Dezvirginarea diminetzii

Pagina 1 din 1
1

G-Lady

Guest

Dezvirginarea diminetzii

scris pe 12 iul 2003 08:17 de G-Lady

Am 20 de ani iar prima mea ,,cunoastere,, s-a produs pe 30 martie anul acesta ,duminica dimineatza.Nu am avut orgasm..dar a fost frumos!Eu si prietenul meu aveam 1 luna si ceva ..dar simteam eu ca el era Mr Right(o sa va spun daca se adeveresc ,,simtzurile,,mele dupa ce imi arata inelul,momentan suntem certatzi)Ceea ce mi-a placut a fost ca ..in lunima acea palida a frumoasei diminetzi, ochii mei se pierdeau in albatrul marii care ma innunda ...ochii prietenului meu,ochii in ochii si trup in trup!Eu cred ca nu conteaza locul..sau ocazia..conteaza partenerul!
sus

Vip3r

Junior member
32 mesaje

Re: Dezvirginarea diminetzii

scris pe 12 iul 2003 15:33 de Vip3r

Am 20 de ani iar prima mea ,,cunoastere,, s-a produs pe 30 martie anul acesta ,duminica dimineatza.Nu am avut orgasm..dar a fost frumos!Eu si prietenul meu aveam 1 luna si ceva ..dar simteam eu ca el era Mr Right(o sa va spun daca se adeveresc ,,simtzurile,,mele dupa ce imi arata inelul,momentan suntem certatzi)Ceea ce mi-a placut a fost ca ..in lunima acea palida a frumoasei diminetzi, ochii mei se pierdeau in albatrul marii care ma innunda ...ochii prietenului meu,ochii in ochii si trup in trup!Eu cred ca nu conteaza locul..sau ocazia..conteaza partenerul!

Asa....si tu ai scris aceste randuri, vrand sa afli ce.....daca conteaza locul, ocazia si parteneru.... sau daca te puteai ineca in acea inundatia a marii inexistente..... sau poate vrei sa-ti spunem noi daca este Mr. Right...... ?????deci pan' a urma... de ce ai scris randurile?

It's logical
sus

CarmenT

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Dezvirginarea diminetzii

scris pe 12 iul 2003 16:17 de CarmenT

Dupa umila mea parere nu conteaza nici primul nici ultimul, conteaza cel mai bun pentru ca el ii reduce pe ceilalti la zero.
Acuma lasind siropul la o parte, cred ca vrei sa stii daca el este intr-adevar mister Right. Da. Categoric el este. Pentru moment.
sus

vrack27

Guest

scris pe 12 iul 2003 22:09 de vrack27

Eu consider ca locul, ocazia,s.a. au si ele rolul lor; in special pt" prima data". E totusi o amintire care nu se uita si acestea fac alaturi de actiunea propriu zisa un tot unitar. Una e sa bei un vin bun la colt de strada si alta intr-o locatie adecvata. Dar daca tu nu regreti locatia si momentul ales totusi restul nu mai are o asa importanta.
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 13 iul 2003 01:45 de sorinache

ce pot sa zic,prea esti fericita ca sa nnu iti tin isonul,dar daca te astepti,asa cum scrii sa apara imediat si inelul,cred ca abia acum te pripesti.mai ales ca deja sunteti certati,dupa cum zici.tre sa inveti un lucru:nu toti barbatii care "fac primul pas"in viata unei fete au comandat deja si inelul.mi-as dori atat de mult sa-mi spui dupa un timp ca m-am inselat.......
sus

Vip3r

Junior member
32 mesaje

scris pe 13 iul 2003 03:18 de Vip3r

Deci pan' la urama... ma poate lamuri si pe mine cineva ce vrea ea de fapt .... care este intrebarea

It's logical
sus

ursuletu

Junior member
19 mesaje

scris pe 14 iul 2003 16:16 de ursuletu

Deci pan' la urama... ma poate lamuri si pe mine cineva ce vrea ea de fapt .... care este intrebarea

Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp...
Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate exista atattea cazuri in care se pierde virginitatea intr-un mod sadic (viol pe intelesul tau), sau intr-un cadru mai nepotrivit - asta ca sa nu zic altfel.
Deci sper ca te-am lamurit.Daca nu, ia legatura cu secretara mea, si programeaza-te la o prezentare detaliata. Cum spuneam iti fac eu o schita daca vrei.
Repet, ma bucur pt. ea!!!!
Succes G-lady

sweet kiss
sus

ursuletu

Junior member
19 mesaje

scris pe 14 iul 2003 16:17 de ursuletu

Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp...
Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate exista atattea cazuri in care se pierde virginitatea intr-un mod sadic (viol pe intelesul tau), sau intr-un cadru mai nepotrivit - asta ca sa nu zic altfel.
Deci sper ca te-am lamurit.Daca nu, ia legatura cu secretara mea, si programeaza-te la o prezentare detaliata. Cum spuneam iti fac eu o schita daca vrei.
Repet, ma bucur pt. ea!!!!
Succes G-lady

sweet kiss
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 14 iul 2003 17:23 de nemesis

Deci... tu nu ai nici o problema, pana la urma! Ai vrut doar sa ne instiintezi de locul si modul in care ai fost dezvirginata...! Bine! Puteam trai si fara sa stim asta!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

scris pe 14 iul 2003 17:58 de TendrePoison

Deci... tu nu ai nici o problema, pana la urma! Ai vrut doar sa ne instiintezi de locul si modul in care ai fost dezvirginata...! Bine! Puteam trai si fara sa stim asta!
crezi?

"...dupa mine, potopul"
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

scris pe 21 iul 2003 18:53 de Teo

Eu cred ca nu conteaza locul..sau ocazia..conteaza partenerul!

Conteaza si locul, si okazia, dar mai ales partenerul. Trebuie sa simti in momentul ala ca el e "Mr Right", dar cred ca nu ar trebui sa te grabesti cu inelul ...

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

marian@ir.ro

Guest

scris pe 15 nov 2003 00:02 de marian@ir.ro

Iti spun eu ca foarte mult conteaza si locul.
In alta ordine de idei, nu cred ca partenerul tau te iubeste pe tine cel putin macar atat cat il iubesti tu. Si cand spun acest lucru, ma refer, in special, la afirmatia ta precum ca nu ai avut orgasm. Daca te-ar fi iubit, ai fi avut. Crede-ma! (Marian)

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

11 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online