Oare voi fi fericit??

Pagina 1 din 1
1

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Oare voi fi fericit??

scris pe 12 dec 2006 22:13 de stefanoski

Acum putin timp eram tare abatut, pentru ca nu aveam iubita de ceva timp. Cuprins de disperare si poate de regret, am incercat sa ma impac cu o fata cu care am mai fost la inceputul verii, pe care am parasit-o pentru alta, care m-a facut sa sufar. M-a iertat si ne-am recuplat. eram entuziasmat in prima zi dar acum dupa nici o saptamana, nu sunt fericit asa cum visam. Ma atrag in continuare alte fete, primesc oferte tentante, dar am refuzat. I-am promis ca nu o sa ne despartim,
( desi nu stiu daca o sa ajung sa tin la ea ) iar ea mi-a spus : "daaaa asa mi-ai spus si prima data" Acum, vreau nu vreau trebui sa stau cu ea si sa ma sacrific. Altfel m-as simti ca un om de nimic daca as parasi-o din nou. In nici unul dintre cazuri n-o sa-mi fie bine, dar aleg sa o protezej pe ea in speranta ca voi ajunge sa tin la ea.
Spuneti-mi ce parere aveti si ce as putea sa fac ?? As aprecia daca nu as fi criticat pentru fapta de asta vara. Stiu foarte bine ca am gresit...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: oare voi fi fericit ??

scris pe 12 dec 2006 22:25 de Danny_DaBoss

may may may... las ca te indragostesti tu de ea... nu gandi asa..
sus

cupidon

Guest

Re: Re: oare voi fi fericit ??

scris pe 12 dec 2006 22:41 de cupidon

nu mai faceti promisiuni doar de dragul de a le face si pentru a purta o conversatie...ganditi-va ca astfel de promisiuni intra la inima unei fete...si voi nici macar nu le luati in considerare promisiunile facute...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: oare voi fi fericit ??

scris pe 12 dec 2006 23:49 de DarkAngel

Acum putin timp eram tare abatut, pentru ca nu aveam iubita de ceva timp. Cuprins de disperare si poate de regret, am incercat sa ma impac cu o fata cu care am mai fost la inceputul verii, pe care am parasit-o pentru alta, care m-a facut sa sufar. M-a iertat si ne-am recuplat. eram entuziasmat in prima zi dar acum dupa nici o saptamana, nu sunt fericit asa cum visam. Ma atrag in continuare alte fete, primesc oferte tentante, dar am refuzat. I-am promis ca nu o sa ne despartim,
( desi nu stiu daca o sa ajung sa tin la ea ) iar ea mi-a spus : "daaaa asa mi-ai spus si prima data" Acum, vreau nu vreau trebui sa stau cu ea si sa ma sacrific. Altfel m-as simti ca un om de nimic daca as parasi-o din nou. In nici unul dintre cazuri n-o sa-mi fie bine, dar aleg sa o protezej pe ea in speranta ca voi ajunge sa tin la ea.
Spuneti-mi ce parere aveti si ce as putea sa fac ?? As aprecia daca nu as fi criticat pentru fapta de asta vara. Stiu foarte bine ca am gresit...
nu ai fost prea inteligent cand te-ai impacat cu fosta doar ca sa te recuprezi tu dupa ce te-a facut ultima sa suferi si acuma ai folosit-o chiar ar fi nasol sa te desparti de ea inca o data acuma ai primit ce meriti intr-un fel...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: oare voi fi fericit ??

scris pe 13 dec 2006 01:15 de stefanoski

nu ai fost prea inteligent cand te-ai impacat cu fosta doar ca sa te recuprezi tu dupa ce te-a facut ultima sa suferi si acuma ai folosit-o chiar ar fi nasol sa te desparti de ea inca o data acuma ai primit ce meriti intr-un fel...

De cea care m-a facut sa sufar nu m-am despartit acum. Au trecut 4 luni de atunci.

