Poate dura o relatie la distanta?

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

batranul

Veteran member
164 mesaje

Poate dura o relatie la distanta?

scris pe 24 iun 2003 05:06 de batranul

intreb: a avut cineva experienta asta ? oare cum e?poate dura o astfel de relatie?

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

Re: relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 05:24 de cristi

Da pot sa spun ca, am un raspuns la intrebarea ta!! Cind am fost c-am la virsta de 19 ani, am iubit o fata tare mult, din Pitesti, dar soarta ni sa schimbat intr-o zi cind tata a hotarit sa ne mutam in LA...i-am jurat dragoste eterna, ca ma sa ma intorc la ea, ca am sa o i-au cu mine...iti poti imagina, dar frate ajuns in LA viata sa schimbat , a fost diferita..relatia a mai durat 1 an, dar numai prin telefon...stii cum este ""ochii care nu se vad se uita""....nu pot sa spun ca am uitat-o a fost prima mea dragoste, si ceva ramine, dar totusi...nu mai avea nici un sens!!

cristi
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 24 iun 2003 05:39 de camelia

O relatie de la distanta nu poate rezista, pentru ca ambele parti gresesc, cind sint despartiti, si pentru ce? ca sa stai si sa suferi?? Nu va dura!!

cami
sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 06:55 de OkiVerzi

O relatie de la distanta nu poate rezista, pentru ca ambele parti gresesc, cind sint despartiti, si pentru ce? ca sa stai si sa suferi?? Nu va dura!!

Camelia tin sa te contrazic, o relatie la distanta poate tine atata timp cat exista garantia ca in viitorul mai mult sau mai putin indepartat cei doi sa poata fi impreuna in adevaratul sens al cuvantului. Cel putin asta e parerea mea!

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

Roxana

Guest

relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 12:51 de Roxana

aaa
sus

Roxana

Guest

relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 12:53 de Roxana

Da, cred ca poate sa mearga. eu am o relatie la distanta de 2 ani si jumatate. A fost primul meu iubit, sensul acela. Ceea ce ne tine impreuna este faptul ca ne iubim si ca stim ca vom fi in curand impreuna.
sus

Roxana

Guest

relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 12:58 de Roxana

+
sus

noname

Guest

scris pe 24 iun 2003 17:22 de noname

si eu am avut o relatie de genul acesta. el era plecat in armata in celalalt capat al tarii timp de un an. si am rezistat in modul acesta ( prin scrisori, tel, mai venea el acasa).Inca suntem impreuna si ne iubim f mult. Acesta e un factor hotarator; daca nu exista sentimente puternice la mijloc nu cred ca ar rezista o relatie la distanta. iubiti-va mult
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 21:44 de camelia

Eu am pus o tema , pe care am trait-o, dar nu stiu cum sa iti explic, nu conteaza cit este dragostea de mare, poate sa fie vesnica, si nu o sa o uiti niciodata, dar fiind plecata (t) din tara, tu chiar crezi ca iubitul(a) asteapta dupa tine pina te intorci inapoi??
Nu cred in asa ceva, si niciodata nu voi crede, petru ca am trait asa ceva si mia fost suficient, acum 9 ani gindeam la fel ca tine, ""daca este dragoste totul este posibil"" nu este adevarat!! Parerea mea!!

cami
sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 22:18 de OkiVerzi

Eu am pus o tema , pe care am trait-o, dar nu stiu cum sa iti explic, nu conteaza cit este dragostea de mare, poate sa fie vesnica, si nu o sa o uiti niciodata, dar fiind plecata (t) din tara, tu chiar crezi ca iubitul(a) asteapta dupa tine pina te intorci inapoi??
Nu cred in asa ceva, si niciodata nu voi crede, petru ca am trait asa ceva si mia fost suficient, acum 9 ani gindeam la fel ca tine, ""daca este dragoste totul este posibil"" nu este adevarat!! Parerea mea!!

Cami, Cami , invata-te mama sa speri si sa gandesti pozitiv. Poate ca sunt 1mil de sanse sa nu mearga si 1 sa mearga, trebuie sa crezi ca o sa mearga si sa fii multumita ca ai o sansa!!!!

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 24 iun 2003 22:23 de camelia

Ochisori verzuli, pot sa iti spun ca in general, sint foarte pozitiva, dar citeodata nu este suficient!! si cu sansele.....

cami
sus

ankke

Junior member
34 mesaje

scris pe 24 iun 2003 22:56 de ankke

relatiile la distanta pot rezista daca exista dragoste adevarata.
prietenul meu e din alt oras, doar la scoala e la mine in oras dar eu nu imi fac 1000 de ganduri negre cand stiu ca pleaca acasa.Sunteam de 2 ani impreuna si stiu ca asa vom ramane ptr totdeauna pentru ca am incredere in el si in noi!!

ankke
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 25 iun 2003 02:54 de nemesis

Cami, Cami , invata-te mama sa speri si sa gandesti pozitiv. Poate ca sunt 1mil de sanse sa nu mearga si 1 sa mearga, trebuie sa crezi ca o sa mearga si sa fii multumita ca ai o sansa!!!!

A-ti asuma acea sansa de 1/1.000.000, sansa care iti si reprezinta vointa, este un gest de maturitate... Sa vrei si sa lupti, chiar cu tine, chiar cu propria ta minte, MERITA; chiar daca finalul nu este intotdeauna fericit!
Terbuie sa crezi in tine si in ceea ce vrei, pentru a putea sa ajungi acolo unde iti doresti, impreuna cu partenerul tau !!!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 25 iun 2003 03:09 de sabba

Ochisori verzuli, pot sa iti spun ca in general, sint foarte pozitiva, dar citeodata nu este suficient!! si cu sansele.....

Da! Ai dreptate! Nici pozitivitatea unei persoane, nici sansele si nici altceva nu tin in acest caz!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 25 iun 2003 10:38 de xander

Speratzi voi Harapi-albi.INtotdeauna o sa apara ceva.Cu catzi mai multzi km sunt intre ei cu atat scad sansele mai mult.

cristi stiu ce zici ca shi eu am fost intr-o sit asemanatoare.

omul care taie iarba..
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 25 iun 2003 12:56 de vorbaretzu

intreb: a avut cineva experienta asta ? oare cum e?poate dura o astfel de relatie?

Ochii care nu se vad se uita in alta parte ...

De obicei femeile cedeaza mai repede la astfel de relatii.

Curaj slanina ca te tai !
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 27 iun 2003 05:07 de batranul

Ochii care nu se vad se uita in alta parte ...

De obicei femeile cedeaza mai repede la astfel de relatii.
te contrazic! de obicei barbatii! ei sunt cei care nu rezista! pentru ca relatia sa dureze sentimentele trebuie sa fie maxime!

sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 27 iun 2003 09:13 de vorbaretzu

te contrazic! de obicei barbatii! ei sunt cei care nu rezista! pentru ca relatia sa dureze sentimentele trebuie sa fie maxime!

La mine, ca si in alte cazuri, a fost invers. Femeile au nevoie de prezenta fizica, nu suporta abstractizarile...

Curaj slanina ca te tai !
sus

TendrePoison

Guest

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 27 iun 2003 09:31 de TendrePoison

Nu poti face o regula din asta, nu cred ca are legatura cu a fi femeie sau barbat... depinde de standardele relatiei respective si de ce anume asteapta fiecare de la celalalt pentru viitor... iar eu am in spate o experienta de aproape doi ani; acum suntem in sfarsit impreuna - definitiv - si este totul asa cum ne-am dorit dintotdeauna.
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 1 iul 2003 04:47 de batranul

Nu poti face o regula din asta, nu cred ca are legatura cu a fi femeie sau barbat... depinde de standardele relatiei respective si de ce anume asteapta fiecare de la celalalt pentru viitor... iar eu am in spate o experienta de aproape doi ani; acum suntem in sfarsit impreuna - definitiv - si este totul asa cum ne-am dorit dintotdeauna.
da ! uite o reusita! hai cine se mai exprima?

sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 2 iul 2003 01:38 de copilita

da ! uite o reusita! hai cine se mai exprima?

traiesc de mai bine de doi ani asha ceva, cu doua sute de km intre noi, parintii mei care nu-s foarte incantati, si shase ani diferenta, cand io-s o copila... insa SE POATE... exista telefon, posta romana, internet, si trenuri... 90% din viata mea ii un chin, insa zilele cand sunt cu el, merita... sunt extrem de putine, shi de ficare data cand pleaca imi vine sa innebunesc, shi zic ca nu mai pot... insa vorbim zeci de minute zilnic, ne scriem, shi ... in primul shi in primul rand, ne iubim, shi avem incredere... se poate... extrem de greu, pt oameni incapatanati shi ambitioshi, shi poate chiar shi masohishti, , insa se poate... mai e un an pana-mi termin liceul, shi merg la el in orash... sper sa stam impreuna... actiunea e cu un scop final. Il vreau pe viata, shi nici un sacrificiu nu e prea mare.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 2 iul 2003 02:27 de batranul

traiesc de mai bine de doi ani asha ceva, cu doua sute de km intre noi, parintii mei care nu-s foarte incantati, si shase ani diferenta, cand io-s o copila... insa SE POATE... exista telefon, posta romana, internet, si trenuri... 90% din viata mea ii un chin, insa zilele cand sunt cu el, merita... sunt extrem de putine, shi de ficare data cand pleaca imi vine sa innebunesc, shi zic ca nu mai pot... insa vorbim zeci de minute zilnic, ne scriem, shi ... in primul shi in primul rand, ne iubim, shi avem incredere... se poate... extrem de greu, pt oameni incapatanati shi ambitioshi, shi poate chiar shi masohishti, , insa se poate... mai e un an pana-mi termin liceul, shi merg la el in orash... sper sa stam impreuna... actiunea e cu un scop final. Il vreau pe viata, shi nici un sacrificiu nu e prea mare.
bravo! felicitari! mi-a placut ! esti tare ! perseverenta! sti ce vrei!

sus

pysykutza

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant

scris pe 2 iul 2003 04:07 de pysykutza

Si eu cred ca o relatie la distanta poate reusi sa supravietuiasca tuturor indoielilor, poate supravietui in ciuda distantei dar asta doar daca exista iubire in sensul adevarat al cuvantului, multa incredere si multa sinceritate. Trebuie sa iti doresti cu adevarat si sa lupti pentru ea. Iubirea e singurul lucru din lume suficient de puternic pentru a trece peste ABSOLUT orice. Iubirea poate darama imperii , poate cladi noi state....poate face orice....important este sa vrei! Asta e cuvantul cheie!
Mult succes si...nu inceta nici o secunda sa vrei!

Saro l'angelo dei tuoi sogni e il diavolo delle tue passioni!
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis

scris pe 2 iul 2003 06:09 de MADALIN

Si eu cred ca o relatie la distanta poate reusi sa supravietuiasca tuturor indoielilor, poate supravietui in ciuda distantei dar asta doar daca exista iubire in sensul adevarat al cuvantului, multa incredere si multa sinceritate. Trebuie sa iti doresti cu adevarat si sa lupti pentru ea. Iubirea e singurul lucru din lume suficient de puternic pentru a trece peste ABSOLUT orice. Iubirea poate darama imperii , poate cladi noi state....poate face orice....important este sa vrei! Asta e cuvantul cheie!

PISICUTA FRUMOASA, DECI TU VREI SA SPUI CA TRECI PESTE MARI SI TARI , CA SA-TI APERI DRAGOSTE TA CURATA PENTRU IUBITEL, DAR CHIAR ESTI ATIT DE BATUTU IN CAP, SA CREZI ASA CEVA?
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis

scris pe 4 iul 2003 03:36 de batranul

pasiunea naste iubire! da i-mi place cum gandesti! daca vrei cu adevarat , POTI!
felicitari si succes!

sus

vrack27

Guest

scris pe 14 iul 2003 23:40 de vrack27

Din proprie experienta spun: nu tine si e doar un chin.
sus

anubis

Senior member
51 mesaje

scris pe 15 iul 2003 01:12 de anubis

Cu toate ca risc sa par banal si idealist, nu ma pot abtine sa-ti dau un citat:"Distanta pentru o relatie este ca vantul pentru foc: pe cel mic il stinge, pe cel mare il face mai puternic."
Acum depinde si de perioada de timp pe durata careia voi sunteti departe unul de altul, de sansele ca voi doi sa fiti din nou impreuna, de modul in care a evoluat relatia voastra inainte de "indepartarea" asta...
Iti pot insa spune ca o foarte buna prietena de a mea si-a asteptat iubitul timp de 2 ani, timp in care nu a gresit fata de el cu absolut nimic.In momentul de fata sunt casatoriti si au o relatie cum nu se poate mai fericita.Bineinteles, este unul din cazurile rare, dar este posibil ca si in cazul tau lucrurile sa stea la fel.
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 16 iul 2003 01:20 de batranul

Cu toate ca risc sa par banal si idealist, nu ma pot abtine sa-ti dau un citat:"Distanta pentru o relatie este ca vantul pentru foc: pe cel mic il stinge, pe cel mare il face mai puternic."
Acum depinde si de perioada de timp pe durata careia voi sunteti departe unul de altul, de sansele ca voi doi sa fiti din nou impreuna, de modul in care a evoluat relatia voastra inainte de "indepartarea" asta...
Iti pot insa spune ca o foarte buna prietena de a mea si-a asteptat iubitul timp de 2 ani, timp in care nu a gresit fata de el cu absolut nimic.In momentul de fata sunt casatoriti si au o relatie cum nu se poate mai fericita.Bineinteles, este unul din cazurile rare, dar este posibil ca si in cazul tau lucrurile sa stea la fel.
i-mi place cum gandesti! ESTI DEOSEBIT!e edraguta chestia cu vantul pt foc! tine aproape!

sus

ando

Guest

scris pe 6 aug 2003 02:27 de ando

Pai stau chiar bine, cu o relatie la 500 km de 4 ani (asta e ultimul an!!, sper..). Tot ce conteaza e sa iubesti si sa fii iubit, sa simti ca esti iubit in ciuda departarii..Si merge!
sus

GICU

Guest

scris pe 6 aug 2003 14:41 de GICU

A-ti asuma acea sansa de 1/1.000.000, sansa care iti si reprezinta vointa, este un gest de maturitate... Sa vrei si sa lupti, chiar cu tine, chiar cu propria ta minte, MERITA; chiar daca finalul nu este intotdeauna fericit!
Terbuie sa crezi in tine si in ceea ce vrei, pentru a putea sa ajungi acolo unde iti doresti, impreuna cu partenerul tau !!!

OARE CHIAR INTOTDEAUNA MERITA?
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

10 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online