Balanita cu probleme

Pagina 1 din 1
1

mm17777

Guest

Balanita cu probleme

scris pe 16 dec 2006 16:34 de mm17777

Va rog mult ajutati-ma. In urma cu 3 saptamani in urma unor contacte sexuale(de durata si repetate) a aparut pe gland o iritati e sub forma de puncte rosii. In urma unor vizite la medic , diagnosticul a fost balanita. Am urmat tratament cu Pimafucort, solutie cu Nistatin, Avene. dupa cateva zile totul parea relativ mai bine, insa in urma unui nou act sexual ( protejat sau neprotejat) iritatia aparea din nou . Dupa 3 saptamani preputul s-a transformat "intr-o rana deschisa". Este groaznic, nu ma mai pot atinge sau spala (doare si ustura foarte tare).ieri am oprit medicatia si fac doar tamponari cu ceai de galbenele. Sunt disperat.... Partenera mea si-a facut analizele si e OK. testul de herpes este negativ.Multumesc
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Balanita cu probleme

scris pe 17 dec 2006 19:40 de Danny_DaBoss

Va rog mult ajutati-ma. In urma cu 3 saptamani in urma unor contacte sexuale(de durata si repetate) a aparut pe gland o iritati e sub forma de puncte rosii. In urma unor vizite la medic , diagnosticul a fost balanita. Am urmat tratament cu Pimafucort, solutie cu Nistatin, Avene. dupa cateva zile totul parea relativ mai bine, insa in urma unui nou act sexual ( protejat sau neprotejat) iritatia aparea din nou . Dupa 3 saptamani preputul s-a transformat "intr-o rana deschisa". Este groaznic, nu ma mai pot atinge sau spala (doare si ustura foarte tare).ieri am oprit medicatia si fac doar tamponari cu ceai de galbenele. Sunt disperat.... Partenera mea si-a facut analizele si e OK. testul de herpes este negativ.Multumesc

sucks man ce sa zic.. stie doctoru ce stie.. dar nasol.. nu i-as dori la nimeni... decat lu Stefanoski... sa se distreze putin gluming bay
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 17 dec 2006 19:40 de Danny_DaBoss

asa cat sa ii "condimenteze" activitatea... gluming again
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Balanita cu probleme

scris pe 17 dec 2006 21:49 de stefanoski

sucks man ce sa zic.. stie doctoru ce stie.. dar nasol.. nu i-as dori la nimeni... decat lu Stefanoski... sa se distreze putin gluming bay

yaya prietenii mei "ma iubeste"

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Balanita cu probleme

scris pe 17 dec 2006 22:23 de Danny_DaBoss

yup...
sus

mm17777

Guest

Re: Re: Re: Re: Balanita cu probleme

scris pe 17 dec 2006 23:31 de mm17777

yup...

si niscaiva sfaturi....
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Balanita cu probleme

scris pe 18 dec 2006 11:26 de Guest

si niscaiva sfaturi....
Cauta un medic. La cabinet, nu pe site, daca-i reala problema.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Balanita cu probleme

scris pe 18 dec 2006 12:28 de Danny_DaBoss

ia o pauza.. mare.. 1 luna , 2 luni pana se vindeca... si termina cu "actele" astea sexuale ... lasa sa se vindece acolo ca daca iar faci prostioare iar se beleste rana si te vaiti pe forum
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 18 dec 2006 18:40 de DarkAngel

mergi la un dermatolog si fa-ti si tu niste analize mai amanuntite si poate ca trebuie sa schimbi tratamentul
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online