Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sunt din 7 mar 2011 01:24 de nickname
Preia tu controlul.
In momentul asta tu faci ce zice ea, ea zice sa va vedeti, va vedeti, zice sa nu va vedeti, nu va vedeti, zice faceti sex maine faceti sex maine si asa mai departe. Nu face altceva decat sa te manipuleze cum vrea ea. Pune ...
Re: Re: Re: Ce sa fac ? din 6 mar 2011 23:12 de DoILookSexy
Ba o sa afle, ca nu stii ce sa ii faci... mai ales ca spui ca ea are "ganduri necurate mai mereu" :ok:
Re: Ejaculare in afara vaginului...risc de sarcina din 6 mar 2011 22:44 de simosimina
nu ramai insarcinata!!!
Re: Re: Dragoste cu interdictii din 6 mar 2011 20:53 de silfix
Am o problema parintii ei lucreza in ture seara ziua nush complicat cu ai ei .... am vb cu maicasa la telefon de cateva ori si mi-a propus sa ma intalnesc cu ea si am acceptat dar a intervenit ceva apoi toate s-au stricat au intervenit tot felul de ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 19:54 de baby
Sa te manance ratele!!!
Macar prima data puteai sa faci rost de o camera:`
Dezvirginare in aer liber auzi:ermm:
Cica e bine in aer liber ca se oxigeneaza creieru mai bine dar....totusi:,
Re: Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 19:42 de victoria_ok
1. Nu e neaparat sa curga sange
2. Daca era excitata, era si normal sa intre degetele mai usor
3. Tu nu aveai cum sa simti himenul (in general himenul nu poate fi simtit, el este elastic, nu face decat sa stramteze putin intrarea in vagin, si ...
Re: Umezeala... din 6 mar 2011 19:41 de baby
Si eu patesc la fel....M-am resemnat:lol:
Asta e....nu pot sa controlez "umiditatea":lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 19:16 de ThT
O duci acasa chiar daca e la 60 km sau ii spui sa le spuna parintilor ca doarme la o prietena si o duci la un hotel,cum a spus si pink10.Sunt preturi destul de mici,asa ca stai linistit.Eventual nu ar strica sa faci si tu macar putina atmosfera ...
Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 18:58 de nebun
daca as putea as aduceo acasa ...dar is vreo 60 km si la ea acasa is parintii si fratii . asta e situatia , crezi ca mie imi place sa stau geana sa nu ma vada lumea ? Ne descurcam si noi cum putem.
Re: Re: Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 18:56 de pink10
(}) adevarat
daca aveti placeri dastea :lol:
Re: Lichid Preejaculator din 6 mar 2011 18:54 de pink10
parerile sunt impartite :wacko:
lichidul nu contine foarte multi spermatozoizi si mai ales daca te-ai si sters sunt sanse destul de mici :unsure:
depinde...daca zici ca era periaoda din care iese din menstruatie se pare ca nu era fertila ( daca ...
Re: Dezvirginare! din 6 mar 2011 18:46 de pink10
hei hei :rolleyes:
nu trebuie sa curga sange neaparat
daca ea ti-a zis , ti-a si jurat ca e virgina de ce nu o crezi ?
totusi , un alt loc unde sa o faceti nu ati gasit ? :`
poate intr-un pat iesea mai bine :love:
Dezvirginare! din 6 mar 2011 17:57 de nebun
Buna tuturor. Aseara am incercat sa fac dragoste cu prietena mea dar nu mi-a iesit . Ea era destul de excitata am bagat prima oara un deget ca sa nu o doara ca ea zice cai virgina , a intrat sa zicem usor , apoi ca doua degete si spunea ca o doare , ...
Re: Dragoste cu interdictii din 6 mar 2011 17:53 de anitaioana
intr`o relatie de aproape 2 ani mi se pare cam ciudat sa nu ii cunosti parintii ;) ai putea totusi sa gasesti o cale de a vorbi cu parintii ei si sa incerci s ale dovedesti ca esti baiat bun si ca intentiile tale sunt si mai bune ! :ok:
succes ...
Re: Help:(( din 6 mar 2011 17:49 de anitaioana
mai spermatozoizii nu au cum sa "patrunda" decat daca si`a dat drumul in tine ;) ti`ai inceput viata sexuala si nu stii asemenea lucruri ? :`:`:`
Re: Re: Re: Help:(( din 6 mar 2011 16:59 de DaNNY_DiViNO
daca ar avea picioare... sa intre inauntru.. tocmai in uter.. sa caute ovulul si sa ti-l futa.. da.. ar fi o sansa.. sa iasa vreun superman
Re: Re: Help:(( din 6 mar 2011 16:42 de anonimaa
Daa staim.dar a ejaculat pe langa vaginul meu..si mi`era sa nu patrunda vreun spermatozoid inauntru..
Re: Help:(( din 6 mar 2011 15:51 de DaNNY_DiViNO
Pisi, tu esti proasta ? esti femeie si nu sti cum ramane o femeie insarcinata ?
Ramai insarcinata numai daca ejaculeaza inauntru. Nu afara, nu in gura, nu anal, nu in prezervativ, nu pe perete si nu la televizor.
Re: Re: copil imediat dupa avort? din 6 mar 2011 15:30 de andreibacau
ea mea zis sa ejaculez inauntru ca nu mai are nici un efect...si acum am intrebat aici sa vad daca e asa
Re: copil imediat dupa avort? din 6 mar 2011 15:13 de Bozgoru
e posibil orice... dar daca tot relatia voastra e bazata pe avort.. de ce kkt mereu faceti aceleasi greseli?
Pagina 384 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |