Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: O mica problema. din 23 feb 2011 20:10 de DoILookSexy
Daca tie ti se scoala de fiecare data cand vezi una buna nu inseamna ca tuturor li se intampla asta !
Vara ce te faci cand te duci si tu la piscina/strand, la mare si vezi acolo numai una si una ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexu din 23 feb 2011 19:34 de Rolando
fata nu este de acord cu sexul oral si tu ii vorbesti despre inghitit? :unsure:
Re: Re: Re: O mica problema. din 23 feb 2011 18:27 de USTUROI
Sa zicem ca se uita la tine una buna rau si te mai ia si in brate , tot nu ti se scoala? Fie ma insel ,fie stii tu sa te controlezi
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 23 feb 2011 18:00 de Bozgoru
poate are familie mai ciudata.. or fi alcoolisti.. sau ceva de genu... nu cred c ar vrea cineva ca iubita lor sa-i cunoasca familia aia dementa...
Re: Re: O mica problema. din 23 feb 2011 17:56 de Bozgoru
nu e normal.. cum cacat sa fie normal? daca erai o hiena sau un caine.. sau alt animal era normal.. Homo Sapiens e structurat sa se poata abtina... sau cine stie dupa raspunsul categoric a lu Danny de mai sus poate doar eu sunt capabil sa ma ...
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 23 feb 2011 17:38 de myr3lush_scumpyk
buna!sfatul meu e sa ai rabdare,aveti abia 3 luni de relatie,nu are cum sa te prezinte inca parintilor lui...si apropo,u cand l-ai prezentat parintilor tai,in ce masura l-ai recomandat?k si iubit al tau,dupa o rel de 3 luni?:ninja:...gandeste-te ...
Re: De ce ma ascunde de parintii lui ? din 23 feb 2011 17:36 de myr3lush_scumpyk
buna!sfatul meu e sa ai rabdare,aveti abia 3 luni de relatie,nu are cum sa te prezinte inca parintilor lui...si apropo,u cand l-ai prezentat parintilor tai,in ce masura l-ai recomandat?k si iubit al tau,dupa o rel de 3 luni?:ninja:...gandeste-te ...
Re: Re: Despre Postinor - Lămuriri din 23 feb 2011 17:16 de MariaDea
Nu există nicio sarcină deja, întrebarea mea a fost pusă pentru a mă informa şi atât. Desigur că dacă aş fi fost deja însărcinată nu aş fi fost într-atât de tembelă încât să mă gândesc că mai pot rămâne încă o dată. ...
Re: Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitul din 23 feb 2011 16:09 de ThT
Daca nu ti-a dar nici un motiv pentru care sa fii suspicioasa,de ce il suspectezi atat?Daca increderea e 0,cum vrei sa reziste relatia voastra?
Re: Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitului m din 23 feb 2011 13:38 de ioneliea
nu stiu ce sa zic?ma gandesc ca inca o iubeste chiar daca a trecut 1 an jumatate.ea ar putea divorta.
Re: Re: Avatar din 23 feb 2011 09:59 de USTUROI
Nu vreau sa imi pun asa ceva ca avatar si am pus numele asta pt ca inainte sa imi fac cont ma trimisese mama la cumparaturi si imi ramasese numele asta in minte:D
Re: Despre Postinor - Lămuriri din 23 feb 2011 08:03 de girls2
La ce trebuie Postinor daca exista deja o sarcina?Crezi ca mai ramai inca o data?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma inseala ? din 23 feb 2011 07:29 de ioneliea
mai bine o parasesti daca vezi ca este rece.de obicei asa sunt persoanele care nu iubesc .si asta nu inseamna ca are pe altcineva.dac atasu nu vrea nu inseamna ca trebuie sa te trateze cu indiferenta.bafta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Media actelor sexuale din 23 feb 2011 02:12 de Bozgoru
e si logic.. daca unu imi" fura" nevasta.. asta e.. doi Idioti.. ea o curva el un om fara caracter... dar daca unu imi fura un milion de euro.. merita sa moara :D
Re: Cum sa ma calmez? din 23 feb 2011 02:09 de Bozgoru
eu zic ca e ok sa sti trecutu.. e ok sa intrebi.. e ok sa vrei raspunsuri.. daca pt asa ceva celelalte 3 s-au despartit de tine.. din pct meu de vedere vina este a lor nu a ta... cine stie poate o sa gasesti una care sa nu fie asa paranoia si pur si ...
Ninge subtire peste suflet(e) murind(e)... din 23 feb 2011 01:53 de ExoticDream
Ciudata-i iarna asta cu ups and downs! Uneori acel permanent frig interior doreste adierea primaverii, ar fi o atmosfera mai putin bacoviana, insa gradele de sub zero au si ele partea lor... pozitiva, mai bine le simti mai mult pe ele decat... ...
Re: Re: Re: Complicat... din 23 feb 2011 01:52 de cioran
De ce ne-am baza pe ceea ce stim!? Mai bine presupunem ca fata e o tarfa ieftina care nu merita atentia lui, nu? Analifabetismul asta... cititi mesajul initial! Pe junele de mai sus il ia cu palpitatii, va spune ca a ales "sa lupte in continuare" ...
Re: Am sunat-o pe fosta prietena a iubitului meu din 23 feb 2011 01:22 de ExoticDream
Eu n-as putea face chestia asta, macar din motive de gelozie retroactiva daca nu din altele. Nu avea sens sa te duci la ea avand in vedere ca tu si iubitul tau nu aveati nici o problema majora. In fine, acum nu mai poti intoarce timpul, situatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2011 01:09 de ExoticDream
Ma indoiesc ca m-as impiedica de admiratie intr-o ciorba, cred ca trebuie un pic altceva pentru a-mi lua ochii... Este adevarat ca as admira un baiat care nu se jeneaza sa intre in bucatarie pentru mai mult de a-si lua o cafea sau un pahar cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 23 feb 2011 00:58 de ExoticDream
Ok, se pare ca esti mai greut de cap. Ti-am spus de cel putin 4-5 ori [b]sa incetezi in a-ti mai insira IDul de Messenger pe acest forum![/b] Lasa sexul deoparte si concentreaza-te la ceea ce-ti povestesc eu aici pentru ca [b]este ultima oara ...
Pagina 398 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |