Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Celulita din 24 feb 2011 18:18 de dorinda
Se mai estompeaza daca te dai cu crema si faci un pic de masaj cand o aplici.
Re: Celulita din 24 feb 2011 17:56 de Rolando
sport,spor si iar sport :-`
Re: Celulita din 24 feb 2011 17:56 de dorinda
Pe langa regim si sport, poti sa incerci si crema anticelulitica de la Ivatherm. Eu am pentru vergeturi si mi-au mai trecut fata de cum erau. Cand te dai cu crema, fa-ti si un pic de masaj pentru ca ajuta foarte mult.
Bea multa apa si nu manca ...
Re: Celulita din 24 feb 2011 17:20 de netpc_ro
un regim sanatos cu multe fructe si legume,si un pic de sport
Celulita din 24 feb 2011 17:03 de Flamanzia
Buna tuturor :flowers::flowers:!
Cred ca majoritatea fetelor au probleme cu celulita :( si gandul asta ne macina zi de zi :unsure: ( sau ma rog...pe mine cel putin :,)
Eu am celulita pe picioare doar ca nu se vede decat daca strangi pielea ...
Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral! din 24 feb 2011 15:50 de ubyalex
si daca se poarta cu tine urat...si se gandeste numai la el...ce nu-l trimiti la plimbare...daca nu primeste de la tine sex oral...poate de la alta o sa primeasca;)
Sunt insarcinata sau nu ? din 24 feb 2011 15:43 de Andreea93
Sunt insarcinata sau nu? am facut sex neprotejat cu partenerul (din pacate nu mai suntem impreuna) .
Azi dimineata la prima ora m-am trezit deodata din somn cu o greatza aveam o stare de voma si am varsat un lichid galbui foarte amar am avut toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place din 24 feb 2011 14:15 de Alina90
Sincer,eu nu consider aspectul asta o problema. Daca el mi-ar fi facut reprosuri,s-ar fi aratat dezamagit si frustrat din acest motiv-da,atunci ar fi fost o problema. Dar el nu mi-a reprosat niciodata nimic in legatura cu ...
Re: Re: Re: Amuzament din liceu din 24 feb 2011 11:16 de weed_adicted
mama ce au facut ei :)) aplauze....a zis njt si a murit profesoara :)) la noi se bat profesorii si la ei daca zic njt e ceva =))
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 24 feb 2011 11:11 de baby
Nu crezi ca exagerezi si iti faci scenarii cam tampite?:`
Mai bine faci tot posibilul sa va mentineti pe aceeasi lungime de unda...
Iti faci tu griji ca divorteaza aia si cine stie de unde apare alta la care nici nu te gandeai:lol::`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma calm din 24 feb 2011 11:08 de baby
Tu dai absolut toate detaliile despre tine?
Si eu sunt asa. Bine nu permit sa se ajunga in stadiul in care sa depasesc limitele bunului simt.
Daca ma nimereai pe mine iti puneam atatea intrebari incat sa nu mai apuci sa ma ...
Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral! din 24 feb 2011 11:00 de baby
Nu stiu daca el are ceva in cap dar ma intreb ce naiba ai tu in cap de stai cu ala? :`:`
Oare chiar nu iti dai seama ca nu merita?
Re: Re: Re: Re: Re: O mica problema. din 24 feb 2011 08:06 de USTUROI
Nu am zis ca mi se scoala la fiecare vaz ci la atingerea cu o fata frumoasa ca sa nu ma exprim altfel:`
Deci ai inteles cu totul gresit.:)
Re: Re: Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral! din 24 feb 2011 07:33 de ThT
De ce mai stai cu el daca zici ca se poarta nasol de la inceputul relatiei?:ermm:
Re: Vrea sa-i fac doar eu sex oral! din 23 feb 2011 23:29 de dorinda
Cred ca te tine mai mult pentru sex si ca sa-si dovedeasca lui insusi ca este mascul. Dar si tu esti imatura si egoista. Oferi doar daca primesti ceva in schimb?
Vrea sa-i fac doar eu sex oral! din 23 feb 2011 23:07 de adina20
Suntem impreuna de 10 luni,dar este mai rece cu mine de fel! si in afara de asta ne certam des mai ales cand vine vorba de sex ne certam pt ca mereu vrea numai el sa se simta bine la mine nu se gandeste deloc si cu pozitiile sexuale la fel.
Acum ...
Re: ejaculare rapida din 23 feb 2011 22:56 de drooz
aici depinde si de tine ,dar zic so lasi mai usor ;)o sa ajungi sa ai atractie numai de masturbare daca o faci in mod excesiv ,cand te masturbezi incearca sa o prelungesti cat mai mult nu hopa hoa fleosc ;))si in viatza reala cum am zis mai sus e in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa m din 23 feb 2011 22:50 de Pasaroi_Cuminte
Chestia cu vrutul apare numai daca se indeplinesc conditiile, pentru acel "lambda". ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma indragoste din 23 feb 2011 20:38 de DaNNY_DiViNO
Gresit, la inceput vrei ceea ce visezi, insa realitatea este altfel.
Ce vrei de la partener se gaseste greu ? Dar ce vrei ? Esti sigur de ceea ce vrei ? Unde cauti si nu gasesti ? Partenerul ce vrea de la tine si nu primeste ? Impreuna ce ...
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 23 feb 2011 20:11 de dorinda
Esti paranoica.
Pagina 397 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |