Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Nu stiu ce sa Zic !?!

din 5 mar 2011 20:58 de mariu83

ms de Sfat dar altceva nu am ce face. dar daca raspunsul o sa fie negativ nu cred ca o sa pot sa trec peste asta pt ca o iubesc mult si am stat impreuna atatea ani... viata nu este cinstita cateodata.

Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

din 5 mar 2011 20:49 de dorinda

Mai asteapta un pic, e doar 5 martie. O zi intarziere nu e motiv de grija. Oricum, postinorul iti da organismul peste cap. Faci un test de sarcina peste 1-2 saptamani daca nu-ti vine pana atunci.

Re: Nu stiu ce sa Zic !?!

din 5 mar 2011 20:47 de dorinda

Asteapta sa vezi ce decizie o sa ia. Un lucru stiu sigur: dragoste cu de-a sila nu se poate.

Dragoste cu interdictii

din 5 mar 2011 19:13 de silfix

Salutare in primul rand , am o relatie de 1 an si 7 luni insa acest timp este calculat fara perioadele in care am stat despartiti si certati cel mai mult am stat 1 luna si 3 saptamanii !Motivul pentru aceasta despartire a fost modul in care ma ...

Re: Re: Re: Ajutoooor va rog:(( Postinor...

din 5 mar 2011 19:08 de Randunik

Daca le-ai luat corect nu ai cum sa ramai,greata e de la postinor.

Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg!

din 5 mar 2011 19:05 de mariu83

Buna Seara. Am si eu o problema foarte majora. prietena mea este plecata in afara si nu o mai inteleg. de o luna este plecata si mi-a zis ca ea se gandeste Bine daca vrem sa ne continuam relatia mai departe chiar sa ne si casatorim. sunt cu ea de 7 ...

Iritatie penis

din 5 mar 2011 18:42 de GentleMan44

Salut tuturor! Am o mica-mare problema, daca m-ati putea ajuta... De cateva zile mi-a aparut o iritatie de forma neregulata pe penis. Nu prezinta mancarimi, dar atunci cand ating zona respectiva simt un usor disconfort (ca si cum as atinge pielea ...

Re: intrebare urgenta(prima data)

din 5 mar 2011 18:08 de Randunik

pai daca nu era rupt prezervativul,e de la ea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pre-ejaculare

din 5 mar 2011 17:49 de Jonny

Am prieteni care o fac fara prezervativ si nu au lasat nici o fata insarcinata de asta intreb mie mi-e km teama de asta si de aia intreb sa fiu sigur daca pot lasa sau nu.

Re: Umezeala...

din 5 mar 2011 17:37 de Bozgoru

e ok

Re: Pre-ejaculare

din 5 mar 2011 17:24 de ThT

Da

Pre-ejaculare

din 5 mar 2011 17:20 de Jonny

Am si eu o intrebare care ma apasa. Inainte de ejaculare daca esti excitat stiu ca apare un lichid seminal numit pre-ejaculare care nu poate fii controlat. Exista sanse ca partenera de viata sa ramana insarcinata?

Re: Re: Re: intrebare pentru fete!!!

din 5 mar 2011 16:47 de nuconteaza

mi a spus ea ca el i a zis ca ii place de ea.... atunci daca ea il vede doar ca pe un amic si ii zice gay friend.... de ce ii mai da atentie si il cauta???? gay nu e ca cica a avut prietene si asa. ii zice asa din cauza ca el ca baiat se intelege mai ...

Re: intrebare pentru fete!!!

din 5 mar 2011 16:43 de Randunik

de unde stii ca lui ii place de ea?...daca era ceva intre ei nu ti-ar zice ca se intelege bine cu el..stiu si alte fete care se intelege mai bine cu un baiat decat cu o fata..

Re: Umezeala...

din 5 mar 2011 12:18 de dorinda

N-are de ce sa-ti fie jena pentru ca e normal atunci cand placere este foarte mare. Iar el ar trebui sa se simta flatat ca te excita atat de tare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mar 2011 12:16 de dorinda

Matematic/anatomic e imposibil sa se intample asa ceva. Eu n-am auzit ca vreo femeie sa fi ramas gravida din cauza asta. Se poate doar la iepuroaice.....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 5 mar 2011 02:57 de ExoticDream

Daca tot vorbim de gramatica..... :-`:-`:-` Si eu sunt de parere ca prea repede s-a sarit la critica in acest post. Nu a fost o intrebare "la caterinca", omul chiar voia sa stie daca, matematic/anatomic vorbind, exista vreun risc in joaca ...

Re: umezeala...

din 5 mar 2011 00:58 de k

Mie ca pers de sex masculin nu ma deranjeaza deloc:-" si pe el daca il deranja ceva iti zicea. spune si tu mai in gluma mai in serios ceva legat de chestia asta, apoi vezi ce zice:P

Umezeala...

din 5 mar 2011 00:47 de yony

buna... am si eu o mica nedumerire... de dupa ce mi-a venit menstruatia si am inceput sa fac iar dragoste cu iubitul meu (viitorul sot :D) ne "umezim" fff tare in timpul actului.... si cateodata ma simt jenata pt ca nu stiu daca e de la mine sau de ...

Re: Re: Deget in vagin...sarcina???

din 5 mar 2011 00:26 de k

Frica te impinge la tot felul de intrebari. Lasatii, daca vreti sa raspundeti, raspundeti la intrebare...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 386 din 3731
«   1 ... 383   384   385   386   387   388   389 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare