Vreau sfaturi pentru prima data...

Pagina 1 din 1
1

wals

Guest

Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 22 dec 2006 22:53 de wals

salut... am 14 si jumate...si am cateva intrebari.. destul de banale pt voi dar destul de utile pt mine.... peste cateva luni s-ar putea sa imi incep viata sexuala cu prietena mea( mi-a cerut un ragaz de cateva luni .. ca sa se gandeasca si... eu tre sa ma pregatesc) intrebariile sunt:
- la folosirea unor lubrifianti(gen love plus pe baza de apa) ajuta sa intre mai repede(am vazut destule cazuri "triste" pe acest forum din pacate)?
- la ruperea himenului.. sunt sanse sa sangereze... si cam cat ar trebui sa facem pauza?
-la sangerare e ceva abundent sau sunt cateva picaturi? ( ca sa nu ma speri .. in caz ca voi reusi)
-cate prezervative se folosesc de regula la o partida de sex..?(desigur cu anumite limite ca totusi sunt kam mik pt asta )

ms pt timpul acordat si ms anticipat pt ajutor... astept raspunsuri serioase si complete... si daca mai am nevoie de ceva voi intreba pe parcurs
sus

wals

Guest

Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 23 dec 2006 10:50 de wals

fratiilor nimeni nu scrie nimik?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 23 dec 2006 19:18 de stefanoski

In primul rand eu te sfatuiesc sa nu iti faci planu ce se va intampla peste nu stiu cate luni. Se pot intampla multe in acest timp.
legat de intrebarile tale, nu este obligatorilu sa folositi lubrifiant. Daca faci preludiul cum trebuie fata o sa fie umeda si lubrifiata. Himenul, daca il mai are se poate rupe, fapt ce produce o sangerare, ceva mai mult de cateva picaturi.
Prezervative vei folosi cate ai nevoie. Dupa ce "scuipi" te speli frumusel si pui altul

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 24 dec 2006 00:21 de Danny_DaBoss

la cate virgine a deflorat stefanutzz asta.. e bine sa-l asculti
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 24 dec 2006 00:28 de Dysdera

salut... am 14 si jumate...si am cateva intrebari.. destul de banale pt voi dar destul de utile pt mine.... peste cateva luni s-ar putea sa imi incep viata sexuala cu prietena mea( mi-a cerut un ragaz de cateva luni .. ca sa se gandeasca si... eu tre sa ma pregatesc) intrebariile sunt:
- la folosirea unor lubrifianti(gen love plus pe baza de apa) ajuta sa intre mai repede(am vazut destule cazuri "triste" pe acest forum din pacate)?
- la ruperea himenului.. sunt sanse sa sangereze... si cam cat ar trebui sa facem pauza?
-la sangerare e ceva abundent sau sunt cateva picaturi? ( ca sa nu ma speri .. in caz ca voi reusi)
-cate prezervative se folosesc de regula la o partida de sex..?(desigur cu anumite limite ca totusi sunt kam mik pt asta )

ms pt timpul acordat si ms anticipat pt ajutor... astept raspunsuri serioase si complete... si daca mai am nevoie de ceva voi intreba pe parcurs

14 ani...

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 24 dec 2006 01:21 de ExoticDream

14 ani...

La asta ma gandeam si eu...., dar ce folos, el nu se gandeste!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 24 dec 2006 04:08 de DarkAngel

La asta ma gandeam si eu...., dar ce folos, el nu se gandeste!

Mda noi cei din moda veche generatia anilor 80 zicea bine postul ala care a fost publicat mai de mult referitor si la viata sexuala si la modul de gandire... e total difrit si la unele chestii ii mult mai bnun dar nah... se pare ca devenim si noi incet asimilati de noile generatii
sus

Wals

Guest

scris pe 24 dec 2006 10:07 de Wals

sunt curios .. daca puneam 17 an imi raspundea careva complet?

si oricum.. am citit p forum cv de genu(si sunt f multe posturi in leg cu asta sau care dau de inteles ca e asta) " viata sexuala ti-o incepi cand crezi ca esti pregatit"

oricum cred ca la fete e diferit fata de baieti ( femei sau barbati.. cum vreti sa o luati)..
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

scris pe 24 dec 2006 12:38 de stefanoski

cum vreti sa o luati..

Tu cum o iei ?

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 24 dec 2006 12:39 de stefanoski

la cate virgine a deflorat stefanutzz asta.. e bine sa-l asculti

Yup..sunt deflorator in serie

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 dec 2006 19:07 de ExoticDream

" viata sexuala ti-o incepi cand crezi ca esti pregatit"

Asa, si tu, la cei 14 ani ai tai, cam cat de pregatit te simti? Vrei "s-o faci" din curiozitate? Ca sa intri "in rand cu lumea"? Din dragoste? Explica-ne de ce arde si poate ne convingi ca ai varsta potrivita pentru a-ti incepe viata sexuala.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 dec 2006 19:08 de ExoticDream

Yup..sunt deflorator in serie

Ma gandesc (cu groaza!) daca ar fi posibil sa fii in paralel!!!

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima dat

scris pe 24 dec 2006 23:36 de stefanoski

Ma gandesc (cu groaza!) daca ar fi posibil sa fii in paralel!!!

Main bine nu te mai gandi

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima

scris pe 25 dec 2006 07:07 de DarkAngel

Main bine nu te mai gandi
Dam... daca mai era vreo explozie gen cernobal nu era imposibil hmm crd ca ar trebui sa ma opresc
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru p

scris pe 25 dec 2006 09:53 de stefanoski

Dam... daca mai era vreo explozie gen cernobal nu era imposibil hmm crd ca ar trebui sa ma opresc

Ar trebui sa ma simt atacat ?

sus

wals

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru prima dat

scris pe 25 dec 2006 10:00 de wals

Asa, si tu, la cei 14 ani ai tai, cam cat de pregatit te simti? Vrei "s-o faci" din curiozitate? Ca sa intri "in rand cu lumea"? Din dragoste? Explica-ne de ce arde si poate ne convingi ca ai varsta potrivita pentru a-ti incepe viata sexuala.

fara suparare... da trebuie sa dau explicatii cuiva? + ca eu am pus niste intrebari si se pare ca aproape toate mesajele sunt puse la mijto si fara sa ma lamureasca...
daca vreau sa fac acest pas in viata care ar fii problema...
atata timp cat vrem amandoi si ne iubim care ar fii problema?
P.s.: am venit si eu aicea cu o sperata ca poate aflu ce ma intereseaza si incepeti discutii care nu au nici o leg cu ce am vrut eu...
totusi trecem la subiectul p care l-am deschis va rog?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 25 dec 2006 11:46 de SORIN28

fara suparare... da trebuie sa dau explicatii cuiva? + ca eu am pus niste intrebari si se pare ca aproape toate mesajele sunt puse la mijto si fara sa ma lamureasca...
P.s.: am venit si eu aicea cu o sperata ca poate aflu ce ma intereseaza si incepeti discutii care nu au nici o leg cu ce am vrut eu...
totusi trecem la subiectul p care l-am deschis va rog?

Inseamna ca nu ai citit bine

Citeste primul mesaj al lui "stefanoski". Cred ca ala te va lamuri

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pentru p

scris pe 25 dec 2006 12:43 de stefanoski

Citeste primul mesaj al lui "stefanoski". Cred ca ala te va lamuri

Asa am crezut si eu

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pent

scris pe 25 dec 2006 18:06 de DarkAngel

Ar trebui sa ma simt atacat ?
Nee glumeam si eu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 dec 2006 19:18 de ExoticDream

Ai avut curiozitatea sa rasfoiesti putin sectiunea "Adolescenta"? Sunt numeroase topicuri care iti raspund la intrebare in ambele sensuri (varsta potrivita si sfaturi pentru prima data), de exemplu:

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=13&mid=37327&st=0&mod=1

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=13&mid=57042&mod=1

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=13&mid=20202&st=0&mod=1

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi pent

scris pe 26 dec 2006 21:00 de Danny_DaBoss

parerea mea e sa mai astepti.. nu cateva minute, cat timp este necesar pt fata ca sa continuie. deci atunci cand ii trece sangerarea si durerea si ii vine cheful atunci poti continua linistit. nu va grabiti ca p-orma poate se intampla altceva.
sus

wals :X

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfaturi

scris pe 27 dec 2006 01:17 de wals :X

parerea mea e sa mai astepti.. nu cateva minute, cat timp este necesar pt fata ca sa continuie. deci atunci cand ii trece sangerarea si durerea si ii vine cheful atunci poti continua linistit. nu va grabiti ca p-orma poate se intampla altceva.

merci...ink cv... sangerarea se opreste singura banuiesc.... dar dupa no sa o doara? sau sa apara vre`o infectie... ca totusi e o rana.. nu vr sa pateasca ceva ca tin al ea ca la ochii din cap
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfat

scris pe 27 dec 2006 03:28 de ExoticDream

sangerarea se opreste singura banuiesc.... dar dupa no sa o doara? sau sa apara vre`o infectie... ca totusi e o rana..:

Sangerarea nu este semnificativa din punct de vedere cantitativ, in majoritatea cazurilor, daca fata este excitata, durerea este resimtita cateva momente si nu are o intensitate insuportabila (sunt voci care sfatuiesc baiatul sa distraga atentia pertenerei prin alte gesturi), himenul este o membrana care se rupe ca o bucata de panza, nu exista o rana propriuzisa care ar trebui sa se inchida. Daca baiatul se poarta cu delicatete, momentul dezvirginarii nu este resimtit ca o adevarata drama!

sus

wals

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

scris pe 27 dec 2006 12:37 de wals

Sangerarea nu este semnificativa din punct de vedere cantitativ, in majoritatea cazurilor, daca fata este excitata, durerea este resimtita cateva momente si nu are o intensitate insuportabila (sunt voci care sfatuiesc baiatul sa distraga atentia pertenerei prin alte gesturi), himenul este o membrana care se rupe ca o bucata de panza, nu exista o rana propriuzisa care ar trebui sa se inchida. Daca baiatul se poarta cu delicatete, momentul dezvirginarii nu este resimtit ca o adevarata drama!

am inteles.. iti multumesc mult pt sfaturi... esti o dulce
sus

Elena

Guest

vreau sa-mi fac iubitul implinit

scris pe 27 dec 2006 15:07 de Elena

sangerare...ce nu a fi...dar eu sant foarte nefericita iata... problema cea mai mare este ca parintzii nu-mi permit...ah societatea...ca ce impresii dau.....eu vreaaau...si mai ales cat este de dragut prietenul meu..si smolitel ca o ciocolata...ce m-as mai giugiuli...vreau in junglaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! acolo mi-as permite orice!!!!!!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sfat

scris pe 27 dec 2006 19:03 de carrie

merci...ink cv... sangerarea se opreste singura banuiesc.... dar dupa no sa o doara? sau sa apara vre`o infectie... ca totusi e o rana.. nu vr sa pateasca ceva ca tin al ea ca la ochii din cap

actul sexual in sine poate continua si dupa ce apare sangerarea, totul depinde de ceea ce simte fata, daca doreste sau nu. Infectii nu prea au cum sa apara, dar totusi vorbim de o rana (da, exoticdream, este o rana), asa ca raporturile sexuale in urmatoarele 2-4 zile de la dezvirginare ar trebui evitate. ar trebui lasat locul sa se cicatrizeze, altfel pot aparea din nou dureri. oricum, grija mare la primele contacte, pana se obisnuieste putin.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Chestiunea "BANTEA"

scris pe 31 dec 2006 01:56 de ExoticDream

Atentiune, natiune!!!

Intrucat arborele genealogic si problemele familiei Bantea s-au raspandit pe toate sectiunile, fiind total off topic, incepand din acest moment mutam discutiile privind acest subiect la Clubul Sexpert, in sectiunea "Altele", OK? Voi incerca sa transfer in bloc ceea ce s-a discutat deja pentru a face ordine in topicurile invadate.

Sfat: pastrati curatenia!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online