bine, sa-ti povestesc numai doi ani din viata mea, care mi s-au parut de groaza si cei mai negri. Deci povesetea incepe:
La 17 ani am facut cunostinta cu un baiat. El era mai mare cu 7ani. Imi parea deosebit, el ma venera, ma iubea etc, etc (credema ma simteam regina lumii), la 19 ani el imi propune casatorie. Am trecut de faza intalnirilor cu parintii, intelegeri privitor la data nuntii s.a.m.d. Intr-o seara vine pe la mine si ma invita la cinema la un film rus. Pe drum spre locul unde ne indreptam imi spune ca s-a inteles cu prietenul sau ca mergem impreuna cu ei (el si prietena lui). Deci ne raminea sa trecem pe la ei.
Ce creyi ca s-a intimplat? Nu vei ghici niciodata.
Iata raspunsul:
Ajungem la "prietenul" lui acasa. Acolo sunt 6 barbati cu varsta cuprinsa intre 36-45 ani. Nimic nu mi s-a parut anormal. De ce? eram oarba de iubire.
Apoi au urmat 4 zile de btaie si viol. "El" adica prietenul meu a luat cate 200$ de la fiecare barbat spunand ca marfa e in regula. Eu eram virgina.
dupa patru zile am fost aruncata noaptea in strada ca un obiect ce a iesit din uz.
Presupune ce imi venea sa fac? Corect: sa ma siniucid.
Nici prietenul meu, nici parintii lui, nici prietenul prietenului meu, nici barbati cu pricina nu au fost gasiti.
Am fost respinsa si stigmatizata de cei ce au aflat, dar "cunoscatori" erau destui, caci am depus o plangere la politie.
Orice barbat ce ma gasea atragatoare sau dorea sa-mi fie aproape, iti dai singur seama, erau momentan respinsi.
intr-o noapte stateam pe acoperisul unei casei cu 16 etaje, doream sa mor. Si stii ce s-a intamplat? eu nu am dorit sa mor, eu mi-am propus sa trag o linie si sa merg mai departe. Da, corect am cazut jos, da, corect m-am murdarit, daaar m-am sculat, m-am scuturat ne murdarie si imi prelungesc viata cu capul sus ridicat.
Nu toti barbatii port vina pentru ce mi s-a intimplat mie.
Imi cer ertare pentru greseli de sens sau gramaticale. Limba materna este limba rusa.
sper sa vezi si singur ca desi imi doream sa mor, eu am preferat sa traiesc si sa fac ordine in viata care pentru moment mi s-a parut dezastru. sa stii ca am reusit.
la moment sunt cu un partener de nadejde, si stiu ca cu el ma aflu dupa un perete gros care ma protejeaza de toate neplacerile.
Iti doresc succes in drumul de revenire si lupta cu tine insa-ti.
Pa, pa