Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

pro sau contra petting ?

din 7 mar 2011 20:16 de pink10

hmmm :love: sunteti pro sau contra pettingului ? cat de important este el daca nu exista inca o viata sexuala propriu zisa ? este periculos ? am auzit tot felul de pareri :unsure: se spune ca majoritatea baietilor sunt inebuniti dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mar 2011 19:58 de R3D0G

Nu are nimeni nevoie de corectiile tale, daca vrei cu adevarat sa corectezi pe cineva corecteaza pe tine si pe mata ca te-a facut dar asta nu se mai poate corecta:ok: Sa ai o zi placuta la revedere!

Re: Re: Mai este virgina ?

din 7 mar 2011 19:30 de Radyz

mersi :-* o sa avem grija de acum in colo :love:

Re: Re: Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC PT A IMI REUN

din 7 mar 2011 19:27 de DaNNY_DiViNO

Asa e cu soacra, daca nu poate sa te sufere de la inceput, pe parcursul relatiei/casniciei o sa te sape.. De ce? Simplu: ca asa vrea pizda ei. Nu conteaza parerea ficei ei, nu conteaza cine esti sau ce esti, conteaza ce vrea ea. O egoista ...

Re: Mai este virgina ?

din 7 mar 2011 19:22 de Randunik

Daca nu ati intretinut relatii sexuale,este virgina..nu ramane asa usor insarcinata,altadata aveti grija:p

Mai este virgina ?

din 7 mar 2011 19:05 de Radyz

"Hellow" I-am bagat degetul in vagin prietenei mele dar foarte putin pentru ca a zis ca o doare :D Oare mai e virgina ? Nu a curs nici sange si nici ca am mai bagat degetul ... A spus ca nu a fost ca o durere , mai mult ca o jena :unsure::~* Si ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 7 mar 2011 18:11 de Jerjeto

A existat si va exista de acum incolo nimeni nu-i va putea schimba,pot avea langa ei cea mai minunata fata de pe pamant bineinteles, vor fi curiosi sa exploreze si alte meleaguri :))) mai ales cand vor avea ocazia de a experimenta si altceva cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mar 2011 17:33 de k

Gen Alexandria , Tg Jiu? sau Rovinari , Rosiori de Vede?. In caz ca nu stiai in orice oras ai sta platesti lumina, platesti apa. Si exista un plus pt cei din orasele mari, iti gasesti loc de munca mult mult mai repede fata de orasele mai sus ...

Re: Re: Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC PT A IMI REUN

din 7 mar 2011 17:25 de IONUTZ85

DA GIRLS2 ai dreptate cu mutatul in alta parte cred ca ar vrea dar acum exista o frica in mine ce nu iti poti da seama,zimi un lucru:exista p lume un lucru,ceva care sa te sperie sau sa te temi enorm?da pt mine este:lenuta este acea persoana de care ...

Re: Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC PT A IMI REUNII F

din 7 mar 2011 16:47 de IONUTZ85

DA DORINDA AI DREPTATE,STAU CU PARINTI,DAR MAI STIU CA SI EA A FOST DE ACORD CU ASTA,EU DE LA BUN INCEPUT AM VRUT SEPARAT PT CA STIAM CA ZILE BUNE NU VOI AVEA IN CASA CU EA DAR SA STII CA MAM INSELAT IN PRIVINTA ASTA,MAMA CRED CA DIN CAUZA ASTA A ...

Re: CE SACRIFICIU SA MAI FAC PT A IMI REUNII FAMIL

din 7 mar 2011 15:37 de dorinda

Daca vrei ca o relatie sa mearga, nu stai cu parintii! Mama ta nu o suporta pe sotia ta(oare ce soacra isi iubeste nora?) si ea pe soacra. E de inteles ca nu vrea sa se mai intoarca acolo. In afara de asta, cred ca nevasta-ta e cam parasuta. O mama ...

Re: mai poate fi impacare???

din 7 mar 2011 15:24 de dorinda

Daca esti prost si faci crize de gelozie, cred si eu ca fata s-a saturat. N-are rost s-o chinui, da-i papucii. Gaseste-ti una care sa nu plece ca sa nu mai faci crize tampite.

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare!

din 7 mar 2011 15:21 de dorinda

Mare ti-e gradina Doamne! Ce-avea daca iti puneai prezervativ? Crezi ca nu se mai rupe nenorocitul ala de himen? Si ce a fost in mintea ta s-o faceti in aer liber? Nu ti se pare ca este putin cam "cald" afara pentru asa ceva? Sau avea nevoie ...

din 7 mar 2011 13:59 de girls2

Locuiesti cu parintii?E posibil ca ea sa nu accepte sa locuiasca cu soacra.Tu ce simti pentru ea?Daca o mai iubesti puteti incerca si varianta mutarii in alta parte.Am avut un caz asemanator in familie,ei au locuit cu parintii lui,ea nu s-a inteles ...

din 7 mar 2011 13:57 de DaNNY_DiViNO

Totul tine de voi. Daca voi va zbateti sa mearga casnicia si familia bine, o sa mearga. Atentie totusi la soacra suspecta, sa nu ii bage prostii in cap.

Ce sacrificiu sa mai fac pt a-mi reuni familia?

din 7 mar 2011 13:36 de IONUTZ85

salutare tuturor,va rog din suflet cei care aveti putin timp liber si imi cititi randurile sa-mi dati un raspus pt ca eu sigur nu mai am puterea de a gandi,cred ca am cedat,in fine totul sa petrecut in urma cu 5 ani pe data de 12 feb. cand am iesit ...

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare!

din 7 mar 2011 13:30 de nebun

de protejati eram , aveam 2 prezervative la mn :) , insa atunci cand am incercat nu era pus urma a fi pus , dupa ce se ruprea himenu .

Re: Re: Re: Re: Sunt

din 7 mar 2011 12:32 de nickname

Si las-o asa stiu ca poate iti e greu ca tu crezi ca simti nevoie sa vorbesti cu ea zilnic, dar las-o sa te caute numai ea. Din cate am inteles, tu nu ai o relatie cu ea in momentul asta. Nu sunteti impreuna. Deci poti sa mai iesi si cu alte ...

Re: Re: Re: Dezvirginare!

din 7 mar 2011 03:20 de ExoticDream

Nu ai inteles, aici nu-i vorba de nici o bancheta si nici o masina, evenimentul s-a petrecut in aer liber, iarna, in picioare! (Locatia si pozitia "ideale" pentru o virgina!) P.S. Procedura ar trebui reluata intr-un spatiu adecvat (o camera de ...

Re: Re: Re: Sunt

din 7 mar 2011 02:48 de viorel89

sincer am incercat si genul ala cu preluatul controlului si mi'a iesit pana la faza cu telofonul atat daca eu nu las de la mine ea in nici un caz nu lasa orice s'ar intampla e o fire tare ambitioasa dar in schimb daca nu o caut eu pe ea ma cauta ea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 383 din 3731
«   1 ... 380   381   382   383   384   385   386 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare