Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 20:09 de USTUROI
Eu am tacut ca degeaba vorbesc cu voi:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:59 de ThT
Usturoi esti mai prost decat prevede legea.:lol:hahaha
Chiar te crezi interesant daca incerci sa ne convingi ca sunt pozele tale?Gasesti 100 pe net.Sa nu mai spunem ca tu la iq-ul tau,nu te descurci cu paint-ul,apai cu photoshopul.:lol:
Re: Re: Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac? din 4 mar 2011 19:55 de Bozgoru
bah tu cati neuroni ai mah? ce draqu vi cu ineptia asta aici? ca iti vede lumea prin chiloti.. cine draqu sa uita mah la chilotii tai la piscina... mortii ei in stare flasca o groaza il au mic.. draqu si eu il am mic in stare flasca... dar ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema! din 4 mar 2011 19:46 de Bozgoru
pai am zis ca este o sansa una la un catralion n-am zis ca e foarte posbil... dar exista sansa.. una incredibil de mica.. dar exista... probabil din 4 miliarde de femei care intretin relatii sexuale vreo 10 pe an raman insarcinate si in modul asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:36 de USTUROI
Din toata discutia asta deduc ca.... nu am ce discuta cu tine ca tu nu intelegi nici daca o zic in toate limbile pamantesti....DACA ERAU LUATE DE PE NET NU MI LE APROBAU ADMINISTRATORII SI ASTA O SPUN PENTRU ULTIMA OARA.Si cu asta punct si astept sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:25 de Rolando
Usturoi,nu te crede nimeni ca alea sunt poze cu tine.Au o rezolutie slaba,cu ce le-ai facut,cu bricheta?:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:24 de USTUROI
Dai un copy paste la un comment de al meu in care sa zic ca am 20 de ani.
Si iti mai zic pentru ultima data, DACA POZELE ERAU LUATE DE PE NET NU ERAU APROBATE DE ADMINISTRATORI!!!
Got it?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:21 de Ionela23
Nu am zis eu ca ai 20 de ani, uite-te peste post'urile tale.Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu nu arati asa!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 19:15 de USTUROI
Draga eu nu am zis ca sunt la liceu in clasa a 10-a...urca 2 clase mai sus...si ce 20 de ani ca acum cateva luni am facut 19....vorbesti aiurea....si poti sa crezi cum vrea capsorul tau ca mie nici ca imi pasa.
Iti mai zic inca odata daca nu eram eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ro din 4 mar 2011 19:02 de Ionela23
Nu ma intereseaza daca te intereseaza parerea mea.
Dar ce stiu 100% e ca nu esti tu in poze.Tu astazi esti la liceu in clasa a10a maine ai 20 de ani si tot asa.Bafta in continuare! Ne vedem maine cand poate o sa ai 30.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rock S din 4 mar 2011 18:59 de USTUROI
Draga mea Ionela , crezi ca pe mine ma intereseaza parerea ta? Acum sincer chiar crezi ca ma intereseaza? Ca daca erau luate de pe net nu mi le aproba administratorul, ca el nu e atat de prost incat sa nu isi dea seama de o poza luata de pe net.
Re: Re: Re: Re: Problema! din 4 mar 2011 18:49 de DaNNY_DiViNO
sa mori tu ca 60% din sarcini rezulta din preejaculare.. tu sti macar cum ramane o femeie gravida ?
sarutul e mijloc de transmitere a spermatozoizilor ? pe ce planeta traiesti ma ? dai dovada ca esti prost de explodezi cand puteai sa te uiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema! din 4 mar 2011 17:21 de dorinda
Aoleu! Pana ajunge sa-i faca el sex oral, spermatozoizii aia sunt deja inmormantati. Iti dai seama cate femei care nu iau anticonceptionale ar fi trebuit sa ramana gravide pana acum din cauza asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rock Songs din 4 mar 2011 17:17 de USTUROI
Periuta e cel mai usor de ingrijit si nu prea are farmec:.
Re: Părinţii încearcă să mă controleze! din 4 mar 2011 17:14 de dorinda
Daca ai un prieten stabil, va iubiti si te mananca, fa-o, dar ai foarte mare grija cu protectia. Nu e musai sa le spui parintilor tai. Doctorul in mod normal nu are voie sa le spuna parintilor daca esti virgina sau nu si cu atat mai mult daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema! din 4 mar 2011 17:05 de Bozgoru
lasa-ti mah omul in pace ca a pus o intrebare normala.. si daca stai
sa te gandesti si logica...ea ii face sex oral.. -nu ejaculeaza dar poa sa ramana in saliva lichid seminal.. apoi il saruta..-din saliva ajunge lichid seminal la el in gura-apoi ...
Re: Părinţii încearcă să mă controleze! din 4 mar 2011 07:48 de DaNNY_DiViNO
Da, ar fi fost bine sa realizeze ca nu mai traim in comunism de 21 de ani.. Dar ce sa'i faci.. N-ai ce sa le faci sau cum sa schimbi gandirea daca toata viata au trait cu ideea asta.
2 optiuni:
1. Minti bine
2. Te casatoresti
Tine cont ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 00:23 de Rolando
http://ro.wikipedia.org/wiki/Azur_%28forma%C8%9Bie_de_manele%29
E buna dovada?Eu ii fac manelisti?:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mar 2011 00:21 de Bozgoru
ahaha azur nu canta manele.. nu stiu cine te-a mintit pe tine.. alea nu-s manele.. daca te-ar auzi aia de la azur ca-i faci manelisti te-ar scuipa-n ochi.. si nu-mi arata o melodie a lu albatros care suna a manea ca se vede clar ca nu-i manea... si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 4 mar 2011 00:11 de Rolando
Trebuie sa te contrazic.Nu toti manelistii sunt tigani.Exemplu,fosta trupa L.A.
http://www.youtube.com/watch?v=PoTZs7gT9sg
In plus se observa faptul ca nu se lauda cu nimic.Eu zic ca asta e o manea de bun gust si in plus am crescut pe aceasta ...
Pagina 387 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |