Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt insarcinata sau nu ?

din 27 feb 2011 16:43 de simosimina

poti sa faci un test de sarcina...insa vezi lichidul ala amar ca s-ar putea sa fie de la fiere. Ar fi bine sa iti faci un set de analize

Re: Re: Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 14:51 de Flamanzia

Daca stateai departe puteai sa nu-i mai dai nici un semn de viata :D, dar asa cel mai bine e sa vorbesti cu el...:)

Re: Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 13:11 de Antoniaa

Nu stam chiar aproape unul de celalalt... La vreo 12 statii:D O sa incerc sa vorbesc maine cu el:)

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa proce

din 27 feb 2011 12:26 de DoILookSexy

Incearca sa nu te duci "plin", masturbeaza-te inainte si incearca sa nu te gandesti ca o sa esuezi, fii calm, nu conteaza rezultatul... odata si-odata tot trebuie sa se intample, fii relaxat, bea un red`bull si esti ok :ok:

Re: Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 10:43 de Flamanzia

Pai incearca sa-l iei cu frumosul, sa-i spui ca ii mai dai o sansa daca se schimba (ai spus ca nu suporti cum vorbeste cand e cu prietenii), dar daca nu mai vrei sa-i dai nici o sansa, atunci spune-i ca nu mai merge si spune-i motivele asa cum ni ...

Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

din 27 feb 2011 10:24 de Sees

Cum as putea sa nu ma termin intr-un minut iar daca o fac ce as putea zice ?

Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

din 27 feb 2011 10:23 de Sees

Pa am dat si un motiv nu-s singur acasa :rolleyes:. Si sunt foarte sigur ca nu si-a dat seama ca is virgin .

Nu-l mai suport!

din 27 feb 2011 10:03 de Antoniaa

Buna! Acesta este prima data cand imi fac si eu cont pe un forum si sper sa nu fiu gonita din cauza varstei... Am 14 ani :) Mi-am facut acest cont deoarece am nevoie de niste sfaturi,daca se poate. Am un prieten de cateva luni care tine la mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 feb 2011 10:00 de Rolando

forumul,cred ca ar fii ultimul lucru care l-ar putea influenta sa se apuce de droguri.....

din 27 feb 2011 08:08 de USTUROI

Baietel eu am venit aici din simplul fapt ca a citit fratemiu mai mic pe aici si abia da ca mai puteam sa il dezlipesc:` Ca daca se apuca de fumat din cauza astuia de mai sus a cui vina este nu e a voastra ca ii incurajati pe toti la fumat?:.

Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa procedez?

din 27 feb 2011 03:35 de simosimina

Eu zic sa te comporti normal...ca pana la urma ea isi va da seama ca esti virgin, asta daca nu si-a dat pana acum:)...o sa ma intrebi de ce...pai pentru ca atatea invitatii ..mai ales venite din partea ei si "refuzate sau evitate" de tine ...

Re: #Cat de des faceti sex?

din 27 feb 2011 00:49 de cioran

Eh, vezi tu? Nu esti primul care pune aceasta intrebare. Arayas are dreptate: "Si apoi tot ce spuneti va fi folosit impotriva voastra.". Pe acest forum se judeca prea mult si se raspunde sincer mult prea putin. Atitudinea este veche si ...

Re: Re: Ce sa fac ?

din 26 feb 2011 23:28 de Sees

Stiu ca sunt in stare sa ma comport normal . Problema e ca daca ii spun cade tot si chiar sa ma fac de ras . Deci sub nici un aspect nu vreau sa ii spun ca sunt virgin. Spuneti-mi cum sa ma comport si ce am de facut .

Re: Cadou de 1 martie

din 26 feb 2011 22:08 de dorinda

Oare ce i-ai putea cumpara? Un martisor frumos. Sunt pline magazinele de asa ceva. Poti sa-i cumperi un pandantiv de argint daca poarta asa ceva sau orice iti trece prin cap, e frumos si are snur alb cu rosu.

din 26 feb 2011 21:26 de DoILookSexy

Esti proasta ! Cata imaginatie ai ??:huh:

din 26 feb 2011 20:24 de Rolando

ziceai ca parintii nu prea iti dau bani,dar daca tot schimbi asa des partenerii,de ce nu o faci cu ei macar pe bani?din spusele tale am inteles ca ai cam 2-3 parteneri pe luna...ti-ar iest ceva banet O:)

din 26 feb 2011 20:10 de dorinda

:lol: Ca tot mi-ai adus aminte de celulita. Daca te tine buzunarul, poti merge la salon. Se fac impachetari cu nu stiu ce chestii care te scapa de celulita in cateva sedinte. Oricum, iti recomand Ivatherm anticelulita + putin masaj facut de ...

Re: Re: Re: ce poziti preferati

din 26 feb 2011 17:22 de USTUROI

Si inca odata am murit de ras ,Dorinda in ritmul asta ajung la spital:lol::lol::lol:

Re: Re: ce poziti preferati

din 26 feb 2011 17:08 de dorinda

Saracutul! El e vai de capul lui si tu il vaiti? Pentru varsta pe care o are, ma asteptam la ceva mai mult din partea lui, macar sa scrie corect, dar daca nici atat nu poate, ce sa-i ceri?

Re: #Cat de des faceti sex?

din 26 feb 2011 17:02 de drooz

de obicei cand se iveste ocazia , km rarutz cei drept dar asta e ma consolez si eu ...dupa mine hmm cred ca de 3 ori pe saptamana ,nush zic si eu asa ;))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 394 din 3731
«   1 ... 391   392   393   394   395   396   397 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare