?!?!?!

Pagina 1 din 1
1

unu

Guest

?!?!?!

scris pe 8 dec 2005 11:13 de unu

daca fata se afla pe ciclu pot face dragoste cu ea????poate ramane insarcinata ??? deci daca ejaculez in ea ..se poate intampla ceva naspa (adica sa ramana insarcinata ) ?? astept rsp ...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: ?!?!?!

scris pe 8 dec 2005 13:25 de LonelyGirl

daca fata se afla pe ciclu pot face dragoste cu ea????poate ramane insarcinata ??? deci daca ejaculez in ea ..se poate intampla ceva naspa (adica sa ramana insarcinata ) ?? astept rsp ...

da , se poate sa ramana insarcinata.cel mai bine aR fi sa utilizati prezervativul.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: ?!?!?!

scris pe 8 dec 2005 18:15 de inuendo

nu se poate..ciclu insemna eliminarea ovulului... poate fi putin messy.. dar la unele fete apetitul sexual creste mult in perioada aia..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: ?!?!?!

scris pe 8 dec 2005 18:20 de valentine

Eu am facut, am si terminat....si absolut nimica nu s-a intamplat (ma facut mama poet).
Dar......nemesis mi-a zis ca se poate intampla ceva...desi eu nu il cred
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 dec 2005 01:22 de ExoticDream

nu se poate..ciclu insemna eliminarea ovulului... poate fi putin messy.. dar la unele fete apetitul sexual creste mult in perioada aia..

Eu stiam ca la multe!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

unu

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: ?!?!?!

scris pe 9 dec 2005 17:44 de unu

use condom ramne de baza ...

Eu stiam ca la multe!

unu
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 dec 2005 21:51 de Nekunoskuta

...ciclu insemna eliminarea ovulului...

Ovulatia inseamna eliminarea ovulului si e cea mai propice peroiada pentru o sarcina.

Menstruatia inseamna eliminarea "conditiilor" care erau pregatite in uter pentru o eventuala fixare a produsului de conceptie.

In rest...ce-i drept poate fi putin disconfort din cauza sangelui dar daca alegeti ca zile pe cele de sfarsit cand sangerarea e mai putin abundenta totul poate fi ok. Teoretic exista o sansa ca fata sa ramana insarcinata dar este foarte mica.
Mai intervine aspectul unui eventual disconfort al fetei pentru ca vaginul e un loc foarte sensibil in perioada menstruatiei deci fii mai bland cu ea, evita actele sexuale prea dure.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

53 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online