Zone erogene

Pagina 1 din 2
1   2   »

camelia

Veteran member
376 mesaje

Zone erogene

scris pe 16 aug 2003 14:54 de camelia

Fie ca este lobul urechii, degetul mare de la piciorul drept, ce puncte te fac sa iei foc sau ce butoane apesi ca sa iti incendiezi partenerul sau partenera?
Alte sugestii: compartimentul din portofel destinat sutelor de mii, scaunul imbracat in piele al unui BMW si am putea continua pana in al noualea cer, dar sa ne limitam la cei 2m patrati de piele cu care ne-a inzestrat natura...

cami
sus

nico5xII51

Guest

Re: Zone erogene

scris pe 16 aug 2003 22:26 de nico5xII51

Fie ca este lobul urechii, degetul mare de la piciorul drept, ce puncte te fac sa iei foc sau ce butoane apesi ca sa iti incendiezi partenerul sau partenera?
Alte sugestii: compartimentul din portofel destinat sutelor de mii, scaunul imbracat in piele al unui BMW si am putea continua pana in al noualea cer, dar sa ne limitam la cei 2m patrati de piele cu care ne-a inzestrat natura...

Butonul nr 1:sfarcul si zona inconjuratoare a sanului drept;
Butonul nr 2:un sarut pe clitoris;
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Zone erogene

scris pe 17 aug 2003 17:37 de camelia

Butonul nr 1:sfarcul si zona inconjuratoare a sanului drept;
Butonul nr 2:un sarut pe clitoris;

Imi place raspunsul tau foarte mult....dar...
Exista totusi un dar, sint foarte multe femei, care nu se excita , la sarutul unui sint.....

cami
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

scris pe 17 aug 2003 21:55 de cristi

Camelia, Camelia...imi place intrebarea asta a ta...
Butoanele...pai sa vedem
1: Lobul urechii, cre stiu ca este foarte excitant ..
2: Degetul mare de la picior, o senzatie nemaipomenita..
3:Sa nu uitam de clitoris, la care femeile sint nebune dupa asa ceva,...
Sper ca te-a multumit raspunsul meu!!!

cristi
sus

nico5xII51

Guest

Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 17 aug 2003 23:18 de nico5xII51

Imi place raspunsul tau foarte mult....dar...
Exista totusi un dar, sint foarte multe femei, care nu se excita , la sarutul unui sint.....

Am spus care sunt ale partenerei mele.
Alt exemplu :dezbraci femeia pe indelete sarutand fiecare zona descoperita.
Intregul corp al femeii este erogen daca il dezmierzi cu pasiune,cu drag,cu suflet. Daca saruti sau mangai doar ca sa iti faci treaba,nu merge.Trebuie sa iti placa ceea ce faci .Acest lucru se transmite si se receptioneaza inconstient.E adevarat ca sexul se petrece in creier.

Deci,pasiunea,sufletul face cel mai mult.
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 18 aug 2003 04:30 de camelia

Intregul corp al femeii este erogen daca il dezmierzi cu pasiune,cu drag,cu suflet. Daca saruti sau mangai doar ca sa iti faci treaba,nu merge.Trebuie sa iti placa ceea ce faci .Acest lucru se transmite si se receptioneaza inconstient.E adevarat ca sexul se petrece in creier.

Frumos, foarte indicat la fel....

cami
sus

GICU

Junior member
35 mesaje

scris pe 18 aug 2003 14:07 de GICU

Raspuns de 1000 de puncte,perfect devarat, man.
Cu asta ai castigat respectul meu.

JE
sus

nico5xII51

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 19 aug 2003 07:56 de nico5xII51

Raspuns de 1000 de puncte,perfect devarat, man.
Cu asta ai castigat respectul meu.

OK,dar am vrea sa stim si buroanele tale
nico
sus

un taur

Guest

scris pe 3 oct 2003 00:05 de un taur

zone s multe...incearca mangaierea mainilor..a abdomenului..a spatelui..saruturi si soapte la ureke...si incearca sa traiesti asta si e posibil sa te simti si tu ok.
bai da uei...cea mai misto senzatie e sa isi introduca persoana limba in urekea ta si ai sa simti fiori. incearca si sa mi zici dupaia.
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 4 oct 2003 01:16 de camelia

zone s multe...incearca mangaierea mainilor..a abdomenului..a spatelui..saruturi si soapte la ureke...si incearca sa traiesti asta si e posibil sa te simti si tu ok.
bai da uei...cea mai misto senzatie e sa isi introduca persoana limba in urekea ta si ai sa simti fiori. incearca si sa mi zici dupaia.

Limba in ureche mai merge, dar mingaierea mainilor???
Ti se pare excitant?

cami
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 4 oct 2003 14:51 de FireSoul

Limba in ureche mai merge, dar mingaierea mainilor???
Ti se pare excitant?

Tu propui un subiect si apui te iei de cei care raspund spunandu-le ca raspunsurile lor nu-s corecte.
Imi amintesc de un topic la care tu ti-ai raspuns, "satisfacandu-te". Daca omu' se excita cand isi mangaie mainile ce ai tu cu el?
Zonele erogene sunt multe si depinde de fiecare persoana cam pe unde se afla. Dar tu stii mai bine, nu?

Save water! drink beer!!!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 5 oct 2003 05:15 de camelia

Tu propui un subiect si apui te iei de cei care raspund spunandu-le ca raspunsurile lor nu-s corecte.
Imi amintesc de un topic la care tu ti-ai raspuns, "satisfacandu-te". Daca omu' se excita cand isi mangaie mainile ce ai tu cu el?
Zonele erogene sunt multe si depinde de fiecare persoana cam pe unde se afla. Dar tu stii mai bine, nu?

Nu stiu cum faceti voi, dar intotdeauna intelegeti gresit..Nu m-am luat de nimeni, pur si simplu, l-am intrebat daca i se pare excitant..Este ok, cu tine????

cami
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 5 oct 2003 14:59 de FireSoul

Nu stiu cum faceti voi, dar intotdeauna intelegeti gresit..Nu m-am luat de nimeni, pur si simplu, l-am intrebat daca i se pare excitant..Este ok, cu tine????

Nope!Din ce ai scris tu reiese ca te luai de el.

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 5 oct 2003 15:00 de FireSoul

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 5 oct 2003 19:53 de camelia

Stii ceva , nu trebuie sa iti explic tie absolut nimic...sint libera sa scriu ceea ce vreau..Daca tie nu iti place ceea ce citesti , este problema ta nu a mea..

cami
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 6 oct 2003 09:19 de FireSoul

Stii ceva , nu trebuie sa iti explic tie absolut nimic...sint libera sa scriu ceea ce vreau..Daca tie nu iti place ceea ce citesti , este problema ta nu a mea..

Numa' ca yo nu ti-am cerut explicatii. Si la faza cu cititu': nu sunt singura careia nu-i place...

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zone erogene

scris pe 8 oct 2003 04:30 de camelia

Numa' ca yo nu ti-am cerut explicatii. Si la faza cu cititu': nu sunt singura careia nu-i place...

Deci nu esti singura, ...mai repet inca o data , la persoanele carora nu le place sa citeasca ceea ce vad, sa nu o faca...

cami
sus

angel

Guest

scris pe 8 oct 2003 19:43 de angel

sus

spiridusha

Guest

scris pe 8 oct 2003 19:45 de spiridusha

BRAVO!!!!!!!!!
AI FOARTE MARE DREPTATE!!!!!
sus

VIRION

Newbie
7 mesaje

scris pe 8 oct 2003 20:44 de VIRION

Se spune ca o femeie are numeroase puncte erogene, pe cand barbatul nu...
Consider ca majoritatea ori nu isi cunosc prea bine corpul, ori nu au dat importanta.
Cum bine zicea un om de mai sus... orice mangaiere pe orice zona poate fii excitanta, daca e de la persoana iubita!

Sunt eu oare prea sensibil?
sus

ardna

Newbie
2 mesaje

scris pe 9 oct 2003 23:45 de ardna

BRAVO!!!!!!!!!
AI FOARTE MARE DREPTATE!!!!!

mie imi place la nebunie cand imi saruta lobul urechii sau pe spate. sau cand isi misca degetele din ce in ce mai repede de`a lungu` coloanei:>
sus

Labba

Guest

scris pe 10 oct 2003 00:05 de Labba

mie imi place la nebunie cand imi saruta lobul urechii sau pe spate. sau cand isi misca degetele din ce in ce mai repede de`a lungu` coloanei:>

Cred ca un eventual masaj reflexogen al coloanei vertebrale ,administrat de personal specializat la sanatoriul balneoclimateric Techirghiol,te va face sa te urci pe pereti inca din primele minute!!
sus

Cristi15

Guest

scris pe 6 sep 2005 01:51 de Cristi15

hmmm...da ai putzina dreptate DAR sa nu uitam de profesionalism ca degeaba faci dak eshti incepator...
sus

un crets

Guest

scris pe 22 ian 2006 18:40 de un crets

sunt si eu curios cum si ce faci maini..si degetului mare de la picior. apoi...cele mai bune tehnici de atingere sau stimulare a sanilor...sau depinde de fiecare cuplu in parte?
sus

Aluka

Guest

scris pe 22 ian 2006 22:14 de Aluka

cele mai bune tehnici de atingere sau stimulare a sanilor...

Aceasta tehnica se realizeaza prin vagin sub control ecografic si anestezie....
sus

Aluka

Guest

scris pe 22 ian 2006 22:19 de Aluka

cele mai bune tehnici de stimulare a sanilor...

sau :

-Stimulare prin piele, 0,1 mA, 1 mA, 10 mA. Stimulare prin ace, 0,08 mA ...
Ritmul stimularii => continuu / intermitent = stimulare (dispersie) ON 3-5s
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 23 ian 2006 16:19 de Necunoscut

Pe gat... tot spatele..
sus

sexynice

Newbie
7 mesaje

scris pe 23 ian 2006 22:47 de sexynice

Cum bine zicea un om de mai sus... orice mangaiere pe orice zona poate fii excitanta, daca e de la persoana iubita!
sus

verdiuc2

Guest

....

scris pe 24 ian 2006 17:27 de verdiuc2

Mai dar la punctele erogene ale barbatului nu se gandeste nimeni?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: ....

scris pe 24 ian 2006 19:23 de valentine

Mai dar la punctele erogene ale barbatului nu se gandeste nimeni?

Tu te plangi ca nu se gandeste nimeni? Eu ma plang ca unele femei se gandesc...cand ar putea simplu sa puna direct mana pe "obiect"...nu sa sta cu gatu, cu burta sau stiu eu ce prostii...fetelor puneti mana pe "obiect" si face cat toate punctele erogene de pe lumea asta
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online