OARE .O. AM. PREA . MARE

Pagina 1 din 1
1

IFotoF

Guest

OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 27 iul 2003 02:49 de IFotoF

O Am de 18,5 cm si 5 cm
crosime.Si aproape toate fetele cu care am facut sex sau plans ca o am prea mare si ca le doare.Acum ma itreb celelante care nu miau spus nimic , oare le placut sau nu au vrut sa-mi spuna ca sa nu ma simt prost. ,,oare e prea mare" trebuie sa-mi fac griji
sus

toxiangel

Senior member
55 mesaje

Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 29 iul 2003 00:41 de toxiangel

O Am de 18,5 cm si 5 cm
crosime.Si aproape toate fetele cu care am facut sex sau plans ca o am prea mare si ca le doare.Acum ma itreb celelante care nu miau spus nimic , oare le placut sau nu au vrut sa-mi spuna ca sa nu ma simt prost. ,,oare e prea mare" trebuie sa-mi fac griji
"o am prea mare?" mama ce intrebare..cati n-ar vrea sa si-o puna... asta suna cam a lauda..18,5 cm ..tu n-ai de lucru numa sa ti-o masori?...stai calm ca nu e prea mare...altii o au mai mare...:P..asa ca lasa lauda...ca nu-i locu'

cu ochi inchisi ma gandesc... la nori de ciocolata...
sus

johndoe

Guest

Marimea conteaza:(

scris pe 29 iul 2003 03:25 de johndoe

nu e mult da e bine in mod clar iesi din norma ....
daca unei femei nu ii place sau o doare de obicei afli...asa ca asta e clar...
un sfat : alege pozitii in care penetrarea nu e totala....una care are succes e cand ea sta intinsa pe pat cu fata in jos si tu esti deasupra...asta ar trebuii lesine femeile de placere in cazul tau....so much i can recall is about the G point good luck!!!
sus

POTENTUS

Guest

scris pe 29 iul 2003 11:04 de POTENTUS

O Am de 18,5 cm si 5 cm

Nu stii s-o folosesti.Este necesar un preludiu de lunga durata.Succes
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

scris pe 29 iul 2003 13:37 de TendrePoison

O Am de 18,5 cm si 5 cm
If clues were shoes, you'd go barefoot

"...dupa mine, potopul"
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 8 aug 2003 00:08 de DarkAngel

O Am de 18,5 cm si 5 cm

LOL poi man o ai mare dar nici chiar asa si daca zici ca sau plans...poate ca nu ai facut-o cum trebe,,sau prea brutal...la asta te-ai gandit ?
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 8 aug 2003 00:37 de axxa

"o am prea mare?" mama ce intrebare..cati n-ar vrea sa si-o puna... asta suna cam a lauda..18,5 cm ..tu n-ai de lucru numa sa ti-o masori?...stai calm ca nu e prea mare...altii o au mai mare...:P..asa ca lasa lauda...ca nu-i locu'

"cati" suna cam ciudat...esti pe invers?

revenind la problema omului...E mare si dejaba...stii cum e..."daca stii sa tai e buna si o forfecutza" daca nu...poti sa ai si o ghilotina ca tot dejaba.Ideea e ca nu stii sa o folosesti.

axxa
sus

pork

Guest

Re: Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 11 aug 2003 01:47 de pork

"cati" suna cam ciudat...esti pe invers?

revenind la problema omului...E mare si dejaba...stii cum e..."daca stii sa tai e buna si o forfecutza" daca nu...poti sa ai si o ghilotina ca tot dejaba.Ideea e ca nu stii sa o folosesti.

Mare ...da cum ti-ai masurat-o ca si asta conteaza ptcativa centimetri
sus

Vasdi

Guest

degeaba

scris pe 6 nov 2003 03:00 de Vasdi

Mosule din ce ne spui tu nu prea sti sa o folosesti. Sa sti ca exista o vorba"si plopu-i mare dar il caca cioara"
Asa ca apucata de invatat ca degeaba o ai mare daca dai cu mucii in fasole
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

scris pe 6 nov 2003 23:34 de axxa

O Am de 18,5 cm si 5 cm

Mdah...yo zik sa mai tai din ea ca-i prea mare.Stii cum e...de lunga sa fie oricat de groasa, de scurta sa nu fie prea subtire.

axxa
sus

omuldinluna

Junior member
10 mesaje

scris pe 21 nov 2003 17:07 de omuldinluna

O Am de 18,5 cm si 5 cm

))

Makin' Love Is Good For You
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 21 nov 2003 21:12 de sabba

Nu o ai prea mare! Ai creierul prea mic!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 22 nov 2003 00:57 de YLoveCamelia

Nu o ai prea mare! Ai creierul prea mic!

nu doar marimea este cea care oglindeshte inteligenta.. desi majoritatea cazurilor de acest gen vin in sprijinul teoriei asteia oarecum primitive.

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: OARE .O. AM. PREA . MARE

scris pe 23 nov 2003 10:00 de sabba

nu doar marimea este cea care oglindeshte inteligenta.. desi majoritatea cazurilor de acest gen vin in sprijinul teoriei asteia oarecum primitive.

Da-mi voie sa te contrazic! Este demostrat stiintific si practic ca cei mai inteligenti oameni din lume au creiere mari! De altfel la unii dintre ei, dupa moarte, chiar le-au fost masurate. Imi scapa in momentul asta nume si Kg, dar daca vrei mai vorbim pe tema asta!
Explicatia este urmatoarea: Cu cat spatiul este mai mare si circumvolutiunile sunt mai multe, mai profunde ( mai bine dezvortate)! Acestea din urma sunt sursa inteligentei umane!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Najpaptk

Guest

scris pe 23 dec 2003 05:28 de Najpaptk

Stai calm.....doare din cauza ta....sau din cauza ei pentru ca a avut dreptate cine a zis ca e necesar un preludiu mai lung sau anumite lucruri care sa o faca pe ea sa se ude...deci nu e vina ta eu am 19.5 din cate m-am priceput eu sa o masor incercand sa nu trag de ea iar prietena mea nu se plange ca e prea mare eu ma plang ca prietena mea se uda prea tare si din acest motiv se lubrifiaza prea tare,pot chiar sa trag la tinta ca intra fara probleme si fara durere deci eu cred ca nu e din cauza ta..dar....mai stii ? asta depinde si de cat de stramta e ea !!! ai grija sa n-o rupi....in locul tau nu as mai face dragoste ca e posibil sa fiu acuzat de omor din culpa !!! treaba ta
sus

Najpaptk

Guest

scris pe 23 dec 2003 05:32 de Najpaptk

Stai calm.....doare din cauza ta....sau din cauza ei pentru ca a avut dreptate cine a zis ca e necesar un preludiu mai lung sau anumite lucruri care sa o faca pe ea sa se ude...deci nu e vina ta eu am 19.5 din cate m-am priceput eu sa o masor incercand sa nu trag de ea iar prietena mea nu se plange ca e prea mare eu ma plang ca prietena mea se uda prea tare si din acest motiv se lubrifiaza prea tare,pot chiar sa trag la tinta ca intra fara probleme si fara durere deci eu cred ca nu e din cauza ta..dar....mai stii ? asta depinde si de cat de stramta e ea !!! ai grija sa n-o rupi....in locul tau nu as mai face dragoste ca e posibil sa fiu acuzat de omor din culpa !!! treaba ta
sus

Adrian

Guest

scris pe 6 ian 2004 00:38 de Adrian

Sincer eu o am de 21 cm si nu zic ca e mare...
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 12 ian 2004 02:08 de Najpaptk

LOL da....fiecare si-o vrea cat mai mare numa` prietena lui nu !!! e destul cat sa zic...16 e numa bine

Jazz music
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online