am o problema ...

Pagina 1 din 1
1

ancutzyelene

Newbie
2 mesaje

am o problema ...

scris pe 8 feb 2006 08:18 de ancutzyelene

ciclu intarzie sa imi apara de 1 luna si jumatate .... am facut testul de sarcina de doua ori si mi-a iesit negativ ...
exista posib ca testul de sarcina sa nu functioneze bine de doua ori?.... sau nu exista cazuri de genu si pot sta linistita din acest punct de vedere ..in cazul in care l-am folosit corect?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: am o problema ...

scris pe 8 feb 2006 11:18 de valentine

Insarcinata nu esti. Sunt alte probleme, de natura hormonala probabil...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 feb 2006 12:59 de Nekunoskuta

Exista o mica posibilitate ca testele de sarcina sa fi iesit gresit. Ce-i drept e putin cam greu sa iasa ambele incorecet dar mai bine consulti un medic pentru ca totusi e o problema lipsa menstruatiei.

Nimic...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 8 feb 2006 19:42 de Farfalla

ciclu intarzie sa imi apara de 1 luna si jumatate .... am facut testul de sarcina de doua ori si mi-a iesit negativ ...
exista posib ca testul de sarcina sa nu functioneze bine de doua ori?.... sau nu exista cazuri de genu si pot sta linistita din acest punct de vedere ..in cazul in care l-am folosit corect?
Inainte tot asa iti intarzia?Ai un ciclu menstrual neregulat?Daca si inainte iti intarzia o saptamana - doua saptamani,inseamna ca e o problema hormonala. Daca nu iti intarzia si aveai un ciclu menstrual regulat,inseamna ca s-ar putea ca si testele acelea sa greseasca.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: am o problema ...

scris pe 8 feb 2006 20:33 de valentine

Inainte tot asa iti intarzia?Ai un ciclu menstrual neregulat?Daca si inainte iti intarzia o saptamana - doua saptamani,inseamna ca e o problema hormonala. Daca nu iti intarzia si aveai un ciclu menstrual regulat,inseamna ca s-ar putea ca si testele acelea sa greseasca.

Chit ca il are neregulat....1 luna si jumatate e prea mult, cat de neregulat o fii el...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: am o problema ...

scris pe 9 feb 2006 01:00 de Farfalla

Chit ca il are neregulat....1 luna si jumatate e prea mult, cat de neregulat o fii el...
Pai asa a patit si o prietena de-a mea i-a intarziat tot o luna si jumatate si dupa aceea i-a venit. Si tot timpul ii intarzia o saptamana, doua ... oricum nici acuma nu s-a dus la doctor :P

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ancutzyelene

Guest

Re: Re: Re: Re: am o problema ...

scris pe 11 feb 2006 00:03 de ancutzyelene

Pai asa a patit si o prietena de-a mea i-a intarziat tot o luna si jumatate si dupa aceea i-a venit. Si tot timpul ii intarzia o saptamana, doua ... oricum nici acuma nu s-a dus la doctor :P

pai da..asa aveam si inainte...cilcu neregulat... mi s-a mai intamplat sa nu-mi mai vina 1 luna..plus k nu am facut nimic neprotrejat... dar oricum ma ingrijoreaza ..acum parca dureaza prea mult...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am o problema ...

scris pe 11 feb 2006 12:12 de Nekunoskuta

pai da..asa aveam si inainte...cilcu neregulat... mi s-a mai intamplat sa nu-mi mai vina 1 luna..plus k nu am facut nimic neprotrejat... dar oricum ma ingrijoreaza ..acum parca dureaza prea mult...

Deci e normal sa nu-ti faci nici o problema. E doar ceva hormonal. Ar trebui sa consulti medicul insa pentru a evita alte probleme pe viitor.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online