Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amuzament din liceu din 1 mar 2011 17:40 de USTUROI
Deci eu de acum incolo de dau dreaq ca sa nu ma mai umplu si topicul asta cu cearta , deci prea tampitule weed_adicted TACI!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva frumos.... din 1 mar 2011 17:29 de Bozgoru
am zis f clar.. un om care asculta manele nu poate intra pe cocalari.com.. e un paradox.. nu ai cum sa razi de aia cand tu asculti manele.. e ca si cum ai rade de tine... de propria persoana..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amuzament din liceu din 1 mar 2011 14:46 de weed_adicted
inseamna ca tu si colegii tai chiar sunteti retardati daca astea sunt glume :)) nimeni nu ar rade la asa ceva decat un tocilar prost de care toata lumea rade
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la r din 1 mar 2011 13:57 de Rolando
singura explicatie ar fii faptul ca la ei,femeile sunt foarte urate,probabil de aici lipsa babratilor atrasi de ele,implicit lipsa de "actiune"....:-`
Re: Re: Re: Am o problema in pat cu prietena mea.. din 1 mar 2011 12:50 de DaNNY_DiViNO
nu am inteles ? dar tu ai inteles ce ai scris?
daca explicai de la inceput "suntem de 2 ani si sapte luni dar de vrio 3 luni incoace nu mai merge....astai" era mai bine
si ea ce zice ? de ce nu mai are chef ? s-a plictisit de acelasi ...
Re: Re: Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral din 1 mar 2011 09:01 de Rolando
dar unui subiect nou creat,indiferent ca a mai fost discutat i se va acorda mai multa atntie decat unei intrebari scrise intr-un topic vechi de cativa ani....asa ca eu ii inteleg pe cei care deschid un topic asemanator cu altele mai vechi:-`
Si pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la româ din 28 feb 2011 23:08 de BBU
Olanda e orasul sexului (prostituate bune) dar vorbesc de populatie, eu am fost in Olanda si in cluburile lor si foarte greu, intr-o seara daca vezi doua cuplari e mult (vorbesc strict de poporul tarilor nu outsideri...de exemplu Brega).
Da ...
Am o problema in pat cu prietena mea.... din 28 feb 2011 22:48 de snd89
Niciodata nam crezut ca voi ajunge si la aceasta problema...Eu cu partenera mea am deja doi ani si sapte luni relatia noastra sexuala a mers de minune pina acum doi ani si ceva cind sa intimplat ceva ca nici eu nu pot sa-mi ...
Re: Nu-l mai suport! din 28 feb 2011 21:07 de Bozgoru
spune-i ce ne-ai spus si noua.. daca nu intelege pa si sa fie sanatos...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de 1 martie din 28 feb 2011 21:05 de Bozgoru
nu nu.. chiar nu te luam la misto.... desi am spus-o cu tenta de ironie.. pt. ca eu privesc din pct meu de vedere ... eu prietenei mele o sa-i iau un martisor de 1 martie.. si genul de cadou specific fiecarei sarbatori... normal de ziua ei si de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:33 de USTUROI
Nu crezi ca daca vroiam sa ma dau smecher nu as fi venit pe forumul acesta in primul rand:` ,dar daca tu vrei sa crezi asta nu ai decat ca nu ma intereseaza :.
Re: Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana ac din 28 feb 2011 20:04 de Rolando
care este deschis tot de ea :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:04 de DRE
? Ai probleme cu exprimarea, sau am eu probleme cu interpretarea?
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 28 feb 2011 20:03 de ubyalex
E al 10000000... post pe care il vad pe forumul acesta,deci daca te-ai uita mai atent ai gasi cred ca mai multe ca mine,este unul asemanator recent deschis..
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=214026
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:03 de Rolando
foloseste neutru :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:02 de USTUROI
Deci eu numai stiu daca sa folosesc masculinul sau femininul , m-ai distrus complet:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 20:01 de DRE
Daca ai avea macar o mica legatura cu viata de cartier, ai stii ca la intrebarile astea nu se raspunde...;)
Putem sa spunem ca era o "intrebare capcana"
Si hai, considera-ma baiat :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 19:55 de DRE
:)) Nu ma da de gol!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 19:50 de USTUROI
Nu o credeam pt ca nu vezi zilnic fete care se dau mare ca cunosc smecheri, dar in fine sa o lasam asa:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 feb 2011 19:49 de Rolando
vroiam sa ii zic ca poate esti shemale ...daca tot nu te crede ca esti fata :~*
Pagina 391 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |