Fara titlu

Pagina 1 din 2
1   2   »

camelia

Veteran member
376 mesaje

Fara titlu

scris pe 15 iun 2003 23:02 de camelia

CREDETI CA, INTR-O RELATIE SEXUL ORAL ESTE IMPORTANT?

cami
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re:

scris pe 15 iun 2003 23:16 de adeline

Nu ,camelia!Eu nu cred ca sexul oral este atat de important intr-o relatie!Se poate foarte bine si fara!Sunt alte lucruri mult mai adanci si mai importante decat asta!Lucruri care lasa rani supurand si dupa trecerea multor ani, decat amintirea faptului ca ea nu a vrut sa ii faca sex oral!
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

Re:

scris pe 15 iun 2003 23:16 de cristi

Ce pot sa iti spun la aceasta intrebare ..important nu!! dar necesar..]

cristi
sus

MADALIN

Senior member
61 mesaje

Re:

scris pe 15 iun 2003 23:50 de MADALIN

PENTRU MINE DA, MIE IMI PLACE FEMEIA SA IMI FACA DE TOATE!! DACA EU O FAC SA SE SIMTA BINE, ATUCI ESTE NORMAL SA ASTEPT ACELASI LUCRU DIN PARTEA EI!! PAREREA MEA!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re:

scris pe 16 iun 2003 00:01 de nemesis

Important?
NU!
Necesar?
NU!
Dar, daca le face placere celor doi, atunci sigur face bine...
Nu se poate spune in nici un caz ca este un lucru rau...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re:

scris pe 16 iun 2003 00:12 de camelia

Imi place raspunsul tau, dar dupa tonul cu care l-ai scris ai fost ranit intr-o relatie?

cami
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 16 iun 2003 00:13 de camelia

Sint de acord cu tine, nu este un lucru rau!

cami
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re:

scris pe 16 iun 2003 18:19 de sabba

Dar tu, draga! Ai un fix cu sexul oral? In alta parte dadeai niste sfaturi de genul : Nu faceti.........!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 16 iun 2003 23:07 de camelia

Draga Sabba:
Eu nu d-au sfaturi la nimeni, dar nici nu le accept! Nu sint atit de inebunita dupa sex oral, a fost o intrebare inocenta!! Daca imi place da!!

cami
sus

vrack27

Guest

Re:

scris pe 16 iun 2003 23:28 de vrack27

EU cred ca e un alt fel de a spune "TE IUBESC" (indiferent de cine e pasiv sau activ).
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 17 iun 2003 18:00 de camelia

Cuvintul "te iubesc" este aceeptat !

cami
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 17 iun 2003 20:51 de nemesis

Draga Sabba:
Eu nu d-au sfaturi la nimeni, dar nici nu le accept! Nu sint atit de inebunita dupa sex oral, a fost o intrebare inocenta!! Daca imi place da!!

"d-at" si "d-au" nu sunt din lb. romana... se scrie "dat" si "dau"... analfabet-o!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 17 iun 2003 21:03 de camelia

Mersi pentru corectie!! pentru urmatorul mesaj, am sa fiu mai atenta, in privinta limbajului gramatical!! Chiar nu ma deranjeaza cuvintul "" analfabet""

cami
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 18 iun 2003 13:44 de osiris1394

"d-at" si "d-au" nu sunt din lb. romana... se scrie "dat" si "dau"... analfabet-o!

nemesis, nu judeca pt. ca acum esti si tu judecat... de mine

... iti dau timp de gandire 24h, sa observi unde ai gresit tu. ( in raspunsul tau este o greseala destul de barosana )

p.s. hai ca te ajut ... e la sfarsitul frazei

oricum, nu te panica... toti facem greseli

Osiris
sus

vrack27

Guest

Re:

scris pe 15 iul 2003 22:27 de vrack27

Tie iti place sa fi sarutata jos? El oare de ce nu ar merita? Iar daca nu ai experimentat asta iti indic sa o faci.
sus

marix

Newbie
5 mesaje

scris pe 15 iul 2003 22:43 de marix

dupa mine cred ca intr-o relatie e important sa faci si asa ceva e eu sunt virgina inca la 17 ani dar dupa mine cred ca da parerea ta conteaza fa ce vrei.

sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 16 iul 2003 06:05 de camelia

Tie iti place sa fi sarutata jos? El oare de ce nu ar merita? Iar daca nu ai experimentat asta iti indic sa o faci.

Astea nu sint vorbe , pe care le putem folosi aici..

cami
sus

ufo

Guest

scris pe 16 iul 2003 18:42 de ufo

ma, Nemesis, tata, si "analfabeto" tot legat se scrie, puiule!
sus

ufo

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 16 iul 2003 18:44 de ufo

dupa mine cred ca intr-o relatie e important sa faci si asa ceva e eu sunt virgina inca la 17 ani dar dupa mine cred ca da parerea ta conteaza fa ce vrei.

Si ti se pare ca risti sa devii "fata batrana"?? 17 ani e inca o varsta frageda, indiferent daca vorbim de o tipa sau de un tip
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re:

scris pe 21 iul 2003 18:14 de Teo

Pai depinde de parteneri. Daca unui individ ii place foarte mult sa ofere sau sa primeasca sex oral, bineinteles ca i-ar crea un sentiment de frustrare sa nu aiba posibilitatea asta. Si frustrarea se va simti in toate planurile relatiei.

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 22 iul 2003 04:00 de camelia

Pai depinde de parteneri. Daca unui individ ii place foarte mult sa ofere sau sa primeasca sex oral, bineinteles ca i-ar crea un sentiment de frustrare sa nu aiba posibilitatea asta. Si frustrarea se va simti in toate planurile relatiei.

Da , am inteles...

cami
sus

obsedatsexua

Guest

i want some more

scris pe 23 iul 2003 02:06 de obsedatsexua

mda..la mine treba sta altfel..imi place asa de mult sa primesc si sa si fac.....da nu am parte cat as vrea...asa ca fac santaj....vrei sa facem sex fara sa -mi dau drumu o ora? da sex oral nu vrei sa faci sex oral? ma doare capu si mai mult de 5 min nu pot sa ma tin...treaba e ca merge da ma enerveaza rau sa fac santaj pentru nitel sex oral asa ca cat de curand o sa o schimb pe fetita...mai sunt si alteleor mai fi???sigur ca da!!!
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 23 iul 2003 22:49 de camelia

ma, Nemesis, tata, si "analfabeto" tot legat se scrie, puiule![/quot

Mi-ai placut aici...Felicitari..

cami
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 iul 2003 15:47 de sabba

Indiferent de parteneri frustrarile de care vorbesti nu sunt urmarea absentei unor acte sexuale orale. Frustrarile sunt produse de lucruri mult mai sensibile si mult mai adanci!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 24 aug 2003 16:04 de nemesis

nemesis, nu judeca pt. ca acum esti si tu judecat... de mine

... iti dau timp de gandire 24h, sa observi unde ai gresit tu. ( in raspunsul tau este o greseala destul de barosana )

p.s. hai ca te ajut ... e la sfarsitul frazei

oricum, nu te panica... toti facem greseli

...si tu Brutus ???
Nu credeam sa traiesc vreodata momentul in care sa fiu corectat GRESIT de tine....

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 24 aug 2003 16:05 de nemesis

ma, Nemesis, tata, si "analfabeto" tot legat se scrie, puiule!

Mai "ufo"! Tu de pe ce planeta ai aterizat? Stai ca stiu: Planeta analfabetilor !!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 24 aug 2003 16:07 de nemesis

ma, Nemesis, tata, si "analfabeto" tot legat se scrie, puiule![/quot

Mi-ai placut aici...Felicitari..

Era chiar imposibil, ca "regina analfabetilor", sa nu felicite un alt analfabet...

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 24 aug 2003 16:15 de nemesis

Acum hai sa ne lamurim!
Avem constructia gramaticala: "tu esti o analfabeta" si dorim sa ne exprimam mai pe scurt.
Ce facem? Facem o inversiune gramaticala, dupa cum urmeaza: "analfabet-o".
"O" + "analfabet" sunt doua cuvinte distincte, care se unesc, de obicei, cu cratima... analfabet-o!

Acum pot sa de voi ?

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re:

scris pe 24 aug 2003 17:16 de DarkAngel

Nu cred ..tu crezi ca e imp ?
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 25 aug 2003 04:36 de camelia

Acum hai sa ne lamurim!
Avem constructia gramaticala: "tu esti o analfabeta" si dorim sa ne exprimam mai pe scurt.
Ce facem? Facem o inversiune gramaticala, dupa cum urmeaza: "analfabet-o".
"O" + "analfabet" sunt doua cuvinte distincte, care se unesc, de obicei, cu cratima... analfabet-o!

Acum pot sa de voi ?

Stii ceva ? Ai dat-o incontinu la caterinca cu mine , cu gramtica ta...dar stii ce esti tu mey>`Un spurcat, la care nu asi da doi lei pe tine...Daca m-ai invita la cina ...nu ai avea, cu ce sa platesti...pentru ce , asi dori sa am un barbat perfect gramatical, daca nu are un glont in buzunar??A ????????Pentru iubire???? Ti-am mai spus...si iti mai spun...esti degeaba!!!

cami
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online