Am dat si eu de draq?

Pagina 1 din 1
1

valentine

Expert member
6465 mesaje

Am dat si eu de draq?

scris pe 25 iul 2005 01:19 de valentine

Bai, prietena mea de cand se stie are ciclu regulat "dupa ceas", fara nici o zi intarziere sau mai devreme...luna asta sa trezit ca au trecut deja 2 zile de la ziua cand trebuia sa ii vina normal si inca nu ia venit...

Posibilitate sa fie insarcinata?

P.S nu-mi ziceti de teste de sarcina si controale ginecologice ca stiu si eu sa ii zic le faca pe alea, da mai incolo.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 25 iul 2005 03:25 de nemesis

Bai, prietena mea de cand se stie are ciclu regulat "dupa ceas", fara nici o zi intarziere sau mai devreme...luna asta sa trezit ca au trecut deja 2 zile de la ziua cand trebuia sa ii vina normal si inca nu ia venit...

Posibilitate sa fie insarcinata?

P.S nu-mi ziceti de teste de sarcina si controale ginecologice ca stiu si eu sa ii zic le faca pe alea, da mai incolo.

Well, well, this deserves my log in!

What can I tell you, old friend, se poate intampla. Un ciclu regulat intarzie, de obicei, din cauza a ceea ce, in mod comun, se numeste raceala. Alte cauze:
dereglaj hormonal - schimbare anticonceptionale, stres, schimbare de clima etc.
cauze psihologice - pentru un motiv sau altul, ea nu vrea sa-i vina acum.
etc.
Puteti incerca niste metode pentru "fortarea" ciclului.

Este valada si ipoteza cu... "Oops!", caz in care... e mai nashpa!

P.S.S. Daca nu ne dai mai multe detalii, cum vrei sa-ti dam probabilitatea? Pentru detaliile date, probabilitatea este de cca. 75% sa fie... It looks like that!

Intrebari:
Sex faceti?
Metode de contraceptie folosite:
Incidente?

Mai zi tu!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 25 iul 2005 11:52 de valentine

Well, well, this deserves my log in!

What can I tell you, old friend, se poate intampla. Un ciclu regulat intarzie, de obicei, din cauza a ceea ce, in mod comun, se numeste raceala. Alte cauze:
dereglaj hormonal - schimbare anticonceptionale, stres, schimbare de clima etc.
cauze psihologice - pentru un motiv sau altul, ea nu vrea sa-i vina acum.
etc.
Puteti incerca niste metode pentru "fortarea" ciclului.

Este valada si ipoteza cu... "Oops!", caz in care... e mai nashpa!

P.S.S. Daca nu ne dai mai multe detalii, cum vrei sa-ti dam probabilitatea? Pentru detaliile date, probabilitatea este de cca. 75% sa fie... It looks like that!

Intrebari:
Sex faceti?
Metode de contraceptie folosite:
Incidente?

Mai zi tu!

Bai pt a doua oara in viata pot sa iti zic i luv you...ca ai zis-o pe aia cu stresul...si gajica e cam stresata in perioada asta, ca sa vezi cat de stresata e...cand se piaptana ii cade parul ca la catea cand isi schimba blana...
Thx, dude!

P.S Normal ca facem, ca doar nu om fii virgini...cat despre metode de contraceptie...nu
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 25 iul 2005 14:15 de nemesis

Bai pt a doua oara in viata pot sa iti zic i luv you...ca ai zis-o pe aia cu stresul...si gajica e cam stresata in perioada asta, ca sa vezi cat de stresata e...cand se piaptana ii cade parul ca la catea cand isi schimba blana...
Thx, dude!

P.S Normal ca facem, ca doar nu om fii virgini...cat despre metode de contraceptie...nu

Nici o metoda de contraceptie??? Ejaculezi inauntru???
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 25 iul 2005 20:10 de sabba35

sa inteleg ca nemesis neinregistrat nu e acelasi cu nemesis inregistrat?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 26 iul 2005 17:57 de valentine

A, nici chiar asa...cand venea metode de contraceptie eu ma gandeam la prezervativ, anticonceptinale, diafragma...nu ejaculez inauntru

P.S buna intrebarea lui sabba...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 26 iul 2005 18:57 de Wanted

A, nici chiar asa...cand venea metode de contraceptie eu ma gandeam la prezervativ, anticonceptinale, diafragma...nu ejaculez inauntru

P.S buna intrebarea lui sabba...

Nu vreau sa fiu..indiscreta... dar nu crezi ca ar fi mai ushor sa folositi o meteoda contraceptiva care nu afecteaza placerea : anticonceptionale, contraceptive injectabile (o injectie la 8-12 saptamani nu e mult). Ar fi mai sigur si cred ca si.. mai placut pt tine.

Carpe diem
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 27 iul 2005 02:54 de nemesis

sa inteleg ca nemesis neinregistrat nu e acelasi cu nemesis inregistrat?

Mai exact! Cum ai ajuns la intrebarea asta? Ai citit "Non idem est si duo dicunt idem" de Eminescu?

P.S.S. Traducere (pentru imbecili si nu numai): Sometimes something smells of a mosquito, but in fact, sounds like cheese.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 27 iul 2005 05:59 de valentine

Nu vreau sa fiu..indiscreta... dar nu crezi ca ar fi mai ushor sa folositi o meteoda contraceptiva care nu afecteaza placerea : anticonceptionale, contraceptive injectabile (o injectie la 8-12 saptamani nu e mult). Ar fi mai sigur si cred ca si.. mai placut pt tine.

Stiu eu ce fac ma stai fara grija...adica la inceput dam portia de orgasme la fata pana ma satur si dupa aia tananananana ejaculez si eu intrun final afara...secretul e ca imi pot controla ejaculearea ...acu e prb cu lichidul ala care apare si inainte de ejaculare, care contine sperma....da neah, nam eu "norocul asta"
sus

odette

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 27 iul 2005 14:09 de odette

Si eu fac tot asa cu prietenul meu, el ejaculeaza inafara, da mi-a venit menstruatia. Am auzit si eu de acel lichid, da cunosc persoane care fac tot asa si nu au patitz-o niciodata. Da s-ar putea k in perioada fertila sa ramana. Si kestia aia k ii intarzie, eu am fost cu bacul si am fost super stresata si tot asa imi venea menstruatia regulat, dar daca am fost cu bacu mi-a intarziat o saptamana, ma si speriasem rau,oricum aveam sintome precum eram fff nervoasa,aveam stari de voma si unele dureri de burta.
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de dr

scris pe 27 iul 2005 14:31 de Wanted

Si eu fac tot asa cu prietenul meu, el ejaculeaza inafara, da mi-a venit menstruatia. Am auzit si eu de acel lichid, da cunosc persoane care fac tot asa si nu au patitz-o niciodata. Da s-ar putea k in perioada fertila sa ramana. Si kestia aia k ii intarzie, eu am fost cu bacul si am fost super stresata si tot asa imi venea menstruatia regulat, dar daca am fost cu bacu mi-a intarziat o saptamana, ma si speriasem rau,oricum aveam sintome precum eram fff nervoasa,aveam stari de voma si unele dureri de burta.

Chiar nu inteleg de ce nu preferati o metoda mai sigura. si preferati sa stai cu strsul asta pana vine menstruatia. Spre exemplu, contraceptivele injectabile sunt f simple de folosit. O injectie la 8-12 saptamani... iar efectele secundare sunt minore (posibile dereglari ale ciclului....), ca sa nu mai mentionez ca asa si partenerul va avea parte de o palcere mai mare... Nu cred ca e f placut sa te retragi in momentul culminant
In fine..alegerea voastra

Carpe diem
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu d

scris pe 27 iul 2005 15:05 de SORIN28

Chiar nu inteleg de ce nu preferati o metoda mai sigura. si preferati sa stai cu strsul asta pana vine menstruatia. Spre exemplu, contraceptivele injectabile sunt f simple de folosit. O injectie la 8-12 saptamani... iar efectele secundare sunt minore (posibile dereglari ale ciclului....), ca sa nu mai mentionez ca asa si partenerul va avea parte de o palcere mai mare... Nu cred ca e f placut sa te retragi in momentul culminant
In fine..alegerea voastra

Ma omori cu contraceptivele injectate, altele mai stii ?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 27 iul 2005 15:07 de SORIN28

Stiu eu ce fac ma stai fara grija...adica la inceput dam portia de orgasme la fata pana ma satur si dupa aia tananananana ejaculez si eu intrun final afara...secretul e ca imi pot controla ejaculearea

Asa te vreau, intai saturam fata si la urma noi

Radio Greu de difuzat

sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat si

scris pe 27 iul 2005 15:37 de Wanted

Ma omori cu contraceptivele injectate, altele mai stii ?!

Pilula combinata , pilula monohormonala, prezervative, diafragma, spermicide, sterlilet,, metode naturale (calendar,etc (, sterlilizre chirurgicala.
Cred ca raspunsul la intrebarea ta este DA.
Dar contraceptivele injectabile sunt cel mai ushor de folosit.. si fff eficiente.

Carpe diem
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat

scris pe 27 iul 2005 16:29 de Farfalla

Mie de exemplu mi-e super frica sa iau anticonceptionale k mi-e k ma dereglez de tot sau am auzit k te ingrazi de la anticonceptionale ... fina mea a ramas insarcinata kiar cu anticonceptionale. Poate alea injectabile sunt altfel ... nu stiu k nu am incercat incat :P

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

scris pe 27 iul 2005 17:15 de Wanted

Mie de exemplu mi-e super frica sa iau anticonceptionale k mi-e k ma dereglez de tot sau am auzit k te ingrazi de la anticonceptionale ... fina mea a ramas insarcinata kiar cu anticonceptionale. Poate alea injectabile sunt altfel ... nu stiu k nu am incercat incat :P

NU anticonceptionalele te ingasa... ci tu. Ele doar iti provoaca o pofta mai mare de macare, asa cum se intampla si cand iei vitamine, iar tu trebuie sa ai grija sa nu exagerezi cu mancare si sa pastrezi o dieta sanatoasa. Eficienta contraceptivelor este mare 98 - 99% ,daca sunt luate conform prescriptiei ( la aceiasi ora, se evita anumite medicamente...etc ), deci sansele sa ramai insrcinata sunt fff mici.
Anticoncepitionalele orale chiar te ajuta la reglarea menstruatie, si sunt eficiente in diferite pb (acnee, pilozitate, chisturi..etc ), insa contraceptivele injectabile sunt cele care pot determina dereglari menstruale( intarzieri,sangerari intre 2 mesntruatii, ).
Dar daca faci un raport intre efectele benefice si cele negative acesta va fi cu mult peste 0.
Mare pb este cu ingrasarea, dar acest factor depinde in principal de pacient, deoarece aceasta trebuie sa aiba mai mult grija de dieta sa.

Carpe diem
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 iul 2005 18:53 de SORIN28

Anticoncepitionalele orale chiar te ajuta la reglarea menstruatie, si sunt eficiente in diferite pb (acnee, pilozitate, chisturi..etc ), insa contraceptivele injectabile sunt cele care pot determina dereglari menstruale( intarzieri,sangerari intre 2 mesntruatii, ).

Si dupa cele expuse de ce le preferi pe cele din urma?

Radio Greu de difuzat

sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 27 iul 2005 19:18 de Wanted

Si dupa cele expuse de ce le preferi pe cele din urma?

Daca nu as avea pb cu acneea si dereglari hormonale le-as folosi pe cele injectabile, pt k o injectie ;a 8 saptamani nu mi-ar da prea multa bataie de cap.
NU am zis niciunde ca le folosesc ci doar le-am facut propaganda pt k mi se par mult mai ushor de folosit decat oricare alta metoda anticon. mai ales pt cei care folosesc metode naturale...

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Am dat si eu de draq?

scris pe 27 iul 2005 19:22 de Nekunoskuta

Tati!!!!!
Iti botez

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am dat

scris pe 27 iul 2005 19:43 de valentine

Pilula combinata , pilula monohormonala, prezervative, diafragma, spermicide, sterlilet,, metode naturale (calendar,etc (, sterlilizre chirurgicala.
Cred ca raspunsul la intrebarea ta este DA.
Dar contraceptivele injectabile sunt cel mai ushor de folosit.. si fff eficente.

Haha ti-a dat cu firma in cap Sorine
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 iul 2005 19:52 de Nekunoskuta

Daca nu as avea pb cu acneea si dereglari hormonale le-as folosi pe cele injectabile, pt k o injectie ;a 8 saptamani nu mi-ar da prea multa bataie de cap.
NU am zis niciunde ca le folosesc ci doar le-am facut propaganda pt k mi se par mult mai ushor de folosit decat oricare alta metoda anticon. mai ales pt cei care folosesc metode naturale...

Nu a insinuat nimeni ca le folosesti, era vorba ca tot le "prescrii". Si totusi, nu le folosesti, nu stii EXACT ce efecte pot avea asupra organismului tau si totusi le consideri cele mai buneNu mai vorbi din teorie, mai discutam dupa practica

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 27 iul 2005 19:54 de valentine

Nu a insinuat nimeni ca le folosesti, era vorba ca tot le "prescrii". Si totusi, nu le folosesti, nu stii EXACT ce efecte pot avea asupra organismului tau si totusi le consideri cele mai buneNu mai vorbi din teorie, mai discutam dupa practica

In lipsa de sfaturi e bun si unul dat din teorie.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 iul 2005 19:57 de Nekunoskuta

In lipsa de sfaturi e bun si unul dat din teorie.

Maiiiiiii...tu ai prins dragan la fata astahai recunoaste ca nu te vede nimeni

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 iul 2005 00:11 de valentine

Maiiiiiii...tu ai prins dragan la fata astahai recunoaste ca nu te vede nimeni

Nop, dar e de spita de unde sunt si eu...stii tu faza cu "Noi suntem romani, noi suntem romani" etc. .... aici se aplica "Noi suntem din X oras, noi suntem din X oras"

P.S daca ma crezi nici nu stiu cum arata...a si ai uitat ca am nevasta si poate curand copii?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 28 iul 2005 00:51 de SORIN28

a si ai uitat ca am nevasta si poate curand copii?

Maine,poimaine te vad cu copii(ca-s gemeni :P)

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online