc exista interese de alta natura, lucru care mie imi suna extrem de... fals. De exemplu, daca esti o femeie independenta si te afli intr-o asemenea situatie, fie ca partenerul este infidel, fie ca tu, nu vad ce te-ar putea impiedica sa rupi relatia devenita incomoda si sa traiesti cum iti place? De ce este nevoie de acest arsenal de minciuni, secrete, ascunzisuri, tradari, cand lucrurile se pot transa la lumina zilei? Sa fie vorba de egoism? Adica sa vrei sa ai pentru tine atat sotul, cat si amantul? Sa fie lenea de a o lua de la capat? Destul de trist, oricum.....

sus

Guest

Guest

scris pe 15 dec 2006 09:49 de Guest

Asa este, nu as fi putut ghici care din cele doua variante (nave de croaziera sau aeronave) reprezinta locul tau de munca, desi faptul ca mentionezi Tomisul ma duce cu gandul la Ceronav, IMO, RO-RO, adica prima varianta. De-o fi una, de-o fi alta (apa/aer), fisa postului este cam aceeasi daca avem in vedere meseria de steward.

Sa vedem cum stam cu raportul fictiune vs realitate in ceea ce ma priveste:

1. Prezenta in carlinga unei aeronave iti este straina poate tie, eu am fost (din motive de studiu) de doua ori in aceasta locatie pe o aeronava care urma sa decoleze in cateva ore. In calitate de pasager, nu am avut aceasta curiozitate.

2. Recunosc ca nu am calatorit pe nave de croaziera de lux prin Caraibe, insa iti dau doar cateva exemple de nave mai mult decat interesante cu care am calatorit in ultimul an:

- catamaranul de mare viteza "Maria Dolores" (pe ruta Malta – Sicilia)
- navele companiei Captain Morgan (turul Maltei)
- feribotul "Gozo Channel line" (pe ruta Malta-Gozo)
- feribotul "Balearia" (pe ruta Mallorca – Ibiza)

Un amanunt interesant: intregul echipaj al navei "Maria Dolores" era romanesc, cine stie, la cat de mica este lumea, s-ar putea sa te fi si vazut pe-acolo, o sa ma uit la poze!

Dupa cum observi, vorbesc in cunostinta de cauza, nu ca sa ma aflu in treaba! N-ai nimerit-o, calatoriile sunt una din pasiunile mele, mai ales pe apa si prin aer!

Carlinga unei aeronave, este cabina pilotului. Ai avea 3 variante sa intri acolo, deghizata-n terorist, deturnand aeronava, facand parte din echipaj, sau intrun muzeu.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 15 dec 2006 10:22 de carrie

Cand iubesti, nici nu-ti trece prin minte sa faci sex cu altcineva, este un lucru.... implicit, neimpus, simtit!

sunt multi oameni care te-ar contrazice, in special barbati (faptul ca barbatii in general pot separa mult mai bine iubirea de sex este demonstrat... iar acea scuza cu "iubito, a fost doar sex, eu pe tine te iubesc" in anumite cazuri nu este prea departe de adevar... insa nici femeile -cel putin unele-nu sunt incapabile de a face diferenta intre sex si iubire)

Imbarligate relatiile astea unde fiecare inseala cum are chef, in secret sau la vedere, se platesc polite, bla bla bla. A ramane alaturi de cineva in aceste conditii inseamna ca la mijloc exista interese de alta natura, lucru care mie imi suna extrem de... fals. De exemplu, daca esti o femeie independenta si te afli intr-o asemenea situatie, fie ca partenerul este infidel, fie ca tu, nu vad ce te-ar putea impiedica sa rupi relatia devenita incomoda si sa traiesti cum iti place? De ce este nevoie de acest arsenal de minciuni, secrete, ascunzisuri, tradari, cand lucrurile se pot transa la lumina zilei? Sa fie vorba de egoism? Adica sa vrei sa ai pentru tine atat sotul, cat si amantul? Sa fie lenea de a o lua de la capat? Destul de trist, oricum.....

nu este atat de imbarligat si de complicat precum pare. nici nu e vorba de alte interese. ba chiar e foarte simplu si natural, nu vorbim de "arsenale de minciuni etc.", doar nu e o strategie de razboi, e pur si simplu... o activitate pe care o au partenerii in afara timpului petrecut impreuna. egoism, sa doresti sa ai si sotul si amantul...poate...
iar daca te afli intr-o asemenea situatie, ceea ce nu poti intelege tu este ca poate relatia aceea nu a devenit deloc incomoda. poate e chiar foarte placuta. poate chiar e o relatie aproape perfecta, adica una care sa nu te sufoce, in care sa nu existe certuri, in care sa fie intelegere, potriviri in anumite domenii, prietenie intre parteneri si sex magnific. infidelitatea poate fi in anumite cazuri un aspect care sa nu afecteze relatia. si poate ca infidelitatea a transformat relatia intr-una si mai comoda... pentru ca iti poate reda libertatea de a te comporta cum vrei, nu cum ar trebui... nu crede ca e vorba de acea infidelitate de colt de strada, cu cine apuci, e ceva mult mai elevat si profund. o infidelitate care tine de anumite sentimente, si fata de partener/a si fata de amant/a. e atat de complicat de explicat si totusi atat de simplu in realitate...

