Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena !

din 22 feb 2011 02:04 de ExoticDream

Nu ai cum sa lupti impotriva geloziei retroactive, este un dat cu care trebuie sa traiesti. La inceput pare teribil, esti convinsa ca el inca se mai gandeste la fosta lui iubita, face comparatii (fie si involuntare) intre tine si ea, inclusiv la ...

Re: Cum sa ma calmez?

din 22 feb 2011 01:52 de ExoticDream

Mie aceasta curiozitate nu mi se pare un defect daca nu depaseste o anumita limita. Pe masura ce te atasezi de cineva, este normal sa vrei sa stii mai mult despre acea fiinta, mai ales daca vorbim de niste sentimente de dragoste care incep sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 feb 2011 01:21 de ExoticDream

O curatenie mai merge, un spalat de mana la fel (tu n-ai fel de fel de accesorii pe imbracaminte?), foarte in viteza...., dar gatitul, cand sunt home alone, nu ma inghesui, sunt acceptabile un sandwich, o salata, un ou/cartof prajit, o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa f

din 21 feb 2011 23:44 de DaNNY_DiViNO

Daca tu esti o persoana activa si iti place sa o faci in fiecare zi sau macar o data la 2-3 zile, sigur nu te simti confortabil cu cineva care ii place sa o faca o data pe saptamana. Si hai sa fim seriosi ca nu e ceva iesit din comun, mai ales la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 21 feb 2011 23:02 de Rolando

Daca la admin ii este frica sa-ti dea ban, mi-e nu-mi este frica sa-ti sterg mesajele.:ok: Eu cand spun ceva, asa ramane.;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca

din 21 feb 2011 23:01 de dorinda

Nu e din ambitie prosteasca. Sunt fete care, dupa ce au avut orgasm, nu mai pot sa mai continue. Iar daca el termina mai greu, e normal sa fie cam "plictisite". Oricum, trebuie sa stea de vorba cu fata. Nu este normal sa fii atat de monoton ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca tot e la mo

din 21 feb 2011 22:48 de DRE

Nu :)) E un foarte bun subiect de caterinca.nu de alta, dar are gura foarte mare.Eu daca aratam ca ea, nici nu-mi permiteam sa deschid gura :))

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 22:42 de DeepSearcher

Chiar incerc sa evit fetele alea rupte, ca sa nu folosesc alt termen; merg doar pentru o noapte si nimic mai mult. Legat de ce poate avea o fata in trecut, nu stiu, insa totusi pe mine ma macina cand imi zice "am trecut prin ceva nasol dar nu ...

Re: Re: Re: Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 22:41 de dorinda

Daca le vei sti pe toate, ce farmec o sa mai aiba fata aceea pentru tine? Un pic de mister nu strica. Chiar si intr-o relatie serioasa tot mai sunt lucruri care nu se spun. Nu ca ar fi secrete, dar uneori e bine sa taci. Daca tot te macina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca tot e la moda discu

din 21 feb 2011 22:41 de DRE

Am o fata in clasa care nu cred ca are nici 1 45.E mica mica mica...absolut plata si are vreo 39-40 de kg.Oricat ar incerca sa isi schimbe corpul nu are cum.nu mai pun la socolteala ca are diati capu'...deci...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 22:37 de Rolando

asta cred ca ii intereseaza pe toti,cel putin in cazul meu e valabil :)

Re: Re: Re: Re: Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 22:25 de ThT

Pai sincer,la 17-18 ani,o fata nu prea are cine stie ce trecut incarcat.Depinde si de tine acum,ce fel de fata iti alegi.Daca pui ochii chiar pe una care sta saptamana de saptamana cu altul,nu mai prea e valabil ce am scris mai sus.:lol: Acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abor

din 21 feb 2011 22:12 de DRE

Pai eu spuneam de giulianoit ca mai deschisese un topic in care se plangea ac e singur bla bla bla...nu mai stiu exact, poate gresesc.Si...chiar nu cred ca e mandru ca la 20 de ani e virgin...dar nahh...el stie mai bine.

Re: Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 22:07 de DaNNY_DiViNO

Daca vrei sa te opresti, opreste-te. Totul tine de tine. Daca sti ca faci rau, opreste-te si gata. Nu are rost sa sti lucruri care nu ti-ar face bine sanatatii. Bucura-te de prezent si gandeste-te la viitor :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Virgin (14 ani).. cum abordez

din 21 feb 2011 22:05 de Rolando

ce anume? :unsure: pai si el poate foarte usor sa se duca la unele cu bani daca isi doreste neaparat sa nu mai fie.... lasa-=l pe cel care a deschis topicul,dar tu i-ai raspuns lui giulianoit ,spunand "ne imaginam cat esti de mandru" ...cu ...

Re: are dreptate sau nu?

din 21 feb 2011 21:27 de Balkan

E posibil sa fi luat bataie de la sotie acasa(nu stiu daca se observa, dar purta verigheta) si nu a gasit alta metoda de a se razbuna... Tipul are frustrarile barbatului nefericit care atunci cand intra in casa nu iese din cuvantul partenerei...

Cum sa ma calmez?

din 21 feb 2011 21:23 de DeepSearcher

Buna seara membrii sexpert.ro! Numele meu este Vlad si am intrat aici in speranta ca nu voi mai fi luat la misto ca in multe alte locuri. Stiu ca in mod normal as avea nevoie de un psiholog pentru asta (asa mi s-a zis), dar nu dispun de suficienti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.P

din 21 feb 2011 20:43 de baby

E logic sa stea ca scandura daca ii e frica. Pune muzica, asigura o lumina potrivita, pune prezervativele langa tine ca sa nu te mai intinzi dupa ele...si :~* O incurajezi si tu inainte. Hai ma ca nu doare asa tare:lol: Ce naiba! Daca am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keylogger stuff #

din 21 feb 2011 19:39 de DoILookSexy

Niciodata nu o sa ai parte doar de surprize placute, oricat ai incerca :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2011 19:24 de baby

De multe ori sunt nevoita sa gatesc numai pt mine si ma dispera ca se aduna un morman de vase, apoi trebuie sa fac curatenie, sa spal...unele lucruri chiar si la mana daca sunt mai speciale....sa sterg prafu si tot ce mai e necesar intr-o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 400 din 3731
«   1 ... 397   398   399   400   401   402   403 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare