Ce doreste o femeie de la un barbat?

Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 31 iul 2003 00:35 de batranul

De la florareasa pentru danutz : Cati ani ai copile? De fapt nu conteaza ca ai o gandire clar infantila, idioata, retarda, etc...nu vreau si nu cred ca ar ajunge spatiul sa te descriu......Zi cati ani sa vedem cu toti...12-17 cred eu..nu mai mult...
A, si un sfat : in general oamenilor li se spune sa fie ei insasi, caci aia e valoarea lor, etc. Nu mai fi tu ca e rau de tot, prefa-e schimbate, incepi si gandeste, nu stiu...da fa ceva...Pentru tine nu conteaza subiectul nu conteaza raspunsul, vrei doar sa fii bagat in seama sau sa te bagi in seama. Tu alegi un cuvant la intaplare si incepi sa faci misto...Schimba-te dane nu mai fi asa agresiv, uitate singur ca am dreptate, rareori raspunsurile tale au avut vreo legatura cu ce sa postat. Si inca ceva...incearca sa mai scoti din injuraturi....la 3 cuvinte 5 sunt injuraturi...asta spune multe...Ia asta ca un sfat prietenesc, nimic mai mult, iar daca vrei sa mi raspunzi cu injuraturi pe 5 pagini renunta ca ci pe mine nu ma afectezaa, cel mult ma amuza.
bravo! i-mi place cum gandesti! tine-o tot asa!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 1 aug 2003 15:49 de sabba

Ce vrem?
Vrem sa fie prezent 100%, nu sporadic, vrem ca atunci cand lipseste sa-l simti sufleteste langa tine, vrem multe. Poate prea multe si prea adanci pentru capacitatea unora.

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 4 aug 2003 14:39 de nemesis

Ce vrem?
Vrem sa fie prezent 100%, nu sporadic, vrem ca atunci cand lipseste sa-l simti sufleteste langa tine, vrem multe. Poate prea multe si prea adanci pentru capacitatea unora.

Cred ca barbatii vor (prin natura lor) doua sau mai multe femei... La randul lor, femeile vor doi barbati... unul cu care sa faca dragoste si unul cu care sa vorbeasca dupa...

P.S. Hei, sabba !!! Nu trebuie sa te comporti asa acid... Noi suntem nevinovati...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 5 aug 2003 02:05 de batranul

Cred ca barbatii vor (prin natura lor) doua sau mai multe femei... La randul lor, femeile vor doi barbati... unul cu care sa faca dragoste si unul cu care sa vorbeasca dupa...

P.S. Hei, sabba !!! Nu trebuie sa te comporti asa acid... Noi suntem nevinovati...
gata? ai iesit din amortire? antreneaza-te putin ca esti pe departe de subiect! zburda putin!

sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 5 aug 2003 03:25 de axxa

v-ati gandit cumva cam ce doreste o femeie de la un barbat? ar fi interesant sa stim ,in special as vrea sa se exprime mai mult fetele!

Fii mai explicit.Adica? cum sa se poarte? ce cadou? Cum sa fie la pat?
referitor la ce "ce doreste o femeie de la un barbat"

axxa
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o f

scris pe 5 aug 2003 03:32 de axxa

STATI AICI DEGEBA FRATILOR, NU INTELEG DE CE VA PIERDETI TIMPUL CU UNII CA ISIS, NEMESIS, ADELINE...ETC CARE SINT PUR SI SIMPLU NISTE OBSEDATI, SINT NISTE COPII POATE CARE NICI NU STIU CE INSEMNA 'PLACERILE VIETII'.
AM URMARIT ACEST SITE-U DE FOARTE MULT TIMP, SI AVETI PE AICI NUMAI CARTOFARI!!

Eu de ieri miss pacilea shi tot aia am observat shi eu...

axxa
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 5 aug 2003 03:34 de axxa

da,mai da! Femeia in general doreste de la un barbat ceea ce acesta nu are! Femeile astea sunt asa de complexe ca in fiecare zi isi doresc ceva nou.Fetele stiu....ce vorbesc intre ele...exemplu: E un baiat cum mi-am dorit,dar......intotdeauna exista un dar!Ma refer la femeia moderna shi nu la acea ce-si cauta un barbat doar prt a avea shi ea unul.

then points 4 this

axxa
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 aug 2003 03:40 de axxa

ITI DAU UN EXEMLU FA CIUDAT-O, AI VORBIT CEVA DESPRE ATA P..II, CE STII FA TU DESPRE SEXUL BARBATESC , SA TE DAI CU PAREREA!! AI EXPLICAT BAIATULUI SA SE DUCA LA UN MEDIC! DE CE ?? PENTRU CA IL DOARE? CE STII TU DESPRE DUREREA P..I??