sus

Guest

Guest

scris pe 15 dec 2006 10:41 de Guest

sunt multi oameni care te-ar contrazice, in special barbati (faptul ca barbatii in general pot separa mult mai bine iubirea de sex este demonstrat... iar acea scuza cu "iubito, a fost doar sex, eu pe tine te iubesc" in anumite cazuri nu este prea departe de adevar... insa nici femeile -cel putin unele-nu sunt incapabile de a face diferenta intre sex si iubire)

nu este atat de imbarligat si de complicat precum pare. nici nu e vorba de alte interese. ba chiar e foarte simplu si natural, nu vorbim de "arsenale de minciuni etc.", doar nu e o strategie de razboi, e pur si simplu... o activitate pe care o au partenerii in afara timpului petrecut impreuna. egoism, sa doresti sa ai si sotul si amantul...poate...
iar daca te afli intr-o asemenea situatie, ceea ce nu poti intelege tu este ca poate relatia aceea nu a devenit deloc incomoda. poate e chiar foarte placuta. poate chiar e o relatie aproape perfecta, adica una care sa nu te sufoce, in care sa nu existe certuri, in care sa fie intelegere, potriviri in anumite domenii, prietenie intre parteneri si sex magnific. infidelitatea poate fi in anumite cazuri un aspect care sa nu afecteze relatia. si poate ca infidelitatea a transformat relatia intr-una si mai comoda... pentru ca iti poate reda libertatea de a te comporta cum vrei, nu cum ar trebui... nu crede ca e vorba de acea infidelitate de colt de strada, cu cine apuci, e ceva mult mai elevat si profund. o infidelitate care tine de anumite sentimente, si fata de partener/a si fata de amant/a. e atat de complicat de explicat si totusi atat de simplu in realitate...
Scuza aceea, e penibila, pentru oricine o ofera.
sus

Guest

Guest

scris pe 15 dec 2006 11:04 de Guest

Scuza-ma, dar emotional esti saracuta rau de tot cu duhul....
Imi pare rau pt. tine dar ai un stil inconfundabil, degeaba te ascunzi sub ""j" de mii nickname-uri" (cum bine spunea cineva mai devreme)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 15 dec 2006 11:55 de carrie

sa-ti raspund, sa nu-ti raspund?... treaca de la mine...

Scuza-ma, dar emotional esti saracuta rau de tot cu duhul....

parerea ta. poate veti invata, tu si multi altii de pe site, ca lucrurile niciodata nu sunt colorate doar in alb si negru, ca nu poti aplica niste principii asa-zis universal valabile in fiecare caz concret, ca viata e complexa, ca sentimentele au nenumarate nuante si intensitati, ca fiecare om e altfel construit, ca oamenii nu iubesc si nu urasc la fel, ca uneori niste lucruri teoretic condamnabile la prima vedere de fapt nu sunt asa... samd, nu are rost sa continui.

Imi pare rau pt. tine dar ai un stil inconfundabil

stiu si ma mandresc cu asta!

degeaba te ascunzi sub ""j" de mii nickname-uri" (cum bine spunea cineva mai devreme)

ce?

sus

Guest

Guest

scris pe 15 dec 2006 14:44 de Guest

sa-ti raspund, sa nu-ti raspund?... treaca de la mine...

parerea ta. poate veti invata, tu si multi altii de pe site, ca lucrurile niciodata nu sunt colorate doar in alb si negru, ca nu poti aplica niste principii asa-zis universal valabile in fiecare caz concret, ca viata e complexa, ca sentimentele au nenumarate nuante si intensitati, ca fiecare om e altfel construit, ca oamenii nu iubesc si nu urasc la fel, ca uneori niste lucruri teoretic condamnabile la prima vedere de fapt nu sunt asa... samd, nu are rost sa continui.

stiu si ma mandresc cu asta!

ce?

Nu ai cum sa admiti ca ai un stil inconfundabil(si sa te mai si mandresti cu asta ) si in acelasi timp sa negi ca nu tu esti cea care pui intrebari si tot tu raspunzi...
Doar tu esti cea mai buna prietena a ta...
sus

Guest

Guest

scris pe 15 dec 2006 16:01 de Guest

Rectificare:A se citi"...sa negi ca tu esti..."
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 15 dec 2006 16:58 de carrie

Rectificare:A se citi"...sa negi ca tu esti..."

whatever...

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 15 dec 2006 18:15 de DarkAngel

Exotic.. sb asta ajunge pana la urma la aberatii ?
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online