Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC PT A din 8 mar 2011 20:29 de IONUTZ85
mda,asa e dany e prea a dracu femeia aia si in fata nu imi greseste cu absolut nimic,dar in spate e periculoasa rau,"asa vrea p**** ei"zici dany?eee sa vezi cand o sa-mi vina draci mie sa vezi ce imi bag eu piciorul in p**** ei de ma va pomenii o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 20:23 de viorel89
nu am mai cautat'o de mult timp nu am mai sunat'o de 2 sapt si nici macar un mesaj nu am dat nici pe mess nu am bagat'o in seama doar daca ma baga ea.sigurul lucrul care i l'am zis cand ma intreba ce fac am zis ca imi e dor de ea nimic mai mult si la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poate... din 8 mar 2011 19:56 de DaNNY_DiViNO
Joaca cu "Ne place de cineva" incepe la alte varste, la varste la care te cunosti pe tine insuti, ai cunostinte despre relatii, sentimente, sex.. nu cand lasi jucariile si jucatul cu putza in praf la 12 ani (clasa a4-a sau a5-a?) si vreti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poate... din 8 mar 2011 19:30 de drooz
nu e nimeni nesimtit ;) pur si simplu userii de pe forum sunt REALISTI Si drept dovada vezi ca ai gresit un cuvant , pune mana si invatza lasa putza ;) nui cu rautate
Re: Indragostita de tatal unui coleg de-al meu ? din 8 mar 2011 19:27 de drooz
cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare , numai ziceti ca e prostie in capu ei ,daca fata s-a indragostit asta este ,cel mai bine este sa o lasi balta nu cred ca ai avea vreo sansa ,nu zic ca iar displace o puicutza sa zic asa:)) dar na ...
Re: Lichid preejaculator - risc sarcina? din 8 mar 2011 19:17 de Randunik
Nu!
Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poate... din 8 mar 2011 18:32 de onlymekomment
sunteti chiar nesimtiti.
si eu am 12 ani.
SI COPIII AU SENTIMENTE!
AVEM VOIE SA NE PLACE DE CINEVA!
e un lucru care se intampla.
pun pariu ca atunci cand erati de varsta noastra v-ati "lovit" de cineva! :heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 18:28 de ThT
Daca el accepta sa fie carpa ei,de ce va mai bateti capul?oricat de proasta ar fii fata,el e si mai si daca accepta toate astea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 18:16 de toy
Nu e proasta deloc.....daca vede ca baiatul ii mananca din palma si se tine dupa ea ca un catel profita si il joaca pe degete.
Are de cine sa isi bata joc si se distreaza...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2011 16:18 de robertoooo
putem vorbi pe mess? daca ma poti ajuta cu niste intrebari.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2011 15:16 de dorinda
Mai disperat virgin ce esti, du-te in alta parte, aici nu este varianta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vo din 8 mar 2011 15:13 de robertoooo
as dori si eu id tau,daca se poate lolo..sa imi faci si mie oral ! pitic.dulce1 pt a vorbi !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt din 8 mar 2011 14:08 de toy
Si tu, ca un fraier o sa o cauti in continuare. Ma enerveaza la culme persoanele fara demnitate si tu, sincer, meriti sa isi bata joc de tine in toate felurile pentru ca din cate vad iti cam place.
Si ce daca esti virgin? Crezi ca ti se ofileste? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2011 01:09 de DRE
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.shiny-hair.com/wp-content/uploads/2008/05/gallery_1_3_39733.jpg&imgrefurl=http://www.shiny-hair.com/page/9/&usg=__5mH4NDvWqVtFX9eMJo7l6Bvvv5Y=&h=600&w=450&sz=65&hl=en&start=22&zoom=1&tbnid=Q9ytjByUkz ...
Re: pro sau contra petting ? din 7 mar 2011 23:12 de dorinda
Ai pus problema petting-ului de parca ai fi intrebat de sex oral.
E important si el, mai ales daca partenerii sunt virgini. El rareori stie unde-i gaura, asa ca putina "familiarizare" nu strica. Cat despre domnisoare, e binevenit, abia nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mar 2011 23:03 de nickname
Parca trebuia sa scriem top10 melodii preferate nu sa ne certam. Nu va inteleg daca nu va place rocku de ce mai intrati pe topicul asta? :-??
Imi e greu sa fac un clasament insa voi numi 10 melodii care mi se par printre cele mai bune
1. Queen ...
Re: pro sau contra petting ? din 7 mar 2011 21:45 de Randunik
Mai frumos e sa faci dragoste cu persoana iubita decat petting,la inceputul relatiei merge:p..acuma fiecare ce prefera
Re: Re: pro sau contra petting ? din 7 mar 2011 21:01 de Rolando
frectii la picior de lemn....suna mai artistic :ok:
ce conteaza ce credem noi atata timp cat voua va place?(daca va place) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mar 2011 20:41 de DaNNY_DiViNO
daca o corectez pe mata sigur o sa faca copii mai inteligenti..
Re: pro sau contra petting ? din 7 mar 2011 20:24 de anitaioana
petting`ul nu e neaparat intr`o relatie :D decat dac amabii parteneri isi doresc asta nu vad de ce nu le`ar ajuta relatia :D sper ca ti`am fost de folos
Pagina 382 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |