Am si eu o problema!!!

Pagina 1 din 1
1

dulcik

Junior member
18 mesaje

Am si eu o problema!!!

scris pe 25 feb 2005 14:58 de dulcik

Stiu k este ciudat sa intreb asta pe un forum dar...am nevoie de putin ajutor.Am facut dragoste cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.El si-a dat seama k s-a rupt si nu a ejaculat dar mie ink imi este frica.Credeti k este vreo posibilitate sa raman insarcinata?Stiu k exista si acele picaturi de sperma la inceput...si sunt destul de ingrijorata.Va multumesc mult
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 25 feb 2005 15:40 de valentine

Stiu k este ciudat sa intreb asta pe un forum dar...am nevoie de putin ajutor.Am facut dragoste cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.El si-a dat seama k s-a rupt si nu a ejaculat dar mie ink imi este frica.Credeti k este vreo posibilitate sa raman insarcinata?Stiu k exista si acele picaturi de sperma la inceput...si sunt destul de ingrijorata.Va multumesc mult

Dap se poate deshi sansele sunt foarte mici...fati un test de sarcina la 2 sapt dupa ce ati facuto cel mai bine...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 25 feb 2005 15:41 de valentine

Dap se poate deshi sansele sunt foarte mici...fati un test de sarcina la 2 sapt dupa ce ati facuto cel mai bine...

UpS! 2 sapt?...e bine? sami rasp si mie cineva...sa nu ma injure fata...
sus

dulcik

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 25 feb 2005 20:01 de dulcik

UpS! 2 sapt?...e bine? sami rasp si mie cineva...sa nu ma injure fata...

Multumesc mult de sfat.
sus

IISFector

Guest

Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 26 feb 2005 15:22 de IISFector

Multumesc mult de sfat.

Fa si dusuri in exces, cu apa fierbinte. De obicei apa (ceea de la robint) contine sulf si din astea, care te poate ajuta foarte mult. Daca nu au trecut 72 de ore, mai ia si tu niste pilule de urgenta, costa in jur de 150 000 mii lei !
sus

CIRIPEL

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 27 feb 2005 13:01 de CIRIPEL

in primul rand ca baieti nu elimina cateva picaturi de sperma inainte elimina un lichid transparent si lipicios , chiar daca sa rupt prezervativu nu cred sa fi ramas in tine daca ai zis ca a scoso inainte asa ca nu ati mai face grijii
sus

dulcik

Junior member
18 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 28 feb 2005 00:28 de dulcik

in primul rand ca baieti nu elimina cateva picaturi de sperma inainte elimina un lichid transparent si lipicios , chiar daca sa rupt prezervativu nu cred sa fi ramas in tine daca ai zis ca a scoso inainte asa ca nu ati mai face grijii

Merci mult, m-am mai linistit
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 28 feb 2005 09:28 de trinchi

Si acum ar fi cazul sa te agiti iar pentru ca exista sanse de a ramane insarcinata chear daca sunt ele foarte mici!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

harryson

Junior member
16 mesaje

scris pe 28 feb 2005 10:56 de harryson

Gandestete bine daca au fost acele 2 picaturi,pt ca din 2 picaturi sunt sanse reale.

Moartea ku Drujba
sus

Cynthia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema!!!

scris pe 28 feb 2005 22:07 de Cynthia

Fa si dusuri in exces, cu apa fierbinte. De obicei apa (ceea de la robint) contine sulf si din astea, care te poate ajuta foarte mult. Daca nu au trecut 72 de ore, mai ia si tu niste pilule de urgenta, costa in jur de 150 000 mii lei !
:/ eu nu cred ca esti cel mai in masura sa dai sfaturi,judecand dupa topicul tau cu contraceptivele de urgenta...Tu,Dulcik,cred ca poti sa stai linistita,sunt sanse extrem de mici sa se fi intamplat ceva (ceva de genul 2 la mie)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 28 feb 2005 22:17 de Nekunoskuta

Pentru cultura ta generala, ca esti baiat...lichidul ala "transparent si lipicios" poate contine spermatozoizi si aia pot fecunda ovulul...etc...( cred ca mai departe stii).

Dulcik -> mai bine astepti sa vezi daca-ti vine menstruatia si daca nu faci un test de sarcina. Si nu-ti mai face probleme, asta e, cand ne batem cu pumnul in piept ca suntem femei ne asumam si anumite riscuri.

Nimic...
sus

marius

Guest

scris pe 1 mar 2005 10:43 de marius

sus

tzutzu

Guest

scris pe 1 mar 2005 10:45 de tzutzu

baaaaaaaa fatuca ai grija alta data ca poate o sa te dea maicata afara din casa cu tot cu puradel
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online