1-2 degete in vagin "prima data", dureri

Pagina 1 din 2
1   2   »

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

1-2 degete in vagin "prima data", dureri

scris pe 13 mar 2011 09:43 de Gabrielx

Salut, aseara a fost iubita la mine , si am facut pasul cel mare. Ea era virgina . Dupa 1 ora jumate - 2 de sarutari si imbratzisari si cuvinte frumoase, am inceput sa incerc sa o dezvirginez. Nu ma lasa deloc zicand ca o doare. Am citit sfaturile unui ginecolog si stiam ca se pot introduce pe rand, 1 deget , 2degete iar apoi se poate introduce penisul. Asa am facut , apoi am bagat penisul si am facut sex timp de 10 minute.. Eu nu am ejaculat dar ea imi zicea ca o doare si ca ii si place. AM intrebato , mai vrei? a zis ca nu..Am zis ok , am luato in brate , am stat cu ea iar apoi am duso acasa.. Astazi imi spune ca o doare putin jos..

1. Este ceva normal sa o doara?
2. Exista posibilitatea ca dupa introducerea degetelor mele sa se imbolnaveasca sau eu stiu ce sa pateasca?

Multumesc mult
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 13 mar 2011 11:55 de Randunik

Salut, aseara a fost iubita la mine , si am facut pasul cel mare. Ea era virgina . Dupa 1 ora jumate - 2 de sarutari si imbratzisari si cuvinte frumoase, am inceput sa incerc sa o dezvirginez. Nu ma lasa deloc zicand ca o doare. Am citit sfaturile unui ginecolog si stiam ca se pot introduce pe rand, 1 deget , 2degete iar apoi se poate introduce penisul. Asa am facut , apoi am bagat penisul si am facut sex timp de 10 minute.. Eu nu am ejaculat dar ea imi zicea ca o doare si ca ii si place. AM intrebato , mai vrei? a zis ca nu..Am zis ok , am luato in brate , am stat cu ea iar apoi am duso acasa.. Astazi imi spune ca o doare putin jos..

2. Exista posibilitatea ca dupa introducerea degetelor mele sa se imbolnaveasca sau eu stiu ce sa pateasca?

Multumesc mult

1.E ceva normal deoarece corpul trece printr-o schimbare.
2.Nu
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 13 mar 2011 13:15 de Gabrielx

1.E ceva normal deoarece corpul trece printr-o schimbare.
2.Nu

ok , multumesc mult. Altceva ce ar putea sa se intample dupa aceasta schimbare ?.. sa stiu sa nu ma sperii
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 13 mar 2011 19:37 de dorinda

ok , multumesc mult. Altceva ce ar putea sa se intample dupa aceasta schimbare ?.. sa stiu sa nu ma sperii

Sa vrea mai mult sex.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 13 mar 2011 21:20 de victoria_ok

Dureri de sani, menstruatia poate intarzia, halucinatii ca e gravida, etc.
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 14 mar 2011 16:13 de Gabrielx

ok , gravida nu are cum sa fie pentru ca am folosit prezervativ si nici nu am ejaculat de asta sunt 100% covins si stie si ea ca nu am ejaculat... ok, Multumesc tuturor ...

PS: Sper sa aiba pofta de mai mult sex , dupa cate a zis ea am inteles ca i-a placut doar ca a fost putina durere si vrea sa mai incercam
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 14 mar 2011 18:29 de baby

PS: Sper sa aiba pofta de mai mult sex , dupa cate a zis ea am inteles ca i-a placut doar ca a fost putina durere si vrea sa mai incercam

Incearca doar cu un deget la inceput.

Eu spre exemplu nici acum nu suport sa introduca 2 degete

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 mar 2011 00:03 de simosimina

Multumesc mult

1 - este normal sa o doara...mai bine te limitezi la 1 deget...ca e dureros cu 2..
2 - nu se imbolnaveste, insa ai grija la unghii ..sa nu fie mari, deoarece ii poti zgaria colul

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 mar 2011 10:01 de Gabrielx

1 - este normal sa o doara...mai bine te limitezi la 1 deget...ca e dureros cu 2..
2 - nu se imbolnaveste, insa ai grija la unghii ..sa nu fie mari, deoarece ii poti zgaria colul

ok multumesc. Am bagat 2 degete pt ca asa am citit pe un site unde erau sfaturile unui ginecolog... Acum o sa incerc doar cu 1 ...
Multumesc tuturor.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 16 mar 2011 13:44 de simosimina

ok multumesc. Am bagat 2 degete pt ca asa am citit pe un site unde erau sfaturile unui ginecolog... Acum o sa incerc doar cu 1 ...
Multumesc tuturor.

of lasa sfaturile de pe net...teoria si practica sunt 2 lucruri diferite

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

scris pe 16 mar 2011 15:40 de Gabrielx

of lasa sfaturile de pe net...teoria si practica sunt 2 lucruri diferite

Stiu , doar eu am incercat ca stiam ca e recomandat de medici ) o sa ma conformez si o sa bag decat 1
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 21 mar 2011 01:36 de Machiavelli

of lasa sfaturile de pe net

Din timp ce ii daruiesti un sfat respectivului te aflii automat in categoria celor mentionati de tine mai sus

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 21 mar 2011 01:39 de Machiavelli

Multumesc mult

Stai linistit...Sunt doar stari normale...Cu o floare se face primavara

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 23 mar 2011 20:01 de Gabrielx

Inca o ntrebare :

Nu am mai facuto cu ea de pe 12.03.2011 , maine (24.03.2011) am de gand sa o iau iar pe la mine dar ea are semne ca ii vine ciclu.... Este indicat sa faci sex pe ciclu ? Daca poti sa o faci , ce dureri o sa aiba , si ce riscuri sunt. Cum este , mai placut sau mai dureros. O sa aiba dureri mari in timpu actului sexual sau nu o sa aiba deloc ?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 23 mar 2011 20:06 de dorinda

Inca o ntrebare :

Nu am mai facuto cu ea de pe 12.03.2011 , maine (24.03.2011) am de gand sa o iau iar pe la mine dar ea are semne ca ii vine ciclu.... Este indicat sa faci sex pe ciclu ? Daca poti sa o faci , ce dureri o sa aiba , si ce riscuri sunt. Cum este , mai placut sau mai dureros. O sa aiba dureri mari in timpu actului sexual sau nu o sa aiba deloc ?

Nu prea este indicat sa faca sex atunci. Nici n-ar trebui s-o doara, ci dimpotriva, s-o relaxeze. Daca te tine stomacul si ei nu ii este rusine, n-aveti decat. Oricum, nimeni n-a murit daca a stat cateva zile fara sex.
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 26 mar 2011 22:09 de Gabrielx

Nu prea este indicat sa faca sex atunci. Nici n-ar trebui s-o doara, ci dimpotriva, s-o relaxeze. Daca te tine stomacul si ei nu ii este rusine, n-aveti decat. Oricum, nimeni n-a murit daca a stat cateva zile fara sex.

Nu ii venise ciclu pe 25.03.2011, avea doar simptome... Am facut sex si seara pe la ora 10 i-a venit putin. Noaptea ia curs iar putin, si azi 26.03.2011 nu i-a venit deloc toata ziua. Nici pana la ora 22:00... Din ce cauza ?
sus

lara92

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 27 mar 2011 00:59 de lara92

Nu ii venise ciclu pe 25.03.2011, avea doar simptome... Am facut sex si seara pe la ora 10 i-a venit putin. Noaptea ia curs iar putin, si azi 26.03.2011 nu i-a venit deloc toata ziua. Nici pana la ora 22:00... Din ce cauza ?

e posibil sa fie si de la faptul ca i-ai rupt himenul..

intarzierile sunt normale, deoarece au loc schimbari hormonale in timpul actului sexual ce pot deregla putin menstruatia

Making love on a long hot Summer night ..
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 27 mar 2011 08:54 de Gabrielx

e posibil sa fie si de la faptul ca i-ai rupt himenul..

intarzierile sunt normale, deoarece au loc schimbari hormonale in timpul actului sexual ce pot deregla putin menstruatia

ok ,multumesc`
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

scris pe 27 mar 2011 22:49 de Gabrielx

Azi 27.03.2011 , ora 22:49 , Mi-a zis prietena ca o doare rau de tot jos ,cand merge la WC , si o dor sanii..... Nu i-a venit ciclu pana acum. DIn ce cauza o doare asa de rau si de ce ?
sus

lara92

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in vagi

scris pe 27 mar 2011 23:54 de lara92

Azi 27.03.2011 , ora 22:49 , Mi-a zis prietena ca o doare rau de tot jos ,cand merge la WC , si o dor sanii..... Nu i-a venit ciclu pana acum. DIn ce cauza o doare asa de rau si de ce ?

tu faci un fel de jurnal aici sau ce? auzi.. la 22:49.. nu la 22:50.. la 22:49..

NU MAI FI PARANOIC... durerile de sani sunt ori de la schimbarile hormonale ori de la faptul ca trebuie sa ii vina menstruatia
faptul ca "o doare rau de tot jos" e de la faptul ca i-ai rupt himenul.. o sa o mai doara inca vreo zi si gata.

Making love on a long hot Summer night ..
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 degete in

scris pe 28 mar 2011 14:18 de Gabrielx

tu faci un fel de jurnal aici sau ce? auzi.. la 22:49.. nu la 22:50.. la 22:49..

NU MAI FI PARANOIC... durerile de sani sunt ori de la schimbarile hormonale ori de la faptul ca trebuie sa ii vina menstruatia
faptul ca "o doare rau de tot jos" e de la faptul ca i-ai rupt himenul.. o sa o mai doara inca vreo zi si gata.

)nu fac jurnal , doar ca am scris data si ora ca sa va dati voi seama in ce zii si de cand pana cand se intampla .... multumesc

PS: De ieri dimineata o doare, si azi o doare si Burta zice ea "groaznic de rau" si ii vine sa se duca la baie din 5 in 5 minute :|
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-2 de

scris pe 29 mar 2011 13:42 de Gabrielx

De ieri dimineata o doare, si azi o doare si Burta zice ea "groaznic de rau" si ii vine sa se duca la baie din 5 in 5 minute :|

scz de Double Post...

nimeni ?:| din ce cauza?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1-

scris pe 29 mar 2011 16:58 de dorinda

nimeni ?:| din ce cauza?

Voi chiar sunteti inconstienti? Fetei ii este rau si tu astepti raspunsuri pe forum in loc s-o iei de mana si s-o duci la doctor?
sus

carino

Newbie
7 mesaje

scris pe 29 mar 2011 17:14 de carino

u
uhh imi aduc aminte eu ... cit ma gindeam la asta sa nu fiu insarcinata. cu toate ca shanse nu prea erau asha ca e ceva normal... Bafta voua. si nu uitati sa va protejati!!!
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 apr 2011 21:03 de Gabrielx

Salut , 16.04.2011 , Dupa o perioada lunga fara a face sex ,am facut iar cu prietena...Am facut c-am 1 ora , cu o pauza de 20 de minute. Faceam 10-20 minute faceam o pauza mica... In timpul actului imi spunea ca simte durere si placere ,dar nu vroia sa ma opresc , ci sa continui. Am continuat si am dus la sfarsit actul. Dupa ce s-a sfarsit actul zicea ca o doare putin jos.. Peste 2 ore mi-a zis ca numai simte nimic.. Apoi s-a dus cu rolele pe afara si a inceput sa o doara jos , sa ii vina sa se duca la baie ,si sa o doare cand face pipi..Pentru cei care nu au citit mai sus, am facuto prima data , cand era virgina , i s-a rupt himenu putin , a 2 oara cand am facuto s-a rupt de tot, iar acum nu a mai curs sange nimic. Ciclu i-a venit si dureri nu a mai avut demult. Acum o doare jos..

1.E ceva normal sa o doara si acum?
2.Cat o sa mai dureze sa o doara in timpul actului.
3.Pot sa fac ceva sa nu o mai doara?..
4.Din ce cauza o doare?..
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 apr 2011 21:43 de dorinda

Salut , 16.04.2011 , Dupa o perioada lunga fara a face sex ,am facut iar cu prietena...Am facut c-am 1 ora , cu o pauza de 20 de minute. Faceam 10-20 minute faceam o pauza mica... In timpul actului imi spunea ca simte durere si placere ,dar nu vroia sa ma opresc , ci sa continui. Am continuat si am dus la sfarsit actul. Dupa ce s-a sfarsit actul zicea ca o doare putin jos.. Peste 2 ore mi-a zis ca numai simte nimic.. Apoi s-a dus cu rolele pe afara si a inceput sa o doara jos , sa ii vina sa se duca la baie ,si sa o doare cand face pipi..Pentru cei care nu au citit mai sus, am facuto prima data , cand era virgina , i s-a rupt himenu putin , a 2 oara cand am facuto s-a rupt de tot, iar acum nu a mai curs sange nimic. Ciclu i-a venit si dureri nu a mai avut demult. Acum o doare jos..

Nu e normal sa o doara cand urineaza. Mai bine se duce la doctor.
S-ar putea ca durerile din timpul actului sexual sa fie si din cauza ca nu este lubrifiata suficient. Puteti sa incercati si cu niste lubrifiant, dar mai intai trimite-o la medic.
sus

Rubiks

Senior member
135 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 apr 2011 21:45 de Rubiks

De cate ori ati facuto pana acum?

Mdeahh..
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problema,

scris pe 16 apr 2011 21:54 de Gabrielx

De cate ori ati facuto pana acum?

Asta e a 3a oara..

Sa stii ca m-am gadit ca e de la lubrifiere... Dar stiu ca in timpul actului , vreo 5 minute ,am facut ushor , adica nu o bagam adanc si o scoteam mult, si nu o durea DELOC.. Faceam miscari mai scurte. De obicei o trageam mai mult si o bagam mai mult.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Problem

scris pe 16 apr 2011 21:58 de dorinda

Asta e a 3a oara..

Sa stii ca m-am gadit ca e de la lubrifiere... Dar stiu ca in timpul actului , vreo 5 minute ,am facut ushor , adica nu o bagam adanc si o scoteam mult, si nu o durea DELOC.. Faceam miscari mai scurte. De obicei o trageam mai mult si o bagam mai mult.

Asa e la inceput, nu o doare, ci mai tarziu. Totusi, e forta de frecare acolo...
Incercati cu lubrifiant si nu va zgarciti la el. In orice caz, trimite-o si la doctor.
sus

Gabrielx

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire/Pro

scris pe 16 apr 2011 22:12 de Gabrielx

Asa e la inceput, nu o doare, ci mai tarziu. Totusi, e forta de frecare acolo...
Incercati cu lubrifiant si nu va zgarciti la el. In orice caz, trimite-o si la doctor.

Cu doctoru e c-am greu sa o conving.. Eu am 17 ani si ea 16..... Nu o sa vrea sa mearga 100%.. Si banuiesc ca trebe sa fie insotita de un adult.. Oricum, o sa incerc un lubrifiant, o sa o las sa se linisteasca pana o sa facem urmatorul act...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online