Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ejaculare in afara vaginului...risc de sarcina?

din 6 mar 2011 15:10 de anonimaa

Deci .. am facut`o cu prt..si el si`a dat drumu' p mn..apoi..nush daca sperma poate patrunde in vagin daca el a ejaculat in afara vaginului..help plss:x:unsure:

Re: Sex prima data

din 6 mar 2011 14:06 de anitaioana

eu zic sa pui prezervativ.. indiferent daca "stie ce face" bts-urile tot exista.

Re: Re: copil imediat dupa avort?

din 6 mar 2011 13:02 de andreibacau

ce se intampla cu spermatozoitii dupa avort?am inteles ca supravietuiesc pana la 8 zile

Re: copil imediat dupa avort?

din 6 mar 2011 12:55 de DaNNY_DiViNO

Daca este deja insarcinata, nu mai are cum sa ramana inca o data.

Copil imediat dupa avort?

din 6 mar 2011 12:19 de andreibacau

prietena mea este insarcinata in 12 saptamani si ne-am hotarat sa faca avort.intrebarea e daca sambata am ejaculat in ea si luni face avortul este posibil sa ramana din nou insarcinata?

Lichid preejaculator - risc sarcina?

din 6 mar 2011 12:17 de xonder994

Buna.Am o singura intrebare: Daca eu am avut contact sexual cu prietena mea,dar inainte de ``intra`` in ea am sters cu un servetel lichidul de pe gland,si am intrat in ea doar cu glandul,adica destul de putin,adica aproximativ 3 centimetri,si ea este ...

Re: Re: Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg!

din 6 mar 2011 11:09 de mariu83

Nu mai stiu ce sa zic ma doare foarte tare eu o iubesc nespus de mult si las totul de la mine sa ne fie bine, incerc sa o inteleg, ea nu se mai comporta cum se comporta inainte... eu i-am gresit pe la inceputul reletiei am mintit-o cu mai multe ...

Re: Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg!

din 6 mar 2011 04:16 de ExoticDream

Poate ca ea avea anumite nemultumiri in legatura cu relatia voastra inca inainte de a pleca, dar nu a avut curaj sa ti le spuna. Poate ca, departe de tine fiind, a realizat ca nu-i lipsesti, ceea ce ar arata ca sentimentele ei s-au mai topit in ...

Re: Prietena are amic care o place (intrebare pt f

din 6 mar 2011 04:02 de ExoticDream

Nu stiu de ce multi baieti de pe forumul nostru au impresia ca prietenele lor plecate pentru cateva luni la studii peste mari si tari s-ar indragosti de baieti intalniti pe acolo!!! In primul rand, daca tot ai cerut parerea fetelor, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 mar 2011 03:35 de ExoticDream

Tactica aia cu mutatul atentiei asupra altui subiect nu tine decat poate in politica, ceea ce am scris eu nu are legatura nici cu caterinca, nici cu plictiseala, nici cu diferenta de fus orar: am intervenit doar pentru ca nu este cazul sa ...

Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete!!!

din 6 mar 2011 03:31 de Bozgoru

ai.. dar sa-ti dau un sfat.. un sfat din propria experienta.. si sa luam cazul tau..: uite tu iti faci griji.. ca prietena ta e mereu cu ala .. etc si etc.. din pct meu de vedere.. sunt sigur ca prietena ta in momentul de fatza il considera doar un ...

Re: Iritatie penis

din 6 mar 2011 03:20 de Bozgoru

consulta-l.. doar nu vrei sa mai stai cu senzatia aia de ""arsura solara"

Re: Părinţii încearcă să mă controleze!

din 6 mar 2011 03:19 de ExoticDream

Sigur ca atitudinea parintilor tai este una exagerata, insa nu as numi-o "comunista" pentru ca nu orice ingradire a libertatii provine de acolo, mai degraba as crede ca societatea "neocapitalista" in care am aterizat in urma ridicarii barierelor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pre-ejaculare

din 6 mar 2011 01:54 de dorinda

Daca ti-e teama de infertilitate, poti sa faci analize in acest sens, dar numai pentru placerea fara prezervativ, te sfatuiesc sa renunti la ideile astea. Foloseste prezervativul, iar daca ai o relatie stabila, ea poate lua anticonceptionale.

Re: sex prima data

din 6 mar 2011 01:52 de dorinda

Cu prezervativ. Nu te baza pe "experienta" lui pentru ca nu aveti de unde sa stiti cum reactioneaza organismul tau. In afara de asta, te protejeaza si de BTS. Daca insista fara prezervativ, lasa-l cu ea sculata, sa-i fie invatatura de minte.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mar 2011 22:54 de DaNNY_DiViNO

R3D0G... ma abtin :flowers: daca ar fi sa faci diferenta dintre ce am scris eu si halul in care ai scris tu, ar fi o diferenta mare.. cuvinte cheie: "dak", "prostutz", "intrbat", "trb ta", "preajaculare", "corpurului", "threaturi", "citici" si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pre-ejaculare

din 5 mar 2011 22:35 de ThT

E suficient sa li se intample o data.

Re: Re:Re:

din 5 mar 2011 22:17 de dorinda

Data viitoare incearca sa stai cu spatele spre el si eventual te sprijini de picioarele lui. Dar propune-i si tu alte pozitii, ca doar nu-i place doar una. Are de unde alege astfel incat sa fii si tu fericita.

Re:Re:

din 5 mar 2011 21:36 de Flamanzia

Ca tot a venit vorba de pozitii :rolleyes: Mie nu-mi place sa stau deasupra :mellow: pt ca nu simt nici o placere (cred ca nu stiu eu sa "fac treaba"). Ce Dumnezeu sa fac sa fie bine ? :lol::lol: Ca el mereu ma pune deasupra si mie nu-mi convine ...

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa Zic !?!

din 5 mar 2011 21:33 de dorinda

Nu este, dar ce vrei: sa fii cu persoana pe care o iubesti, dar ea sa fie nefericita si sa ajungeti sa va certati ori mai rau, sau sa va despartiti si mai tarziu sa-ti gasesti pe cineva care sa-ti impartaseasca sentimentele si sa traiti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 385 din 3731
«   1 ... 382   383   384   385   386   387   388 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare