Ce doreste o femeie de la un barbat?

Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: the true

scris pe 27 aug 2003 23:59 de batranul

Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor (in acest caz violenta verbala)
crezi tu asta? sau faci front comun cu glugatul? nu vreau sa cred ca esti la fel de incompetent ca si el! este un tip lipsit de educatie si nu pot trece cu vederea jignirile lui! si la asta se raspunde la fel!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

john doe

Guest

the true

scris pe 28 aug 2003 00:01 de john doe

Da mai, da ai vazut ce gluga misto are?
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barba

scris pe 28 aug 2003 08:58 de vorbaretzu

...si daca nu vreau ?

Nu prea e un raspuns de moderator, Nemesis...
Parerea mea e ca te iei in gura cu prea multi idioti pe aici. Stiu ca e tentant dar esti moderator si trebuie sa aplanezi conflictele nu sa le aprinzi mai tare.

Iar voi, ceilalti, care spuneti ca Nemesis e dedgeaba... probabil faceti asta deoarece nu va dati seama ce infectii de mesaje trimiteti. Bineinteles ca un profesor intr-un azil de retardati e degeaba...

Curaj slanina ca te tai !
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: the true

scris pe 28 aug 2003 15:06 de nemesis

crezi tu asta? sau faci front comun cu glugatul? nu vreau sa cred ca esti la fel de incompetent ca si el! este un tip lipsit de educatie si nu pot trece cu vederea jignirile lui! si la asta se raspunde la fel!

Problema ta, este ca iei totul prea personal...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: the true

scris pe 29 aug 2003 01:38 de batranul

Problema ta, este ca iei totul prea personal... esti un porc cu gluga! cum i-ti poti permite sa stergi un raspuns ! asta ca sa nu vada lumea cat de retardat esti! rusine!!!!! era ultimul lucru la care as fi apelat! cum tu i-ti permiti sa jignesti asa i-mi permit si eu! dar ce ? tu t-e prevelezi de aura de moderator(de ca......cat) ????si -tipermiti asta? E JOSNIC ! ESTI ULTIMUL GUNOI!

sus

Lori

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de

scris pe 29 aug 2003 01:45 de Lori

respect,intelegere,tandrete ,afectiune,comunicare,satisfactie sexuala,si sa ramana peste noapte dupa ce fac sex.E placut sa te scoli dimineata si inca sa te tina in brate.
sus

Lori

Guest

scris pe 29 aug 2003 01:46 de Lori

respect,intelegere,tandrete ,afectiune,comunicare,satisfactie sexuala,si sa ramana peste noapte dupa ce fac sex.E placut sa te scoli dimineata si inca sa te tina in brate.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 30 aug 2003 00:36 de nemesis

esti un porc cu gluga! cum i-ti poti permite sa stergi un raspuns ! asta ca sa nu vada lumea cat de retardat esti! rusine!!!!! era ultimul lucru la care as fi apelat! cum tu i-ti permiti sa jignesti asa i-mi permit si eu! dar ce ? tu t-e prevelezi de aura de moderator(de ca......cat) ????si -tipermiti asta? E JOSNIC ! ESTI ULTIMUL GUNOI!

Hai sa-mi fac mila de tine si sa-ti raspund la afirmatia aceea: "ESTI ULTIMUL GUNOI"...

Am invatat sa scriem si sa citim in clasele 1-4, nu mai tarziu... CLASAELE 1,2,3 si 4 !!! Nu inteleg, cum poti sa ajungi la varsta asta si sa te afisezi, in public, cu asemenea enormitati:

[**"cum i-ti poti permite"
** "tu t-e prevelezi"
** "cum tu i-ti permiti sa jignesti asa i-mi permit"],

jignind in stanga si in dreapta, dublat si de un vocabular, demn de cel mai patetic maidan... ??? Nu ti se face rusine, atunci cand te privesti in oglinda?
Eu sunt un "gunoi"?
Hai sa incercam, sa ne mai gandim un pic, cine este GUNOIUL...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 4 sep 2003 02:14 de batranul

Hai sa-mi fac mila de tine si sa-ti raspund la afirmatia aceea: "ESTI ULTIMUL GUNOI"...

Am invatat sa scriem si sa citim in clasele 1-4, nu mai tarziu... CLASAELE 1,2,3 si 4 !!! Nu inteleg, cum poti sa ajungi la varsta asta si sa te afisezi, in public, cu asemenea enormitati:

[**"cum i-ti poti permite"
** "tu t-e prevelezi"
** "cum tu i-ti permiti sa jignesti asa i-mi permit"],

jignind in stanga si in dreapta, dublat si de un vocabular, demn de cel mai patetic maidan... ??? Nu ti se face rusine, atunci cand te privesti in oglinda?
Eu sunt un "gunoi"?
Hai sa incercam, sa ne mai gandim un pic, cine este GUNOIUL...

[CENZURAT DE nemesis] cat ai vrea tu , tot asa ramai!ca nu poti mai mult! ai un prag ce nu-l poti depasii!!!!!!! MILA TA! NU? oricum esti compromis! ce cazi in capcane! ti-am spus si-ti repet : asta nu e site de gramatica! si daca vrei te provoc in continuare! daca altceva nu sti! e normal sa abuzezi de pozitia ta ! esti cenzor ! nu? ar fi ultimul lucru la care as apela! dar esti necioplit! nu sti sa fi diplomat! dar ce pretentii am eu la tine! poate usor , usor , reusim sa-ti facem o educatie! [CENZURAT DE nemesis]

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 4 sep 2003 14:01 de nemesis

[CENZURAT DE nemesis] cat ai vrea tu , tot asa ramai!ca nu poti mai mult! ai un prag ce nu-l poti depasii!!!!!!! MILA TA! NU? oricum esti compromis! ce cazi in capcane! ti-am spus si-ti repet : asta nu e site de gramatica! si daca vrei te provoc in continuare! daca altceva nu sti! e normal sa abuzezi de pozitia ta ! esti cenzor ! nu? ar fi ultimul lucru la care as apela! dar esti necioplit! nu sti sa fi diplomat! dar ce pretentii am eu la tine! poate usor , usor , reusim sa-ti facem o educatie! [CENZURAT DE nemesis]

Educatie? Mie?
Ma provoci? Unde te crezi aici, in filmele americane?
Hai sa fim seriosi...
:/

sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 6 sep 2003 03:10 de batranul

Educatie? Mie?
Ma provoci? Unde te crezi aici, in filmele americane?
Hai sa fim seriosi...
:/
mai cenzurat??? si ce-ai realizat ! tot un fraier ramai! altceva nu mai sti! avea dreptate cristi cand spunea ca esti un nemernic! cauti sa stergi repede mesajele baietilor ca sa nu citeasca restul! oricum lumea te stie de nemernic!

sus

doggy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 7 sep 2003 13:28 de doggy

mai cenzurat??? si ce-ai realizat ! tot un fraier ramai! altceva nu mai sti! avea dreptate cristi cand spunea ca esti un nemernic! cauti sa stergi repede mesajele baietilor ca sa nu citeasca restul! oricum lumea te stie de nemernic!

bai lume anti-nemesis...am observat toate discutiile voastre..
1.in primul rand "batranule.. sa stii ca ar fi bine sa inveti sa scrii[ca e nevoie in viata]...
2.cei care raspund lui nemesis..cu "tot un fraier ramai"..fara sa se afirme intr-un fel...dovedesc ca ei insusi sunt fraieri...
3.vo rog nu raspundeti la ce am zis cu "tu ce mai vrei?" "sau cum zicea batranul "alceva mai stii?"..ca sunt raspunsuri usoare si dau dovada de nerespect pentru altii
4. 3/4 din mesajele la aceasta provocare a batranului... din pacate au degenerat in "demonstratii anti nemesis..demonstratii care nu se afirma decat prin "nu esti decat un baietas..blabla--> asta nu e raspuns demn de oameni cu care se poate discuta.."
5.Nemesis n-are rost sa le arati acerstor "x-perti" ca esti mai cult ...ca oricum se poate vedea cu ochiul liber..daca se poate...cat mai mult IgNoRe!!

sus

Doggy

Newbie
3 mesaje

Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 7 sep 2003 14:00 de Doggy

v-ati gandit cumva cam ce doreste o femeie de la un barbat? ar fi interesant sa stim ,in special as vrea sa se exprime mai mult fetele!

mdeah..chestia e complicata...am sa incerc sa abordez insa o parte..[din cele 1000]
Femeile in primul rand doresc sa vada ceva aparte la un barbat..ceva ce sa le starneasca atentia
Pana la o anumita varsta [vreo 25 de ani]..femeile vor tot timpul ceva nou..vor tot timpul o schimbare..
ex.o tipa e cu un tip de 1 an...se satura incet incet de el...si se uita dupa altul[cauta tot mai bun tot mai bun..]dupa ce-l are pe acel tip...se satura in timp si de asta...si se uita spre altul. Parerea mea e ca pana la o anumita varsta femeile nu stiu exact ce vor..decat un prieten cu care pot sa iasa in oras,un pic de atentie si sex...dupa ce trec de acea anumita varsta incep sa nu se mai uite dupa 10 tipi si atunci vor dragoste atentie , un tip care sa stea mult cu ele..
Nefiind femeie nu pot sa ma afirm si la ce doreshte fiecare in parte... mi-am exprimat parerea din experientele mele si ale prietenilor mei cat si ale altora care au fost de aceeasi parere..

woof! woof!
sus

Zappa

Guest

scris pe 7 sep 2003 15:13 de Zappa

Respect,dragoste si protectie.
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 7 sep 2003 23:24 de batranul

bai lume anti-nemesis...am observat toate discutiile voastre..
1.in primul rand "batranule.. sa stii ca ar fi bine sa inveti sa scrii[ca e nevoie in viata]...
2.cei care raspund lui nemesis..cu "tot un fraier ramai"..fara sa se afirme intr-un fel...dovedesc ca ei insusi sunt fraieri...
3.vo rog nu raspundeti la ce am zis cu "tu ce mai vrei?" "sau cum zicea batranul "alceva mai stii?"..ca sunt raspunsuri usoare si dau dovada de nerespect pentru altii
4. 3/4 din mesajele la aceasta provocare a batranului... din pacate au degenerat in "demonstratii anti nemesis..demonstratii care nu se afirma decat prin "nu esti decat un baietas..blabla--> asta nu e raspuns demn de oameni cu care se poate discuta.."
5.Nemesis n-are rost sa le arati acerstor "x-perti" ca esti mai cult ...ca oricum se poate vedea cu ochiul liber..daca se poate...cat mai mult IgNoRe!!

MAI PUIU! TU CA NEINREGISTRAT NU VAD CE AI CU RASPUNSUL MEU PT. NEMESIS! TU DE FAPT TRBUIA SA ATACI SUBIECTUL IN SINE ! ADICA ORI RASPUNZI LA O INTRBARE , ORI O PUI DACA NU STI! ESTE ULTIMA OARA CAND DISCUT CU TINE! DACA VREI SA DISCUTAM , INREGISTREAZA-TE! ASA NU STIU CINE ESTI ! POATE ESTI CHIAR NEMESIS MASCAT! CA STILUL SI OBRAZNICIA CORESPUNDE!

sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 7 sep 2003 23:36 de batranul

mdeah..chestia e complicata...am sa incerc sa abordez insa o parte..[din cele 1000]
Femeile in primul rand doresc sa vada ceva aparte la un barbat..ceva ce sa le starneasca atentia
Pana la o anumita varsta [vreo 25 de ani]..femeile vor tot timpul ceva nou..vor tot timpul o schimbare..
ex.o tipa e cu un tip de 1 an...se satura incet incet de el...si se uita dupa altul[cauta tot mai bun tot mai bun..]dupa ce-l are pe acel tip...se satura in timp si de asta...si se uita spre altul. Parerea mea e ca pana la o anumita varsta femeile nu stiu exact ce vor..decat un prieten cu care pot sa iasa in oras,un pic de atentie si sex...dupa ce trec de acea anumita varsta incep sa nu se mai uite dupa 10 tipi si atunci vor dragoste atentie , un tip care sa stea mult cu ele..
Nefiind femeie nu pot sa ma afirm si la ce doreshte fiecare in parte... mi-am exprimat parerea din experientele mele si ale prietenilor mei cat si ale altora care au fost de aceeasi parere..
SINCER I-MI PLACE PUNCTUL TAU DE VEDERE! E ORIGINAL SI GANDESTI SUPER PT. VARSTA TA! TOATA LUMEA TINDE LA MAI BINE! SI MAI BINE!NU? E CORECT! SI SATURATIA VINE DE LA OBISNUINTA! INTOTDEAUNA INTR-O RELATIE TREBUIE CA LA FIECARE INTALNIRE SA VI CU CEVA NOU SAU SA AI GRIJA SA NU INTRI IN MONOTONIE! HAI SA-TI SPUN CEVA: FEMEILE INCEARCA, VOR MULTE, DAR PRINCIPIUL DE BAZA ESTE SA NU-I DAI TOTUL DIN PRIMA , CI CU LINGURITA! CA DACA DAI TOTUL DIN PRIMA A DOUA OARA CE-I MAI OFERI? INTELEGI?????????

sus

Doggy

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 8 sep 2003 16:39 de Doggy

SINCER I-MI PLACE PUNCTUL TAU DE VEDERE! E ORIGINAL SI GANDESTI SUPER PT. VARSTA TA! TOATA LUMEA TINDE LA MAI BINE! SI MAI BINE!NU? E CORECT! SI SATURATIA VINE DE LA OBISNUINTA! INTOTDEAUNA INTR-O RELATIE TREBUIE CA LA FIECARE INTALNIRE SA VI CU CEVA NOU SAU SA AI GRIJA SA NU INTRI IN MONOTONIE! HAI SA-TI SPUN CEVA: FEMEILE INCEARCA, VOR MULTE, DAR PRINCIPIUL DE BAZA ESTE SA NU-I DAI TOTUL DIN PRIMA , CI CU LINGURITA! CA DACA DAI TOTUL DIN PRIMA A DOUA OARA CE-I MAI OFERI? INTELEGI?????????

da...asa e ...cu lingurita...si tot cate putin..ca sa nu se sature
Ma mir ca gandesti ca mine....si cat despre nemesis...nu sunt el..
salz

woof! woof!
sus

miculutza

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: the true

scris pe 9 sep 2003 21:05 de miculutza

Ce cred eudin toata povestea e ca femeile au nevoie de protectzie putzina afectziune si tandretze si,din cand in cand cate o nebunioe,o iluzie poate chiar si sex!

miculutza e mica dar stie!
sus

orin

Newbie
3 mesaje

scris pe 9 sep 2003 23:19 de orin

Pai in afara de bani sau dragoste ce mai poate fi?

orin
sus

mara

Guest

scris pe 23 sep 2003 15:42 de mara

Se poate si fara injurii!

La ce "programe de actiune" te referi?[/quote

Cu un papitoi ca tine nu se poate vorbii altfel, lasate de figuri, si poate ai sa reusesti sa primesti un mesaj mai elegant!!

cel mai mult vreau preludiu, nu am gasit lucrul asta la nici un baiat. prietenul meu crede ca ma excita cu degetul pe clitoris..a uitat de sentimente, ganduri..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 iun 2006 01:19 de ExoticDream

Ia uite, Sorine, raspunsuri la intrebarea ta de pe celalalt topic! (Iti trebuie un pic de dexteritate sa le extragi dintre savuroasele comentarii in afara obiectului!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 29 iun 2006 10:17 de Kaly

Sa fie tandru, sa stie sa asculte (nu ma refer la obedienta), sa aiba timp pentru ea, sa o inteleaga, sa o iubeasca, sa fie fidel. A, si important, sa stie sa o faca fericita. Si, inca ceva.... putina poezie in toate. Cu tot ceea ce implica asta. Cel putin, asa vad eu lucrurile. Sau altfel spus, acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat eu intotdeauna.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat?

scris pe 30 iun 2006 01:05 de ExoticDream

Sa fie tandru, sa stie sa asculte (nu ma refer la obedienta), sa aiba timp pentru ea, sa o inteleaga, sa o iubeasca, sa fie fidel. A, si important, sa stie sa o faca fericita. Si, inca ceva.... putina poezie in toate. Cu tot ceea ce implica asta. Cel putin, asa vad eu lucrurile. Sau altfel spus, acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat eu intotdeauna.

Si eu, dar plus inteligenta, educatie corespunzatoare si simtul umorului!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

52 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online