e destul __cm?

Pagina 1 din 1
1

Cineva

Guest

e destul __cm?

scris pe 22 iul 2003 03:32 de Cineva

acum serios... si mai mult fetele cu experienta sa-mi raspunda... e destul sa ai penisul de 15 cm in erectie la varsta de 15 ani??
rasp plz
sus

loly

Junior member
21 mesaje

Re: e destul __cm?

scris pe 22 iul 2003 10:09 de loly

acum serios... si mai mult fetele cu experienta sa-mi raspunda... e destul sa ai penisul de 15 cm in erectie la varsta de 15 ani??
rasp plz

Nu vad cum si de ce tu iti masori penisul dar la intrebare si raspuns

1. Da
2. Nu e destul natura sa te inzestreze cu un penis de lungimi XXX, mai e chestia cu folositul, daca nu stii ce sa faci si mai ales cum - natura a irosit materie in van.
3. Nu toate femeile sunt incantate sau nu pot din punct de vedere fiziologic sa "adposteasca" in vaginul sau metri de penis

deci fa-ti concluzii

timpul trece si ne trecem noi
sus

toxiangel

Senior member
55 mesaje

scris pe 23 iul 2003 00:22 de toxiangel

rasp plz
daca ai masurat-o corect e destul pentru 15 ani insa mai e si chestia cu "temperamentul' adica sa iti fie jucausa...

cu ochi inchisi ma gandesc... la nori de ciocolata...
sus

virgina

Guest

Fara titlu

scris pe 23 iul 2003 02:08 de virgina

vezi sa nu ai vreo boala!!!
sus

cineva

Guest

Re:

scris pe 23 iul 2003 03:52 de cineva

vezi sa nu ai vreo boala!!!

o boala? pai de ce ma virgino?
sus

marix0680

Newbie
2 mesaje

scris pe 23 iul 2003 14:08 de marix0680

rasp plz
e numa' bine!
mai are de crescut pana pe la 18 ani (18cm)
sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: Re: e destul __cm?

scris pe 23 iul 2003 16:05 de DrSexpert

e numa' bine!
mai are de crescut pana pe la 18 ani (18cm)

Daca traiesti suficient de mult poti sa ajungi chiar la 60-70 de cm

seXpert.ro
sus

Danutz

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Re: e destul __cm?

scris pe 25 iul 2003 23:48 de Danutz

E mica mai, eu la virsta ta o aveam de 23cm. Cred ca trebuie sa o tai si va creste mai mare pe urma (la fel ca trandafirii)
sus

toxiangel

Senior member
55 mesaje

scris pe 27 iul 2003 01:29 de toxiangel

rasp plz
tuti dau raspunsuri apropiate de adevar... dar nu vor sa iti impartaseasca secretele barbatiei... dar eu nu sunt ca ei si iti voi spune ..ca sa iti creasca mare trebuie sa o condimentezi si apoi creste... pui piper si scortisoara.. intreaba medicul de familie si iti va spune la fel...

sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: e destul __cm?

scris pe 27 iul 2003 01:40 de osiris1394

tuti dau raspunsuri apropiate de adevar... dar nu vor sa iti impartaseasca secretele barbatiei... dar eu nu sunt ca ei si iti voi spune ..ca sa iti creasca mare trebuie sa o condimentezi si apoi creste... pui piper si scortisoara.. intreaba medicul de familie si iti va spune la fel...

Osiris
sus

CO(rTEa$)

Guest

Re: ATENTIE CE SPUNEM

scris pe 27 iul 2003 03:39 de CO(rTEa$)

Cred ca este o problrema majora aici
Nu va intrebati oare,de ce toate parerile sunt diferite in privinta marimi penisului ,de ce! nu am spune 80% ditre noi
da domne e bime sa fie mare, sau e bine sa fie mica jucausa etc. PAI SA VA SPUN EU DE CE
FIECARE DINTRE NOI isi da cu parerea dupa esperienta sexuala pe care a avuto sau pe care o are. De exp: o fata spune ca e bine sa o ai mai mica de 15,cm,petru ca probabil acasa o ateapta una 14.cm si prin aceasta ia se justifica/ SAU un baiat spune ca e bine sa o ai de 19cm pt.ca probabil partenera lui e priceputa in ale sexului si le-a vasut si cunoscut pe toate de toate marimile SI PRIN TOATE ACESTEA INDUCEM IN EROARE PE TOTI CEI CARE AU NEVOIE CU ADEVARAT DE UN SFAT
PS:EU PERSONAL NU IMI DAU CU PAREREA DESPRE MARIMEA PENISULUI PENTRU CA PANA LA URMA CEL MAI IMPORTANT ESTE NU CUM ARATA IA CI E IMPORTANT
#CE IESE DI IA#
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: ATENTIE CE SPUNEM

scris pe 27 iul 2003 04:00 de osiris1394

Cred ca este o problrema majora aici
Nu va intrebati oare,de ce toate parerile sunt diferite in privinta marimi penisului ,de ce! nu am spune 80% ditre noi
da domne e bime sa fie mare, sau e bine sa fie mica jucausa etc. PAI SA VA SPUN EU DE CE
FIECARE DINTRE NOI isi da cu parerea dupa esperienta sexuala pe care a avuto sau pe care o are. De exp: o fata spune ca e bine sa o ai mai mica de 15,cm,petru ca probabil acasa o ateapta una 14.cm si prin aceasta ia se justifica/ SAU un baiat spune ca e bine sa o ai de 19cm pt.ca probabil partenera lui e priceputa in ale sexului si le-a vasut si cunoscut pe toate de toate marimile SI PRIN TOATE ACESTEA INDUCEM IN EROARE PE TOTI CEI CARE AU NEVOIE CU ADEVARAT DE UN SFAT
PS:EU PERSONAL NU IMI DAU CU PAREREA DESPRE MARIMEA PENISULUI PENTRU CA PANA LA URMA CEL MAI IMPORTANT ESTE NU CUM ARATA IA CI E IMPORTANT
#CE IESE DI IA#

...am inteles ce vrei sa spui, dupa chinul tau titanic ( de a te face, cat de cat, inteles ): O AI MICA ...

Osiris
sus

adi

Guest

Re: Re: Re: Re: e destul __cm?

scris pe 28 iul 2003 13:21 de adi

E mica mai, eu la virsta ta o aveam de 23cm. Cred ca trebuie sa o tai si va creste mai mare pe urma (la fel ca trandafirii)

inseamna ca tu ti-ai taiat-o si acum ai vreo trei capete,
sus

toxiangel

Senior member
55 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: e destul __cm?

scris pe 29 iul 2003 00:06 de toxiangel

inseamna ca tu ti-ai taiat-o si acum ai vreo trei capete,
si nu e bine? poate satisface 3 de-odata....

sus

johndoe

Guest

cu ochi inchisi ma gandesc... la nori:D

scris pe 29 iul 2003 03:29 de johndoe

parerea mea este ca marimea este un atu.....nimic mai mult..dar pana la urma un atu e un atu....daca mai pui ceva pe langa atu-ul asta iese ceva bun...daca ai doar atat....well... ai doar atat ....
sus

alex

Guest

scris pe 4 oct 2003 00:02 de alex

mai ce tre sa faci sa ai penisul mai mare ?..
dak vrei sa imi spui sa imi trimiti si mie un mail la thecatalex_17@yahoo.com
ok ?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online