Ce doreste o femeie de la un barbat?

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Isis

Veteran member
243 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 iun 2003 20:47 de Isis

[CENZURAT DE nemesis]!

Faci parte din categoria aceea mizera de barbati care au impresia ca simplul fapt ca s-au nascut cu sex masculin le da dreptul la tot si ca femeile trebuie sa fie supuse si alte tampenii asemanatoare.
Iar in ceea ce priveste sfaturile mele proaste pe care le-as fi dat altora, te rog sa le enumeri. Pana acum nu s-a plans nimeni.
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 29 iun 2003 20:50 de MADALIN

Faci parte din categoria aceea mizera de barbati care au impresia ca simplul fapt ca s-au nascut cu sex masculin le da dreptul la tot si ca femeile trebuie sa fie supuse si alte tampenii asemanatoare.
Iar in ceea ce priveste sfaturile mele proaste pe care le-as fi dat altora, te rog sa le enumeri. Pana acum nu s-a plans nimeni.

NU ITI IA NIMENI DREPTUL SA TE DAI CU PAREREA DAR CUM TI-AM MAI SPUS ESTI O PROASTA , NU AI UN PIC DE INTELIGENTA IN TINE, CIT DESPRE ERORILE TELE, SA TE UITE PE PAGINE SI AI SA LE OBSERVI TU SINGURA!!
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 iun 2003 20:54 de Isis

NU ITI IA NIMENI DREPTUL SA TE DAI CU PAREREA DAR CUM TI-AM MAI SPUS ESTI O PROASTA , NU AI UN PIC DE INTELIGENTA IN TINE, CIT DESPRE ERORILE TELE, SA TE UITE PE PAGINE SI AI SA LE OBSERVI TU SINGURA!!

Pai... mai draga... daca eu sunt atat de proasta precum spui tu, n-am cum sa observ singura greselile pe care le-am facut... Ajuta-ma tu, barbat inteligent ce esti !
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 29 iun 2003 20:57 de MADALIN

Pai... mai draga... daca eu sunt atat de proasta precum spui tu, n-am cum sa observ singura greselile pe care le-am facut... Ajuta-ma tu, barbat inteligent ce esti !

ITI DAU UN EXEMLU FA CIUDAT-O, AI VORBIT CEVA DESPRE ATA P..II, CE STII FA TU DESPRE SEXUL BARBATESC , SA TE DAI CU PAREREA!! AI EXPLICAT BAIATULUI SA SE DUCA LA UN MEDIC! DE CE ?? PENTRU CA IL DOARE? CE STII TU DESPRE DUREREA P..I??
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:01 de Isis

ITI DAU UN EXEMLU FA CIUDAT-O, AI VORBIT CEVA DESPRE ATA P..II, CE STII FA TU DESPRE SEXUL BARBATESC , SA TE DAI CU PAREREA!! AI EXPLICAT BAIATULUI SA SE DUCA LA UN MEDIC! DE CE ?? PENTRU CA IL DOARE? CE STII TU DESPRE DUREREA P..I??

Mai citeste o data raspunsul meu, atentule ! Am spus baiatului ca e normala durerea daca e la inceputul vietii sexuale. I-am spus sa mearga la medic doar daca a trecut de acel asa-zis inceput... Ti se pare anormal ? Daca si-a inceptul viata sexuala acum 1 an, spre exemplu, si tot il mai doare, ce ai vrea sa faca ? Iar situatia s-a clarificat intre timp, omul e chiar la inceput.
Stiu mai multe decat crezi tu.
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:05 de MADALIN

Mai citeste o data raspunsul meu, atentule ! Am spus baiatului ca e normala durerea daca e la inceputul vietii sexuale. I-am spus sa mearga la medic doar daca a trecut de acel asa-zis inceput... Ti se pare anormal ? Daca si-a inceptul viata sexuala acum 1 an, spre exemplu, si tot il mai doare, ce ai vrea sa faca ? Iar situatia s-a clarificat intre timp, omul e chiar la inceput.
Stiu mai multe decat crezi tu.

DE UNDE STII CA BAIATUL NU A FACUT SEX , DECIT DE CITEVA ORI?/ ATUNCI TOT AI RECOMANZI SA SE DUCA LA DOCTOR??
NU STII NIMIC!
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:08 de Isis

DE UNDE STII CA BAIATUL NU A FACUT SEX , DECIT DE CITEVA ORI?/ ATUNCI TOT AI RECOMANZI SA SE DUCA LA DOCTOR??
NU STII NIMIC!

Desteptule, stiu de cate ori a facut! Si cand spun ca stiu... inseamna ca stiu... cel putin din ce mi-a scris el...
Mai ai si alte "greseli" pe care mi le-ai gasit ?
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:10 de MADALIN

Desteptule, stiu de cate ori a facut! Si cand spun ca stiu... inseamna ca stiu... cel putin din ce mi-a scris el...
Mai ai si alte "greseli" pe care mi le-ai gasit ?

NU STII NIMIC, ADICA DIN CE TI-A EXPLICAT EL?/ NU ESTI BUNA DE NIMIC!
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:12 de Isis

NU STII NIMIC, ADICA DIN CE TI-A EXPLICAT EL?/ NU ESTI BUNA DE NIMIC!

Tampitu` tot tampit ramane, oricat i-ar explica cineva... Asa ca... de ce sa stau sa-ti justific raspunsurile pe care le-am dat ?!
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:16 de MADALIN

Tampitu` tot tampit ramane, oricat i-ar explica cineva... Asa ca... de ce sa stau sa-ti justific raspunsurile pe care le-am dat ?!

AICI TIMPITA ESTI TU, CARATE NU AM NEVOIE DE EXPLICATIILE TELE!! AM SA-TI FAC VIATA UN INFERN, DACA TE MAI VAD PE ACEST SITE-U!!
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 iun 2003 21:18 de Isis

AICI TIMPITA ESTI TU, CARATE NU AM NEVOIE DE EXPLICATIILE TELE!! AM SA-TI FAC VIATA UN INFERN, DACA TE MAI VAD PE ACEST SITE-U!!

Habar n-ai ce inseamna infern !
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

scris pe 30 iun 2003 01:00 de MADALIN

Habar n-ai ce inseamna infern !

OARE?? AI SA IL TRIESTI TU, SI DUPA ACEEA AI SA-MI SPUI CUM ESTE ACOLO! ADICA IN ''INFERN"'
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o f

scris pe 30 iun 2003 03:56 de batranul

batranule, tu faci umbra pamantului... dar se rezolva lejer situatia carabina, bang, bang... si s-a rezolvat cu tine

tinere !!!!!! unde te crezi! du-te tata in legiune ca acolo e de tine si au nevoie de carne de tun! umbra nu fac nici palmierii lui agaton dar eu ? ca ma misc repede! cauta o rezolvare pentru tine ca de mine au altii grija!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 30 iun 2003 04:04 de batranul

OARE?? AI SA IL TRIESTI TU, SI DUPA ACEEA AI SA-MI SPUI CUM ESTE ACOLO! ADICA IN ''INFERN"'
batranul te saluta! esti un caracter deosebit ! dar nu raspunde la provocarile jegosilor! cred ca-i sti deja! mergi inainte si ignora-i ca altfel cazi in plasa lor de-ti mananca timpul si nervii! succes!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o f

scris pe 2 iul 2003 13:53 de sabba

Or fi astia copii, dar tu esti dus cu sorcova tare de tot! Este foarte amuzant sa citim ceea ce tu debitezi!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Vip3r

Junior member
32 mesaje

Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 13 iul 2003 03:43 de Vip3r

v-ati gandit cumva cam ce doreste o femeie de la un barbat? ar fi interesant sa stim ,in special as vrea sa se exprime mai mult fetele!

Parerea mea este ca o femeie doreste ca partenerul sa o iubeasca, spun asta deoarece restul(sinceritate, incredere, sex, etc...) vine de la sine cand 2 se iubesc.

It's logical
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 14 iul 2003 16:55 de nemesis

Nu stiu cum exact o sa-i faci viata un infern, lui Isis, dar iti pot spune ceva si mai frumos: O SA POSTEZI PE ACEST SITE ATUNCI CAND O SA TE CIVILIZEZI... DEOCAMDATA NU PRIMIM NEANDETHALIENI CA TINE...
Atunci cand intru o sa caut "MADALIN" si daca mai aduci injurii celor de aici o sa-ti tai post cu post toate intelepciunile tale, pentru posteritate...

Cu mult drag
nemesis

P.S. CITESTE Regulamentul Forumului...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste

scris pe 14 iul 2003 17:01 de nemesis

Or fi astia copii, dar tu esti dus cu sorcova tare de tot! Este foarte amuzant sa citim ceea ce tu debitezi!

Poate ca sunt eu mai nebun din fire, dar cred ca si mai amuzant este sa stergem !!!! He he he ! Sterge editeaza sterge... hi he he hi sterge editeaza...
Si uite asa, zburd eu pe site, toata ziua... he he he

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce dor

scris pe 15 iul 2003 02:08 de batranul

Poate ca sunt eu mai nebun din fire, dar cred ca si mai amuzant este sa stergem !!!! He he he ! Sterge editeaza sterge... hi he he hi sterge editeaza...
Si uite asa, zburd eu pe site, toata ziua... he he he

da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se citeste I.P.S. (inalt prea sfintia...ta) sper ca nu te crezi ? nu? doar daca vrei sa te calugaresti! nu uita cand intri pe forum tine aproape de subiect si nu o mai da pe caterinca ! de asta stim toti sa facem !tu ai alta misiune aici! sau ai uitat?

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce

scris pe 15 iul 2003 02:59 de camelia

da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se citeste I.P.S. (inalt prea sfintia...ta) sper ca nu te crezi ? nu? doar daca vrei sa te calugaresti! nu uita cand intri pe forum tine aproape de subiect si nu o mai da pe caterinca ! de asta stim toti sa facem !tu ai alta misiune aici! sau ai uitat?[/quo

Trebuie sa te aplaud, pentru un asa raspuns!
Ai felicitarile mele!

cami
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

scris pe 15 iul 2003 09:12 de TendrePoison

da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se citeste I.P.S. (inalt prea sfintia...ta) sper ca nu te crezi ? nu? doar daca vrei sa te calugaresti! nu uita cand intri pe forum tine aproape de subiect si nu o mai da pe caterinca ! de asta stim toti sa facem !tu ai alta misiune aici! sau ai uitat?[/quo

Trebuie sa te aplaud, pentru un asa raspuns!
Ai felicitarile mele!
aaaaa, il criticam pe madalin cum se poate mai aspru, dar cand apare unul care ii da in cap de-a binelea, de ce sa nu-i dam si noi lui? pana la urma ceea ce face nemesis este mult mai urat si vulgar decat ce debiteaza chestia aia cu nume de om, nu? macar asa, din spirit de contradictie... what is wrong with u people?

"...dupa mine, potopul"
sus

Raditza

Guest

Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 15 iul 2003 16:05 de Raditza

v-ati gandit cumva cam ce doreste o femeie de la un barbat? ar fi interesant sa stim ,in special as vrea sa se exprime mai mult fetele!

tandrete, atentie, respect, dorinta, iubire...tot ce se poate, dar sa fie bun si de calitate, de ce nu?
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 16 iul 2003 19:46 de osiris1394

aaaaa, il criticam pe madalin cum se poate mai aspru, dar cand apare unul care ii da in cap de-a binelea, de ce sa nu-i dam si noi lui? pana la urma ceea ce face nemesis este mult mai urat si vulgar decat ce debiteaza chestia aia cu nume de om, nu? macar asa, din spirit de contradictie... what is wrong with u people?

instinctul de haita, tendrepoison..."loveste-l cat este la pamant". sunt mirat ca batrnaul nu a primit ovatii la scena deschisa din partea altor specimene de aici.
dar, of course, tu stiai asta.

Osiris
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 30 iul 2003 02:48 de batranul

tandrete, atentie, respect, dorinta, iubire...tot ce se poate, dar sa fie bun si de calitate, de ce nu?
da ! cred ca esti sincera ! si gandesti bine ! nu ca matelotii astia care nu stiu mai nimic ! eu am lansat aceasta intrebare nu pentru a da carne cruda la caini, ci pentru a vedea cum gandesc oamenii, nu animalele!

sus

John Doe

Guest

Uite raspuns!!!!

scris pe 30 iul 2003 02:59 de John Doe

Eu lucrez la o florarie. Si odata a venit un tip care se intorcea acasa el fiind pilot de curse lunga, respectiv lipsea mult de acasa. A cumparat un buchet frumos si am vorbit mai mult. La un moment dat a spus CA EL CAND SE INTOARCE ACASA INTOTDEAUNA
sus

John Doe

Guest

Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 30 iul 2003 03:03 de John Doe

Eu lucrez la o florarie. Si odata a venit un tip care se intorcea acasa el fiind pilot de curse lunga, respectiv lipsea mult de acasa. A cumparat un buchet frumos si am vorbit mai mult. La un moment dat a spus CA EL CAND SE INTOARCE ACASA INTOTDEAUNA anunta din timp, fiindca el isi da seama ca ea e om, si oameni au nevoi, dorinte, pe care el nu are timp si cum sa le satisfaca. Si in plus a spus ca niciodata nu si ar risca casatoria si ar aparea neanuntat, doar pentru atata lucru. El parea sa tina mult la ea. Asa ca ---- capul sus..ce vrei de la ea? sex sau pe ea?
Tu alegi!!!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 30 iul 2003 05:09 de batranul

Eu lucrez la o florarie. Si odata a venit un tip care se intorcea acasa el fiind pilot de curse lunga, respectiv lipsea mult de acasa. A cumparat un buchet frumos si am vorbit mai mult. La un moment dat a spus CA EL CAND SE INTOARCE ACASA INTOTDEAUNA anunta din timp, fiindca el isi da seama ca ea e om, si oameni au nevoi, dorinte, pe care el nu are timp si cum sa le satisfaca. Si in plus a spus ca niciodata nu si ar risca casatoria si ar aparea neanuntat, doar pentru atata lucru. El parea sa tina mult la ea. Asa ca ---- capul sus..ce vrei de la ea? sex sau pe ea?
Tu alegi!!!
asa se procedeaza ! baiat cu capul pe umeri! daca sosesti mai devreme din delegatie dai un tel si anunti! sa nu ai surprize ! si sa strici o relatie! nu-i pacat!

sus

qqq

Guest

Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 30 iul 2003 13:42 de qqq

lol. u ai face asa?
sus

Danutz

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 30 iul 2003 23:43 de Danutz

lol. u ai face asa?

tare amuzant si florareasa. nu anunt deoarece de asta e neasteptata. Daca nu ai incredere nu ai NIMIC in familie, mai bine afla la inceput.
sus

John Doe

Guest

Uite raspuns!!!!

scris pe 31 iul 2003 00:03 de John Doe

De la florareasa pentru danutz : Cati ani ai copile? De fapt nu conteaza ca ai o gandire clar infantila, idioata, retarda, etc...nu vreau si nu cred ca ar ajunge spatiul sa te descriu......Zi cati ani sa vedem cu toti...12-17 cred eu..nu mai mult...
A, si un sfat : in general oamenilor li se spune sa fie ei insasi, caci aia e valoarea lor, etc. Nu mai fi tu ca e rau de tot, prefa-e schimbate, incepi si gandeste, nu stiu...da fa ceva...Pentru tine nu conteaza subiectul nu conteaza raspunsul, vrei doar sa fii bagat in seama sau sa te bagi in seama. Tu alegi un cuvant la intaplare si incepi sa faci misto...Schimba-te dane nu mai fi asa agresiv, uitate singur ca am dreptate, rareori raspunsurile tale au avut vreo legatura cu ce sa postat. Si inca ceva...incearca sa mai scoti din injuraturi....la 3 cuvinte 5 sunt injuraturi...asta spune multe...Ia asta ca un sfat prietenesc, nimic mai mult, iar daca vrei sa mi raspunzi cu injuraturi pe 5 pagini renunta ca ci pe mine nu ma afectezaa, cel mult ma amuza.
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online