Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 3 mar 2011 13:29 de ThT

5 redbull-uri?ai innebunit? Frate,cine crezi ca se uita la piscina sau sala sau oriunde,la umflatura ta?Cred ca asta s-ar intampla doar daca te-ai duce intr-un loc frecventat de gay.Calmeaza-te,nu am mai vazut o persoana atat de stresata in ...

Re: Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 3 mar 2011 12:06 de robert_adrian

Va multumesc pentru sfaturi,dar in ziua de azi e cam greu sa gasesti fete virgine...nici macar pe la tara numai gasesti, dar apoi pe aici prin oras.Hai sa zicem ca mai gasesti din alea de 14 ani,dar e prea riscant,adica fac naiba puscarie pentru asa ...

Re: Curiozitate :D

din 3 mar 2011 03:40 de Bozgoru

daca era asa... marlyn monroe avea o tumoare de vreo 10 kile in gat... monica columbeanu o tumoare de vreo 40 kile in gat... ana lesko numai cantareata nu era cu tumoarea aia ca piatra de moara...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva f

din 3 mar 2011 03:34 de Bozgoru

eu nu-s anti-manelist.. eu sunt anti-bataiedejoc.. stiu ca nu canta numai despre bani si femei.. ci despre bani femei... dragoste dor... bautura -masini si cam atata.. dar nu asta e ideea.. ideea este.. sa ascult eu muzica de la un oligofren cu 2 ...

Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 3 mar 2011 01:06 de k

Daca ea e virgina o sa i sa para f mare. si la cifrele tale nu cred ca e mica.

Re: Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 2 mar 2011 23:03 de robert_adrian

Stiu,dar lungime nu este relevanta,adica degeaba o am de 16 cm lungimea daca o am "groasa" de doar 10,5 cm.Media ca grosime este undeva la 12,5,cea ce inseamna enorm in comparatie cu ce am eu.Pe langa asta nici nu pot sa ma duc la piscina sau la ...

Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 2 mar 2011 22:59 de dorinda

Ti-l maresti daca nu-ti place asa. Dar gandeste-te ca fetele nu sunt la fel, unele o prefera mai groasa, unele mai subtire.

Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 2 mar 2011 21:58 de robert_adrian

Buna seara, Problemea mea este ca am penisul foarte mic si asta ma impiedica sa imi fac iubita.Am implinit luna trecuta 18 ani,dar pana acum nu am mai avut niciodata o iubita,mi-a fost frica sa nu ma fac de ras daca cumva vom ajunge la pat,sau ...

Re: Re: Re: PENTRU BARBATI

din 2 mar 2011 20:02 de dorinda

Sa nu-mi spui ca ai aceeasi intensitate la placere in orice pozitie.

Re: Re: PENTRU BARBATI

din 2 mar 2011 20:00 de DaNNY_DiViNO

E simplu: daca isi da drumu, se simte bine :ok: Poate e genul care pana nu te vede pe tine terminata si rupta in doua, nu isi da drumu. Doamnele primele, asa zic gentlemanii :,

Re: PENTRU BARBATI

din 2 mar 2011 19:58 de dorinda

Esti sigura ca nu interpretezi tu gresit? Poate omul e mai tacut in pat si ti se pare. Daca te ajuta cu ceva, schimbati pozitiile, sau ofera-i o priveliste placuta in timp ce faceti sex.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva frumo

din 2 mar 2011 19:28 de Rolando

Acolo se face misto de manelisti care o si arata.Daca esti manelist si ai ceva in cap,iti faci poze normale sau nu prea iti faci poze(eu,spre exemplu nu am mai mult de 10 poze cu mine,chiar am o fobie fata de aparatul de fotografiat,simt nevoia sa ...

Re: Re: Sfat marire penis

din 2 mar 2011 19:08 de Bozgoru

ce as rade eu de gajicatu care e expert in "arta dansului" dar are scula de 10 cm...

Re: Minciuni...sau ce se intampla?

din 2 mar 2011 19:05 de Bozgoru

pai ce sa se intample... distanta de 400 de km.. asta se intampla.. ce va imbatati toti cu apa rece cand e vorba de relatiile astea imposibile nu va inteleg...

Re: Re: Re: Intarziere Ciclu

din 2 mar 2011 18:21 de pink10

De obicei la 7 zile dupa contact ... [ daca nu ma insel :-s ] O sapatamana sau 2 ptr ca in a2a saptamana are loc ovulatia :)

Re: Re: Intarziere Ciclu

din 2 mar 2011 14:38 de adymaster

La cat timp se face testul?

Re: Minciuni...sau ce se intampla?

din 2 mar 2011 09:42 de ThT

Incearca sa te gandesti la faptul ca nu te merita;ca si daca ar fi sa-ti propuna sa va impacati,nu ar avea nici un rost.Acele cuvinte de la telefon foarte dureroase nu cred ca le-a spus degeaba.Pentru un timp,daca nu poti rezista fara sa ...

Minciuni...sau ce se intampla?

din 2 mar 2011 09:17 de alina32

Buna! Ma numesc Alina si am 35 de ani,acum 3 ani am cunoscut pe cineva prin intermediul internetului.Toate bune si frumoase,ne-am cunoscut si in realitate,doar ca intre noi era o distanta considerabila,aprox 400 km.Ne vedeam destul de rar,ne ...

Re: Re: Re: Sex < Masturbare

din 2 mar 2011 07:30 de DaNNY_DiViNO

Se concentreaza pe dracu. Daca pana acuma s-a prefacut, cu ce ar fi acuma diferit ?

Re: Re: Sfat marire penis

din 2 mar 2011 07:29 de DaNNY_DiViNO

corect. si degeaba o ai mare daca te infigi ca animalu si provoci dureri.. ramai cu ea in mana dupa aia..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 389 din 3731
«   1 ... 386   387   388   389   390   391   392 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare