Poate dura o relatie la distanta?

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Transfer

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 7 aug 2003 01:10 de Transfer

Cu cat e iubirea mai mare si durerea e proportionala atunci cand sunt despartiti ... uneori merita uneori nu, depinde ...

Schimbarea este singurul lucru neschimbator
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distant

scris pe 15 aug 2003 02:15 de batranul

Cu cat e iubirea mai mare si durerea e proportionala atunci cand sunt despartiti ... uneori merita uneori nu, depinde ...
PAREREA MEA ESTE CA O IMPLICARE INTR-O RELATIE DE ACEST FEL POATE FI O EXPERIENTA PE PROPRIA PIELE! SI APOI PUTEM DA DATE EXACTE! REZULTATELE POT FI DIFERITE DE LA CAZ LA CAZ !NU SUNT DE ACORD CU REPLICA TA! MAI MEDITEAZA !

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

MIKY

Guest

Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 27 sep 2003 13:41 de MIKY

Cu toate ca risc sa par banal si idealist, nu ma pot abtine sa-ti dau un citat:"Distanta pentru o relatie este ca vantul pentru foc: pe cel mic il stinge, pe cel mare il face mai puternic."
Acum depinde si de perioada de timp pe durata careia voi sunteti departe unul de altul, de sansele ca voi doi sa fiti din nou impreuna, de modul in care a evoluat relatia voastra inainte de "indepartarea" asta...
Iti pot insa spune ca o foarte buna prietena de a mea si-a asteptat iubitul timp de 2 ani, timp in care nu a gresit fata de el cu absolut nimic.In momentul de fata sunt casatoriti si au o relatie cum nu se poate mai fericita.Bineinteles, este unul din cazurile rare, dar este posibil ca si in cazul tau lucrurile sa stea la fel.
TOT CE VREAU SA SPUN ESTE MULTUMESC PT CITATUL PE CARE L-AI DAT.AM SI EU O RELATIE LA DISTANTA SI NE MERGE FOARTE BINE PANA ACUM ASA CA MERG RELATIILE LA DISTANTA.
sus

MIKY

Guest

scris pe 27 sep 2003 13:41 de MIKY

Cu toate ca risc sa par banal si idealist, nu ma pot abtine sa-ti dau un citat:"Distanta pentru o relatie este ca vantul pentru foc: pe cel mic il stinge, pe cel mare il face mai puternic."
Acum depinde si de perioada de timp pe durata careia voi sunteti departe unul de altul, de sansele ca voi doi sa fiti din nou impreuna, de modul in care a evoluat relatia voastra inainte de "indepartarea" asta...
Iti pot insa spune ca o foarte buna prietena de a mea si-a asteptat iubitul timp de 2 ani, timp in care nu a gresit fata de el cu absolut nimic.In momentul de fata sunt casatoriti si au o relatie cum nu se poate mai fericita.Bineinteles, este unul din cazurile rare, dar este posibil ca si in cazul tau lucrurile sa stea la fel.
TOT CE VREAU SA SPUN ESTE MULTUMESC PT CITATUL PE CARE L-AI DAT.AM SI EU O RELATIE LA DISTANTA SI NE MERGE FOARTE BINE PANA ACUM ASA CA MERG RELATIILE LA DISTANTA.
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis

scris pe 27 sep 2003 15:46 de camelia

PAREREA MEA ESTE CA O IMPLICARE INTR-O RELATIE DE ACEST FEL POATE FI O EXPERIENTA PE PROPRIA PIELE! SI APOI PUTEM DA DATE EXACTE! REZULTATELE POT FI DIFERITE DE LA CAZ LA CAZ !NU SUNT DE ACORD CU REPLICA TA! MAI MEDITEAZA !

Ce sa mai mediteze mai batrinule...baiatul sau ce este si-a spus parerea...Cum am mai spus si inainte , o relatie de la distanta, nu este decit pur si simplu ""suferinta"".....

cami
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 27 sep 2003 21:42 de FireSoul

DE acord cu tine,namesis.Daca dragostea exista,orice e posibil.Trebuie doar sa crezi...

Save water! drink beer!!!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 27 sep 2003 21:45 de FireSoul

La mine, ca si in alte cazuri, a fost invers. Femeile au nevoie de prezenta fizica, nu suporta abstractizarile...
Depinde de femeie.Nu toate sunt la fel...Si nici barbatii...Sunt persoane care au vointa si pers care nu o au.

Save water! drink beer!!!
sus

pintea

Newbie
9 mesaje

scris pe 27 oct 2003 20:05 de pintea

Da pot sa spun ca, am un raspuns la intrebarea ta!! Cind am fost c-am la virsta de 19 ani, am iubit o fata tare mult, din Pitesti, dar soarta ni sa schimbat intr-o zi cind tata a hotarit sa ne mutam in LA...i-am jurat dragoste eterna, ca ma sa ma intorc la ea, ca am sa o i-au cu mine...iti poti imagina, dar frate ajuns in LA viata sa schimbat , a fost diferita..relatia a mai durat 1 an, dar numai prin telefon...stii cum este ""ochii care nu se vad se uita""....nu pot sa spun ca am uitat-o a fost prima mea dragoste, si ceva ramine, dar totusi...nu mai avea nici un sens!!

"c-am "..du.te repejor la biblioteca!!!

Reteta de slabire cu visine:visine futem.
sus

Adina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 28 oct 2003 00:00 de Adina

Ai perfecta dreptate.Eu am asteptat 2 ani sa fiu cu barbatul pe care il iubesc;apoi am fost nevoita sa plec in NOUA ZEELANDA.Sunt aici de 4 luni si vorbim saptamanal la telefon si pe yahoo.Am incredere in el si el in mine si peste putin timp vom fi din nou impreuna si ne vom casatori.
sus

Teufelin

Newbie
1 mesaje

Re: relatia la distanta!

scris pe 4 nov 2003 04:31 de Teufelin

Cred ca in final tu esti cel sau cea care decide daca merita sau nu...personal sunt implicata intr-o relatia la 2000 km distanta si pot spune ca toate momentele de incertitudine sunt acaparate de momentele de fericire cand stiu sigur ceea ce simt si ce simte...daca tu nu esti sigur de ceea ce simti atunci cine sa fie?este persoana potrivita din prea multe motive pentru a fi enumerate...

Traiesc pentru ca muntii nu rad si viermii nu canta.
sus

Fraulein

Newbie
2 mesaje

relatia la distanta

scris pe 4 nov 2003 04:39 de Fraulein

cred in dragoste ca in ceva suprem. Eu leg dragostea adevarata de fericirea suprema, de implinire. Daca nu este sa fiu aproape de persoana pe care o iubesc in viata asta, atunci cu siguranta in viata de dupa moarte vom avea o vesnicie impreuna

"Je crois,donc j`existe!"(Descartes)
sus

Pisoiul

Guest

scris pe 4 nov 2003 12:56 de Pisoiul

eu sper ca genul asta de relatie sa dureze, caci altfel pierd aiurea timpul!!hihihi! el e acasa, eu la paris, ne mailuim, ne sunam, eu mai si scriu ad-labam, ca femeile sunt mai romantice! si toante! acu' daca s-o indragosti de vre'o fata, asta e, nu cred ca o sa mor, dar ma gandesc mereu ca mai e putin (3luni) si ma duc un pic in vizita..poate o sa fie la fel, poate o sa fie mai bine, poate nu o sa mai fie! Ce e scris sa fie va fii! Eu cred ca ne iubim, e bine ca suntem si prieteni in afara de iubiti, deci vorbim o multime de balarii si mai uitam de distante, dar daca o fii sa nu mai fie..ce o sa fac? El are o vorba: Iubita, cominicarea e cheia! Iar eu aici fac niste cursuri care au ceva ceva cu comunicarea, deci l-am avut la treaba asta! Deci cominicati, comunicati, comunicati! Si a apopos, ca e site cu sex si alte alea: merge sexul de n-ai treaba! inca nu s-a plictisit, si nici eu! hihihi
sus

sim28

Guest

scris pe 6 nov 2003 08:33 de sim28

intreb: a avut cineva experienta asta ? oare cum e?poate dura o astfel de relatie?

Aceasta relatie poate dura oricat, daca exista dragoste adevarata. Trebuie sa stii pt. ce suferi, si este extrem de important sa nu transmiti partenerului sentimente neplacute. Este normal sa clachezi din cand in cand, dar nu trebuie sa uiti nici o clipa, ca si partenerul tau este in aceiasi situatie. Viata nu este intotdeauna asa cum ne-o dorim, si nu oricine poate suporta o astfel de relatie, mai exact ... trebuie sa fii foarte intelegator, si deosebit de intelept. Si inca ceva, eu sunt in asemenea situatie .... de cativa ani buni, si am convingerea ca va veni ... "soarele si pe strada noastra".
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 6 nov 2003 10:14 de vorbaretzu

Nu pot generalizaz, dar exprim o idee pe care am mai scris-o aici...
Femeia arenevoie de concret, fizic, nu poate suporta abstractiunile, deci relatiile la distanta. Cred ca cele mai multe femei cedeaza la prezenta fizica a altui barbat, poate mai putin dragut decat iubitul, dar e in carne si mai ales os... Si mai sunt cateva femei care nu sunt impresionate de aburii prezentei fizice a altuia. Pentru acelea se merita sa-ti dai viata !

Curaj slanina ca te tai !
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 7 nov 2003 00:28 de copilita

Nu pot generalizaz, dar exprim o idee pe care am mai scris-o aici...
Femeia arenevoie de concret, fizic, nu poate suporta abstractiunile, deci relatiile la distanta. Cred ca cele mai multe femei cedeaza la prezenta fizica a altui barbat, poate mai putin dragut decat iubitul, dar e in carne si mai ales os... Si mai sunt cateva femei care nu sunt impresionate de aburii prezentei fizice a altuia. Pentru acelea se merita sa-ti dai viata !

Sunt total de acord in legatura cu necesitatea femeii de a simtii nu doar dragoste, protectie, siguranta psihica, ci shi o materializare a acestora. Nu vreau sa zic prin asta ca femeia are nevoie neaparat de sex...are, bineinteles, insa, mai mult decat de asta, are nevoie de o apropiere calda, un miros si un zambet. Ea are nevoie mereu de certitudinea fizica a dragostei zi de zi. Dar trairea fara acestea, pentru un scop final sigur shi bine definit, extraordinar, merira compromisul. Te poti multumii cu o materializare mai rara, cu o poveste despre mirosul ce-l shtii, shi despre mana clada ce ar vrea, la fel ca tine, sa ti se impleteasca intre degete...
cat despre cele care cedeaza... nu shtiu, nu pot zice ca sunt condamnabile... e enorm de greu, si e pentru cei puternici shi hotarati. Fiecare are slabiciuni, si momente grele. Iar unii nu le pot depashii. Nu am cedat niciodata, shi ash putea-o face, oricat de greu mi-ar fi... orice alta caldura nu ar fi a lui, shi orice alt suras ar fi o falsitate gretoasa, al oricarui minunat ar fi. Cred ca daca ash ceda, mi-ar fi scarba de mine...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 7 nov 2003 15:12 de vorbaretzu

Cred ca daca ash ceda, mi-ar fi scarba de mine...

Prietenul tau e al naibii de norocos !

Curaj slanina ca te tai !
sus

LittleWoman

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la

scris pe 8 nov 2003 20:34 de LittleWoman

pasiunea naste iubire! da i-mi place cum gandesti! daca vrei cu adevarat , POTI!
felicitari si succes!

Am experimentat si o data mi-a fost de ajuns.Nu as putea sa ma leg de-un om care e f departe de mine.Nu stau prea bine la cap incredere si-mi trec tot felul de chestii prin cap.
Oricum,a plecat din tara si eram sigura ca nu vom pastra legatura asa cum mi-a promis.
Bravo celor care au reusit o asemenea relatie, dar eu m-am fript.

Little-LARA
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la

scris pe 17 nov 2003 02:35 de batranul

parerea ta! parerea lui! dar nu parerea mea!

Ce sa mai mediteze mai batrinule...baiatul sau ce este si-a spus parerea...Cum am mai spus si inainte , o relatie de la distanta, nu este decit pur si simplu ""suferinta"".....

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

omuldinluna

Junior member
10 mesaje

scris pe 21 nov 2003 17:05 de omuldinluna

intreb: a avut cineva experienta asta ? oare cum e?poate dura o astfel de relatie?

exista asa ceva ?

Makin' Love Is Good For You
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: relatia la distanta

scris pe 22 nov 2003 22:08 de nemesis

cred in dragoste ca in ceva suprem. Eu leg dragostea adevarata de fericirea suprema, de implinire. Daca nu este sa fiu aproape de persoana pe care o iubesc in viata asta, atunci cu siguranta in viata de dupa moarte vom avea o vesnicie impreuna

Fraulein... o singura remarca legata de vesnicia de care vorbesti si a propos de semnatura ta:
Daca esti mort nu mai existi... deci nu ai cum sa imparti o vesnicie impreuna!
Naspa viata asta, asa-i ?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

Re: relatia la distanta

scris pe 25 nov 2003 16:36 de Luke

Am avut o relatie la distanta... aproape 3 ani... prima mea iubire. Fusesem impreuna in Romania mai multi ani. In final nu a mers.

Conteaza foarte mult la ce distanta va aflati unul de altul, noi eram la 2000 km. Asta insemna ca ne vedeam de maxim 4 ori pe an. It SUCKED !!

Succesul unei relatii la distanta depinde de scopul vostru, ca cuplu. Aveti un tel comun? atunci aveti sanse.

Stiti ca veti fi impreuna peste X luni? Atunci aveti pentru ce trai si suferi in astea X luni pina veti fi impreuna.

Se zice ca "ochii care nu se vad se uita", sau ca "trebuie sa o ai cu 20cm mai lunga decit distanta dintre voi"... dar e bullshit. Depinde ce simtiti unul pentru altul... si depinde daca il simti pe celalalt in viata ta... chiar si asa la distanta. Pentru mine asta a fost problema, nu mai aveam un scop comun.

Sfatul meu: luati o pauza cind unul din voi pleaca, apoi cind va 'reintregiti' vedeti daca mai vreti sa fiti impreuna, daca nu v-ati schimbat prea mult.
sus

une femme

Guest

Re: Re: relatia la distanta

scris pe 27 nov 2003 13:44 de une femme

dragostea la distanta poate rezista.Acum depinde si de partenerii implicati cat stiu de bine sa-si intretina dragoste unul fata de celalalt.Sunt cupluri care traiesc impreuna si care ajung la despartire. Dar din proprie experienta pot spune ca o dragoste adevarata poate dura si la distanta.In cazul meu era vorba de 2400 km.Acum suntem impreuna si mai indragostiti.
sus

rami

Guest

hmm

scris pe 5 ian 2004 02:43 de rami

Este o eberatie ca ochii care nu se vad se uita.Eu momentan am 23 de ani si in urma cu 3 ani am plecat in Germania si aveam prieten de 4 ani de zile si uite ca nu l-am uitat si nici el pe mine.Si aici nu este vorba de promisiuni ,este vorba de dragoste si daca iubesti cu adevarat niciodata nu este prea tarziu pentru cine astepta.Vorbiti si voi numai sa nu taceti iar daca nu ati trait prin asa ceva mai bine lasat-o balta cu argumentele.Eu acum sunt cu el chiar daca mult timp am vb cu el numai prin telefon si este o aberatie totala ca te schimbi atunci cand pleci in alta tara.Daca ai caracter si nu stii cont de bani este ok dar daca deja pleci cu gandul ca ai sa fii tare ciumeg fiin o intr-o tara straina va compatimesc.
sus

yo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

scris pe 19 ian 2004 12:19 de yo

traiesc de mai bine de doi ani asha ceva, cu doua sute de km intre noi, parintii mei care nu-s foarte incantati, si shase ani diferenta, cand io-s o copila... insa SE POATE... exista telefon, posta romana, internet, si trenuri... 90% din viata mea ii un chin, insa zilele cand sunt cu el, merita... sunt extrem de putine, shi de ficare data cand pleaca imi vine sa innebunesc, shi zic ca nu mai pot... insa vorbim zeci de minute zilnic, ne scriem, shi ... in primul shi in primul rand, ne iubim, shi avem incredere... se poate... extrem de greu, pt oameni incapatanati shi ambitioshi, shi poate chiar shi masohishti, , insa se poate... mai e un an pana-mi termin liceul, shi merg la el in orash... sper sa stam impreuna... actiunea e cu un scop final. Il vreau pe viata, shi nici un sacrificiu nu e prea mare.

ai super multya dreptate atata timep cat exista dragoste oricee e posibikl
sus

Lau

Guest

scris pe 19 ian 2004 22:00 de Lau

Nimeni si nimic nu poate impiedica o dragoste adevarata.,,,numai sa fie o dragoste adevarata amandoi sa aiba amandoi sentimente puternice sinceri si sa fie cu inimile deschise,in rest nimic nu mai conteaza absolut nimic Probleme mai pot aparea depinde foarte mult cat de bine va cunoasteti si cat de mult va iubiti distanta e un mare chin pt un amandoi dar ochii care se vad nu se uita niciodata aste e parerea mea.Dragostea mea e departe acum dar am iubito de mic copil o iubesc si o voi iubi mereu numeni nu va schimba asta Love You Girl
sus

shandira

Newbie
9 mesaje

scris pe 21 ian 2004 16:25 de shandira

va zic eu cum sta treaba cu relatiile astea...eu sunt o ghinionista am avut preteni numai din afara orasului..tipi veniti pe la rude etc etc totul e aparent perfect tinand cont ca va vedeti mai rar dar dupa ce am mers in vizita la unul din ei in oras bineinteles nu acasa...dupa o saptamana numai vroiam sa aud de el si mi se parea cel mai nesuferit om de planeta..cam naspa ca acu sunt cu un italian..si e de 2 luni aci ne vedem zilnic si inca nu m-a suparat dar cine stie sunt prevazatoare...

keep it real that's the deal!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 21 ian 2004 22:29 de copilita

va zic eu cum sta treaba cu relatiile astea...

ne zici poate cum sta treaba in cazul tau, insa in nici un caz nu ne poti zice cum sta treaba in general...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

scris pe 1 feb 2004 18:54 de adeline

Sunt total de acord in legatura cu necesitatea femeii de a simtii nu doar dragoste, protectie, siguranta psihica, ci shi o materializare a acestora. Nu vreau sa zic prin asta ca femeia are nevoie neaparat de sex...are, bineinteles, insa, mai mult decat de asta, are nevoie de o apropiere calda, un miros si un zambet. Ea are nevoie mereu de certitudinea fizica a dragostei zi de zi. Dar trairea fara acestea, pentru un scop final sigur shi bine definit, extraordinar, merira compromisul. Te poti multumii cu o materializare mai rara, cu o poveste despre mirosul ce-l shtii, shi despre mana clada ce ar vrea, la fel ca tine, sa ti se impleteasca intre degete...
cat despre cele care cedeaza... nu shtiu, nu pot zice ca sunt condamnabile... e enorm de greu, si e pentru cei puternici shi hotarati. Fiecare are slabiciuni, si momente grele. Iar unii nu le pot depashii. Nu am cedat niciodata, shi ash putea-o face, oricat de greu mi-ar fi... orice alta caldura nu ar fi a lui, shi orice alt suras ar fi o falsitate gretoasa, al oricarui minunat ar fi. Cred ca daca ash ceda, mi-ar fi scarba de mine...

Dati-mi voie sa imi scot palaria in fata copilitei si sa fac o plecaciune adanca!Frumoasa evolutie pe acest forum si adanci cugetari in cuvintele scrise!Un om interesant cu o deosebita noblete sufleteasca,pe care ,cu sinceritate o spun,imi pare rau ca nu il cunosc!

TheWind
sus

xxx

Guest

scris pe 28 apr 2004 16:09 de xxx

Ochii care nu se vad se uita in alta parte ...

De obicei femeile cedeaza mai repede la astfel de relatii.

Aici sa stii ca nu ai dreptate...eu am trecut prin asa ceva si el a cedat primul...si mai cunosc cazuri
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 apr 2004 16:47 de ExoticDream

Nici eu nu as ceda.Si nu trebuie sa fii neaparat o persoana puternica pt asta, ci doar...sa iubesti cu adevarat.

Cine oare nu-si doreste sa se bucure cat mai mult de prezenta persoanei iubite,de iubirea ei, de atingerea ei tandra? Dar daca acest lucru nu e posibil intotdeauna, dar exista dragoste impartasita (fie ea si la mii de km distanta) si comunicare, de ce nu intelegeti ca pt cei 2 evadarea in relatii conexe, mult mai la indemana, poate parea total absurda, iar atitudinea lor de a lupta impreuna pt a invinge toate greutatile si de a-si mentine relatia vie nu este nicidecum o aberatie, un semn de slabiciune sau o incapatanare, ci o dovada de tarie sufleteasca si profunzime a sentimentelor? Acest tip de relatii reusite este extrem de rar, dar exista. Am o prietena care iubeste pe cineva aflat la 10000 de km si, cu toate ca au trecut 3 ani,nu isi doreste alta atingere, alt sarut si ar simti aceeasi repulsie de care vorbesti mai sus daca si-ar trada iubitul. Greseste cine spune ca femeile rezista mai greu, nu este asa. O femeie indragostita este puternica si in 90% din cazuri nu are ochi pt alti barbati indiferent cat de grozavi ar fi ei! Trist este cand iubitul unei astfel de femei se uita si-n alta parte...si din pacate asta se intampla des. Exista cupluri in care barbatul recunoaste deschis ca nu poate face fata unei relatii in care apropierea fizica nu exista cu o anumita frecventa (ma refer la intalniri, sarutari, nu neaparat sex).

Ca veni vorba...si ca sa nu propun un topic nou....ce parere aveti voi de subiectul asta: Cat timp poate rezista un barbat intr-o relatie in care pt un timp nu este posibila intalnirea fizica(dar in care exista toate celelalte forme de comunicare)?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online