Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Rock Songs din 25 feb 2011 20:28 de DoILookSexy
Manele nu ascult, dar Inna mi se pare ok, chiar daca e falsa si proasta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2011 20:10 de DRE
In caz ca nu observi topicul este deschis la sectiunea "Aberatii si caterinci".Nu vad ce mari prostii sunt scrise pe aici, daca nu-ti convine, poti sa nu citesti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Celulita din 25 feb 2011 19:41 de USTUROI
Nu m-a deranjat da am zis doar asa:ok:
Si mie mi se mai intampla uneori sa scriu mesaju de 2 ori cand dau edit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2011 19:38 de USTUROI
Si tu vrei sa te credem ca bagi tu toate chestiile astea in tine pai daca tot zici ca ''fumai'' de la 13-14 ani si iarba si coca si amfetemina pana acum erai spart tata.
Asa ca fiule te invit la o carte ca esti bata de baseball si Exotic inchide ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa f din 25 feb 2011 18:41 de AresS
exact foarte mare dreptate...in primele 6 luni cand aveam ocazia si cand vroiam...pac nici nu se punea problema..apoi am lasat o sa faca ce vrea..si acum..vb ta...sufera fraiere :)) si daca ma despart de ea cine stie ce ftcioasa devine :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca din 25 feb 2011 18:09 de dorinda
Daca n-ai stiut s-o dresezi cum trebuie, acum sufera.
Re: singur din 25 feb 2011 18:08 de dorinda
Cum vrei sa-ti spuna cineva de pe forum daca tu ai gusturi proaste la femei? Pun pariu ca nici de capul tau nu e ceva de vreme ce ai parte numai de asemenea "experiente".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si din 25 feb 2011 16:01 de madagascar
Doar atat am de zis :
"And since a man can't make one (baby)
He has no right to tell a woman when and where to create one"
Link atasat : http://www.youtube.com/watch?v=HfXwmDGJAB8
Ps : am fost martor la bucuria si fericirea pe care ti-o ...
Re: Sunt insarcinata sau nu ? din 25 feb 2011 12:42 de dorinda
Cauta pe Google.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma indragostesc d din 25 feb 2011 11:40 de DaNNY_DiViNO
Suferi numai daca nu gandesti. Un om care gandeste stie sa aleaga un alt om care gandeste, gandesc impreuna un plan, gandesc ce fac zi de zi sa fie frumos si placut, gandesc fara egoism si tot asa..
Ca sa ai o relatie de durata si sa mearga bine, ...
Re: Re: #Cat de des faceti sex? din 25 feb 2011 11:38 de DaNNY_DiViNO
pai si ce are daca locuiti impreuna ? nu mai aveti chef ?
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 25 feb 2011 11:33 de SORIN28
Mai bine te-ar ingrijora prietenele tale/lui, vecinele, colegele de munca.:devil:
Re: Celulita din 24 feb 2011 21:51 de simosimina
masaj si sport ;)
Re: Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 21:27 de Flamanzia
Sau cand mergeti la mare/strand :` voi aveti cracii acoperiti cu par nu se vede :,
Re: Re: Re: Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 21:25 de Flamanzia
Nu stiu ce are ca nu a mers sa editez :) Scuze daca te-a deranjat O:)
Re: ejaculare rapida din 24 feb 2011 20:49 de DoILookSexy
Daca se dezbraca una langa tine nu rezisti mai mult de 5 secunde.. ntz ntz ntz
Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 18:48 de dorinda
Draga, tu n-ai celulita si chiar daca ar fi fost asa, pentru barbati nu este o problema. Nu se uita nimeni cum arata cracii vostri in fusta scurta.
Celulita nu dispare numai cu miscare.
Re: Celulita din 24 feb 2011 18:45 de Bozgoru
daca nu stagnezi.. vegetezi etc.. probabil celulita va disparea..
Re: Re: Re: Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 18:30 de dorinda
De la Avon? Eu vorbesc de Ivatherm. Daca la mine s-au dus jumate intr-o luna si ceva...si sunt vechi.
Re: Re: Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 18:20 de Flamanzia
Am incercat crema de la Avon pentru vergeturi si nu a dat rezultate ):( cel putin pe vergeturile mele
Pagina 396 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |