Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Oare e insarcinata?

din 11 mar 2011 14:13 de blondy_girl

pai avand in vedere ca nu are un ciclu regulat poate sa stea linistita. Intarzierea ciclului se datoareaza stress-ului si a racelii. DAR ca sa fie sigura poate sa faca un test de sarcina

Oare e insarcinata?

din 11 mar 2011 14:10 de cineva09

Salutare tuturor. Sunt nou aici si am o mica problema ce ma streseaza de cateva zile Saptamana trecuta am avut ultimul contact sexual cu prietena mea, aceea fiind saptamana in care trebuia sa ii vina ciclul. Ciclul nu i-a venit atunci si ...

Re: Sotul meu ma inseala ?

din 11 mar 2011 14:06 de ThT

Prin telefon,nu ai gasit mesaje..nimic?Incearca sa pui o persoana in care ai incredere mare sa-l urmareasca sa vada daca chiar se duce in bar cu baietii sau face alte lucruri...

Sotul meu ma inseala ?

din 11 mar 2011 13:59 de Madalina22

Suntem casatoriti de un an si ceva . Eu am 22 de ani,iar el are 25 . Se comporta cu mine la fel ca inainte,ne intelegem bine dar am o nelamurire: De cateva saptamani merge la prietenii lui in vizita si eu raman acasa imi spune ca are o treaba si se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2011 09:50 de blondy_girl

pai asta ar fii a doua luna...pt ca in decembrie le-am intrerupt si mi-o venit dupa cateva zile, adica pe 23 dec. Dupa aia mi-o mai venit pe 1 febr(dupa 40 de zile). Acuma o trecut 39 de zile si nik...

Re: Re: Re: Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,da

din 10 mar 2011 23:38 de k

Mai devreme sau mai tarziu o sa te insele. La ceea ce gandeste el acum, la cei 5 ani, la faptul ca vreti un viitor el vrea sex in grup?:unsure: wtf. Si daca ii dai cu flit si il faci sa inteleaga cum am zis mai sus o sa te insele. Daca nu era 5 ...

din 10 mar 2011 21:57 de blondy_girl

mai astept pana in 20...si daca nu imi vine merg la ginecolog

din 10 mar 2011 21:39 de DaNNY_DiViNO

atunci nu esti, doar intarzie... si eu am patito cu iubita sa ii intarzie chiar si 1 luna...

din 10 mar 2011 21:06 de blondy_girl

mi-e frica sa ma bazez pe asta...daca am ramas si descopar prea tarziu m-am fript rau....dar totusi sunt 4 teste negative facute dimineatza si la mai mult de 2 sapt...nush ce sa cred

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oa

din 10 mar 2011 20:48 de pink10

da , dar tu ai luat si anticonceptionale daca am inteles bine deci asta ar putea influenta foarte mult ... deabia dupa 2-3 luni de la intrereuperea lor vei avea CM regulat ;)

Re: Re: Re: o mare problema....

din 10 mar 2011 20:33 de blondy_girl

te inteleg am aceeasi problema ca si tine, aproape...doar ca mi-am facut 4 teste de sarcina....primul la fix 2 sapt si restul mai tarziu si mi-o iesit toate negtive. Acuma mai sunt si racita...iar nu o sa imi vina...sa ne spui si noua ce s0a mai ...

Re: Re: o mare problema....

din 10 mar 2011 20:15 de Alina90

am facut azi-dimineata inca un test si mi-a aratat doar o singura liniuta. dar in continuare sunt f stresata ca nu-mi vine menstruatia. o sa mai astept cateva zile si daca tot nu vine, imi voi face testul ala de sange.:(

Re: Re: Re: Dragoste cu interdictii

din 10 mar 2011 19:32 de pink10

iti inteleg foarte bine povestea... si eu trec prin aceeasi "drama"...sunt cu iubitul meu de 1 an jumate , toti il cunosc , inafara de parintii mei... acelesi pretexte :unsure: nu e de tine , ca e vagabond , nu are nu stiu ce ...prostii de ...

Re: Am o problema in pat cu prietena mea....

din 10 mar 2011 14:33 de blondy_girl

erectie:O:O, probabil vrei sa zici ca nu se mai excita...incercati alte pozitii

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcin

din 10 mar 2011 14:17 de ThT

Dupa 2 saptamani nu e prea repede.Ce e sub 10 zile e repede..

Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc

din 10 mar 2011 14:16 de blondy_girl

pai iti poti da seama daca mai tine la ea...daca de ex o aduce mereu in discutie, si iti spune cat de mult l-a ranit, mai tine la ea dar nu poate trece peste faptul ca ea i-a facut ceva ce probabil inca il doare. II o chestie de genul... te ...

din 10 mar 2011 14:15 de k

dar pana la 25-30 de ani ce ai facut? Ce si daca ai un copil nu poti sa te distrezi? asta e problema voastra, vedeti doar partea goala a paharului. Am inteles la 20-24 e devreme. dar de la 27-28 un copil nu ar trebui sa te sperie si sa zici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

din 10 mar 2011 13:59 de blondy_girl

am citit intradevAR si pe alte siteuri...ca se poate deoarece testul este facut prea repede si cantitatea de hcg este mica...acuma o sa va zic daca am ramas sau nu...oricum nu sunt linistita pana nu imi vine menstra

Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

din 10 mar 2011 13:33 de blondy_girl

multumesc mult, am citit pe diferite forumuri, si atatea exceptii sunt...ex, teste negative facute prea devreme, ciclu peste sarcina, descoperirea sarcinii prea tarziu pt a face avort, etc multumesc mult pentru raspunsuri

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata?

din 10 mar 2011 13:28 de blondy_girl

faza ii ca sunt si stresata, Acuma sunt si racita si am probleme cu dintii...mi-ar mai lipsi. deocamdata stau linistita ca poate fi si de la intreruperea anticonceptionalelor...daca nu imi vine pana in 20, merg la medic. Dar cred ca o sa imi vina ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 379 din 3731
«   1 ... 376   377   378   379   380   381   382 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare