Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 9 mar 2011 16:15 de ThT

Degeaba il faci si iti arata negativ.Cel mai bine e sa il faci dupa 2 saptamani.La tine a trecut o saptamana,deci trebuie macar facut dimineata..pentru ceva precizie. Daca nu mai ai rabdare->programare la ginecolog si vei stii exact ce si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 9 mar 2011 16:10 de Alina90

crezi ca mai rezist pana maine dimineata?? deci cine stie un test din alea care se fac in orice moment? astept u raspuns. mersi mult. de fapt, ma voi duce sa intreb la farmacie...;)

Re: Re: Dureri mari de ovare..BTS :-s ?

din 9 mar 2011 15:58 de anitaioana

da.. :ermm::ermm: sincer nu stiu .. asa am simtit si am crezut ca e mai bine atata timp cat cunosc destul de multe despre asta.. dar se pare ca are si urmari negative ..

Re: Dureri mari de ovare..BTS :-s ?

din 9 mar 2011 15:36 de ThT

O intrebare off topic: De ce te-ai grabit asa tare?:`Daca o faceti la 14 ani,la 20 va ganditi putin cum ve-ti fi vazute?

Re: Re: Re: Re: Re: o mare problema....

din 9 mar 2011 15:26 de DaNNY_DiViNO

2 ore? crezi ca se schimba situatia la 2 ore? Poate 2 zile... Si testele care se fac dimineata sunt cele mai bune si cele mai clare. Din cauza ca urina de dimineata e mai concentrata, cantitatea de gonadotropina corionica e mai mare, deci sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC P

din 9 mar 2011 15:24 de DaNNY_DiViNO

Cu placere:flowers: Sfatul meu: nu bate baba, vorbeste cu sotia si explica-i, ca poate nu intelege, ca masa nu face decat sa va intoarca unul impotriva celuilalt si drept urmare uite ca v-a distrus familia. Daca baga la cap, foarte bine, atunci ...

Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite

din 9 mar 2011 14:48 de roxanel

asta este si parerea mea... eu am vrut sa aflu si parerea altora pt ca am zis ca poate sunt eu inapoiata sau ceva de genu. Nici eu nu sunt de acord cu asa ceva...i-am spus si lui, dar degeaba. Sincer nu stiu ce sa cred...ma iubeste cu ...

5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite la altu

din 9 mar 2011 14:24 de roxanel

Buna ziua tuturor! Voi incepe prin a va povesti pe scurt despre mine si relatia mea, apoi va rog mult sa va spuneti parerea, ce credeti ca ar trebui sa fac sau sa nu fac. As prefera in mod special raspunsuri din partea barbatilor, indiferent de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2011 14:22 de Bozgoru

noi doi avem repere in viata total diferite.. daia vad ca habar n-ai ce kkt vreau eu sa spun.. eu vreau sa spun ca la un oras mare e trist sa faci copil de tanar ca poti sa te distrezi mai mult.. ai prea multe de facut intr-un oras mare decat sa ...

Re: Re: o mare problema....

din 9 mar 2011 14:20 de Alina90

a doua liniuta e de un roz pal... deci.....:(( asta inseammna ca sunt insarcinata? nici nu stiu ce sa mai cred,sunt speriata si nu ma pot concentra la nimic...:((

Re: o mare problema....

din 9 mar 2011 14:14 de ThT

Ai instructiunile in cutie. Uite un fragment gasit pe net.. "dupa ce timpul a trecut, trebuie sa examineze “fereastra rezultatului”. Daca apare o linie sau un simbol (in plus fata de linia de control), rezultatul este pozitiv si femeia este ...

Re: Re: Re: Bubite albe pe penis

din 9 mar 2011 10:48 de PeShTe

nu le are toata viata se trateaza prin cauterizare se numeste musculum contagiosum

Re: Bubite penis

din 9 mar 2011 10:20 de PeShTe

se numesc musculum contagiosum dute la doctor se trateaza o sa iti dea un antibiotic si la alea o sa faca o cauterizare nu e forever sau daca nu vrei sa dai pe la doctor se trateaza cu clavusin (adica te cauterizezi singur fara anestezie) iar ...

Re: Ca de obicei..

din 9 mar 2011 01:47 de dorinda

Esti inca mic. O sa fii bun pentru fete de la 17 incolo. Las' ca nu mori pana atunci. Cu timpul vor veni si fetele si ocaziile de a le agata, stai calm. Pana atunci invata.

Re: Ca de obicei..

din 9 mar 2011 01:10 de nickname

Nu stiu cu ce te putem ajuta aici, probabil ca lumea o sa-ti spuna exact acelasi lucru pe care il vei gasi si folosind GOOGLE da-i un search "how to picku up girls" "how to attract women" etc. si vezi ce gasesti. Intr-adevar unii pur si simplu ...

Re: Re: Re:

din 9 mar 2011 01:04 de k

Si daca te indragostesti de unul? ce faci? ba nu fac cu tine nimic, esti virgin. sau stai nu ai treaba cu dragostea? cum esti cu el pac pac sari pe treaba? usor va dati unele:ermm:

Ca de obicei..

din 9 mar 2011 00:15 de reizen

Salut:) ..dupa cum vedeti si in titlu..eu am problema uzuala a adolescentilor.Doar ca ma consider oarecum un caz acut..problema nu e neaparat ca nu sunt in stare sa vorbesc si sa ma comport cu fetele dar nu prea intru in contact cu ele..adica am un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

din 8 mar 2011 21:07 de dorinda

Inca ii mai zici ca ti-e dor de ea? Esti prost sau ce? Data viitoare ii spui ca faci bine, ca sa nu mai pari asa preş.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poate...

din 8 mar 2011 20:56 de dorinda

Da draguta, se intampla si la varste mai mici, dar noi, la 12 ani, sper deosebire de voi, nu ne gandeam la cum sa cucerim persoana respectiva, cum ne pupam si unde sa facem sex. In schimb, voi azi va placeti, maine va combinati, poimaine faceti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

din 8 mar 2011 20:43 de toy

Asta inseamna ca esti fraier...degeaba nu incepi tu discutiile cu ea daca atunci cand vorbiti o pupi in c*r...Opreste-te frate si salveaza stropul de demnitate care ti-a ramas...asta daca ti-a mai ramas ceva:ermm::ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 381 din 3731
«   1 ... 378   379   380   381   382   383   384 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare