Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sfat marire penis din 2 mar 2011 02:42 de pinkuleatza
mai fratilor,eu nu inteleg problema voastra a barbatilor.mai oameni buni,degeaba ai p*** mare daca habar nu ai ce sa faci cu ea.in pat conteaza cel mai mult cum o misti.asa ca terminati o data cu panaramele ca e mica ca e mare si cautati dracu sa va ...
Re: Deget in vagin...sarcina??? din 2 mar 2011 00:18 de simosimina
pune-ti mai mana si cititi inainte sa faceti chestii de genul!!!
Nu ai cum sa ramai insarcinata ...
Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 22:53 de DaNNY_DiViNO
Scuze tati dar daca singura practica de a te cunoaste pe tine insuti, corpul tau si excitatia ta ti se par scarboase, vorba aia...ce plm mai vrei?
Totul tine de ea, daca ea nu se poate concentra la placere si se gandeste la ce a fost aseara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate :D din 1 mar 2011 22:48 de DaNNY_DiViNO
Da si daca s-ar zice ca penisul ar fi comestibil, am ramane toti barbatii fara el.. O:)
Re: Ajutati-ma va rog :( din 1 mar 2011 22:21 de victoria_ok
Daca zici ca iai si anticonceptionale, sansele sunt 0! Calm...
Re: Intarziere Ciclu din 1 mar 2011 21:30 de dorinda
Daca tu crezi ca un amarat de prezervativ iti face gaura in buget, gandeste-te ce groapa iti poate face un avort sau un copil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 d din 1 mar 2011 21:28 de BBU
Ma tem ca la inceput sunt foarte putini care reusesc sa-si faca o prietena pe bune adica relatie sexuala si sa gandeasca cu organul reproducator.
Nu se strica prietenia pentru relatie, ba chiar daca nu treci la relatie s-ar putea sa-ti strici ...
Re: Imi place de el dar nu pot sa-l iubesc din 1 mar 2011 21:27 de dorinda
Nu stiu de ce te astepti sa-l iubesti dupa doar 3 luni de relatie. Pentru sentimente puternice trebuie sa treaca mai mult timp.
Fosta lui prietena cred ca a fost prima lui dragoste, dar din moment ce nu mai sunt impreuna, cred ca unul din ei a ...
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 1 mar 2011 21:15 de anamara
paranoia :alien::ninja::pirate:
Mai bine te-ai gandi cum sa va traiti relatia cat mai frumos!
Re: Eu Virgin , Ea Virgina din 1 mar 2011 21:10 de pink10
Nu cred ca ai avea dificultati ... Fi tandru cu ea si ajut-o sa se excite suficient ...Dupa incearca o penetrare usoara , nu dintr-o data daca nu vrei sa fuga ca de moarte :))
Sper sa fie bine :*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 21:10 de mad182
Mereu a fost asa. Nu te poti plictisi de ceva daca nu ai scos totul din acel ceva. :)) Nu a simtit niciodata mare lucru.
Nu vreau sa fiu inlocuit de vibrator. :)) Poate o sa ajute, dar ma tem sa nu ajunga sa prefere joaca cu vibratorul in locul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 21:07 de pink10
Asta da raspuns :| Mai poate asa simte ea placerea :)) Mai inearca poate poate reusiti...I-ai si vibrator daca vrea , poate se va obisbui mai repede cu ideea de penis decat deget ;)
Re: Re: Intarziere Ciclu din 1 mar 2011 21:07 de ThT
:lol:Nu inteleg de ce in loc sa cumparati un test de sarcina de la farmacie postati pe forum.Noi nu avem de unde stii daca fata a ramas insarcinata sau nu ,e imposibil.Sanse iti dai seama ca sunt...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 20:59 de pink10
Ai vb cu ea despre asta ? Daca da , ce a spus ?
Re: Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 20:52 de mad182
Pai habar n am cum sa o ajut sa treaca peste. :))
Acum ma roaga sa ii cumpar un vibrator, fuck it!
Re: Sex < Masturbare din 1 mar 2011 20:49 de pink10
Nu veti nicio problema ;;)
Cred ca ea nu se relaxeaza suficient :-s Ii este inca teama probabil ;;) E ceva normal ! Ajut-o sa treaca peste aceasta teama :*
Daca am spus ceva gresit , scuze :">
Re: Ajutati-ma va rog :( din 1 mar 2011 20:27 de Randunik
stai linistita,nu esti insarcinata.
Re: Curiozitate :D din 1 mar 2011 19:49 de DoILookSexy
Mureai demult daca era adevarat ! eu unu nu cred... :,:,:,
Deget in vagin...sarcina??? din 1 mar 2011 18:44 de pink10
Buna ziua ,
Am o mare problema ce ma framanta groaznic ! In urma cu o luna am fost la prietenul meu . Ne-am jucat...iar el mi-a bagt un deget in vagin doar foarte putin...Problema este ca nu stiu cat de curat era...Nu cred ca a ejaculat , dar ...
Curiozitate: sexul oral si cancerul la gat din 1 mar 2011 18:07 de Adella
Salutare !. >:D< Sunt noua pe aici. Curiozitatea mea incepe cam asa : De cateva zile incoace, aud aceeasi discutie, in cercurile mele de prieteni. Cum ca sexul oral poate duce la cancer in gat sau ceva de genul acesta ... :devil: Sunt cam sceptica in ...
Pagina 390 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |