#Nervi Din Orice

Pagina 1 din 2
1   2   »

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

#Nervi Din Orice

scris pe 14 dec 2006 15:11 de Danny_DaBoss

Sunt impreuna cu o fata de vreo 3 saptamani si imi place de ea, o iubesc, ma iubeste dar ne enervam din orice. Ori ca vb pe net ori la telefon cum zic ceva ce nu ii convine tranteste un Bine Pa si gata. Nush. Eu nu ma enervez repede ca nu am dc. Ea imediat se aprinde. Daca rasp un pic mai greu sau daca intarzii sau orice fac se enerveaza. Si dupa aia imi da sms-uri criminale si plange si etc ca eu sunt ala al draqu. Eu trec multe cu vederea. Ea nu. Si cand am discutat despre problema asta....cica ea asa e...nu poate sa se schimbe. Sa fie mai calma. ... Acuma gandesc eu aiurea sau... m-am pricopsit cumva cu o isterica ?
sus

Serban18

Junior member
37 mesaje

Re: #Nervi Din Orice

scris pe 14 dec 2006 17:07 de Serban18

Va iubiti dupa 3 saptamani de relatie ? Nu prea cred .. cred ca e vorba mai degraba de a va place ...Cel mai probabil cred ca e bine sa o lasi sa mai creasca. Mai mult ca sigur ca nu e pregatita.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 14 dec 2006 18:34 de Danny_DaBoss

eu zic una tu zici alta. da am zis ca ne iubim. care e faza.. si ce daca e dupa 3 sapt ? daca ne-am indragostit de cand ne-am intalnit.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 dec 2006 19:09 de ExoticDream

Sunt impreuna cu o fata de vreo 3 saptamani si imi place de ea, o iubesc, ma iubeste dar ne enervam din orice. Ori ca vb pe net ori la telefon cum zic ceva ce nu ii convine tranteste un Bine Pa si gata. Nush. Eu nu ma enervez repede ca nu am dc. Ea imediat se aprinde. Daca rasp un pic mai greu sau daca intarzii sau orice fac se enerveaza. Si dupa aia imi da sms-uri criminale si plange si etc ca eu sunt ala al draqu. Eu trec multe cu vederea. Ea nu. Si cand am discutat despre problema asta....cica ea asa e...nu poate sa se schimbe. Sa fie mai calma. ... Acuma gandesc eu aiurea sau... m-am pricopsit cumva cu o isterica ?

Sustin si eu ideea ca in 3 saptamani nu poate fi vorba de iubire. Explicatii privind atitudinea ei ar fi doua: este genul isteric (sau cum s-o numi el) sau mai trebuie sa se maturizeze (nu-i asa ca are 15-16 ani?). Ce ai putea face tu? Sa incerci sa vezi de ce are aceste... apucaturi ciudate (poate exista probleme in familie, poate altceva) si sa o ajuti sa se schimbe cat de cat (daca este micuta, ca varsta, mai este posibil). Daca insa nu esti genul rabdator, mai bine renunta, te va asteniza!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 14 dec 2006 23:25 de Danny_DaBoss

Sustin si eu ideea ca in 3 saptamani nu poate fi vorba de iubire. Explicatii privind atitudinea ei ar fi doua: este genul isteric (sau cum s-o numi el) sau mai trebuie sa se maturizeze (nu-i asa ca are 15-16 ani?). Ce ai putea face tu? Sa incerci sa vezi de ce are aceste... apucaturi ciudate (poate exista probleme in familie, poate altceva) si sa o ajuti sa se schimbe cat de cat (daca este micuta, ca varsta, mai este posibil). Daca insa nu esti genul rabdator, mai bine renunta, te va asteniza!!!

ok
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 15 dec 2006 00:22 de DarkAngel

Cunosc genu.... trebe multa rabdare si din cand trebe scuturata..... sfatul medicului RUN alegerea iti apartine daca te tin nervii si te crezi tare pe pozitie... Goodluck si sper sa obti ceea ce iti doresti ... nimic nu-i imposibil
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 15 dec 2006 01:24 de ExoticDream

ok

Emoticonul spune cumva ca ai ales calea simpla (renuntarea fara lupta)?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 15 dec 2006 01:37 de DarkAngel

Emoticonul spune cumva ca ai ales calea simpla (renuntarea fara lupta)?!?

sau ca se gandeste la ce-l asteapta....
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 15 dec 2006 12:12 de Danny_DaBoss

sau ca se gandeste la ce-l asteapta....

ma gandesc la ce ma asteapta si la cata rabdare si nervi trebuie sa am. Dar...ma descurc.
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 15 dec 2006 14:19 de Dysdera

ma gandesc la ce ma asteapta si la cata rabdare si nervi trebuie sa am. Dar...ma descurc.

ce nobil din partea ta ..baietii cu rabdare is pretiosi

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 15 dec 2006 18:37 de Danny_DaBoss

ce nobil din partea ta ..baietii cu rabdare is pretiosi

da pai daca vreau sa fiu cu ea trebuie sa invat sa o suport si sa o iubesc asa cum e nu ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 16 dec 2006 01:43 de ExoticDream

da pai daca vreau sa fiu cu ea trebuie sa invat sa o suport si sa o iubesc asa cum e nu ?

Avand in vedere ca e tinerica, poti sa incerci sa mai ajustezi anumite aspecte...., astfel vei fi nevoit sa faci mai putine compromisuri...! Stiu ca se spune "Daca ma iubesti, ma iubesti asa cum sunt, cu bune si cu rele.", insa poti sa o ajuti sa-si doreasca sa schimbe anumite lucruri la ea insasi, sa ii arati ca ar deveni o fiinta mai buna.... in primul rand pentru ea insasi!

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Ori

scris pe 17 dec 2006 19:19 de Danny_DaBoss

am stat de vorba cu ea si ... deja a inceput sa rasara soarele ... sa vedem totusi pana cand
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 17 dec 2006 19:21 de Danny_DaBoss

Va iubiti dupa 3 saptamani de relatie ? Nu prea cred .. cred ca e vorba mai degraba de a va place ...Cel mai probabil cred ca e bine sa o lasi sa mai creasca. Mai mult ca sigur ca nu e pregatita.

ce urasc eu chestiile astea... imi zice mie cineva ce simt sau ce nu simt. Daca am zis ca tin la ea asa e. Nu imi zici ttu mie ca nu e asa. Stiu f sigur ce simt si ce vreau. Si daca nu era pregatita nu incepea o relatie cu mine da ? E pregatita, are varsta corespunzatoare numai ca trebuie sa finisam cateva chestii. Am stat de vorba si se pare ca functioneaza f bine.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 17 dec 2006 20:38 de LonelyGirl

... nimic nu-i imposibil

Din pacate asta nu e adevarat

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 17 dec 2006 21:52 de stefanoski

nimic nu-i imposibil

Este posibil sa-mi aduca moshul un audi TT full option, negru ??

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 18 dec 2006 00:56 de ExoticDream

Este posibil sa-mi aduca moshul un audi TT full option, negru ??

Dubla negatie = afirmatie => orice e posibil, dar LonelyGirl a negat ideea, in concluzie.... tu poti sa pregatesti garajul, dar inarmeaza-te si cu gandul ca este posibil sa depozitezi in el vechituri!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 18 dec 2006 07:31 de verdiuc

Inca o iubire dupa 3 saptamani.Deci se poate!Si eu cred,totusi ca 3 saptamani e prea de tot.2 luni,cam asa,ar fi minimumul,sa zicem.
Insa eu,unul,as inceta relatia,treptat,cu o asemenea fata.Pentru ca as considera ca "crizele" ei ca fiind ori o dovada ca o doare-n paispe,ori ca asa e ea,si nu merita.Daca,in cursul acestui "traptat" isi revine,isi da seama ca nu poate sa te piarda(voi va iubiti,nu?),inseamna ca totusi merita.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 18 dec 2006 12:15 de Danny_DaBoss

da hai sa zicem ca fitzele astea sunt dovada de durere-n paispe da cum nu mai vb cu ea si o ignor ma suna si plange, nu doarme noptile, plange plange, zice ca nu mai face etc..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 dec 2006 13:54 de ExoticDream

da hai sa zicem ca fitzele astea sunt dovada de durere-n paispe da cum nu mai vb cu ea si o ignor ma suna si plange, nu doarme noptile, plange plange, zice ca nu mai face etc..

Fitele demonstreaza, in general,lipsa de maturitate (daca vorbim de copii/adolescenti) sau IQ problematic (daca persoana a depasit copilaria&adolescenta), nu lipsa interesului/sentimentelor.

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 18 dec 2006 18:52 de Dysdera

si ce efect are asupra ta faptul ca plange si sufera din cauza indiferentei tale? te doare sipe tine? iti pasa? sau doar ti-e mila de ea?

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

scris pe 19 dec 2006 01:59 de Danny_DaBoss

pai normal ca imi pasa. ca ea se enerveaza aiurea si plange si eu ce sa ii faC ?
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 19 dec 2006 05:18 de DarkAngel

pai normal ca imi pasa. ca ea se enerveaza aiurea si plange si eu ce sa ii faC ?
Gaseste ce o calmeaza... incearca sa ii distragi atentia de la ce s-a enervat scoate-o la o plimbare schimba-i contextu din care prinveste problema respectiva.. convinge-o ca problema nu-i asa de tragica pe cum o face ea... demonstreaza-i asta
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 19 dec 2006 11:51 de stefanoski

Ma da' voi chiar va iubiti
Si da...se poate ! chiar daca sunt doar 3 saptamani. Si eu am simtit ca iubesc dupa 3 saptamani.
Dany eu cred ca s-ar putea sa mai aiva si alte motive de suparare, micile certuri cu tine fiind doar picatura care umple paharul. Vorbeste deschis cu ea, intreab-o ce probleme are, (poate are probleme cu parintii, sau la scoala) spune-i si din problemele tale ca sa vada ca tu ai incredere in ea. Astfel va prinde incredere si ea in tine. Sa nu scoti din arsenal "te iubesc"

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Ori

scris pe 19 dec 2006 12:01 de Danny_DaBoss

eehh.. ne descurcam... ti-am zis eu cum
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din

scris pe 21 dec 2006 01:42 de Bozgoru

exotic.. nu inteleg de ce vrei tu sa impui unui om ca dupa 3 saptamani nu e vorba de iubire.. crede-ma ca poate sa fie.. sau cel putin sa creada ca e iubire.. iubirea nu vine dupa un anume timp..ci pur si simplu iubirea vine atunci cand cunosti macar putin partenerul de langa tine ( adika nu exista iubire la prima vedere).. dar daca ai stat macar 3-4 zile in preajma partenerului poti sa decizi daca il iubesti sau nu... tu confunzi exotic iubirea cu obisnuinta.. dupa 6 luni de relatie poti sa nu renunti la o persoana din cauza obisnuintei mai mult decat din cauza iubirii...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi

scris pe 21 dec 2006 01:45 de Bozgoru

a da.. si ca raspuns pt dany... frate.. e femeie... majoritatea sunt la fel..plang miauna.. nu le convine ..gresesc ele..zic ca gresesti tu... le cumperi suc..plang ca vroiau inghetata.... le cumperi bluzita.. plang ca vor pantalonasi.. le dai o floare.. se ratoiesc ca vroiau un buchet.. le dai buchetul se plang ca de ce nu ai adus tot campul.... si tot asa.. n-ai ce face.. asa va fii mereu.. asa va fii si dupa ce te casatoresc... in principiu... asa e viata.... eu sincer ma bucur ca... mi-am dat sseama de asta la 22 de ani si nu mi-am mai pierdut timpul aiurea ca sa-mi pun intrebarea asta... multa bafta cu ea.. si tot ce incerci sa fci.. e sa fii tu calm.. daca tu esti calm.. si nu te enervezi.. tu castigi...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #N

scris pe 21 dec 2006 20:33 de Danny_DaBoss

sunt foarte calm. ne intelegem bine. nu ne mai certam. a inteles si ea situatia. acuma este din ce in ce mai bine pe zi ce trece. Bozgoru.. ms de raspuns.cred ca este exact ceea ce vroiam sa aud. Fencs Bro !
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 22 dec 2006 03:46 de Bozgoru

my pleasure
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi

scris pe 22 dec 2006 13:47 de ExoticDream

exotic.. nu inteleg de ce vrei tu sa impui unui om ca dupa 3 saptamani nu e vorba de iubire.. crede-ma ca poate sa fie.. sau cel putin sa creada ca e iubire.. iubirea nu vine dupa un anume timp..ci pur si simplu iubirea vine atunci cand cunosti macar putin partenerul de langa tine ( adika nu exista iubire la prima vedere).. dar daca ai stat macar 3-4 zile in preajma partenerului poti sa decizi daca il iubesti sau nu... tu confunzi exotic iubirea cu obisnuinta.. dupa 6 luni de relatie poti sa nu renunti la o persoana din cauza obisnuintei mai mult decat din cauza iubirii...

Departe de mine gandul de a impune ceva cuiva, nu am spus decat ca senzatiile si sentimentele nu trebuie confundate unele cu altele. Sa fim seriosi, in 3-4 zile de stat prin prejma cuiva poti sa te... decizi daca il iubesti?!? Cunoscandu-l cat de cat, poti cel mult sa-ti dai seama daca te-ai potrivi cu el, poti sa te simti atras fizic si/sau psihic de el, adica vorbim de o indragosteala, atat!!! Iubirea vine mai tarziu (daca vine!) si implica multe caramizi ridicate impreuna, vise si idealuri comune, nu cateva plimbarici, un film, niste sarutari sub clar de luna si poate chiar sex! Stai linistit, nu confund obisnuinta cu iubirea, insa nici nu as declara iubire cuiva dupa cateva zile! Iubirea este un proces evolutiv tare complicat.... cand incepe sa involueze vorbim de obisnuinta..., cu toate ca adeseori, cand iubirea se estompeaza, cuplul are tendinta sa se desparta relativ rapid in loc sa lupte pentru a pastra aprinsa flacara....

P.S. Stii cand iti vei da seama ce inseamna cu adevarat iubirea? Numai in momentul in care o vei trai, deocamdata nu ai termen de comparatie. Sa vezi ce te vei amuza atunci, amintindu-ti cum ai catalogat drept iubiri niste simple flirturi de cateva zile/saptamani!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online