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: oare voi fi fericit ??

scris pe 13 dec 2006 14:46 de DarkAngel

De cea care m-a facut sa sufar nu m-am despartit acum. Au trecut 4 luni de atunci.
Mda dar oricum nu trebuia sa te intorci la fosta daca tu nu mai ti la ea, nu o mai iubesti. Si acuma e cam nasol de tine pentru pentru ca ti-ai asumat o anumita responsabilitate in momentul asta nu prea ai ce sa faci decat sa suporti consecintele propriilor actiuni si lipsei de cugetare inainte de a actiona...poate stie altcineva sa-ti zica ce sa faci intr-o situatie din asta eu nu prea imi dau seama ce ai putea face ca sa iasa bine.... ca sa iasa rau banui ca sti si tu deja
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Oare voi fi fericit??

scris pe 14 dec 2006 01:12 de ExoticDream

Acum putin timp eram tare abatut, pentru ca nu aveam iubita de ceva timp. Cuprins de disperare si poate de regret, am incercat sa ma impac cu o fata cu care am mai fost la inceputul verii, pe care am parasit-o pentru alta, care m-a facut sa sufar.

Constat ca ai o viata sentimentala tumultuoasa! Din vara si pana acum ai fost deja implicat in 3 relatii (din care 2 cu aceeasi fata), ai iubit si ai suferit si ai fost si singur vreo 4 luni! Cand ai avut timp sa le faci pe toate?!? Ma intreb daca "statul pe bara" (adica faptul ca un timp nu ai o relatie) este atat de ingrozitor daca dupa cateva luni te-a adus la disperare!

M-a iertat si ne-am recuplat. eram entuziasmat in prima zi dar acum dupa nici o saptamana, nu sunt fericit asa cum visam. Ma atrag in continuare alte fete, primesc oferte tentante, dar am refuzat. I-am promis ca nu o sa ne despartim,

Te amagesti si o amagesti. Nu ai iubit-o nici prima data (ai parasit-o), nu o iubesti nici acum (te atrag alte fete), desi ea pare sa tina la tine. Nu cred ca sunt sanse sa iti reuseasca programarea iubirii, au mai incercat si altii in zadar, lucrurile astea se intampla pur si simplu, daca nu a existat niciodata scanteia, greu poti transforma o prietenie in iubire. Dupa parerea mea, ar fi cazul sa renunti inainte de a provoca mai multa suferinta. Spui ca te tenteaza alte fete, nu cea pe care o ai langa tine, poate ca te vei indragosti de una din acelea (n-or fi toate implicate deja in alte relatii!). Vei fi fericit numai atunci cand sentimentele vor fi impartasite....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Oare voi fi fericit??

scris pe 14 dec 2006 12:13 de stefanoski

Din vara si pana acum ai fost deja implicat in 3 relatii

5

Dupa parerea mea, ar fi cazul sa renunti inainte de a provoca mai multa suferinta.

Nu pot sa-i spun pur si simplu ca nu-mi face placere sa stau cu ea. Trebuie sa gasesc un motiv bine intemeiat. Ne vedem cam rar. Cred ca o sa dezvolt problema asta si o sa merg cu ea pana in panzele albe.
Credeti-ma, nu ma simt deloc bine ca trebuie sa fac acest lucru.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Oare voi fi fericit??

scris pe 14 dec 2006 18:37 de ExoticDream

5

5??? My God, dar stiu ca nu pierzi timpul! Iti dai seama cum ne simtim noi, astia mai batrani, care la 22-23 de ani numaram doar 2-3 relatii?!?

Nu pot sa-i spun pur si simplu ca nu-mi face placere sa stau cu ea. Trebuie sa gasesc un motiv bine intemeiat. Ne vedem cam rar. Cred ca o sa dezvolt problema asta si o sa merg cu ea pana in panzele albe.
Credeti-ma, nu ma simt deloc bine ca trebuie sa fac acest lucru.

Nu ai sa gasesti "un motiv bine intemeiat" si, decat sa fabrici o minciuna chinuita, mai bine spune-i adevarul acum, inainte de a se atasa si mai mult de tine. Daca nu te intereseaza imaginea de macho care s-ar putea raspandi, poti sa-i spui ca deocamdata tu nu esti pregatit pentru o relatie serioasa, vrei doar sa te distrezi, da-i exemplu cele 5 relatii din ultimele luni si, daca este o fata serioasa, va renunta ea.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online