Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Oare e insarcinata? din 11 mar 2011 14:13 de blondy_girl
pai avand in vedere ca nu are un ciclu regulat poate sa stea linistita. Intarzierea ciclului se datoareaza stress-ului si a racelii. DAR ca sa fie sigura poate sa faca un test de sarcina
Oare e insarcinata? din 11 mar 2011 14:10 de cineva09
Salutare tuturor.
Sunt nou aici si am o mica problema ce ma streseaza de cateva zile
Saptamana trecuta am avut ultimul contact sexual cu prietena mea, aceea fiind saptamana in care trebuia sa ii vina ciclul. Ciclul nu i-a venit atunci si ...
Re: Sotul meu ma inseala ? din 11 mar 2011 14:06 de ThT
Prin telefon,nu ai gasit mesaje..nimic?Incearca sa pui o persoana in care ai incredere mare sa-l urmareasca sa vada daca chiar se duce in bar cu baietii sau face alte lucruri...
Sotul meu ma inseala ? din 11 mar 2011 13:59 de Madalina22
Suntem casatoriti de un an si ceva . Eu am 22 de ani,iar el are 25 . Se comporta cu mine la fel ca inainte,ne intelegem bine dar am o nelamurire:
De cateva saptamani merge la prietenii lui in vizita si eu raman acasa imi spune ca are o treaba si se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mar 2011 09:50 de blondy_girl
pai asta ar fii a doua luna...pt ca in decembrie le-am intrerupt si mi-o venit dupa cateva zile, adica pe 23 dec. Dupa aia mi-o mai venit pe 1 febr(dupa 40 de zile). Acuma o trecut 39 de zile si nik...
Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,da din 10 mar 2011 23:38 de k
Mai devreme sau mai tarziu o sa te insele. La ceea ce gandeste el acum, la cei 5 ani, la faptul ca vreti un viitor el vrea sex in grup?:unsure: wtf. Si daca ii dai cu flit si il faci sa inteleaga cum am zis mai sus o sa te insele.
Daca nu era 5 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2011 21:57 de blondy_girl
mai astept pana in 20...si daca nu imi vine merg la ginecolog
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2011 21:39 de DaNNY_DiViNO
atunci nu esti, doar intarzie... si eu am patito cu iubita sa ii intarzie chiar si 1 luna...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2011 21:06 de blondy_girl
mi-e frica sa ma bazez pe asta...daca am ramas si descopar prea tarziu m-am fript rau....dar totusi sunt 4 teste negative facute dimineatza si la mai mult de 2 sapt...nush ce sa cred
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa din 10 mar 2011 20:48 de pink10
da , dar tu ai luat si anticonceptionale daca am inteles bine deci asta ar putea influenta foarte mult ... deabia dupa 2-3 luni de la intrereuperea lor vei avea CM regulat ;)
Re: Re: Re: o mare problema.... din 10 mar 2011 20:33 de blondy_girl
te inteleg am aceeasi problema ca si tine, aproape...doar ca mi-am facut 4 teste de sarcina....primul la fix 2 sapt si restul mai tarziu si mi-o iesit toate negtive. Acuma mai sunt si racita...iar nu o sa imi vina...sa ne spui si noua ce s0a mai ...
Re: Re: o mare problema.... din 10 mar 2011 20:15 de Alina90
am facut azi-dimineata inca un test si mi-a aratat doar o singura liniuta. dar in continuare sunt f stresata ca nu-mi vine menstruatia. o sa mai astept cateva zile si daca tot nu vine, imi voi face testul ala de sange.:(
Re: Re: Re: Dragoste cu interdictii din 10 mar 2011 19:32 de pink10
iti inteleg foarte bine povestea...
si eu trec prin aceeasi "drama"...sunt cu iubitul meu de 1 an jumate , toti il cunosc , inafara de parintii mei...
acelesi pretexte :unsure: nu e de tine , ca e vagabond , nu are nu stiu ce ...prostii de ...
Re: Am o problema in pat cu prietena mea.... din 10 mar 2011 14:33 de blondy_girl
erectie:O:O, probabil vrei sa zici ca nu se mai excita...incercati alte pozitii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcin din 10 mar 2011 14:17 de ThT
Dupa 2 saptamani nu e prea repede.Ce e sub 10 zile e repede..
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 10 mar 2011 14:16 de blondy_girl
pai iti poti da seama daca mai tine la ea...daca de ex o aduce mereu in discutie, si iti spune cat de mult l-a ranit, mai tine la ea dar nu poate trece peste faptul ca ea i-a facut ceva ce probabil inca il doare. II o chestie de genul... te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2011 14:15 de k
dar pana la 25-30 de ani ce ai facut?
Ce si daca ai un copil nu poti sa te distrezi? asta e problema voastra, vedeti doar partea goala a paharului.
Am inteles la 20-24 e devreme. dar de la 27-28 un copil nu ar trebui sa te sperie si sa zici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata? din 10 mar 2011 13:59 de blondy_girl
am citit intradevAR si pe alte siteuri...ca se poate deoarece testul este facut prea repede si cantitatea de hcg este mica...acuma o sa va zic daca am ramas sau nu...oricum nu sunt linistita pana nu imi vine menstra
Re: Re: Re: oare sunt insarcinata? din 10 mar 2011 13:33 de blondy_girl
multumesc mult, am citit pe diferite forumuri, si atatea exceptii sunt...ex, teste negative facute prea devreme, ciclu peste sarcina, descoperirea sarcinii prea tarziu pt a face avort, etc multumesc mult pentru raspunsuri
Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata? din 10 mar 2011 13:28 de blondy_girl
faza ii ca sunt si stresata, Acuma sunt si racita si am probleme cu dintii...mi-ar mai lipsi. deocamdata stau linistita ca poate fi si de la intreruperea anticonceptionalelor...daca nu imi vine pana in 20, merg la medic. Dar cred ca o sa imi vina ...
Pagina 379 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |