Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2011 00:09 de ionutzxxx
atmosfera, intr-adevar e foarte importanta. si mai importanta e comunicarea dintre voi.. daca vezi ca sta si nu face nimic, ia-i mana si ghideaz-o. va intelege "aluzia".
legat de durere, ea trebuie sa stie ca doare, dar la fel trebuie sa stie ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2011 23:58 de lara92
atmosfera, intr-adevar e foarte importanta. si mai importanta e comunicarea dintre voi.. daca vezi ca sta si nu face nimic, ia-i mana si ghideaz-o. va intelege "aluzia".
legat de durere, ea trebuie sa stie ca doare, dar la fel trebuie sa stie ca ...
Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 22:24 de drooz
simptomele tale sunt prea rapide ,dar ca sa te linistesti ar fi bine sa faci tot posibilul si sa iti ei un test de sarcina din aia 2 lei de pachet punei deoparte si in iti ei un test sau imprumuta ,si data viitoare fao cu prezervativ nu te juca cu ...
Re: Avatar din 22 feb 2011 21:19 de dorinda
Daca vrei sa-ti pui vreo capatana de usturoi, ar fi bine sa nu-l aprobe deloc. Un USTUROI ajunge, nu trebuie si al doilea de confirmare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2011 21:18 de dorinda
Vin. Alb, rosu...nu conteaza, insa unul bun si suficient cat sa mai scape de inhibitii. Cat despre atmosfera romantica, niste lumanari, o muzica in surdina si un pat frumos aranjat cred ca este suficient. Daca ati putea lua si cina la lumina ...
Re: Re: Suc pe tastatura din 22 feb 2011 18:48 de Ionela23
Spune-i! Poate scapi mai ieftin. :P
Re: Suc pe tastatura din 22 feb 2011 18:45 de USTUROI
Am si eu aceeasi problema am varsat Sprite pe tastatura de la laptop si nu ii mai merg butoanele (acum sunt la calculator) ce sa fac ca daca afla tata ca i-am stricat laptopu ma sparge:-`
Re: Sfat marire penis din 22 feb 2011 18:39 de USTUROI
Ori esti idiot Ori esti prost Ori minti dute nene la scoala!!
(!)(!)(!)
Sfat marire penis din 22 feb 2011 17:48 de Alexutu
eu am 13 ani...si prietena mea vrea sa o faca...dar o am de 10 cm:(si ea are 14 ani..spuneti'mi cum sa fac...daca rade de mn?
Re: Re: Re: Re: Re: Caz penal... din 22 feb 2011 17:40 de USTUROI
Din 2005 pana acum si-a rezolvat problema , sau e la inchisoare.
Re: Re: Re: Viata de liceu din 22 feb 2011 17:35 de USTUROI
Huh as vrea sa mai raman si 3 dar timpul trece asa de repede , am atatea amintiri in legatura cu clasa asta , o sa plang:((:((
Re: Re: Sex in timpul menstruatiei din 22 feb 2011 16:31 de myr3lush_scumpyk
hmmm,am facut si eu desi la inceput mi-a fost un pic frica...asa e,nu ai hemoragie dupa...cand faci sex in acest timp...e chiar f bine,penetratrea e mult mai usoara si chair te exciti mult mai tare.eu nu fac sex in primele 2 zile k atunci am f ...
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 22 feb 2011 15:55 de myr3lush_scumpyk
buna ioana!parerea mea legata de problema ta e ca daca nu iti place sa inghiti sperma,lasa-l sa se termine in gura ta apoi poti pur si simplu sa mergi la baie dupa care vei scuipa sperma,iar daca nu-ti place gustul ei am citit un truc pt asta...cand ...
Re: De ce nu are chef sa faca dragoste cu mine? din 22 feb 2011 15:34 de myr3lush_scumpyk
sunt fata,dar ma pot pune si in locul unui baiat...hmmm,parerea mea e ca ar fi bine sa stati un pic de vb pe sub asta...cand crezi k e momentul potrivit zii k vrei sa stati un pic de vb...si incepe prin a o intreba,ce se intampla cu ea,dc e atat de ...
Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 14:04 de Randunik
poate ai probleme cu stomacul si de aceea te simti asa...simptomele unei sarcini nu apar asa repede.
Re: Re: Viata de liceu din 22 feb 2011 13:18 de girls2
Dar ce are daca mai ramai vreun an,doi?:)
Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 12:24 de Andreea93
Pe data de 7 februarie am facut sex cu partenerul neprotejat (nu si-a dat drumul in mine) insa de la un timp am greturi si varsaturi ,greturile le aveam cam de o saptamana si varsaturile de duminica seara am inceput sa vars in continuu nu este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef din 22 feb 2011 11:33 de dorinda
Eu nici n-as sta cu cineva care vrea doar o data pe saptamana. M-as simti prost de fiecare data cand ma refuza.
Re: ce sa fac? din 22 feb 2011 11:21 de dorinda
Daca aia e maritata si nu-i pasa de el, de ce iti mai este frica? Esti destul de mare sa gandesti singura.
Tout passe... tout casse... tout lasse.... din 22 feb 2011 02:29 de ExoticDream
De ce nu am trai in 3 coordonate in loc de 4? Axa [i]Ot[/i] ne ucide atat la propriu, cat si la figurat.... Nu am invatat inca sa fiintam cu timpul de partea noastra, suntem victime ale baletului sinusoidal, in care suntem zei doar pentru o clipa ...
Pagina 399 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |