Love on the internet

Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on th

scris pe 7 aug 2003 01:46 de Eu

In momentul de fata iubesc...si sunt iubita de mai bine de 1 an
Cum ne-am cunoscut?Exact,pe internet.
Asadar,este posibil!
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love o

scris pe 7 aug 2003 13:52 de LatinSexyGuy

In momentul de fata iubesc...si sunt iubita de mai bine de 1 an
Cum ne-am cunoscut?Exact,pe internet.
Asadar,este posibil!
Felicitari ... ati facut eforturi pt aceasta dragoste ... sau sunteti amandoi din acelasi oras si nu a trebuit sa va mutati unul la celalalt sau pastrati o relatie la distanta?

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lo

scris pe 8 aug 2003 00:31 de Eu

Felicitari ... ati facut eforturi pt aceasta dragoste ... sau sunteti amandoi din acelasi oras si nu a trebuit sa va mutati unul la celalalt sau pastrati o relatie la distanta?

Multumesc
Deocamdata e o relatie la distanta...e greu,iti dai seama! Dar din toamna ma mut in acelasi oras cu el(am luat la facultate-sunt boboc)
sus

LatinSexyGuy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 aug 2003 19:57 de LatinSexyGuy

Multumesc
Deocamdata e o relatie la distanta...e greu,iti dai seama! Dar din toamna ma mut in acelasi oras cu el(am luat la facultate-sunt boboc)
Multa bafta iti doresc si sa traiti fericiti ca in basme !!!
Mai are cineva ceva de spus la acest subiect?
sus

bombi

Guest

e posibil!

scris pe 30 aug 2003 10:58 de bombi

eu am fost 2 ani cu o tipa pe care am cunoscut-o pe internet(eram din acelasi oras), a fost o relatie foarte frumoasa si nu imi pare rau pt nici o clipa petrecuta cu ea,dupa aceasta experienta eu sunt sigur ca iti poti gasii perechea pe internet
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: e posibil!

scris pe 30 aug 2003 12:34 de LatinSexyGuy

eu am fost 2 ani cu o tipa pe care am cunoscut-o pe internet(eram din acelasi oras), a fost o relatie foarte frumoasa si nu imi pare rau pt nici o clipa petrecuta cu ea,dupa aceasta experienta eu sunt sigur ca iti poti gasii perechea pe internet
Foarte frumos ... pacat ca relatia a durat doar 2 ani ... ce s-a intamplat cu relatia voastra?

sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: e posibil!

scris pe 6 sep 2003 13:57 de LatinSexyGuy

gata?

sus

horoRscop

Guest

Re: Love on the internet

scris pe 6 sep 2003 16:19 de horoRscop

..mda...eu am cunoscut pe mIRC o tipa...cu care sunt impreuna de doi ani de zile...ea e din reshitza,eu eram atunci in Bucureshti...8 luni de zile am facut saptamanal ruta buc-reshitza cu trenu`...apoi m`am mutat la Timishoara sa fiu mai aproape...uite ce face netu` din oameni...in prezent suntem mai fericitzi ca oricand!
sus

LatinSexyGuy

Guest

Re: Re: Love on the internet

scris pe 8 sep 2003 18:08 de LatinSexyGuy

..mda...eu am cunoscut pe mIRC o tipa...cu care sunt impreuna de doi ani de zile...ea e din reshitza,eu eram atunci in Bucureshti...8 luni de zile am facut saptamanal ruta buc-reshitza cu trenu`...apoi m`am mutat la Timishoara sa fiu mai aproape...uite ce face netu` din oameni...in prezent suntem mai fericitzi ca oricand!
Felicitari ... si eu am fost cam in aceasi situatie ... m-am mutat 500 de km pt ea si suntem fericiti
sus

dante

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 9 sep 2003 22:04 de dante

Voi ati fost norocosi pt ca ati gasit persoana potrivita pe net. Si mai am mai auzit si de alti ca voi care acum au chiar casnicii fericite.Important e sa-ti gasesti jumatatea si nu modul in care o faci dar eu raman la ideea ca nimic nu se compara cu experientele pe care ti le ofera viata reala
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 10 sep 2003 17:36 de LatinSexyGuy

Voi ati fost norocosi pt ca ati gasit persoana potrivita pe net. Si mai am mai auzit si de alti ca voi care acum au chiar casnicii fericite.Important e sa-ti gasesti jumatatea si nu modul in care o faci dar eu raman la ideea ca nimic nu se compara cu experientele pe care ti le ofera viata reala
Corect dante ... eu eram intr-un moment al vietii in care nici prin gand nu imi trecea o relatie si mai ales una care sa implice multe sacrificii ... dar uite ca s-a intamplat si nu regret nimik din tot ce am facut pana acum!!!

sus

Zappa

Guest

scris pe 10 sep 2003 23:15 de Zappa

In ziua de azi cand toata lumea este atat de grabita si nervoasa,cred ca cuvantul scris ramane de baza.Nu toata lumea agreeaza barurile si discotecile,si atunci ce-i de facut?Unde sa-ti intilnesti jumatatea? Omul nu poate trai singur,trebuie sa-si gaseasca un suflet langa el.Sunt pro-love pe internet.
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Love on the internet

scris pe 11 sep 2003 11:28 de LatinSexyGuy

In ziua de azi cand toata lumea este atat de grabita si nervoasa,cred ca cuvantul scris ramane de baza.Nu toata lumea agreeaza barurile si discotecile,si atunci ce-i de facut?Unde sa-ti intilnesti jumatatea? Omul nu poate trai singur,trebuie sa-si gaseasca un suflet langa el.Sunt pro-love pe internet.
Parerea ta o impartasesc si eu ... intradevar suntem prea ocupati si prea dezgustati de baruri si discoteci incat preferam sa ne petrecem timpu` liber pe internet ... unde distractia e variata!!!

sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 11 sep 2003 12:14 de vorbaretzu

Parerea ta o impartasesc si eu ... intradevar suntem prea ocupati si prea dezgustati de baruri si discoteci incat preferam sa ne petrecem timpu` liber pe internet ... unde distractia e variata!!!

prietene... iubita mea nu frecventeaza barurile ... si nu am cunoscut-o pe Internet... Eu cred ca cei mai multi oameni care apeleaza la Net pt. dragoste sunt rusinosi si complexati. Cei mai multi, nu toti !!!

Curaj slanina ca te tai !
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 11 sep 2003 12:27 de LatinSexyGuy

prietene... iubita mea nu frecventeaza barurile ... si nu am cunoscut-o pe Internet... Eu cred ca cei mai multi oameni care apeleaza la Net pt. dragoste sunt rusinosi si complexati. Cei mai multi, nu toti !!!
Intradevar ai dreptate ... de asta am deschis acest subiect sa aflu cat mai multe despre asta!!

sus

dante

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 11 sep 2003 21:56 de dante

Baieti, cine merge in discoteci sau baruri sa-si caute prietena cred ca nu au ales bine locul pt ca de obicei fetele ce se lasa "combinate" sunt de o factura mai "usoara" si cauta doar distractie. Asta o spun din experienta pt ca merg des prin discoteci pt ca la cei 20 de anii ai mei asta caut....aventuri.De ce? pt ca mi-e frica de relatii de durata care mi-ar putea ingradii libertatea. Oricum sunt constient ca pana la urma ma va lovi si pe mine copilul ala cu sageti si aripioare
Si o intrebare pt cei ce s-au intanit cu partenere de pe chat: nu v-a fost frica de intalnirea face to face? ca nu ar corespunde imaginii pe care v-ati imaginat-o?
sus

Zappa

Guest

scris pe 12 sep 2003 15:01 de Zappa

Nu confundati!Timizii sunt retrasi,dar retrasii nu sunt timizi,iar timizii au leac,depinde cine-i abordeaza.Eu unul sunt retras dar nu timid.Sunt retras pentru ca prea multa lume m-a deziluzionat.Dar cand ajungi in jurul varstei de 30 de ani si nu ti-ai gasit perechea,ce faci,te insoara babele?Nu este cazul meu(eu sunt casatorit),ci cazul prietenului meu,caruia toate babele din cartier vor sa-i faca cunostinta cu cate cineva.De aceea imi mentin afirmatia ca sunt pro love pe internet
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 12 sep 2003 17:24 de LatinSexyGuy

Baieti, cine merge in discoteci sau baruri sa-si caute prietena cred ca nu au ales bine locul pt ca de obicei fetele ce se lasa "combinate" sunt de o factura mai "usoara" si cauta doar distractie. Asta o spun din experienta pt ca merg des prin discoteci pt ca la cei 20 de anii ai mei asta caut....aventuri.De ce? pt ca mi-e frica de relatii de durata care mi-ar putea ingradii libertatea. Oricum sunt constient ca pana la urma ma va lovi si pe mine copilul ala cu sageti si aripioare
Si o intrebare pt cei ce s-au intanit cu partenere de pe chat: nu v-a fost frica de intalnirea face to face? ca nu ar corespunde imaginii pe care v-ati imaginat-o?
Dante ca sa iti raspund la intrebare ...nu mi-a fost frica nici un moment si am facut 500 de km sa ma intalnesc cu ea fara sa fi vazut macar o poza ) ... ce zici am fost curajos?

sus

qqq

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on the internet

scris pe 12 sep 2003 21:54 de qqq

Dante ca sa iti raspund la intrebare ...nu mi-a fost frica nici un moment si am facut 500 de km sa ma intalnesc cu ea fara sa fi vazut o poza da . ai fost curajos . dar ai testat-o nu gluma (presupun) sti ce cred? ca nici tie acum privind in urma nu-ti vine sa crezi ca chiar s-a intamplat . oricum iti doresc toata fericirea din lume !!
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Fara titlu

scris pe 15 sep 2003 17:37 de LatinSexyGuy

Dante ca sa iti raspund la intrebare ...nu mi-a fost frica nici un moment si am facut 500 de km sa ma intalnesc cu ea fara sa fi vazut o poza da . ai fost curajos . dar ai testat-o nu gluma (presupun) sti ce cred? ca nici tie acum privind in urma nu-ti vine sa crezi ca chiar s-a intamplat . oricum iti doresc toata fericirea din lume !!
Mersi de urare ... da intradevar nu prea imi vine sa cred ce mi s-a intamplat acum cand privesc in urma!!!

sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re:

scris pe 15 sep 2003 23:16 de copilita

Mersi de urare ... da intradevar nu prea imi vine sa cred ce mi s-a intamplat acum cand privesc in urma!!!

'uell...' ...mi s-a intamplat cam acelasi lucru... am inceput ceva in cel mai dificil moment posibil, insa, in care aveam cea mai mare nevoie, insa atunci nu constientiam... a fost greu, e greu, a trecut timp, shi mai este un an... inca ne despart doar la propriu 200 de km. M-am intalnit cu el fara sa vad poze, am refuzat asta. Nu aveam nevoie. Mi-a placut firea si gandirea lui... descoperisem suiciente lucruri ca sa-mi placa mult, shi sa-l consider deosebit... ironia a fost shi ca arata foarte bine... din intamplare... insa shi daca nu arata, chiar nu conta...
nu doar ca nu-mi vine sa cred ce am trait, insa nu-mi vine sa cred ce traiesc... pe langa inceputul ciudat, ne mai despart multe, inclusiv shase ani, cand eu am doar shapteshte...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re:

scris pe 16 sep 2003 17:43 de LatinSexyGuy

'uell...' ...mi s-a intamplat cam acelasi lucru... am inceput ceva in cel mai dificil moment posibil, insa, in care aveam cea mai mare nevoie, insa atunci nu constientiam... a fost greu, e greu, a trecut timp, shi mai este un an... inca ne despart doar la propriu 200 de km. M-am intalnit cu el fara sa vad poze, am refuzat asta. Nu aveam nevoie. Mi-a placut firea si gandirea lui... descoperisem suiciente lucruri ca sa-mi placa mult, shi sa-l consider deosebit... ironia a fost shi ca arata foarte bine... din intamplare... insa shi daca nu arata, chiar nu conta...
nu doar ca nu-mi vine sa cred ce am trait, insa nu-mi vine sa cred ce traiesc... pe langa inceputul ciudat, ne mai despart multe, inclusiv shase ani, cand eu am doar shapteshte...
Multa bafta draga si iti doresc tot binele din lume

sus

Sadicu`

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 19 sep 2003 18:11 de Sadicu`

Altcineva?
sus

LtinSexyGuy

Guest

Re: Re: Re: Re:

scris pe 4 oct 2003 08:36 de LtinSexyGuy

Altcineva?
Se pare ca nu!!!
sus

unu

Guest

Re: Re: Re:Love on the internet

scris pe 19 oct 2003 00:47 de unu

bine-bine. dar daca e din acelasi oras?

ar mai merge
sus

eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 19 oct 2003 05:46 de eu

Se pare ca nu!!!

l-am cunoscut in urma cu 4 luni pe net,si tocmai azi incercam sa-mi imaginez momentul in care ne vom intalni daca voi fi ceea ce si-a imaginat el sau invers mi-e teama ca voi fi dezamagita nu poti sa cunosti pe cineva cu adevarat pe net toti incercam sa ascundem ceva ,ceea ce simt pentru el unii ar spune ca e anormal si aberant ,sa te indragostesti de o imagine, se intampla cred din cauza multelor dezamagiri de care avem parte, asta e sunt indragostita si nu mi-e jena sa recunosc sunt chiar foarte fericita , mi-a schimbat viatza
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 20 oct 2003 15:31 de LatinSexyGuy

l-am cunoscut in urma cu 4 luni pe net,si tocmai azi incercam sa-mi imaginez momentul in care ne vom intalni daca voi fi ceea ce si-a imaginat el sau invers mi-e teama ca voi fi dezamagita nu poti sa cunosti pe cineva cu adevarat pe net toti incercam sa ascundem ceva ,ceea ce simt pentru el unii ar spune ca e anormal si aberant ,sa te indragostesti de o imagine, se intampla cred din cauza multelor dezamagiri de care avem parte, asta e sunt indragostita si nu mi-e jena sa recunosc sunt chiar foarte fericita , mi-a schimbat viatza
Iti doresc multa multa bafta si nu iti pierde increderea poate ca v-ati zis tot ceea ce trebuia spus si o sa fie totu` OK

sus

sandri76

Newbie
1 mesaje

Re: Re:Love on the internet

scris pe 29 oct 2003 03:48 de sandri76

Corect qqq ... daca ajungem sa placem pe cineva sa zicem care sa afla la o distanta de 300-400km de noi ... merita facut efortul de a merge sa te intalnesti cu persoana respectiva si apoi poate chiar de te muta aproape de ea ... adica sa lasi toata viatza in spate pt cineva cu care crezi ca o sa traiesti toata viatza fericit?

Merita sa incerci ! Eu am avut o experienta dupa 3 luni de conversatie pe net, am ajuns sa credem ca suntem indragostiti , si am trecut oceanul toacmai in NY ca sa il cunosc ,e nu a fost sa fie am crezut doar, cand am ajuns acolo nu am mai simtit acelasi lucru asa ca dupa 5 zile m-am intors ! Dar merita sa incerci nu ai de unde sa sti .... poate la mine nu a fost sa fie ma repet!

Hope!!!
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re:Love on the internet

scris pe 30 oct 2003 16:40 de LatinSexyGuy

Merita sa incerci ! Eu am avut o experienta dupa 3 luni de conversatie pe net, am ajuns sa credem ca suntem indragostiti , si am trecut oceanul toacmai in NY ca sa il cunosc ,e nu a fost sa fie am crezut doar, cand am ajuns acolo nu am mai simtit acelasi lucru asa ca dupa 5 zile m-am intors ! Dar merita sa incerci nu ai de unde sa sti .... poate la mine nu a fost sa fie ma repet!
Ai avut curaj mare sandri ... pacat ca nu a fost sa fie ... oricum cred ca ai facut o greseala ... eu nu ma mai intorceam din State nici in ruptu` capului

sus

me

Guest

Re: Re: Re: Re:Love on the internet

scris pe 12 nov 2003 17:51 de me

Ai avut curaj mare sandri ... pacat ca nu a fost sa fie ... oricum cred ca ai facut o greseala ... eu nu ma mai intorceam din State nici in ruptu` capului
.
sus
Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online