De 4 ori Postinor

Pagina 1 din 1
1

aaaaaa

Guest

De 4 ori Postinor

scris pe 19 dec 2006 09:02 de aaaaaa

salut..vreau si eu sa stiu dak..am luat de trei ori postinor intr-un an..si acum o zi l-am luat pe al 4-lea...dak mai are efect..si dak nu ce sa iau?pls rasp rpd...ms
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: de patru ori postinor

scris pe 19 dec 2006 12:05 de Nekunoskuta

Eu zic sa dai banii pe niste prezervative mai bune in loc sa ii cheltuiesti pe Postinor.

Nimic...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: de patru ori postinor

scris pe 19 dec 2006 12:26 de Danny_DaBoss

Eu zic sa dai banii pe niste prezervative mai bune in loc sa ii cheltuiesti pe Postinor.

nuu... mai bine postinor ca se ia cu apa.. prezervativele sunt gretoase
sus

aaaaaa

Guest

Re: Re: Re: de patru ori postinor

scris pe 19 dec 2006 19:50 de aaaaaa

m-ati lamurit cu raspunsurile astea...sau poate nu sunteti atat de experti ca sa puteti sa dati o data un rapsuns ca lumea...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: de patru ori postinor

scris pe 19 dec 2006 21:57 de carrie

incearca mai bine sa iei anticonceptionale, sunt mai sigure si nu au (in principiu) efecte secundare. nu cred ca e posibil ca postinorul sa nu aiba efect daca e luat in asa perioada scurta, in orice caz ar trebui sa scrie pe prospect. (oricum, efectul lui nu e niciodata garantat suta la suta, dar totusi e un procent multumitor) ceea ce e insa sigur e ca iti dai organismul peste cap, postinorul e contraceptiv de urgenta, de ocazie, nu de luat toata ziua, maxim de doua ori pe an se recomanda pentru ca are o doza soc de hormoni. gandeste-te ca, daca sarcina s-a produs, postinorul o distruge (e ca un fel de avort in stare incipienta-si nu, nu o zic pentru ca as fi vreo moralista si as fi impotriva, ci din motive medicale). prin asta poti sa iti dai seama ce medicament puternic este si cat de tare te poate afecta. mare grija deci si orienteaza-te spre o metoda de contraceptie mai putin agresiva. si eu am folosit, de doua ori, cu efecte bune si fara mult-trambitatele efecte secundare, insa este si trebuie sa ramana o metoda de ocazie.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

aaaaaa

Guest

scris pe 19 dec 2006 22:02 de aaaaaa

ms carrie
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 20 dec 2006 00:11 de Danny_DaBoss

incearca mai bine sa iei anticonceptionale, sunt mai sigure si nu au (in principiu) efecte secundare. nu cred ca e posibil ca postinorul sa nu aiba efect daca e luat in asa perioada scurta, in orice caz ar trebui sa scrie pe prospect. (oricum, efectul lui nu e niciodata garantat suta la suta, dar totusi e un procent multumitor) ceea ce e insa sigur e ca iti dai organismul peste cap, postinorul e contraceptiv de urgenta, de ocazie, nu de luat toata ziua, maxim de doua ori pe an se recomanda pentru ca are o doza soc de hormoni. gandeste-te ca, daca sarcina s-a produs, postinorul o distruge (e ca un fel de avort in stare incipienta-si nu, nu o zic pentru ca as fi vreo moralista si as fi impotriva, ci din motive medicale). prin asta poti sa iti dai seama ce medicament puternic este si cat de tare te poate afecta. mare grija deci si orienteaza-te spre o metoda de contraceptie mai putin agresiva. si eu am folosit, de doua ori, cu efecte bune si fara mult-trambitatele efecte secundare, insa este si trebuie sa ramana o metoda de ocazie.

jur ca la fel am vrut sa zic si eu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: De 4 ori Postinor

scris pe 20 dec 2006 01:24 de ExoticDream

salut..vreau si eu sa stiu dak..am luat de trei ori postinor intr-un an..si acum o zi l-am luat pe al 4-lea...dak mai are efect..si dak nu ce sa iau?pls rasp rpd...ms

Tu nu ai citit prospectul??? Postinorul este o bomba hormonala, de aceea nu se recomanda a fi luat de mai mult de 1-2 ori pe an! Se foloseste numai in cazuri de urgenta! Se presupune ca, dupa ce ai facut greaseala sa nu te protejezi o data si ai luat Postinor, a doua oara esti mai atenta! In stilul in care il iei tu, sa nu te miri daca iti vei fi dat deja organismul peste cap (hemoragii, ciclu neregulat etc.). Daca ai primit unele raspunsuri ironice este pentru ca o asemenea intrebare nu isi are rostul atat timp cat Postinorul se vinde cu tot cu indicatii de folosire, iar o persoana care are maturitatea necesara pentru a avea viata sexuala trebuie sa fie capabila sa se gandeasca si la mijlocele contraceptive, sexul este mai mult decat o simpla joaca in urma careia ne simtim bine.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

aaaaaa

Guest

Re: Re: De 4 ori Postinor

scris pe 20 dec 2006 17:49 de aaaaaa

asa..si..pana la urma..ISI FACE EFECTUL ???
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: De 4 ori Postinor

scris pe 21 dec 2006 01:34 de Bozgoru

isi face efectul..stai linistita.. dar iti poate deregla intregul ciclu pe o perioada de ani intreg + alte complicatii etc..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online