BINGOOO

axxa
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 5 aug 2003 03:49 de axxa

Neme$i$,yo cred ca tu te incadrezi kam pacilea: "Barbatii carora li se refuza actul sexual devin in prima faza gelosi, agresivi, certareti, apoi treptat isi pierd interesul fata de partenera, prezentind erectii incomplete, dificile, ejaculari premature, diminuarea orgasmului. Deseori ei isi pierd si abilitatile profesionale , prezentind stari depresive" yyou (asha la deruta)

axxa
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

de unde ai cazut?

scris pe 5 aug 2003 03:54 de axxa

tare amuzant si florareasa. nu anunt deoarece de asta e neasteptata. Daca nu ai incredere nu ai NIMIC in familie, mai bine afla la inceput.

...calu face bulgari ,pisica mininca covor,viermele are paduchi,gaina roare guma SPERMint,elefantu sare gardu,soarcele minca nisip,buha face pui....

axxa
sus

ade

Guest

: Re: ce doreste o femeie de la

scris pe 5 aug 2003 13:35 de ade

depinde de femeie,unele vor doar aventuri,iar althele relatzii serioase shi intr-o relatzie serioasa avem nevoie de afectziune,sa ne alinte tot thimpul,sa ne iubeasca,dar shi noi la randul nostru trebuie sa facem astha,daca sunthem egoiste nu cred ca vom avea parte de ce ne dorim.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 6 aug 2003 00:51 de nemesis

gata? ai iesit din amortire? antreneaza-te putin ca esti pe departe de subiect! zburda putin!

Cum de am putut uita de tine...? Parca spuneai ca ma ignori...
Te credeam om de cuvant, asa batran si intelept cum mi te imaginez eu...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 6 aug 2003 00:55 de nemesis

Neme$i$,yo cred ca tu te incadrezi kam pacilea: "Barbatii carora li se refuza actul sexual devin in prima faza gelosi, agresivi, certareti, apoi treptat isi pierd interesul fata de partenera, prezentind erectii incomplete, dificile, ejaculari premature, diminuarea orgasmului. Deseori ei isi pierd si abilitatile profesionale , prezentind stari depresive" yyou (asha la deruta)

Mai Roma-Berlin-Tokio... tu ce ai? Te simti inclus, in categoria acelora care nu-i vorbesc partenerei lor dupa si din acest motiv te-ai simtit atacat? Mesajul meu nu te privea pe tine nu-ti era adresat, asa ca nu aveai motiv de "lupte seculare "... Well, "let the hostilities begin" !!!

sus

ando

Guest

Re: : Re: ce doreste o femeie de la

scris pe 6 aug 2003 02:08 de ando

depinde de femeie,unele vor doar aventuri,iar althele relatzii serioase shi intr-o relatzie serioasa avem nevoie de afectziune,sa ne alinte tot thimpul,sa ne iubeasca,dar shi noi la randul nostru trebuie sa facem astha,daca sunthem egoiste nu cred ca vom avea parte de ce ne dorim.

Si cam in ce masura raspundeti voi femeile cu afectiune afectiunii?
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 7 aug 2003 01:48 de osiris1394

Mai Roma-Berlin-Tokio... tu ce ai? Te simti inclus, in categoria acelora care nu-i vorbesc partenerei lor dupa si din acest motiv te-ai simtit atacat? Mesajul meu nu te privea pe tine nu-ti era adresat, asa ca nu aveai motiv de "lupte seculare "... Well, "let the hostilities begin" !!!

"inclusa" , "atacata" ...
cel putin asa apare in info...axxa pretinde ca e f.

Osiris
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 7 aug 2003 04:07 de batranul

Cum de am putut uita de tine...? Parca spuneai ca ma ignori...
Te credeam om de cuvant, asa batran si intelept cum mi te imaginez eu...
mai am incercat sa nu intru o perioada, chiar am ezitat sa comentez in urma ta, sper ca ai observat, asta din bun simt, dar nu pot suporta marlania ta si nici cum bati campii , chiar de multe ori i-ti ba-ti joc efectiv de acesti oameni! esti mai arogant decat primul ministru! dar cine esti tu de fapt?

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 7 aug 2003 04:53 de camelia

mai am incercat sa nu intru o perioada, chiar am ezitat sa comentez in urma ta, sper ca ai observat, asta din bun simt, dar nu pot suporta marlania ta si nici cum bati campii , chiar de multe ori i-ti ba-ti joc efectiv de acesti oameni! esti mai arogant decat primul ministru! dar cine esti tu de fapt?

Mai batrinule , eu nu stiu de ce iti pierzi timpul cu unul ca ""Nemesis""" no vale la pena!!

cami
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 8 aug 2003 19:53 de nemesis

Poate ca sunt chiar primul ministru...!!!

Oricum, de potolit, nu ma potolesc (cel putin nu in sensul in care ai vrea tu asta), de schimbat nu ma schimb... asa ca trebuie sa ma suporti!
O zi buna...

P.S. Intr-un mesaj precedent, am scris ca sunt un ZEU... Poate ai noroc sa ma gasesti pe post de calau, la Judecata de Apoi
Ti-ar placea ?

P.P.S. "ori i-ti ba-ti joc efectiv" - va rugam, sa gasiti 3 greseli in 5 cuvinte (sau 6 cuvinte... ma rog, autorul nu este sigur de numarul lor, si nici noi!)

sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 10 aug 2003 03:36 de batranul

Poate ca sunt chiar primul ministru...!!!

Oricum, de potolit, nu ma potolesc (cel putin nu in sensul in care ai vrea tu asta), de schimbat nu ma schimb... asa ca trebuie sa ma suporti!
O zi buna...mai tinere , esti bolnav , rau! vezi unde duce onanismul?

P.S. Intr-un mesaj precedent, am scris ca sunt un ZEU... Poate ai noroc sa ma gasesti pe post de calau, la Judecata de Apoi
Ti-ar placea ?

P.P.S. "ori i-ti ba-ti joc efectiv" - va rugam, sa gasiti 3 greseli in 5 cuvinte (sau 6 cuvinte... ma rog, autorul nu este sigur de numarul lor, si nici noi!)

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

scris pe 15 aug 2003 04:03 de camelia

mai tinere , esti bolnav , rau! vezi unde duce onanismul?
cand esti zeu ,cand calugar, oricum prim ministru e greu taticu ! trebuie sa lingi mult!

Ai spus' bolnav 'batrinule? Chiar ai spus tu asa ceva? Este prea putin spus...Ma asteptam la mai mult din partea ta!!

cami
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns

scris pe 15 aug 2003 10:41 de Teo

Nu comentez (momentan cel putin) afirmatiile lui Nemesis, dar am tot respectul pentru o persoana care stie sa-si exprime o parere in scris in mod coerent si fara sa faca greseli de ortografie. E o calitate care lipseste marii majoritati a persoanelor care posteaza pe acest forum.

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite ras

scris pe 16 aug 2003 01:01 de batranul

Nu comentez (momentan cel putin) afirmatiile lui Nemesis, dar am tot respectul pentru o persoana care stie sa-si exprime o parere in scris in mod coerent si fara sa faca greseli de ortografie. E o calitate care lipseste marii majoritati a persoanelor care posteaza pe acest forum.
bine! asta stiam! si altceva mai sti?

sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite

scris pe 17 aug 2003 22:00 de cristi

bine! asta stiam! si altceva mai sti?

Deci stiai mai Batrinule..
Ce alceva mai stie domnul Nemesis sa faca? In afara de a scrie gramtical?
Cred ca nu prea multe...
Este pur si simplu un pusti, care stie sa toceasca cartea.//Nimic mai mult...Degeaba....Este degeaba, .....

cristi
sus

Deep_Sky

Guest

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 19 aug 2003 01:09 de Deep_Sky

Acest tip care-si zice nemesis cu toate ca are un palmares bogat in privinta mesajelor are niste raspunsuri extrem de superficiale si ia pe tuata lumea la misto. Cred ca este de la faptul ca e prea mult bagat in seama, puate ca, candva a fost ceva de capul lui, dar acum ar mai trebui sa-si ia o pauza.
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: U

scris pe 23 aug 2003 04:19 de batranul

Deci stiai mai Batrinule..
Ce alceva mai stie domnul Nemesis sa faca? In afara de a scrie gramtical?
Cred ca nu prea multe...
Este pur si simplu un pusti, care stie sa toceasca cartea.//Nimic mai mult...Degeaba....Este degeaba, .....
ai vazut mai cristi! nu se lasa omul asta deloc de prostii! o tine pe a lui ca trenul pe linie moarta!

sus

Angel

Newbie
8 mesaje

Raspuns

scris pe 24 aug 2003 15:09 de Angel

Bani si sex !

Angel
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 24 aug 2003 15:36 de nemesis

da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se citeste I.P.S. (inalt prea sfintia...ta) sper ca nu te crezi ? nu? doar daca vrei sa te calugaresti! nu uita cand intri pe forum tine aproape de subiect si nu o mai da pe caterinca ! de asta stim toti sa facem !tu ai alta misiune aici! sau ai uitat?

Trebuie sa te aplaud, pentru un asa raspuns!
Ai felicitarile mele!

Este incredibil, modul in care cei cretini, se aduna si se aplauda reciproc...

I.P.S.(ADICA EU) Misiunea mea este sa mentin ordinea pe acest site si... sa fiu asa cum sunt!

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 25 aug 2003 04:43 de camelia

I.P.S.(ADICA EU) Misiunea mea este sa mentin ordinea pe acest site si... sa fiu asa cum sunt!

Ce fel de ordine sa mentii dragule? Ca tot un fraier ramai!!!
HA HA HA !!
Un baietas, de doi bani!!

cami
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 26 aug 2003 01:36 de batranul

[cenzurat de NEMESIS]
Citeste si tu regulamentul forumului... "injuriile la adresa moderatorilor" nu se admit
O zi buna...

sus

john doe

Guest

the true

scris pe 26 aug 2003 03:28 de john doe

Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor (in acest caz violenta verbala)
sus
Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online