Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 feb 2011 15:45 de Flamanzia

Stiu si eu de impachetarile alea:D se pot face si acasa (nu-ti ies aceleasi rezultate ca la salon,dar...) :lol:

Re: Re: Re: Re: Candidoza bucala

din 28 feb 2011 15:16 de Flamanzia

O sa incerc sa vad daca are rezultate, daca nu, ma duc la un medic ceva :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva frumos....

din 28 feb 2011 14:23 de Rolando

Da,il vizitez...si nu vad ce ar fii in neregula? Daca asculti manele e totul ok,dar daca asculti manele si vizitezi coalari.com nu mai e bine?Nu intleg cum gandesti:huh: Sau vrei sa zici ca unu care asculta manele e direct coalar si nu are voie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ceva frumos....

din 28 feb 2011 13:31 de Bozgoru

DACA AI INTREBAT SI TU... NU E OK.. pt ca asta ar insemna ca si tu il vizitezi.. ceea ce nu e prea logic... din moment ce am inteles intr-un alt topic ca tu asc manele :D

Eu Virgin , Ea Virgina

din 28 feb 2011 11:36 de Rellik

Salutare , sunt Adrian am 17 ani si sunt virgin , am o relatie foarte apropiata din mai toate punctele de vedere cu o fata tot de 17 ani care este de asemenea virgina si dupa mai multe discutii am hotarat sa incercam sa facem dragoste , dar mai intai ...

Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale la români.C

din 28 feb 2011 09:39 de Rolando

nu cred ca aceste doua tari au o activitate sexuala intensa cum ai zis tu Vrei sa zici ca Olanda sta slab la capitolul sex?:blink: Adica ei au acolo orasul sexului,muzeul sexului si multe alte chestii legate de sex.....dar lipseste "actiunea" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de an

din 28 feb 2011 09:19 de DaNNY_DiViNO

Atata timp cat exista atractie. Daca devii deja prieten bun, esti pa. Majoritatea nu strica o prietenie pentru relatie doar pentru ca celalalt gandeste cu pwla :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 28 feb 2011 05:35 de BBU

Asta e schema generala, eu am avut prietena foarte buna de la amica deci stadiul este valabil si foarte puternic, ai dreptate si cu atractie,dorinta, curiozitate, afectiune & shit. Primele prietene din viata unui individ se fac din amice.

Re: Re: Re: Media actelor sexuale la români.Cum a

din 28 feb 2011 05:32 de BBU

Exista in Romania cazuri in care baieti de peste 23 de ani nu au pupat pe gura o fata, "let alone sex" si din aceasta cauza media este mica, daca vrei o tara cu o activitate sexuala intensa...Rusia,Ucraina,Danemarca, poate si Franta dar putin si ...

Eu Virgin , Ea Virgina

din 27 feb 2011 23:39 de Rellik

Salutare , sunt Adrian am 17 ani si sunt virgin , am o relatie foarte apropiata din mai toate punctele de vedere cu o fata tot de 17 ani care este de asemenea virgina si dupa mai multe discutii am hotarat sa incercam sa facem dragoste , dar mai intai ...

Re: Re: Re: Amuzament din liceu

din 27 feb 2011 23:24 de Rolando

la voi nu merge cu copiatul? O:) PS:ce a zis profa voastra e nimic ...:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 feb 2011 22:28 de ubyalex

Daca ai mult par pe picioare sau e lungutz...il poti tunde putin....dar fara pic de par eu te-as considera femeie...unde e masculinitatea ta?

Re: Re: Re: Re: Ce sa fac ?

din 27 feb 2011 22:08 de Sees

Macar sa ajung acolo chiar daca am sa fac pe gaina . Asta este daca o dau in bara.

Re: Re: Re: Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 20:53 de Antoniaa

Da stiu si asta ma enerveaza cel mai mult la el:( Am mai avut discutii in care eu zicem "Gata,nu mai merge...Vreau sa ne despartim!" si el nu ma mai lasa in pace. Ca ma iubeste,ca vrea sa-i mai dau o sansa,ca ne potrivim... Nu inteleg cum sa-l fac ...

Re: Re: Re: Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 20:50 de Antoniaa

La asta m-am gandit si eu,dar suntem in aceeasi clasa:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

din 27 feb 2011 20:22 de cristian18

cum a mai decurs relatia ta cu ea pana acuma ... ?

Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral!

din 27 feb 2011 19:13 de victoria_ok

Este alegerea ta! Cred ca se intalneste cu tine doar pentru sex. Fii cu un pas inainte si ai sa vezi ca te foloseste! De fapt vad ca iti dai seama, doar ca nu inteleg de ce mai stai cu el?

Re: Re: Re: Ce sa fac ?

din 27 feb 2011 18:58 de dorinda

Ti se pare. Te dai tu cocos pe forum, dar cand o sa dai de veverita, o sa devii gaina si inca una fricoasa. Nu vezi ca deja esti speriat ca "te termini" intr-un minut? Dar cand o sa fii langa fata?

Re: Re: Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 18:55 de dorinda

Stii, vrea si el sa fie in pas cu moda. Ce parere ar avea prietenii lui daca el ar vorbi frumos cu ei? N-ar mai fi interesant si l-ar da la o parte. Fetele in general sunt mai linistite. Daca nu-l mai suporti, da-i papucii.

Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral!

din 27 feb 2011 16:45 de simosimina

baiatul asta este un nesimtit si se vede de la o posta ca nu prea simte nimic pentru tine. In primul rand nu trebuie sa te oblige nimeni sa faci sex oral...faci daca vrei , nu ca esti obligata, da? lasa-l in pace ca nu te merita! E un idiot!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 393 din 3731
«   1 ... 390   391   392   393   394   395   396 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare